SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2011, 11:00

Boateng_27 je napisao/la:Ovo je baš bruka, mislio sam bice 3-0 a ono Petak :roll:

Loše vijesti pred LP
[youtube][/youtube]

ma hajd i "veci" klubovi su tako stradali u pripremnim utakmicama :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 23 avg 2011, 11:01

SoloJuve26 je napisao/la:Dje nece biti petarda kad covjek igra s tri pozada , haj da su to neki bekovi al kad nemoze real da neprimi 3 komada kako da nece Napoli primiti 5, a moglo je i vise :o
upravo gledam golove, amaterski primljeni stvarno, pogotovo prvi :roll:

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2011, 11:03

Boateng_27 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Dje nece biti petarda kad covjek igra s tri pozada , haj da su to neki bekovi al kad nemoze real da neprimi 3 komada kako da nece Napoli primiti 5, a moglo je i vise :o
upravo gledam golove, amaterski primljeni stvarno, pogotovo prvi :roll:

[youtube][/youtube]

kad Barselona igra leprsavo tad svi timovi izgledaju amaterski vjeruj, sjecas se Real M, kod petice, ekipa od 300 miliona u toj utakmici sa sjajnim trenerom je meni djelovala kao grupa amatera, Xavi i Iniesta duple pasove odigravali petama :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 23 avg 2011, 17:02

Kakav gol ponistise Cavaniu :o

[youtube][/youtube]

U drugom poluvremenu su mu jos jedan ponistili, a opet je zakucao loptu u mrezu. Zvijer! 8-)
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2011, 17:57

Juventino je napisao/la:Kakav gol ponistise Cavaniu :o

[youtube][/youtube]

U drugom poluvremenu su mu jos jedan ponistili, a opet je zakucao loptu u mrezu. Zvijer! 8-)
Perfektno izvedeno! Može li nevjerovatni Urugvajac postati novi Maradona (barem u dresu Napolija).:mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 18:05

Ovo nisam ocekivao :? 5:0 :? Sto je mnogo,mnogo je...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 avg 2011, 18:43

Fuck !

Kakva grupa Napoliu,strasno...Bayern,City i Villareal ne zna se ko je jaci. Mada mislim da se mogu nosit sa Bayernom i Villarealom,dok ce protiv Citya biti najteze.

Kakogod Forza Napoli ! 8-)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 25 avg 2011, 19:01

Hebena grupa ali dobro ce nam doci malo ovih jacih utakmica,zamislite atmosferu na San Paolu.Samo da ne zaostanemo puno u ligi a ovdje bi bio zadovoljan i trecim mjestom
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 avg 2011, 19:10

@Magica

vrati se druze, evo izvukli Bayern, samo za tebe :lol: :mrgreen: ovo si ceko 8-)

Joj kad bi ovo prosli, ali realno, tesko. Najteza grupa, puno srece Napoliju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 25 avg 2011, 19:19

Kakva ce to tekma biti na San Paolu...
ovo se trazilo :D
Joint_fc

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 19:22

Abd Villareal i Napoli dalje :mrgreen:

Forza Napoli

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 avg 2011, 20:57

Au majko...

tesko bgm. tesko
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 22:47

Jedva cekam pocetak LS 8-) Neverovatna grupa 8-)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 avg 2011, 23:39

Grupa veoma teska, ali i prolazna. Po meni, ovdje kvalitetom jedino odskace Man. City. Ostali su tu, u pet deka.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 26 avg 2011, 23:45

Evo dobili smo Pandeva na posudbu.Pametan potez,mnogo bolje od kupovine a trebace igraca zbog zgusnutog rasporeda utakmica
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2011, 10:59

sarajlija89 je napisao/la:@Magica

vrati se druze, evo izvukli Bayern, samo za tebe :lol: :mrgreen: ovo si ceko 8-)

Joj kad bi ovo prosli, ali realno, tesko. Najteza grupa, puno srece Napoliju...
To Magica otis'o? Steta, bio je kvalitetan forumas u moru balavurdije. Al' evidentno momak ima 'slabost' u karakteru jer dozvoljava da ga uvrede i isprovociraju osobe koje su u svakom pogledu ispod njegovog nivoa. To ti je minus Magica, kvaris sliku o sebi kada se spustis na njihovu razinu i dozvolis da uticu na tvoje ponasanje. I ja sam emotivan i impulisavan, nerijetko burno i nekontrolisano reagujem, al' vrlo rijetko (skoro nikada) preko forumskih dopisivanja sa osobama koje ne poznajem. Osjec'o bi se nekako glupo, jer znam da to nikakvog efekta ne bi imalo. Samo bi napravio budalu od sebe.

