nisu zar rđe i u konjicu bile?Rdje94 je napisao/la:remistarmo je napisao/la:Klis-Sloga 1:1
gosti izjednacili u 92 min
Klis zabio iz penala u 74'
Sloga izjednačila u 88minuti
Imali smo čist zicer u 92. min za pobjedu
Moglo otić na obe strane, mi smo odigrali relativno loše ali Klis je katastrofa ne bi ni zabili da nije bio penal koji je i ovako upitan
Druga Liga - grupa Jug
- slogauskoplje
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
slogauskoplje je napisao/la:nisu zar rđe i u konjicu bile?Rdje94 je napisao/la:remistarmo je napisao/la:Klis-Sloga 1:1
gosti izjednacili u 92 min
Klis zabio iz penala u 74'
Sloga izjednačila u 88minuti
Imali smo čist zicer u 92. min za pobjedu
Moglo otić na obe strane, mi smo odigrali relativno loše ali Klis je katastrofa ne bi ni zabili da nije bio penal koji je i ovako upitan
Bilo kuda Rđe svuda

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
http://www.ljubuski-online.info/sport/n ... -foto.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dimitri Henry, mlađi brat od svjetski poznatog igrača Arsenala Thierry Henryja potpisati će dvogodišnji ugovor sa Ljubuškim drugoligašem sljedeći tjedan.

Dimitri Henry, mlađi brat od svjetski poznatog igrača Arsenala Thierry Henryja potpisati će dvogodišnji ugovor sa Ljubuškim drugoligašem sljedeći tjedan.

Sa svim poštovanjem prema ostalim ekipama na vrhu, ja mislim da smo pokazali da nismo nezasluženo na putu ka prvoj ligi!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne vjerujem hahahahahahahaRdje94 je napisao/la:http://www.ljubuski-online.info/sport/n ... -foto.html

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- benfica1923
- Kontakt:
1.Travanj/april???????hahahahah................................nek mu brat da jednu tjednu placu i dosta mu!!!Rdje94 je napisao/la:http://www.ljubuski-online.info/sport/n ... -foto.html
Bigeste - Sloga 0:2 do 75 min.
- slogauskoplje
- Kontakt:
valjda se nije šta promjeniloRdje94 je napisao/la:Bigeste - Sloga 0:2 do 75 min.

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pobjeda Kamešnice kod Posušja rezultatom 0-2. Dva gola Branimira Velića. 

Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
iznenađujući rezultat!badblueboylivno je napisao/la:Pobjeda Kamešnice kod Posušja rezultatom 0-2. Dva gola Branimira Velića.
sloga je čini mi se 3-1 pobjedila
ostalo?
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Znam da je Tomislav gubio 1-0 kod Brotnja na pola, ne znam kraj.
Kamešnici često fale igrači na gostovanjima, a koji igraju doma. Mislim da su danas svi išli i odmah se pobjedi susjede na tablici.
Kamešnici često fale igrači na gostovanjima, a koji igraju doma. Mislim da su danas svi išli i odmah se pobjedi susjede na tablici.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Lokomotiva-Kupres 1:1
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kanonada Troglava, gostima devet bodova
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... vet-bodova
...U narednim susretima, mlađi brat svjetski poznatog bivšeg igrača Arsenala Thierry Henryja, Dimitri Henry treba da potpiše ugovor na dvije godine za Slogu, što će dodatno ojačati navalni red....
Emir zaozbiljno shvatio prvoaprilsku šalu.

Evo i neke fotke s Troglav - Igman.
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... vet-bodova
...U narednim susretima, mlađi brat svjetski poznatog bivšeg igrača Arsenala Thierry Henryja, Dimitri Henry treba da potpiše ugovor na dvije godine za Slogu, što će dodatno ojačati navalni red....
Emir zaozbiljno shvatio prvoaprilsku šalu.

Evo i neke fotke s Troglav - Igman.
Hayley <3
Kao i uvijek, evo golovi i par situacija sa utakmice u Višićima - " onclick="window.open(this.href);return false;
www.facebook.com/hnkvisici
- benfica1923
- Kontakt:
Pogledaj ekipu stoca samo kapetan ima 30 i koju godinu sve juniori......hnkvisici je napisao/la:Kao i uvijek, evo golovi i par situacija sa utakmice u Višićima - " onclick="window.open(this.href);return false;
Ma znam, igrao sam, ima tu još par starijih, nisu sve juniori. A evo i u nas, dva starija igrača, par igrača 22-23, ostalo ispod 21.benfica1923 je napisao/la:Pogledaj ekipu stoca samo kapetan ima 30 i koju godinu sve juniori......hnkvisici je napisao/la:Kao i uvijek, evo golovi i par situacija sa utakmice u Višićima - " onclick="window.open(this.href);return false;
- benfica1923
- Kontakt:
da,da..to je to....jel vise onaj iz neuma igra,matic mislim..nisam ga odavno vidio.......hnkvisici je napisao/la:Ma znam, igrao sam, ima tu još par starijih, nisu sve juniori. A evo i u nas, dva starija igrača, par igrača 22-23, ostalo ispod 21.benfica1923 je napisao/la:Pogledaj ekipu stoca samo kapetan ima 30 i koju godinu sve juniori......hnkvisici je napisao/la:Kao i uvijek, evo golovi i par situacija sa utakmice u Višićima - " onclick="window.open(this.href);return false;
- slogauskoplje
- Kontakt:
sigurno nije bio penal pa ga nemahnkvisici je napisao/la:Kao i uvijek, evo golovi i par situacija sa utakmice u Višićima - " onclick="window.open(this.href);return false;

ovi iza kamere

Sloga Uskoplje
Ma nije snimio budala tu situaciju, a ovi iza kamere ... neću ih ni komentirati.slogauskoplje je napisao/la:sigurno nije bio penal pa ga nemahnkvisici je napisao/la:Kao i uvijek, evo golovi i par situacija sa utakmice u Višićima - " onclick="window.open(this.href);return false;![]()
ovi iza kamere

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.