Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
LFC_LAVOV
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.
e ovo su fkt suze..

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
-
mandraX
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:Vaud je napisao/la:TRIP je napisao/la:jel ovo napuštanje uprave sarajeva ima veze sa ukidanjem viznog režima?
Ima! Za bezvizno putovanje je potreban BIOMETRIJSKI pasos koji je Blekicu zbog velicine glave nemoguce izdat, za njega treba GEOMETRIJSKI:.
hahahaha

-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 12 nov 2010, 21:55
hahahahahaha. Joj teme Noris Čače.

-
BIHfan
-
Kontakt:
To i tebi kisla GlOOva, pa ti jezik nije jaca strana?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
harry_90
-
Kontakt:
Saban je napisao/la:Muhamed Besic debitovao protiv Borusije. Svaka cast Susicu sto ga je pozvao, majstor majstora uvijek prepozna. Besic, Mujdza, Lulic, ako Bogda uskoro Subasic...Gdje ih samo nalazi, pa Susic je carobnjak, mislim da Evropa osim Murinaj nema takvog strucnjaka.
I ovaj je dobar

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
sikirica
-
Kontakt:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
mandraX
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:
To i tebi kisla GlOOva, pa ti jezik nije jaca strana?
otpepaj profesore

-
BegAx
-
Kontakt:
Na temi "Travnjaci na stadionima"
E=mc2 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Trava na Emiratesu je umjetnicko djelo!
Umjetničko djelo naravno. Hajd što je umjetničko djelo nego što ima moć veću od deset Torabija. Dovoljno je stati na nju i svaka bolest se liječi a fudbaleri popravljaju svoju igru za 200 posto. Zbog toga Arsenal dominira na emiratima i izdominirat će sve što postoji na ovoj planeti!
A stadion emirates je jedina šansa za spas čovječanstva. Taj stadion je u biti svemirski brod koji će da primi sve arsenalovce i da ih spasi od nadolazeće apokalipse 2012 godine. Kapetan broda će da bude veliki vođa Wenger koji ima da povede svoju vojsku u novu dominaciju. Dominacija nad čitavim univerzumom!
Poklonimo se velikom vođi!
Kralj!!

-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 15 nov 2010, 19:57
-Paja je napisao/la:Ne, ja sam objekat u smislu jer sam objektivan i moje misljenje je objektivno, ti kao subjekat ne mozes pobiti moje objektivno misljenje jer je tvoje misljenje subjektivno i sa svojim subjektivnim misljenjem ti mozes pisati samo gluposti.

-
Faraon iz Visokog
-
Kontakt:
Postao/la Faraon iz Visokog » 15 nov 2010, 20:03
OTNYS_YNWA je napisao/la:-Paja je napisao/la:Ne, ja sam objekat u smislu jer sam objektivan i moje misljenje je objektivno, ti kao subjekat ne mozes pobiti moje objektivno misljenje jer je tvoje misljenje subjektivno i sa svojim subjektivnim misljenjem ti mozes pisati samo gluposti.

al obrisa ga Monolog

Rođen s tobom da budem
-
brazzo
-
Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:koji sam ja baksuz...ajme meni ajme meni....ventil se je pokvario u kupatilu i nema boga da ga zavrneš čitav stan mi je poplavljen *** ti život ti *** život komšije su pomogle voda je stala samo mislim da je otišla pod stvari i tepih a ovo ostalo bi se trebalo osušiti...zašto meni pa *** ti sve...evo sad treba neko doči i popraviti ventil al stan mi je prekriven peškirima i svaki pokret je rizičan po život...
Naravno u takvim situacijama je najbolje prvo na ss.ba forum otići.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
Jajcani
-
Kontakt:
BegAx je napisao/la:Na temi "Travnjaci na stadionima"
E=mc2 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Trava na Emiratesu je umjetnicko djelo!
Umjetničko djelo naravno. Hajd što je umjetničko djelo nego što ima moć veću od deset Torabija. Dovoljno je stati na nju i svaka bolest se liječi a fudbaleri popravljaju svoju igru za 200 posto. Zbog toga Arsenal dominira na emiratima i izdominirat će sve što postoji na ovoj planeti!
A stadion emirates je jedina šansa za spas čovječanstva. Taj stadion je u biti svemirski brod koji će da primi sve arsenalovce i da ih spasi od nadolazeće apokalipse 2012 godine. Kapetan broda će da bude veliki vođa Wenger koji ima da povede svoju vojsku u novu dominaciju. Dominacija nad čitavim univerzumom!
Poklonimo se velikom vođi!
Ovo je vrh. Nema dalje, kljucaj topik!
Kralj!!

Semper fidelis
-
Sexmachineboy
-
Kontakt:
Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 03:27
Bosco je napisao/la:herbion je napisao/la:Jeli Puric ima ugovor,nesto se ovi nasi raspituju za njega.
Nema ugovor, igra zato što voli Čelik.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
Butmiran
-
Kontakt:
ji-sung je napisao/la:sve je to tacno..najvise me nervira ova duga pauza,koja je najduza od svih liga u evropi,a vjerovatno i u svijetu..
zasto proljece ne moze poceti na zimu ? 
Drama me nasmijalo iako vjerujem da se i on salio.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
Sexmachineboy
-
Kontakt:
Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 20:18
Butmiran je napisao/la:ji-sung je napisao/la:sve je to tacno..najvise me nervira ova duga pauza,koja je najduza od svih liga u evropi,a vjerovatno i u svijetu..
zasto proljece ne moze poceti na zimu ? 
Drama me nasmijalo iako vjerujem da se i on salio.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Romariooo je napisao/la:-Paja je napisao/la:Barcelona je inferioran mali poluklub koji nikad nije osvojio nista posteno osim mozda slabasne spanske lige, ljudi ih mrze jer su uefin protektorat sto je logicno a i realno igraju najruzniji fudbal nesto slicno Unitedu. A sad da se vratimo svjetlim temama a to je nas Arsenal koji je dominantan na svim poljima, tako smo smradalonske gmazove natjerali da kupe nekakvog Afelaja jer su shvatili da ne mogu protiv velikog vodje koji nece pustiti kapitena, mada mora se priznati bili su cicije trebali su iskesirati 80 miliona funti koliko nas voljeni kapiten i vrijedi!
Arsenal dominira!
Ovog mora da je danas dok je klao kurban krava kopitom udarila u glavu
Najs odgovor romarioo

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
-
Kontakt:
Postao/la Samo F.K.S !! » 16 nov 2010, 21:16
Kume kakva krava njega je konj spuco i to neki jak konj

-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 16 nov 2010, 21:26
Samo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista
haahhahahahah

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Elegant
-
Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista
haahhahahahah

Svejedno i da si vjernik, Bosni je i Bog okrenuo ledja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×