harishp je napisao/la:Rece @Zoraja Spaljevici![]()
Pored Skore,Avdica i ostalih zvezdica vama je ta Krampa strelac lige zadnje dve godine i najbolji stranac!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:H-ajde da ti ,,verujemo,,![]()
Jesi sljakatorka
O Spalevicu krampi nema penala,nema ni golova.
Mozda ga fk Jablan pardon Javor uzme.
Spalevic bi za Avdicevo i Skorino iskustvo dao milione Skoro igrao(Marsej odigrao mislim 5 utakmica ali i sjediti na klupi Marseja znaci mnogo,GAK jedan od najboljih strijelaca u Austriji bio dok je nosio dres GAK-a pa onda sjajne partije u Sarajevu)Avdic(Igrao u 2 Bundesligi,Prvoj belgijskoj,u Sarajevu naravno sa dosta uspijeha pa zatim u prvoj Korejskoj i Iranskoj)a Spalevic nije makeo iz Bosne osim C.Z gdje je i poceo karijeru nije uvreda nego iskreno recenoZORAJA je napisao/la:Pored Skore,Avdica i ostalih zvezdica vama je ta Krampa strelac lige zadnje dve godine i najbolji stranac!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:H-ajde da ti ,,verujemo,,![]()
Jesi sljakatorka
Mislim da je svaki drugi komentar suvisan!!!!!heheheheh
Ja u potpunosti razumem vas animozitet prema njemu kao Srbinu pravoslavcu,to je bilo i pre rata i ostace tako zauvek verovatno na zalost svih nas i vas i razumem da je taj animozitet pojacan nakon njegovog dizanja tri prsta,ali ne razumem da mu sporite fudbalski talenat i ucinak na terenu....to stvarno ne razumem......FK Sarajevo je napisao/la:Spalevic bi za Avdicevo i Skorino iskustvo dao milione Skoro igrao(Marsej odigrao mislim 5 utakmica ali i sjediti na klupi Marseja znaci mnogo,GAK jedan od najboljih strijelaca u Austriji bio dok je nosio dres GAK-a pa onda sjajne partije u Sarajevu)Avdic(Igrao u 2 Bundesligi,Prvoj belgijskoj,u Sarajevu naravno sa dosta uspijeha pa zatim u prvoj Korejskoj i Iranskoj)a Spalevic nije makeo iz Bosne osim C.Z gdje je i poceo karijeru nije uvreda nego iskreno recenoZORAJA je napisao/la:Pored Skore,Avdica i ostalih zvezdica vama je ta Krampa strelac lige zadnje dve godine i najbolji stranac!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:H-ajde da ti ,,verujemo,,![]()
Jesi sljakatorka
O kakvim animozitetima prem srbima kao igracima u Sarajevu pricas. Ti bas neznas o cemu pricas.ZORAJA je napisao/la: Ja u potpunosti razumem vas animozitet prema njemu kao Srbinu pravoslavcu,to je bilo i pre rata i ostace tako zauvek verovatno
Da te nije spalevic napravio,pa ga toliko falisZORAJA je napisao/la:Pored Skore,Avdica i ostalih zvezdica vama je ta Krampa strelac lige zadnje dve godine i najbolji stranac!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:H-ajde da ti ,,verujemo,,![]()
Jesi sljakatorka
More bit' ,i meni je to nesto sumjnvo ?a aultra@rajvosa je napisao/la:Da te nije spalevic napravio,pa ga toliko falisZORAJA je napisao/la:Pored Skore,Avdica i ostalih zvezdica vama je ta Krampa strelac lige zadnje dve godine i najbolji stranac!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:H-ajde da ti ,,verujemo,,![]()
Jesi sljakatorka
Spalevic ce u Slaviju nazad a Pelak u Zelju vidjet cesGerrard je napisao/la:Ma pustite ove price vec jednom sta se raspravljate on nije nas igrac niti ce biti i to je gotovo ... a ova prica da smo nacionalisti i slicno ne pije vodu , imamo mi i sada srba krenimo od Muminovica do Belosevica pa su vecini najbolji igraci i prije smo ih imali od Trivunovica , Mackica pa do Stoiljkovica pa nijedan taj srbin nije osjetio da smo nacionalisti ... svaki kvalitetan srbin je dobro dosao u nas tim ali provokator nije i tu se sve zavrsava
Pametnom dosta.Ni Grujic nije lose primljen,malo je Milenkovic slabije odigrao.Gerrard je napisao/la:Ma pustite ove price vec jednom sta se raspravljate on nije nas igrac niti ce biti i to je gotovo ... a ova prica da smo nacionalisti i slicno ne pije vodu , imamo mi i sada srba krenimo od Muminovica do Belosevica pa su vecini najbolji igraci i prije smo ih imali od Trivunovica , Mackica pa do Stoiljkovica pa nijedan taj srbin nije osjetio da smo nacionalisti ... svaki kvalitetan srbin je dobro dosao u nas tim ali provokator nije i tu se sve zavrsava
FK Sarajevo je napisao/la:Ima li u Olimpiku ikakav igrac Keco kako se zove
Eto Borac ima ili neki klub za koga ti navijas,Olimpik je najstabilniji klub u BiH.Imaju navise igraca !!!Borac nema ni pomocni stadion,a da pogledamo kada se on Osnovao,93 a ima Otoku koja nije u funkcijiopusteno je napisao/la:To ko ce dobiti po usima vidjet cemo u subotu,dolazi vam najbolji i najpopularniji klub u drzavi i naravno da ce u gradu biti atmosvera ko da je praznik,ko i svugdje gdje Sarajevo gostuje,a na terenu ko bude bolji nek pobjedi... A sto se tice olimpika oni su odavno u raspadu sistema,a ja im od srca zelim sretan odlazak u prvu ligu fed....
najpopularni klub u drzavi?! otkud ti ta informacija? ako ces mi vjerovati na rijec,veca ce atmosfera biti kad bude dolazio rudar prijedor... praznik ce biti zato sto igraju c.zvjezda-partizan...jer na zalost dosta ljudi ce se oprjedliti za tu tekmu...a olimpiku negine liga federacije,klub nema navijace,stadion....marketing...ne znam kako prezivljavaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.