Sto bi rekao jedan kolega ko nije uskladio obaveze zazalio je.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nevjerovatna odbrana, Tatum ima običaj ubaciti im 40-50 moglo bi to večeras biti slučaj.
Naveo sam te dvije jer su te bile pred sami kraj utakmice.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:53Solidna odbrana Goberta na tom sutu Luke.Lik pogodio step back trojku preko ruke. Protiv ovakvih igraca bolje ne mozes. I znaci ti si nasao 2 situacije?TheChief je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:48Ako ja ne gledam dobro utakmicu onda pretpostavljam da ni ti nisi vidio onu tricu Doncica u zadnjoj min preko Rudyja ili 2-3 min pred kraj alley-oop Powella kada ga je Gobert mogao sprijeciti. Ali eto.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2022, 01:37Ako ti mislis da se Gobert hvali veceras samo zbog zadnjeg alley oopa, ti onda moras nauciti gledati tekmu malo bolje, druze.
Doncic je bukvalno "uvaljen" bio zadnji napad. Brunson ima 1 na 1 i prazan reket i on dodaje fakticki u udvajanje i to nakon sto je potrosio 6sec napada.
Dodaje Luki zato sto mora. U tome i jeste caka.
Ja cu ti iznijeti samo jedan podatak... UTA je sutnula 21 slobodno bacanje vise od DAL, pa su i pored toga imali 2 pokusaja vise iz igre.Samo to skontaj.
I psuti tu djeciju pricu, morao dodati...Pa nije Brunson rookie jbt i to nakon ovaklve serije koju ima...
Sta god napisao, lik je veceras osnovni razlog sto su uzeli.Uz Bogdanovica.
Odradi kvalitetno svoj dio u odbrani, a doce i on na svoje ofanzivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.