Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la velez_mostar » 26 dec 2009, 00:12

Veliki broj komentara nema apsolutno nikakvu opravdanost ,nema smisla ,ili su 'pak plod neupucenosti ,ili nezainteresovanosti..dok ,s druge strane imamo i pravolinijska gledanja na situaciju u nasem nogometu.
Nadasve je neozbiljno mislit da nogometni savez manjeg entiteta ima bilo kakve veze sa ovim,i neozbiljno je uzimati kao iskrene izjave nekih njihovih zvanicnika.
O cemu se radi ,pa FSRS-a nema apsolutno nikakvu zainteresiranost da pravi pozitivan ambijent u savezu drzave,nema nikakve zelje ,i potrebe da podize kvalitet naseg fudbala ,apsolutno su nezainteresirani za bilo sta ,i cinjenica je da im je svejedno kop ce sjediti na nasoj klupi,jer niko od njih nema namjeru da navija za tu reprezentaciju,cak sta vise uradice sve kako bi stanje bilo totalno suprotno od nasih zelja.
Predstavnicima NSBiH ,kojima su ruke uprljane do lakata ne mogu bas tako javno izaci sa stavovima da barbarez nije pozeljan jer razmislja slicno Kodri,ali zato su pronasli nacin da prenesu odgovornost na savez RS-a,i dogovorlili se da oni izadju u javnosti kako su oni ti koji ne podrzavaju Barbareza...tako da Colakovic sutra moze narodu reci :"evo ,nama je legenda BH fudbala ok,ali nece ga ovi iz RS-a ,i mi tu ne mozemo nista" ,a u biti se oni kriju iza toga jer boli srba kur.ac ko ce sjediti tu ,svakako kad igra BiH sjede kuci i gledaju sapunice.
Jos jedan u nizu podlih poteza ljudi koji sjede tu ,u korjenu su sprijecili da se ne desi slicna situacija kao sa Kodrom,sto bi kulminiralo apsolutnim bojkotom nas navijaca..ovako ,Safet je tu ,mi smo svakako mazge kojima sve odgovara ,bice par kometara ,i sve ce se zamiriti,stadioni ce ponovo biti puni,u lozama ce se mjesto cuvati provjerenim kriminalcima,pjevaljkama ,duhovnim vodjama koji zagovaraju pedofiliju,opet ce nam se kompromitirati glavni igraci ,pravice se sjela oko repke,uzimace se pinka,prodavace se karte u hotelu,necemo imati nikakv renome u svijetu fudbala,gazice nas na svakom koraku,normalna raja ce se sekirati ,novinari ce imati o cemu pisati,kruzice oko repke kvazimenageri,pojedini igraci se u neka doba nece ni odazivati,Sasa Papac(jedan fini,obrazli momak) ce i dalje gledati njegovu repku bez njega,Barbarez se nece ni spominjati ,a covjek koji se zove Safet Susic ce raditi po nalozima likova koji su ga i doveli tu.
Bilo je gore komentara kako je neko nekoga pljuvao ,ovako ,onako..pa da ih uputim da je ovo forum ,ovdje svak ima pravo da napise sta hoce,bez vrijedjanja ostalih forumasa.
Moje licno misljenje je da su oni ponovo izabrali trenera koji njima odgovara ,a ne nama..a,nas je nekih recimo 2 i po miliona ,a njih sacica...
Pozdrav svima!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 dec 2009, 00:50

Napisa covjek koji je do juce pisao kako kroz Dzeku tece bjednicka krv , krv sarajevske fukare :?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 dec 2009, 01:40

velez_mostar je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Napisa covjek koji je do juce pisao kako kroz Dzeku tece bjednicka krv , krv sarajevske fukare :?
Inace ,nemam obicaj replicirati na komentare u kojima se lako prepozna nepismenost,a manifestirao si je u dosadasnjim postovima kao rijetko ko..tako da bi zamolio likove poput tebe kojima je IQ manji od broja cipela da samo preskoce napisano...Hvala unaprijed.
Usput ,probaj sad polako citati...nije bila rijec o Dzekinom neprimjerenom ponasanju ,psovkama,i neprofesionalizmu koji sam prije osudio..tema je nesto drugo...
Neda ti se nikako ostavit dojam..:D,uzivaj!
Što to mene citiraš buraz?? ja tebe nisam citirao,vec si se izgleda sam pronašao u mom postu.
A kad vec pominješ dojam,šta misliš kakav si ti dojam ostavio sa dosadašnjim svojim pisanjem i vrijeđanjem ostalih forumaša,neistomišljenika itd?
Ostavio si dojam isfrustriranog hercegovackog primitivca .kojem smeta sve sarajevsko ,koji se nije realizovao u životu pa mu je sad piskaranje po forumu dođe kao neki ventil i pogodna prilika sa pražnjenje sopstvenih životnih frustracija.
Tužno ali istinito :cry:

