alfarouqaminu je napisao/la:neno#4 je napisao/la:evo sta cu ti predlozim,pogledaj tekmu pa ces videti kako su igrali pa ti mi reci za onako lako izgubljane lopte,za one paseve preko celog?
Al ipak prvo pogledaj tekmu
Aha, aha, prvo majstore pogledaj kakvu su odbranu odigrali Stonerook i Ress, i kako su ih Michelori i Carareto neocekivano nadigrali...
Pogledaj u napadu kako Siena igra sistemski (nesto slicno kao Partizan prosle godine)...
Nije Siena tamo neki tim, nego jedan od top timova Europe..
Ja sam pogledao utakmicu, sto se ne bi dalo zakljuciti za tebe..
Jednom u 10 godina se ide na F4, nijedna ekipa u Europi ne moze da garantuje da ce otici, niti jedan budzet, niti jedan trener...
bravo care.... pa kakvu to odbranu igra sijena...da partizan nije mogao bukvalno preci pola igralista,vec su bacali balone a da ne pricam o izgubljenim loptama prilikom prodora... daj buraz pa onoakvu dominaciju gledas samo kada igraju pioniri protiv juniora...daj kakva odbrana,pa onako izgubljene lopte za nepoverovati

Gori sam ja sto habam tastaturu raspravljajuci se s tobom...
Fino sam napisao da Partizan nema sta da trazi u ovoj grupi...
Siena je itekako odlicna momcad u odbrani, a Partizan u vanjskoj liniji ima samo jednog beka koji moze nesto u napadu da odigra...Za NLB je ovo sasvim dovoljno..
Jovanovic je ishabao Kecmana, da covjek jadan kada mora da radi dvostruko protrcavanje kroz blokove, sa jedne na drugu stranu, toliko se umori da ne moze da sutira na kos kako treba...Njemu je najvise skodilo pomjeranje trice..
Bozic je ove godine propao forsiranjem Jovanovica, koji ga je na pocetku koristio do maksimuma i drzao na parketu...
Klobucara je ubio u pojam, sa stalnim izmjenama nakon sto gresku napravi...Ima stranca u klubu koji mu maltene ne igra nikako....
Milosavljevic, covjek koji je kod Dude ostao do kraja maltene, odlicno poceo u Partizanu igra uzasno...
Jawai je promasena investicija, covjek koji ne moze da odigra 30 minuta, nego mora da mu se dozira minutaza...Ne moze da ledjima odigra protiv puno laksih kilazom i snagom centara....
Mitrovic je posudjen Buducnosti, Djekic se kod Debelog na pripremama ne bi smio pojaviti sa 86 kilograma...
Gist je odlican igrac, ali i on je lahka cetvorka nesto vise 4 na 3, nije kao Roberts koji je spreman da se siba citavo vrijeme sa centrima, i da zakrpi sve rupe, da bude pravi korektor...
I objasni ti meni kako da se ne desavaju greske kada Jovanovic samo blijedo kopira Duleta, zato je i doveo Klobucara da mu budu kao Rasic kod Duleta, combo bek...
Pojedinci su se sprdali sa mnom i najavljivali neku magiju u TOP 16...
Dule je otisao, sistem je otisao, i magija je otisla...
Ove godine je najveci budzet, Jerels kosta kao Mc Calleb i Roberts zajedno od prosle godine...
Ali opet kazem, ovo ce da bude itekako dovoljno za NLB, za EL je preveliki zalogaj..
Ako se bude igralo u Stozicama , Olimpija je favorit, svugdje drugo sanse su podjednake..
Tuga je da je Dule otisao kada se imalo najvise novca, da se naprave prave stvari..
Ali on je zelio eure da uzme, da se osigura, da pokusa da uzme EL titulu...[/quote]
ti stvarno očekuješ da na ovakav tvoj post @alfaruqaminu može bilo šta odgovoriti osim nekokg smajlija?