Poziv Besirovicu je neopravdan i tu sva prica staje. Steta sto nikad necemo dobiti objasnjenje od Sergeja jer covjek ne zna komunicirati sa medijima i narodom.invincible1921 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:40Zasluzio je poziv..ali zato sto je konkurencija nilakva...da nesto ocekujem od njega veliko ukolilo zaigra...vala ne ocekujem, a i tesko da bi isto i pokazoBeduin je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:34Ako ce se pozivati igraci poput Besirovica onda je daleko pametnije zvati Amira, ima vise zasluga, igra u boljoj ligi.
Sa druge strane, pojedinci se trebaju dogovoriti sa sobom oko igraca "cvajtasa", hocemo li jedne ismijavati a druge ne i koliko je to objektivno.
Sve i da je Championship kvalitetniji od Cvajte, Hull je prosjecan klub, klub sredine tabele sa negativnom gol razlikom (a znamo koliko sredina terena i Amirova pozicija pomazu i uticu na odbranu).
Nikakva on nije sreca, samo sto dosta djece ovdje tipka koji se ni ne sjecaju njegovih reprezentativnih nastupa, ali eto igrao je za Zelju i slicno.
Barabrez je medjutim navuko bezveze bijes na sebe jer je zvao Besirovica..ako vec nece amira a nema koga, mogo je zovnut nekog iz nase lige da popuni broj i odgleda utakmicu s tribina i sve ok.
Ovako u nedostatku igraca ti zoves jednog koji je realno puno slabiji izbor nego drugi...cak ne mora bit ni losiji, ali je potpuno bespotreban
Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Amir Hadziahmetovic
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidjet cemo amira
Igrao je u subotu, a sutra opet Hull igra
To je za nas super da poveca svoj kapacitet i naravno da napreduje
Igrao je u subotu, a sutra opet Hull igra
To je za nas super da poveca svoj kapacitet i naravno da napreduje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- invincible1921
- Kontakt:
Realno nas trenutni bazen igraca je dosta siromasan...nema tu mudrovanja, pa da sad bitas hocul ovog ili onog.Beduin je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:54Poziv Besirovicu je neopravdan i tu sva prica staje. Steta sto nikad necemo dobiti objasnjenje od Sergeja jer covjek ne zna komunicirati sa medijima i narodom.invincible1921 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:40Zasluzio je poziv..ali zato sto je konkurencija nilakva...da nesto ocekujem od njega veliko ukolilo zaigra...vala ne ocekujem, a i tesko da bi isto i pokazoBeduin je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:34Ako ce se pozivati igraci poput Besirovica onda je daleko pametnije zvati Amira, ima vise zasluga, igra u boljoj ligi.
Sa druge strane, pojedinci se trebaju dogovoriti sa sobom oko igraca "cvajtasa", hocemo li jedne ismijavati a druge ne i koliko je to objektivno.
Sve i da je Championship kvalitetniji od Cvajte, Hull je prosjecan klub, klub sredine tabele sa negativnom gol razlikom (a znamo koliko sredina terena i Amirova pozicija pomazu i uticu na odbranu).
Nikakva on nije sreca, samo sto dosta djece ovdje tipka koji se ni ne sjecaju njegovih reprezentativnih nastupa, ali eto igrao je za Zelju i slicno.
Barabrez je medjutim navuko bezveze bijes na sebe jer je zvao Besirovica..ako vec nece amira a nema koga, mogo je zovnut nekog iz nase lige da popuni broj i odgleda utakmicu s tribina i sve ok.
Ovako u nedostatku igraca ti zoves jednog koji je realno puno slabiji izbor nego drugi...cak ne mora bit ni losiji, ali je potpuno bespotreban
Kao sto rekoh mislim da Amir ne bi bio nista posebno, ali nije ko da imamo izbora, on je ocigledan...medjutim onda barabrez dodje i izmisli Besirovica kojem je i familija zaboravila da igra fudbal...isto tako ke bez ikakve potrebe izmislio Djakovca.