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 26 dec 2009, 01:49

MANDRAK RESPECT
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2009, 02:56

Mandrak je napisao/la:Napisa covjek koji je do juce pisao kako kroz Dzeku tece bjednicka krv , krv sarajevske fukare :?
Procitani su takvi vec odavno.Niko normalan i ne cita te kilometarske postove.
Kad mu je poenta ista.To jeste dupla nula. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 26 dec 2009, 05:19

Mandrak je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Inace ,nemam obicaj replicirati na komentare u kojima se lako prepozna nepismenost,a manifestirao si je u dosadasnjim postovima kao rijetko ko..tako da bi zamolio likove poput tebe kojima je IQ manji od broja cipela da samo preskoce napisano...Hvala unaprijed.
Usput ,probaj sad polako citati...nije bila rijec o Dzekinom neprimjerenom ponasanju ,psovkama,i neprofesionalizmu koji sam prije osudio..tema je nesto drugo...
Neda ti se nikako ostavit dojam..:D,uzivaj!
Što to mene citiraš buraz?? ja tebe nisam citirao,vec si se izgleda sam pronašao u mom postu.
A kad vec pominješ dojam,šta misliš kakav si ti dojam ostavio sa dosadašnjim svojim pisanjem i vrijeđanjem ostalih forumaša,neistomišljenika itd?
Ostavio si dojam isfrustriranog hercegovackog primitivca .kojem smeta sve sarajevsko ,koji se nije realizovao u životu pa mu je sad piskaranje po forumu dođe kao neki ventil i pogodna prilika sa pražnjenje sopstvenih životnih frustracija.
Tužno ali istinito :cry:
To je standard koji se pise po forumima ,"ventil,frustracije,bla,bla"...ja sam konkretan kad kazem da si manifestirao nepismenost ,i totalnu stupidoznost..mislim ,nemoj se ljutit'.
Mora da si jako zaostao kad si ovo napisao "kome smeta sve sarajevsko",haha..samo ne znam zbog iz cega je tvoj zakrzljali mozak proizveo to ,jer sam upotrijebio atribut "sarajevka" u jednom slucaju,ili nesto tako..ne mogu se sjetiti jer nije ni bitno ,a i mora da se pronalazis u tome...pa ti smeta.Nemoj se sekirati ,bice sve u redu.
Tema je izbor selektora ,i ako si mislio doci do izrazaja ,mogao si replicirati nesto u vezi toga ,a ne doticati se tema,i gluposti od prije.
Vezano za to ,cestitam ,poradio si na pravopisu ,ili si zovnuo komsiju koji je zavrsio nesto vise od zanata,i koji je procitao barem 2 knjige u zivotu,cestitam dobro si se snasao!
Vidim dole,imas podrsku i Harisa ,mozete zajedno ,on je ubjedljivo najjaci!Toliko sam ga u par navrata opr'o ovdje da su se svi forumasi slozili koliko je lik primitivan ,nedorecen ,i zalutao ovdje..i nije to ni sad zaboravio ,i samo ceka da baci neku foru tipa "hepokovac",ceka da ti ,i tebi slicni napisete neke jadne floskule da se on ubaci,haha,pa je neke horoze spominjao ,da vidis samo ...simpa je pravo :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2009, 05:33

:shock: Vjeruj mi da nema potrebe ni citati tvoj post.Svaki isti jaje jajetu.Ha napisao dvije stranice ili dva slova u biti isto.
Ne treba pametnom covjeku podrska ali sta je s tobom :roll:
P.S Bolje i horoza nego tovara,onda bi bilo na regionalnim osnovama ili igra asocijacije :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 26 dec 2009, 05:53

