[youtube][/youtube]Boateng_27 je napisao/la:Ovo je baš bruka, mislio sam bice 3-0 a ono Petak![]()
Loše vijesti pred LP
ma hajd i "veci" klubovi su tako stradali u pripremnim utakmicama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
[youtube][/youtube]Boateng_27 je napisao/la:Ovo je baš bruka, mislio sam bice 3-0 a ono Petak![]()
Loše vijesti pred LP
upravo gledam golove, amaterski primljeni stvarno, pogotovo prviSoloJuve26 je napisao/la:Dje nece biti petarda kad covjek igra s tri pozada , haj da su to neki bekovi al kad nemoze real da neprimi 3 komada kako da nece Napoli primiti 5, a moglo je i vise
Boateng_27 je napisao/la:upravo gledam golove, amaterski primljeni stvarno, pogotovo prviSoloJuve26 je napisao/la:Dje nece biti petarda kad covjek igra s tri pozada , haj da su to neki bekovi al kad nemoze real da neprimi 3 komada kako da nece Napoli primiti 5, a moglo je i vise![]()
[youtube][/youtube]
Perfektno izvedeno! Može li nevjerovatni Urugvajac postati novi Maradona (barem u dresu Napolija).Juventino je napisao/la:Kakav gol ponistise Cavaniu![]()
[youtube][/youtube]
U drugom poluvremenu su mu jos jedan ponistili, a opet je zakucao loptu u mrezu. Zvijer!
To Magica otis'o? Steta, bio je kvalitetan forumas u moru balavurdije. Al' evidentno momak ima 'slabost' u karakteru jer dozvoljava da ga uvrede i isprovociraju osobe koje su u svakom pogledu ispod njegovog nivoa. To ti je minus Magica, kvaris sliku o sebi kada se spustis na njihovu razinu i dozvolis da uticu na tvoje ponasanje. I ja sam emotivan i impulisavan, nerijetko burno i nekontrolisano reagujem, al' vrlo rijetko (skoro nikada) preko forumskih dopisivanja sa osobama koje ne poznajem. Osjec'o bi se nekako glupo, jer znam da to nikakvog efekta ne bi imalo. Samo bi napravio budalu od sebe.sarajlija89 je napisao/la:@Magica
vrati se druze, evo izvukli Bayern, samo za tebe![]()
ovo si ceko
![]()
Joj kad bi ovo prosli, ali realno, tesko. Najteza grupa, puno srece Napoliju...
Upucale mi pive i sunceMonolog je napisao/la:Btw, @Valencia, nešto te pucaju emocije. Da se zabrinem(o)?
I, slobodno naglasi da si ost'o zbog mene; tja, pa ko te ovdje moRe zadržati doli dvometraš pijanica? Ko?
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.