Hajd Kulenovic je ko i bio u nekoj formi, al sad trenutno ne bi ga stavio ni medju 5 napadaca, a kamol 3
Isto ko za amira mislim i za Karica, ali sad kad je otpo Mujakic i ako Seo ne bude spreman..pa mora ga zvat...jednostavno htio ne htio silom prilika..
=\_1921_/=
Ma besirovicev poziv apsolutno nema opravdanja, barem ga sergej nije pokazao/prenio. Ako se uklapa u neke od taktickih zamisli onda to treba i da se iskomunicira opravdano zabrinutoj javnosti od koje vecina nije ni znala da igrac postoji. Povjerenje javnosti odnosno odstustvo istog se vec nekoliko puta pokazalo fatalnim za neke selektore, pa ne znam zasto sergej misli da nema potrebe da opravda ovaj, jako cudan potez
naprijed rejal
Pa i jeste iskomunicirao u dva navrata zašto ga je pozvao:Sveti je napisao/la: ↑20 okt 2025, 20:12Ma besirovicev poziv apsolutno nema opravdanja, barem ga sergej nije pokazao/prenio. Ako se uklapa u neke od taktickih zamisli onda to treba i da se iskomunicira opravdano zabrinutoj javnosti od koje vecina nije ni znala da igrac postoji. Povjerenje javnosti odnosno odstustvo istog se vec nekoliko puta pokazalo fatalnim za neke selektore, pa ne znam zasto sergej misli da nema potrebe da opravda ovaj, jako cudan potez
Barbarez je potvrdio da je umjesto povrijeđenog Harisa Hajradinovića, koji će zbog teže povrede pauzirati četiri do šest mjeseci, naknadno pozvan Dino Beširović.
- On je već duže na mom radaru. Njegova svestranost nam je važna, posebno jer tražimo više opcija u sredini terena - kazao je Barbarez.
-Znam šta sve može i mogao bi biti veoma koristan.
Potreban nam je taj “box to box” veznjak. Sigurno će biti veliko pojačanje za naš tim – istakao je Barbarez.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Nije to toliko ni siromašno koliko selektori potenciraju. Dakle imamo otprilike igrače koji su redovni za: St. Pauli, Stuttgart, Moenchengladbach, Atalanta, Fiorentina, Sassuolo, Benfica, Feyenoord, Hercules, PSV, RB Salzburg, Young Boys, Basel, Hull City, Sturm Graz, Viktorija Plzen, Brondby, Slovan Liberec, Schalke 04, Pafos. To je praktično cijela ekipa koja igra za solidne klubove (naravno da Liberec nije neka sila, ali kad je igrač od 20 godina, to je ok, ili Schalke drugoligaš, ali Schalke je i u vrhu su). Dodaj eto i ove koji manje igraju za Koln, Sturm Graz i sl.invincible1921 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 13:31Realno nas trenutni bazen igraca je dosta siromasan...nema tu mudrovanja, pa da sad bitas hocul ovog ili onog.
Kao sto rekoh mislim da Amir ne bi bio nista posebno, ali nije ko da imamo izbora, on je ocigledan...medjutim onda barabrez dodje i izmisli Besirovica kojem je i familija zaboravila da igra fudbal...isto tako ke bez ikakve potrebe izmislio Djakovca.
Hajd Kulenovic je ko i bio u nekoj formi, al sad trenutno ne bi ga stavio ni medju 5 napadaca, a kamol 3
Isto ko za amira mislim i za Karica, ali sad kad je otpo Mujakic i ako Seo ne bude spreman..pa mora ga zvat...jednostavno htio ne htio silom prilika..
I plus imaš sijaset ovih koji su na nivou ispod, kao Karlsruhe, Sampdorija, Astana, po Turskoj ilI Rusiji da ne pričam.
Već sam nebrojno puta pisao, ali po meni je iz svih liga koje nisu top 8-9 u Evropi smisleno zvati igrače ISKLJUČIVO ako zadovoljavaju neki od sljedećih uslova:
- Redovno igraju za neki od najjačih klubova u državi, a imaju do 26 godina.
- Redovno igraju za neki od najjačih klubova u državi, imaju više od 26 godina, ali su 10+ puta bili dio reprezentacije.
- Igraju za bilo kakav klub u prvih 15-ak liga redovno, ali imaju manje od 21 godine.
Dakle, Beširović, Omeragić, pa ni Baždar ili Burnić ga meni ne bi zaigrali dok to ne bude veći nivo. Od ovih iz turske ili ruske isto niko trenutno jer ima dovoljno ovih boljih