velez_mostar je napisao/la:Veliki broj komentara nema apsolutno nikakvu opravdanost ,nema smisla ,ili su 'pak plod neupucenosti ,ili nezainteresovanosti..dok ,s druge strane imamo i pravolinijska gledanja na situaciju u nasem nogometu.
Nadasve je neozbiljno mislit da nogometni savez manjeg entiteta ima bilo kakve veze sa ovim,i neozbiljno je uzimati kao iskrene izjave nekih njihovih zvanicnika.
O cemu se radi ,pa FSRS-a nema apsolutno nikakvu zainteresiranost da pravi pozitivan ambijent u savezu drzave,nema nikakve zelje ,i potrebe da podize kvalitet naseg fudbala ,apsolutno su nezainteresirani za bilo sta ,i cinjenica je da im je svejedno kop ce sjediti na nasoj klupi,jer niko od njih nema namjeru da navija za tu reprezentaciju,cak sta vise uradice sve kako bi stanje bilo totalno suprotno od nasih zelja.
Predstavnicima NSBiH ,kojima su ruke uprljane do lakata ne mogu bas tako javno izaci sa stavovima da barbarez nije pozeljan jer razmislja slicno Kodri,ali zato su pronasli nacin da prenesu odgovornost na savez RS-a,i dogovorlili se da oni izadju u javnosti kako su oni ti koji ne podrzavaju Barbareza...tako da Colakovic sutra moze narodu reci :"evo ,nama je legenda BH fudbala ok,ali nece ga ovi iz RS-a ,i mi tu ne mozemo nista" ,a u biti se oni kriju iza toga jer boli srba kur.ac ko ce sjediti tu ,svakako kad igra BiH sjede kuci i gledaju sapunice.
Jos jedan u nizu podlih poteza ljudi koji sjede tu ,u korjenu su sprijecili da se ne desi slicna situacija kao sa Kodrom,sto bi kulminiralo apsolutnim bojkotom nas navijaca..ovako ,Safet je tu ,mi smo svakako mazge kojima sve odgovara ,bice par kometara ,i sve ce se zamiriti,stadioni ce ponovo biti puni,u lozama ce se mjesto cuvati provjerenim kriminalcima,pjevaljkama ,duhovnim vodjama koji zagovaraju pedofiliju,opet ce nam se kompromitirati glavni igraci ,pravice se sjela oko repke,uzimace se pinka,prodavace se karte u hotelu,necemo imati nikakv renome u svijetu fudbala,gazice nas na svakom koraku,normalna raja ce se sekirati ,novinari ce imati o cemu pisati,kruzice oko repke kvazimenageri,pojedini igraci se u neka doba nece ni odazivati,Sasa Papac(jedan fini,obrazli momak) ce i dalje gledati njegovu repku bez njega,Barbarez se nece ni spominjati ,a covjek koji se zove Safet Susic ce raditi po nalozima likova koji su ga i doveli tu.
Bilo je gore komentara kako je neko nekoga pljuvao ,ovako ,onako..pa da ih uputim da je ovo forum ,ovdje svak ima pravo da napise sta hoce,bez vrijedjanja ostalih forumasa.
Moje licno misljenje je da su oni ponovo izabrali trenera koji njima odgovara ,a ne nama..a,nas je nekih recimo 2 i po miliona ,a njih sacica...
Pozdrav svima!
@velez-mostar stvarno gnjavis sa tako dugim postovima. :roll:
neko bi mozda pomislio da hoces nesto pametno da napises.ali samo izgubis svog dragocjenog vremena na tvoje stvarno blesave i neukusne komentare.
ima i drugih foruma i sajtova,gdje mozes nekome biti i interesantan.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 26 dec 2009, 08:30

Svi se hvataju za to da Barba nema iskustva,to su isto govorili Pepe Guardioli pa sta covijek napravi.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 dec 2009, 10:31

ibrakadabra je napisao/la:Svi se hvataju za to da Barba nema iskustva,to su isto govorili Pepe Guardioli pa sta covijek napravi.
naj jaci post za danas,,,,pa covjece sta ti je ??? na ovoj temi ovo je napisano 1000 puta pa dokle vise!!!!! porediti Barbareza i Guardiolu,,, smjesno!!!!!! Ne mislim samo na to ko je kakav igrac bio ,,, nego o kojem se poslu radi???? :? :? :shock: :shock:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 dec 2009, 10:31

haj majke ti napisi ko je napisao da barba nema iskustva,mene je jutros pravo obradovala ova vijest i bilo bi mi drago da barba i safet zajedno vode repku.....imaju oni iskustva,kako nemaju...imajuu bezbroj jakih i teskih utakmica u nogamma....nekad je i to dosta...barba-pape...... 8-)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 dec 2009, 11:04

Reprezentacija BiH: Safet Sušić ostao jedini kandidat
Predsjednik NSBiH Sulejman Čolaković oduševljen razgovorima sa legendom bh. nogometa

Autor: A. NOVALIJA
26.12.2009. 09:01
Sušić: Preselio bi se u Sarajevu

Do sjednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske izgledalo je kako postoje dva najozbiljnija kandidata za novog selektora BiH, Safet Sušić i Sergej Barbarez.

