Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

BIHfan
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la BIHfan » 24 jan 2011, 22:22

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Koji je ovo ocm mjastor :!:
[youtube][/youtube]
O ovakvim igracinama se pisu romani, nikad u Lyon nece doci majstori kakvi su bili Juhninho, Di Nallo ili Sony Anderson. :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 jan 2011, 14:20

Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2011, 20:58

Je li presao zvanicno Kallstrom u Galatasaray,citao sam juce da je skoro sve gotovo i da bi trebala potvrda ali nisam nasao da je zvanicno potpisao?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 jan 2011, 23:38

Devil je napisao/la:Je li presao zvanicno Kallstrom u Galatasaray,citao sam juce da je skoro sve gotovo i da bi trebala potvrda ali nisam nasao da je zvanicno potpisao?
Zasad su spekulacije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2011, 21:50

Veoma dobro prvo poluvreme,u kome je za dlaku bio bolji Lyon.Cris dve velike prilike nakon Gourcuffovih centarsuteva ali nedostajalo je srece.Gomis jednu poprilicno dobru priliku.Kod Bordeauxa za sada najbolji Ciani i Tremoulinas koji je neresiva enigma za desnu stranu Lyona.
Samo jos nedostaju golovi za ovu tekmu i nadam se da ce ih biti.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 feb 2011, 21:59

Devil je napisao/la:Veoma dobro prvo poluvreme,u kome je za dlaku bio bolji Lyon.Cris dve velike prilike nakon Gourcuffovih centarsuteva ali nedostajalo je srece.Gomis jednu poprilicno dobru priliku.Kod Bordeauxa za sada najbolji Ciani i Tremoulinas koji je neresiva enigma za desnu stranu Lyona.
Samo jos nedostaju golovi za ovu tekmu i nadam se da ce ih biti.
Ja cu gledat snimak na Eurosportu, tako da necu citat postove ovdje. Hocu da me iznenade. :lol:
FK DELFIN NEUM

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 feb 2011, 02:12

uuu strasno je da nemam ni jedan post na temi kluba za koji sam navijao dugo godina, dok je Juninho igrao, to mi je najdrazi igrac i tako ce i ostati, hvala mu za sve, golmane je bilo strah njegovih slobodnjaka... Sjetite se izjave Sevcenka u osmini finala LP-a, kada nas je bas on unistio "Mozemo praviti faulove samo na protivnickoj polovini, niko ne smije napraviti faul blizu centra... 8-) Naravno idalje navijam za Lion, ali nisam lud za njima k'o prije...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2011, 19:13

Ja ne mogu da verujem da je onakva tekma ostala na 0:0,moram priznati da odavno nisam gledao bolju a da je zavrsena tim rezultatom,sta su sve uspeli da mase obe ekipe. :roll:
Drugo poluvreme za dlaku losije od prvog ali sa dosta tempa i sa nekoliko veoma lepih prilika na obe strane,a najbolji je imao Modeste kada je izasao sam na Llorisa ali premlako sutirao.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 feb 2011, 20:52

Gledao sam utakmicu i steta sto nisu pobjedili. Ostaje zal sto Cris nije bolje gadjao glavom. Pjanica dugo nisam vidio onako zeljnog igre mozda bi Puel (nadam se da nece biti vise trener) mogao da ga ubaci umjesto Kallstroma koji je po meni beskoristan u zadnjim utakmicama. Moram nac sliku onog natpisa Puel Dismision. :)
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2011, 21:09

Sta je sa Pjanicem, sto ga nema u sastavu ?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 feb 2011, 21:28

Opet Miralem na klupi, 'ebo vam Gourcuff majku ...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 22:13

Goalgetter je napisao/la:Sta je sa Pjanicem, sto ga nema u sastavu ?
Nažalost mišljenja sam da i on od iduće godine će imat sudbinu još nekih naših igrača,samo u blažem obliku,jer jednostavno ne znam da li je smjelo s moje strane napisati da je Pjanić stao u napredovanju. A i Lyon ove godine igra toplo hladno,tako da je uvijek kriv stranac nego domaći i igrač i uvijek će u odluci ko će počet počinjat domaći igrač.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 feb 2011, 22:30

Tek sam sada vidio, pa njega nema ni na kLupi?? Stvarno, ne kontam...šta je... :roll:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 feb 2011, 23:37

Čim Lovren igra onda dođu i pobjede. Šalim se naravno fantastična igra Lyona, ulazi se u formu za Real i dostizanje Lillea u borbi za titulu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 23:38

Ted Mosby je napisao/la:Čim Lovren igra onda dođu i pobjede. Šalim se naravno fantastična igra Lyona, ulazi se u formu za Real i dostizanje Lillea u borbi za titulu
Mislim da će im susreti s Realom biti poslednji u Evropi,jednostavno nije to taj Lyon,al živi bili pa vidjeli! ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 feb 2011, 14:18

Kakva partija, ma extra. Taman kad je Puel pred otkazom on poslozi ekipu na poluvremenu i ostvarimo efikasnu pobjedu. Bastos je juce bio strasan i takav nam treba protiv Reala. Pjanic nije bio u sastavu radi reprezentativnih obaveza, kasnio je iz Usa.
FK DELFIN NEUM

Total777
Kontakt:

Post Postao/la Total777 » 15 feb 2011, 11:51

Odlično smo odigrali utakmicu protiv Saint-Ettienea, a sada se okrenuti Ligi Prvaka i pokušati skinuti skalp Realu ko prošle godine by Miralem Pjanić. :mrgreen:
L'OL eliminera le Real en huitième de finale de la Ligue des Champions

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 feb 2011, 13:38

Total777 je napisao/la:Odlično smo odigrali utakmicu protiv Saint-Ettienea, a sada se okrenuti Ligi Prvaka i pokušati skinuti skalp Realu ko prošle godine by Miralem Pjanić. :mrgreen:
Blizi se i ta utakmica, sad je za razliku od prosle godine i na nama pritisak a ne samo na Realu.
FK DELFIN NEUM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2011, 22:25

Gledao samo 20-ak minuta prvog dela kasnije mi poceo i stream lagati pa nisam mogao vise.Video sam gol odlicna akcija i lopta Toulalana te lep volej Gourcuffa za vodstvo.Kasnije koliko vidim Pied usao i zabio jos jedan.

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 19 feb 2011, 00:49

4:0 ulalaaa
Jos Pjanic dao gol , valjda ga nece nama :)
Hala Madrid !

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.