Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Smail Prevljak
Igrač mjeseca u Belgiji, u zadnje tri utakmice je bio poprilično dobar, nije imao sreće, golmani dobro branili, prečke itd.
Da nastavi ovako.
Da nastavi ovako.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Novi gol
Smajo reseta mreze. Evo i drugi gol protiv Genta.
Kad većina drugih napadača neka i on malo jača statistiku golovima iz penala. 

Ja San nedavno reko engleska liga... Decko je ko beton... Zivi bili pa vidili
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Nadam se iskoraku već na ljeto, šteta da igra u ovako lošoj ekipi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Gledam danas highlights jučerašnjeg meča, opali je momak iz slobodnog.
Mislim da je i prošli mjesec izveo jedan. Znači imamo dva špica koji izvode slobodne (Koljić drugi). Zanimljivo. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gotovo svaki gol mu je eurogol, gol iz neke dobre finte, poteza. Jako tehnički dobar i lucidan u šesnaestercu i blizini.
⚜️~⚜️~⚜️
Da ga hoce uzeti Briz, jako ozbiljna ekipa ...
Jaka mi je scena kad je Vedo bio u krizi s golom haman godinu i dođe tekma repke mi smo vodili protiv nekoga desi se slobodnjak kad Vedi daju ne bi li ga zabio

- Goalgetter
- Kontakt:
Nimalo iznenadjujuce ova golgetterska forma, on kad je zdrav i igra u kontinuitetu uvijek i zabija, meni se svidio i u ona dva nastupa u ligi nacija protiv Holandije i Italije, pokazuje da stvarno ima talenta i umijeca za nesto vise. Najbitnije je samo da ostane zdrav, uvijek to moram naglasiti kod njega, a transfer u bolji klub ce sigurno doci ako ovako nastavi.
U 26. godini još nije dobio pravu priliku u repci, Petev navodno preferira formaciju s jednim napadačem, dakle dok je Džeko tu pitanje je koliko će zapravo minuta Demirović i Prevljak dobiti na terenu. Džeko je u zadnjih 15 utakmica za repku dao samo četiri gola (i to dva Lihtenštajnu i Armeniji) i ako nastavi tako mislim da se mora osigurati veći broj minuta Prevljaku/Demiroviću, a zašto ne i Prevljaku I Demiroviću.
Slusalko gdje zapelo sa transferom Lukica?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Edin treba polako u drugi plan da pada, da je i dalje bitan ali ne nezamjenjiv tj. Bogom dan ... necu da moramo ovdje na forumu da ga postovima tjeramo iz repke ko neke rukometne Zmajeve ...TopRemove je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:52U 26. godini još nije dobio pravu priliku u repci, Petev navodno preferira formaciju s jednim napadačem, dakle dok je Džeko tu pitanje je koliko će zapravo minuta Demirović i Prevljak dobiti na terenu. Džeko je u zadnjih 15 utakmica za repku dao samo četiri gola (i to dva Lihtenštajnu i Armeniji) i ako nastavi tako mislim da se mora osigurati veći broj minuta Prevljaku/Demiroviću, a zašto ne i Prevljaku I Demiroviću.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Nije Dzeko oslabio toliko, koliko su nam ostali prosjek i koliko su bili zacepljeni od strane protivnika. Nije on Ronaldo da uzme loptu i sam odradi posao. Dzeko ce zabijati kada se stvaraju prilike, a mi to nismo imali. Sta ce biti u narednom periodu, ostaje da se vidi ...
Da je Bogdo problem u Dzeki.Swanfilter je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:01Nije Dzeko oslabio toliko, koliko su nam ostali prosjek i koliko su bili zacepljeni od strane protivnika. Nije on Ronaldo da uzme loptu i sam odradi posao. Dzeko ce zabijati kada se stvaraju prilike, a mi to nismo imali. Sta ce biti u narednom periodu, ostaje da se vidi ...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.