No, nakon jučerašnje odluke FSRS da neće podržati nikoga ko je na Koševu učestvovao u utakmici "Za spas bh. nogometa" 1. juna 2008., trka je, izgleda, spala na samo jednog učesnika - legendarnog Papeta.

Sa Sušićem je proteklih dana kontaktirao predsjednik Nogometnog saveza BiH Sulejman Čolaković, koji nam je rekao "da je oduševljen obavljenim razgovorima".

Glatki razgovori

- Razgovarali smo i lako usaglasili sve važne detalje. Očito je kako Sušić ima veliku želju da postane selektor. Razgovori su tekli glatko i obojica smo se složili da smo prezadovoljni rezultatima - rekao nam je Čolaković.

Sušić dugo živi u Parizu, a poznato je da su članovi Izvršnog odbora protiv selektora koji neće živjeti u BiH.

- Razgovarali smo o tome i Sušić je rekao da bi se preselio u Sarajevo u slučaju da bude izabran. Prema njegovim riječima, to ne bi bio nikakav problem, jer su mu sada djeca odrasla, što ga je prije sprečavalo - govori predsjednik NSBiH.

Prvi čovjek Saveza je sa Sušićem razgovarao i o, eventualnim, saradnicima, u slučaju da bude izabran.

- Sušić je rekao kako nema ništa protiv da pomoćnici ostanu isti, kao i to da mi odaberemo saradnike.

Nezahvalno prognozirati

I pored svega, Čolaković nije želio prejudicirati da će u utorak, na sjednici Izvršnog odbora NSBiH, Sušić postati novi selektor BiH.

- Iako se u ovom trenutku čini da bi se oko Sušićevog izbora mogao postići konsensuz, to ne mora biti tako. Prije sjednice Izvršnog odbora ništa ne smijemo govoriti. Za imenovanje selektora je potrebno 12 glasova i nezahvalno je nešto prognozirati. Nadam se da će sjednica u utorak biti konstruktivna i da ćemo napraviti korak naprijed ka izboru, kojeg, uostalom, možemo završiti i u januaru - rekao je Čolaković.

Barbarez danas u Sarajevu

Sergej Barbarez će danas poslije podne doći u Sarajevu, gdje će se sastati sa uskoro bivšim i budućim v. d generalnog sekretara NSBiH Munibom Ušanovićem i Jasminom Bakovićem.

Razgovarat će se o Barbarezovoj kandidaturi za selektora. Kako smo saznali, Barbarez je spreman prihvatiti uvjete i pismeno se izjasniti o svojoj ulozi i učešću na utakmici "Za spas bh. nogometa", što je uvjet koji su postavili iz FSRS.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 11:09

Pape trener, a Barba asistent... Pa to bi bilo extra.. još njih dvojica dovedu svoje ljude oko sebe, provjerene trenere, doktore, sestre :D itd itd... Mislim, da ova kombinacija Pape-Barba je najbolja. Prvo što, i Pape i Barba nemaju iskustva sa vođenjem reprezentacije, ili većih timova ( Barba je tu totalni anonimus ). Mogu se nadopunjavat i mogu sigurno jedan drugom puno pomoć. Svojim iskustvom, ogromnim, najvećim, Pape može pokazat našim momcima kako da igraju lijep i dopadljiv fudbal a Barba kako uz to još i pobjedit ;) Kao što znamo Pape je jedan od najboljih igrača svijeta a Barba je veliki univerzalac, i sigurno najbolji igrač BiH-a repke...u historiji...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2009, 11:17

Barbarez SELEKTOR - Safet pomocnik - treba covjeku vremena da se prilagodi, a Barba, mi-navijaci i igraci zajedno do EP. Samo je Barba sve ove godine direktno bio uz nas i repku i to trebamo da ne zaboravimo. Svaka cast svim "strucnjacima", al Barba je Barba ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 dec 2009, 11:19

