e ovo su fkt suze..Elegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
hahahahaElegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=3659
geronimo, zakljucajes temu?
jesi vidio ti čija je to tema? ko je otvorio??
drž' se 
geronimo, zakljucajes temu?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahahahaha. Joj teme Noris Čače.mandraX je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=3659
geronimo, zakljucajes temu?jesi vidio ti čija je to tema? ko je otvorio??
drž' se
To i tebi kisla GlOOva, pa ti jezik nije jaca strana?mandraX je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=3659
drž' se
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I ovaj je dobarSaban je napisao/la:Muhamed Besic debitovao protiv Borusije. Svaka cast Susicu sto ga je pozvao, majstor majstora uvijek prepozna. Besic, Mujdza, Lulic, ako Bogda uskoro Subasic...Gdje ih samo nalazi, pa Susic je carobnjak, mislim da Evropa osim Murinaj nema takvog strucnjaka.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:I ovaj je dobarSaban je napisao/la:Muhamed Besic debitovao protiv Borusije. Svaka cast Susicu sto ga je pozvao, majstor majstora uvijek prepozna. Besic, Mujdza, Lulic, ako Bogda uskoro Subasic...Gdje ih samo nalazi, pa Susic je carobnjak, mislim da Evropa osim Murinaj nema takvog strucnjaka.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
otpepaj profesoreBIHfan je napisao/la:To i tebi kisla GlOOva, pa ti jezik nije jaca strana?mandraX je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=9&t=3659
drž' se
Na temi "Travnjaci na stadionima"
Kralj!!

E=mc2 je napisao/la:Umjetničko djelo naravno. Hajd što je umjetničko djelo nego što ima moć veću od deset Torabija. Dovoljno je stati na nju i svaka bolest se liječi a fudbaleri popravljaju svoju igru za 200 posto. Zbog toga Arsenal dominira na emiratima i izdominirat će sve što postoji na ovoj planeti!-Paja je napisao/la:Trava na Emiratesu je umjetnicko djelo!
A stadion emirates je jedina šansa za spas čovječanstva. Taj stadion je u biti svemirski brod koji će da primi sve arsenalovce i da ih spasi od nadolazeće apokalipse 2012 godine. Kapetan broda će da bude veliki vođa Wenger koji ima da povede svoju vojsku u novu dominaciju. Dominacija nad čitavim univerzumom!
Poklonimo se velikom vođi!
Kralj!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Ne, ja sam objekat u smislu jer sam objektivan i moje misljenje je objektivno, ti kao subjekat ne mozes pobiti moje objektivno misljenje jer je tvoje misljenje subjektivno i sa svojim subjektivnim misljenjem ti mozes pisati samo gluposti.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
al obrisa ga MonologOTNYS_YNWA je napisao/la:-Paja je napisao/la:Ne, ja sam objekat u smislu jer sam objektivan i moje misljenje je objektivno, ti kao subjekat ne mozes pobiti moje objektivno misljenje jer je tvoje misljenje subjektivno i sa svojim subjektivnim misljenjem ti mozes pisati samo gluposti.
Rođen s tobom da budem
spielführer_21 je napisao/la:Naravno u takvim situacijama je najbolje prvo na ss.ba forum otići.Raul_64 je napisao/la:koji sam ja baksuz...ajme meni ajme meni....ventil se je pokvario u kupatilu i nema boga da ga zavrneš čitav stan mi je poplavljen *** ti život ti *** život komšije su pomogle voda je stala samo mislim da je otišla pod stvari i tepih a ovo ostalo bi se trebalo osušiti...zašto meni pa *** ti sve...evo sad treba neko doči i popraviti ventil al stan mi je prekriven peškirima i svaki pokret je rizičan po život...
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
BegAx je napisao/la:Na temi "Travnjaci na stadionima"
E=mc2 je napisao/la:Umjetničko djelo naravno. Hajd što je umjetničko djelo nego što ima moć veću od deset Torabija. Dovoljno je stati na nju i svaka bolest se liječi a fudbaleri popravljaju svoju igru za 200 posto. Zbog toga Arsenal dominira na emiratima i izdominirat će sve što postoji na ovoj planeti!-Paja je napisao/la:Trava na Emiratesu je umjetnicko djelo!
A stadion emirates je jedina šansa za spas čovječanstva. Taj stadion je u biti svemirski brod koji će da primi sve arsenalovce i da ih spasi od nadolazeće apokalipse 2012 godine. Kapetan broda će da bude veliki vođa Wenger koji ima da povede svoju vojsku u novu dominaciju. Dominacija nad čitavim univerzumom!
Poklonimo se velikom vođi!
Ovo je vrh. Nema dalje, kljucaj topik!
Kralj!!![]()
![]()
![]()
![]()
Semper fidelis
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Nema ugovor, igra zato što voli Čelik.herbion je napisao/la:Jeli Puric ima ugovor,nesto se ovi nasi raspituju za njega.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Drama me nasmijalo iako vjerujem da se i on salio.ji-sung je napisao/la:sve je to tacno..najvise me nervira ova duga pauza,koja je najduza od svih liga u evropi,a vjerovatno i u svijetu..zasto proljece ne moze poceti na zimu ?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Butmiran je napisao/la:Drama me nasmijalo iako vjerujem da se i on salio.ji-sung je napisao/la:sve je to tacno..najvise me nervira ova duga pauza,koja je najduza od svih liga u evropi,a vjerovatno i u svijetu..zasto proljece ne moze poceti na zimu ?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Najs odgovor romariooRomariooo je napisao/la:Ovog mora da je danas dok je klao kurban krava kopitom udarila u glavu-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kume kakva krava njega je konj spuco i to neki jak konj 
- sarajlija89
- Kontakt:
haahhahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:haahhahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista![]()
Svejedno i da si vjernik, Bosni je i Bog okrenuo ledja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 82 gosta.