Mada se u načelu slažem s tobom, kao i obično. Nit je problem što se ne zove igrač Hulla, nit kad se ne bi zvao igrač Heraclesa. Problem je što se zovu nasumice ostali. Normalnom selektoru, ovi bi svakako bili negdje izbor u posljednjih 5-6 igrača, pa i može biti subjektivni dojam kome se sviđa i odgovara za igru, a kome ne. Ali, zvati Đakovca, Beširovića, Šarića i biti uporan u tome, a ignorisati ovog, bezveze je

- invincible1921
- Kontakt:
Ako ga je dva puta pogledo ...evo ne znamperun je napisao/la: ↑20 okt 2025, 22:34Pa i jeste iskomunicirao u dva navrata zašto ga je pozvao:Sveti je napisao/la: ↑20 okt 2025, 20:12Ma besirovicev poziv apsolutno nema opravdanja, barem ga sergej nije pokazao/prenio. Ako se uklapa u neke od taktickih zamisli onda to treba i da se iskomunicira opravdano zabrinutoj javnosti od koje vecina nije ni znala da igrac postoji. Povjerenje javnosti odnosno odstustvo istog se vec nekoliko puta pokazalo fatalnim za neke selektore, pa ne znam zasto sergej misli da nema potrebe da opravda ovaj, jako cudan potez
Barbarez je potvrdio da je umjesto povrijeđenog Harisa Hajradinovića, koji će zbog teže povrede pauzirati četiri do šest mjeseci, naknadno pozvan Dino Beširović.
- On je već duže na mom radaru. Njegova svestranost nam je važna, posebno jer tražimo više opcija u sredini terena - kazao je Barbarez.
Potreban nam je taj “box to box” veznjak. Sigurno će biti veliko pojačanje za naš tim – istakao je Barbarez.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Mi znamo sta mnogi ovi koje je nas strucni stab na celu s Barbom iskopao negdje iz tri pm ne mogu,ali sta mogu to jos nismo vidjeli. Ali razumijem, nismo nivo Barbareza,tj.daleko smo ispod nivoa,on primjeti sto mnogi ne. Hahahha moj Barba.
Da, ali ako nam je potreban "taj" box to box igrac, zasto ga onda nije vise iskoristio? I zasto je onda uopste zvao hajradinovica koji nije box to box, ako mu je box to box prijeko potreban?perun je napisao/la: ↑20 okt 2025, 22:34Pa i jeste iskomunicirao u dva navrata zašto ga je pozvao:Sveti je napisao/la: ↑20 okt 2025, 20:12Ma besirovicev poziv apsolutno nema opravdanja, barem ga sergej nije pokazao/prenio. Ako se uklapa u neke od taktickih zamisli onda to treba i da se iskomunicira opravdano zabrinutoj javnosti od koje vecina nije ni znala da igrac postoji. Povjerenje javnosti odnosno odstustvo istog se vec nekoliko puta pokazalo fatalnim za neke selektore, pa ne znam zasto sergej misli da nema potrebe da opravda ovaj, jako cudan potez
Po mom misljenju, tako jednostavna floskula kao "treba nam box to box" nije dovoljna, jer se ne radi o igracu kojeg je 99% navijaca ikad vidjelo, i ako ti takav igrac upadne na spisak, mislim da si ipak obligatoran da pojasnis sta si to tacno u njemu vidio i kako se on uklapa u tvoju viziju, jer u suprotnom dobijes onakva pitanja misketa o menadzerima i prodajama igraca preko repke koja vrlo brzo mogu da pokrenu lavinu negativnih komentara javnosti.
Opet ponavljam, negativno misljenje javnosti znalo je da skine neke ljude s tih funkcija, a bilo bi mi zao da tako bude, jer onda radi nedostatka komunikacije gubimo ljude kojima fakat jeste stalo do repke, prvi put nakon x godina
naprijed rejal
Besirovic bi sigurno igrao protiv Malte da Barbareza nije miske syebao pitanjem u vezi tog menadžerskog poziva.
Čovjek pravi pretpozive i onda pozove skroz drugog igraca. Tipičan menadzerski potez da se u kukurzspor proda igrac njegovog pomoćnika.
Čovjek pravi pretpozive i onda pozove skroz drugog igraca. Tipičan menadzerski potez da se u kukurzspor proda igrac njegovog pomoćnika.
A tek da je dao gol protiv Kipra, bio bi nezamjenjiv u prvih 11