TEK SAD VIDIM DA OVO NEVALJA....susicu se postavljaju uvjeti i on na sve pristaje,barbarezu se posaavljaju uvjeti i on izgleda pristaje,,,....ako ovako postupe...neznam...neznam jel gore da prihvate ili da odbiju....samo se nadam da ce se naci ludjak kojem je svega u zivotu dosta i da ce im uletiti na sjednicu i dici ih sviju u zrak zajedno sa sobom....jer ovo sto oni rade je cista POLITIKA ...dabogda nas suspendirali na 10 godina dok ne poumiru ovi kenjci iz saveza...dabogda neimali sta jesti kad smo pustili da nam seljaci kroje sudbinu i rade sta hoce a nasi ocevi su ranjavani i ginuli za ovu zemlju ...a sada se pobjeglice i seljacine digle i rade sta hoce FUJJJJJJJ
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2009, 11:19

i bez navijackih pretenzija - treba nam selektor reprezentacije, a ne klupski trener ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 11:21

Zavisi jarane kakvi su uslovi. Uslovi mogu bit, moraš odvesti BiH-a na Euro ili U baraž ili tako nešto, ne mora bit nešto loše. Ne branim savez, bio sam na onom okupljanju i protiv njih sam al, ne možemo govorit o nečemu, kao sada o tim "uslovima" kad ne znamo kakvi su...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 26 dec 2009, 11:25

Ma ljudi moji zar neko uopšte i pomišlja, da neko iz FSRS želi dobro BH fudbalu??? Njima je u interesu da ovu državu razbiju ili rascijepe,a ne da je ujedinjuju... Znaju oni dobro da bi se u slućaju dobrih rezultata Barbe mnogi u njihovom(a nažalost i u mom istovremeno) entitetu mnogi predomislili i počeli navijati za svoju repku, a ne za komšijsku.... Pa zato je stop Barbi, a ne zbog toga što bi oni voljeli da se nešto popravi u BH fudbalu........ Čisto sumnjam ,da je iko od njih gledao i jednu tekmu naše svete repke!!! Uostalom vidjeli smo i to da za vrijeme historijske tekme naše repke Dodik sjedi u časnoj loži pored Borisa Tadiča i srčano navija za Srbiju!!!!!
Pa dokle više, da takvi majmuni odlučuju o našoj svetinji.....................??????????????????????????
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 26 dec 2009, 11:29

Safet selektor, Barbarez prvi asistent.... To je super ideja. Bojim se kad bi Barbarez postao selektor brzo bio istrosen jer cinjenica je da on nije nikoga trenirao pa bi morao uciti na greskama a mi smo narod koji nikome ne prasta greske i u tom smilu bi bio potrosen i onda poslije kad bi doslo pravo vrijeme da postane selektor on to ne bi htio. Ovo je najbolja opcija jer bi Barbarez bio na licu mjesta te bi ucio na radu drugih. Nije ni Bilic odmah postao selektor A tima vec je vodio mladu repku (prva utakmica poraz od BiH 0:5) pa tek kad je sazrio preuzo je A tim. Isto je i sa Guardiolom koji je vodio drugi tim Barcelone

Isto tako cini mi se da se odluke saveza unaprijed osudjuju te da se tim odlukama pristupa sa velikim predrasudama. Svjestan sam ja ko nama sjedi u savezu ali cinjenica je da ti ljudi donose odluke a ova odluka momentalno djeluje kao najispravnija!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 dec 2009, 11:31

johnnyHZ je napisao/la:TEK SAD VIDIM DA OVO NEVALJA....susicu se postavljaju uvjeti i on na sve pristaje,barbarezu se posaavljaju uvjeti i on izgleda pristaje,,,....ako ovako postupe...neznam...neznam jel gore da prihvate ili da odbiju....samo se nadam da ce se naci ludjak kojem je svega u zivotu dosta i da ce im uletiti na sjednicu i dici ih sviju u zrak zajedno sa sobom....jer ovo sto oni rade je cista POLITIKA ...dabogda nas suspendirali na 10 godina dok ne poumiru ovi kenjci iz saveza...dabogda neimali sta jesti kad smo pustili da nam seljaci kroje sudbinu i rade sta hoce a nasi ocevi su ranjavani i ginuli za ovu zemlju ...a sada se pobjeglice i seljacine digle i rade sta hoce FUJJJJJJJ
ti ako si gradsko dijete nevrijedaj postenog seljaka,,,, i ne poredi ove iz saveza sa seljacima koji rade kao ludi da bi prezivjeli jos koji dan ,,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.