Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
jao sportinga,pa uvijek ih pogodim ne mogu nista ovima jbt
Jbo ga dan i Fortuna i Duisburg. S linije izbacuju, idu 1 na 1 i nece da dodje 3+
2:0
2:0

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- spielführer_21
- Kontakt:
jbga, kup je ovo.. i ja sam ih igrao, ali u kupu je kiks uvijek moguć, pogotovo jer oni igraju i EL tako da su vjerovatno umorni.haris10 je napisao/la:jao sportinga,pa uvijek ih pogodim ne mogu nista ovima jbt
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jel gledas fuheru, koliko je siguran kontra hendikep da nece dobit sa 2 razlike.. da stavim all inspielführer_21 je napisao/la:jbga, kup je ovo.. i ja sam ih igrao, ali u kupu je kiks uvijek moguć, pogotovo jer oni igraju i EL tako da su vjerovatno umorni.haris10 je napisao/la:jao sportinga,pa uvijek ih pogodim ne mogu nista ovima jbt

Edit: Sreca pa ne odigrah

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
zabise ga haha jos samo da ga hoce liverpool zabiti 

Raja,imal iko osim mene,da je pao,na onim Austrijskim invalidima,Gmunden,kosarka je u pitanju..Pa yebem im sve zivo i mrtvo,kreteni jedni...Jao..
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Tu samHass je napisao/la:Raja,imal iko osim mene,da je pao,na onim Austrijskim invalidima,Gmunden,kosarka je u pitanju..Pa yebem im sve zivo i mrtvo,kreteni jedni...Jao..

@ha ya
Teško će dati sa ovakvim sudijom,mater yebo

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
e **** ti liverpool i sudiju i kladionicu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zna li ko kakav sajt kladionicarski bas ono dobar sa najavama ,infoima nagradnim igrama i tako to ... dobrim forumom,,,BTW da se sjetimmm Duisburgu faaaaammmiiilliiijeeee invalidi gola ne mogu zabiti sriktase za keshh cccc suncee im
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
jojjjjjjjjjjjjjjjjj u 84 stativa,neda se meni da uzmem pare **** ti cevap! gledaj primise ga ! pu!
Future,brate,spasavaj,hehee..Vode desetak razlike pet min. prije kraja,i za pet minuta,nijedan yebeni poen..Ostala mi jos Svicarska druga liga,onaj jedan par,igro tri i vise golova,i treci gl pade u sudijskom vremenu,jbt..A da je eni trebalo,tj,da nisam ranije pao,racku bi dali..Sve im najmilije,Najdraz e ****
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Future je napisao/la:Tu samHass je napisao/la:Raja,imal iko osim mene,da je pao,na onim Austrijskim invalidima,Gmunden,kosarka je u pitanju..Pa yebem im sve zivo i mrtvo,kreteni jedni...Jao...Dadoše im ljudi preko 10 poena oni nijedan.
@ha ya
Teško će dati sa ovakvim sudijom,mater yebo![]()
.Evo crveni za Liverpool.
Ja čim sam pročitao nečiju prognozu, odigrao sam 1.
Danas se kao ziceri dokazali Lazio i Sevila. Ja sam online kladjenje do 0 dotjerao, ostao mi jos jedan listic, sa ova 2 para i jos 5 parova LP. Ne da se usranom do potoka
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
ljudi jel ko dobio ista svi kukaju ,ebiga danas sve osim liverpula po kvotama bilo ja ubo 25 e a skide me liverpul x2 za 10 e 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Samo Liverpool, pa zasto Boze :S :S
Zna li iko sta je sa utakmicom od sinoc,grhhhhhh!
Libertad - Cerro Porteno

Libertad - Cerro Porteno
na kraju ti samo jos treba rukomet zene da brazil daje vishe od33 gola i daju 32, krave 

nema potpisa
Ima l' ovdje još neko da je u dubokom minusu
,da nije dobio preko mjesec dana?

http://fkbuducnostbanovici.****/
Nikad brze nisam pogodio par na kladionici,San Lorenzo-Tigre,gol u 1 poluvremenu,prvi minut 1-0

Ja...Ima i 2 mjesecaFuture je napisao/la:Ima l' ovdje još neko da je u dubokom minusu,da nije dobio preko mjesec dana?

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Preko 2 , 3 mjeseca do prije sam bio maher za kladionicu kad sam igra u skoli tiket raja se okupljala oko mene i prepisivala listice ono birvaktile sto se kaže . Lakše bi pogodi nego promaši , prelaze ubadao , tačne rezultate a sad bogami nemogu kvote 3 pogoditi . To je otkad sam s večim ulozima kreno a prije bacim markicu na 20 , 30 , 40 i dobijem a sad hocu s cvajom , petobankom da 200 , 300 i obalim ga sam sebi ondaFuture je napisao/la:Ima l' ovdje još neko da je u dubokom minusu,da nije dobio preko mjesec dana?

Sad sam duzan i jaranima i babi i mami , i nani pola penzije .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.