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlican pocetak utakmice
Hull - Leicester 1:0
Hadziahmetovic predasistencija
Hull - Leicester 1:0
Hadziahmetovic predasistencija

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
2:0
Hull sve blize prvom mjestu na tabeli
Hadziamhetovic odlican
Svaka cast gospodinu Jakirevicu sto je pogurao naseg igraca
Hull sve blize prvom mjestu na tabeli
Hadziamhetovic odlican
Svaka cast gospodinu Jakirevicu sto je pogurao naseg igraca
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zar ne rekoše stručnjaci da je klupa u osamnaesto plasiranom klubu u drugoj ligi ?
-
- Kontakt:
Ma mora se naci na spisku pogotovo sad kad nema Sunjica
- Beduin
- Kontakt:
Cuj predasistencija 

Sko ostane ovako imaju 7b zaostatka za vodecim, a tek je 11. kolo i ima jos dosta da se igra.
Al' kako vidim on je najgore ocijenjen u svojoj ekipi, a ovdje pisu odlican? Gleda li ga neko ili prate Nodijevo lupetanje?
Sko ostane ovako imaju 7b zaostatka za vodecim, a tek je 11. kolo i ima jos dosta da se igra.
Al' kako vidim on je najgore ocijenjen u svojoj ekipi, a ovdje pisu odlican? Gleda li ga neko ili prate Nodijevo lupetanje?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledam ja utakmicu glupane glupi
Na svaku me citiras i trazis gresku, jer nista drugo ne znas
Sve sto komentarisem, skoro sve i gledam
A ti samo seres, **** mi sve ako si pogledo ijednu utakmicu Hulla ove sezone
Bolji igrac sigurno nego 99% veznih igraca na spisku
Gledam i Besirevic nije bio u rosteru Aika koji je ponovo izgubio
Jos dva kola i mladi Cardaklija sve blize europi i historijskom podvigu Gaisa koji ce zavrsiti ispred Malmo i Aika

Na svaku me citiras i trazis gresku, jer nista drugo ne znas
Sve sto komentarisem, skoro sve i gledam
A ti samo seres, **** mi sve ako si pogledo ijednu utakmicu Hulla ove sezone
Bolji igrac sigurno nego 99% veznih igraca na spisku
Gledam i Besirevic nije bio u rosteru Aika koji je ponovo izgubio
Jos dva kola i mladi Cardaklija sve blize europi i historijskom podvigu Gaisa koji ce zavrsiti ispred Malmo i Aika

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 okt 2025, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne shvatam zasto se uopste spominju predasistencije. Ne govorim za Nodija, nego generalno. Sasvim nebitan podatak koji se ni ne upisuje nigdje.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam spomenuo zato sto je razigrao akciju sa centra i zabili su prelijep gol
Prelijepa akcija Hulla, a on igra dobro cak i lijevom nogom je slao odlicne dijagonale
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma dobro, nista licno za tebe. Nego mi glupo, isto kao da se kaze npr Vasilj pokrenuo akciju za gol, a on dodao stoperu loptu.
Licno mi ne smeta, nek se pise nesto, samo mi je glupo.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Micron i 15 gostiju.