Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Telemach nije ni izbliza očekivao ovakav revolt naroda. Baš mi je drago zbog te situacije, jer su svako malo povećavali cijenu svojih uslugu po 1,2 i 3KM, ono malo pomalo dok se ne sakupi.
S druge strane, Telekom koji nastavlja sa stagnacijom od 2001.g kada je i osnovan ne iskorištava na pravi način cjelokupnu priliku. Tu i tamo solidne ponude, ali oni to mogu i moraju bolje.
S druge strane, Telekom koji nastavlja sa stagnacijom od 2001.g kada je i osnovan ne iskorištava na pravi način cjelokupnu priliku. Tu i tamo solidne ponude, ali oni to mogu i moraju bolje.
-
- Kontakt:
Ima li neko andorid box da mi pojasni kako to ide kakvi su kanali i sl.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Po ovome se moze zakljuciti koliki su prevaranti ovi iz Telemacha..frajeri direktno ismijavaju korisnike..porede Arene sa NovaBH..nemoguce..a najsmijesnije govore kako su obavijestili svoje korisnike?! A ljudi kad su pitali za Arene odgovor je uvijek bio: nemamo nikakvih informacija da nece biti arena u ponudi
- akisarajevo92
- Kontakt:
platili clanak na Klixu
koliko su pokvareni i namazani ne bi me iznenadilo da povecaju cijene na neki svoj dobro poznati nacin i tako neutraliziraju ovih 20% popusta

koliko su pokvareni i namazani ne bi me iznenadilo da povecaju cijene na neki svoj dobro poznati nacin i tako neutraliziraju ovih 20% popusta
Don't believe the hype.
-
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaaha uklonili komentare na klixu.

Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 10 jan 2021, 17:30, ukupno mijenjano 2 puta.
27.10.2020
Ne smiju oni dugo povecati cijene. Otisao bi veliki broj korisnika koji ima bilo kakvu alternativuakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:02platili clanak na Klixu![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Obavijest:
Arena Cloud je od danas dostupna putem EON box uređaja, prvo je potrebno da se registrujete na mobitel, a onda sa brojem mobitela koji počinje sa 003876xxxxxxx i PIN kodom koji dobijete SMS-om se logujete i na EON box Arena Cloud Smart TV aplikaciji.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zna li iko kako radi?benko21 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 19:52Obavijest:
Arena Cloud je od danas dostupna putem EON box uređaja, prvo je potrebno da se registrujete na mobitel, a onda sa brojem mobitela koji počinje sa 003876xxxxxxx i PIN kodom koji dobijete SMS-om se logujete i na EON box Arena Cloud Smart TV aplikaciji.
![]()
Max Allegri
ova slika gore je kod mene na samsungu aplikaciju sam skinuo na njihovom storu i radi okMig_Mig je napisao/la: ↑10 jan 2021, 19:59Zna li iko kako radi?benko21 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 19:52Obavijest:
![]()
a za eon box ne znam kako radi ali mislim da ne bi trebalo biti problema
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ova slika gore je kod mene na samsungu aplikaciju sam skinuo na njihovom storu i radi okMig_Mig je napisao/la: ↑10 jan 2021, 19:59Zna li iko kako radi?benko21 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 19:52Obavijest:
![]()
a za eon box ne znam kako radi ali mislim da ne bi trebalo biti problema
ps:ja klosara majko moja
znaci u tom grmu lezi zec tj eon box
fujjjjj
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ne može na tv?
moze na tv
koji ti je tv
ovo sam napisao za one koji mozda ne posjeduju smart tv pa su primorani da postojeci d3 resiver zamijene za eon box kako bi bili u prilica da gledaju arenasport kanale preko arenacloud servisa
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trzno si me zbog pljuvanja, a znao sam da ovaj arena cloud nije imao aplikaciju tako su ljudi govorili ranije..
Ocigledno sad može
Evo sad imaju i reci mi koja je najniža cijena?
najniza cijena ti je 5 Eura za bronze paket (koji sadrzi samo Arenasport kanale)koji je besplatan do 1.3.90minut je napisao/la: ↑10 jan 2021, 20:29Trzno si me zbog pljuvanja, a znao sam da ovaj arena cloud nije imao aplikaciju tako su ljudi govorili ranije..
Ocigledno sad može
Evo sad imaju i reci mi koja je najniža cijena?
poslije tog datuma se moze kupiti ovaj najnizi palet
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Šta nakon telemacha ?messilla je napisao/la: ↑10 jan 2021, 18:03Ne smiju oni dugo povecati cijene. Otisao bi veliki broj korisnika koji ima bilo kakvu alternativuakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 17:02platili clanak na Klixu![]()
Je li ovo svi prihvataju 20% manju cijenu ili ima i onih koji će raskinuti ugovor i preći na nešto bolje ?
- feniksptica
- Kontakt:
Pitanje je koliko se dugo zna ovo sve oko Arene i Telemacha, racunajuci na to koliko mjeseci se vec koristi ovaj Arena Cloud. Svakim danom Telemach ide iz loseg u goreg a ocekivanje je bilo da ce se nekako izvaditi iz ovoga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 5 gostiju.