I jos par dobronamjernih savjeta,.. Popusti malo sa sujetom i tvrdoglavoscu. Unesi malo suptilnosti i kompromisa u svoj karakter ako je to ikako moguce. Samo se veliki ljudi mogu mijenjati na bolje. I sam sam bio tvrdoglav i beskompromisan, uzasno sujetan, uvrjedljiv,.. Imam i sada te osobine, al' sam im ugradio dobre amortizere. Zasto da me svaka budala rastavlja kao lego kockice. Moraju se usavrsiti odbrambeni mehanizmi da bi se sacuvalo mentalno zdravlje u ovakvom drustvu. To nikako ne znaci da je prihvatljivo oportuno ponasanje. Radije mrtav nego oportunista, radije mratav nego mis. Al' je cinjenica da su blagi pragmatizam, kompromis i suptilnost potrebne osobine. Tako neces pogaziti svoje principe, osjecat ces se mnogo komfornije u drustvu i neces dozvoliti svakoj budali da te emotivno rastroji.

Ne znam iz kojeg si razloga otis'o sa foruma, tako da ti ne mogu poruciti da se vratis. I ja bih davno napustio da nema nekoliko momaka sa kojim se mogu kvalitetno razmjenjivati misljenja. Mnogi likovi uzasno smaraju, al' ih ignorisem, niko me ne tjera da citam njihove djetinjarije. Dakle, jos uvijek ima vise razloga da se tipka nego da se otpepa :mrgreen: . Al' sebi svakako ne mogu dozvoliti da me kojekakvim provokacijama otjeraju infantilni debilcici. To bi bilo ispod casti.

Napisa ja ovo s brda s dola, nesto me tintara zavrce u pm, jedva recenice sastavljam :mrgreen: .

Izvinjavam se moderatorima, al' valjda Magica zasluzuje jedan ovakav dobronamjeran komentar za svoje mnoge kvalitetne komentare na forumu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2011, 11:11

Objasnio je @MaGiCa razloge odlaska. Više su lične prirode (dakle, nevezani su za forum), tako da...Mislim da je to napis'o u svojoj kolumni prije desetak dana.

Nedostajaće mi, al' se iskreno nadam da će nekad pokucati na naša vrata i baciti koju spiku na bilo kojem podforumu gdje smo se sukobljavali (međunarodni fudbal, NBA liga ili tenis).

Btw, @Valencia, nešto te pucaju emocije :mrgreen: . Da se zabrinem(o)? :mrgreen: I, slobodno naglasi da si ost'o zbog mene; tja, pa ko te ovdje moRe zadržati doli dvometraš pijanica? Ko? :mrgreen:

Neće ovo @Sarajlija brisati, ovo je dobronamjerni spam. :mrgreen:

Eh, što se tiče grupe, napisah da Napoli ima šanse da prođe dalje. Grupa je teška, biće tu puno gubljenja bodova, al' s obzirom da je San Paolo neosvojiva tvrđava, mogli bismo Plave gle'ati i u šesnaestini finala. No, Bayo i njihov mentalitet je nešto što se teško susreće u modernom fudbalu (karakteristično samo za Nijemce). Ne bih ih smio otpisati taman da su u grupi sa Barcelonom, Manchesterom i Realom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2011, 13:01

Monolog je napisao/la:Btw, @Valencia, nešto te pucaju emocije :mrgreen: . Da se zabrinem(o)? :mrgreen: I, slobodno naglasi da si ost'o zbog mene; tja, pa ko te ovdje moRe zadržati doli dvometraš pijanica? Ko? :mrgreen:
Upucale mi pive i sunce :mrgreen: . Sreca pa sam maricu ****'o, jer bi inace cijelo ljeto proveo u stoniranju :mrgreen: . Ne volem bas ovo ljeto i sparinu, nekako mi draze kad je hladno nego vruce :mrgreen: .

A ti si mozda jedini lik (+ 'bavarci' Klare i Anton kada navratim na svabski podforum,..) sa cijim se komentarima dobrim dijelom slazem (posebno onim vezanim za MU),.. Nekako sam blize misljenju da ja i ti nismo normalni nego par desetina forumasa (posebno 'junajtedovaca') :mrgreen: . To je nekako logicniji zakljucak :mrgreen: .

A ima forumasa cije komentare vrijedi procitati,.. Hare, Formance, Vinston, Neno,... Pa i Geronimo :mrgreen: :lol: ,.. Mexy Leeds, Adi Valencia, Juznjak, Amersom, itd itd Ima makar stotinjak kvalitetnih momaka koje sam zapazio, a siguro ih ima i vise na temama na koje ne zalazim (a takvih je vecina). Problem je sto ima puno provokatora, klasicnih idiota i bas dosadne djece bez smisla za bilo sta.

ObecaJem da je ovo moj zadnji komentar koji odsupa od teme. Jbg, Magica je zasluzio da mu malo ukakimo temu :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 18:07

Fideleff: 2,2 mln from Newell's Old Boys

stoper valjda?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 avg 2011, 00:59

Kakva glupost uprave Napolija, pustili su Ruiza u Valenciju :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.