O ovakvim igracinama se pisu romani, nikad u Lyon nece doci majstori kakvi su bili Juhninho, Di Nallo ili Sony Anderson.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Koji je ovo ocm mjastor![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
O ovakvim igracinama se pisu romani, nikad u Lyon nece doci majstori kakvi su bili Juhninho, Di Nallo ili Sony Anderson.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Koji je ovo ocm mjastor![]()
[youtube][/youtube]
Zasad su spekulacije.Devil je napisao/la:Je li presao zvanicno Kallstrom u Galatasaray,citao sam juce da je skoro sve gotovo i da bi trebala potvrda ali nisam nasao da je zvanicno potpisao?
Ja cu gledat snimak na Eurosportu, tako da necu citat postove ovdje. Hocu da me iznenade.Devil je napisao/la:Veoma dobro prvo poluvreme,u kome je za dlaku bio bolji Lyon.Cris dve velike prilike nakon Gourcuffovih centarsuteva ali nedostajalo je srece.Gomis jednu poprilicno dobru priliku.Kod Bordeauxa za sada najbolji Ciani i Tremoulinas koji je neresiva enigma za desnu stranu Lyona.
Samo jos nedostaju golovi za ovu tekmu i nadam se da ce ih biti.
Nažalost mišljenja sam da i on od iduće godine će imat sudbinu još nekih naših igrača,samo u blažem obliku,jer jednostavno ne znam da li je smjelo s moje strane napisati da je Pjanić stao u napredovanju. A i Lyon ove godine igra toplo hladno,tako da je uvijek kriv stranac nego domaći i igrač i uvijek će u odluci ko će počet počinjat domaći igrač.Goalgetter je napisao/la:Sta je sa Pjanicem, sto ga nema u sastavu ?
Mislim da će im susreti s Realom biti poslednji u Evropi,jednostavno nije to taj Lyon,al živi bili pa vidjeli!Ted Mosby je napisao/la:Čim Lovren igra onda dođu i pobjede. Šalim se naravno fantastična igra Lyona, ulazi se u formu za Real i dostizanje Lillea u borbi za titulu
Blizi se i ta utakmica, sad je za razliku od prosle godine i na nama pritisak a ne samo na Realu.Total777 je napisao/la:Odlično smo odigrali utakmicu protiv Saint-Ettienea, a sada se okrenuti Ligi Prvaka i pokušati skinuti skalp Realu ko prošle godine by Miralem Pjanić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.