Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Rusija 2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

TonySosa
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Rusija 2018.

Post Postao/la TonySosa » 25 jun 2018, 23:53

Kako će biti pakleno na gornjoj strani ako Meksiko izvuče remi protiv Švedske.

slika
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 25 jun 2018, 23:59

Moguće gore: Urugvaj, Portugal, Francuska, Argentina, Brazil, Njemačka, Belgija i Kolumbija.
A dole: Rusija, Španjolska, Danska, Hrvatska, Švicarska, Meksiko, Engleska, Japan

:opaopa:
Walk on, with hope in your hearts.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 jun 2018, 23:59

Njemačka će biti prva a Mehiko ispada.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 26 jun 2018, 12:37

slika

Neymar: Has been dispossessed more times (15) than any other player at the 2018

TonySosa - pazi ti potrošača lopti pod brojem tri, i onda kažu nema suigrače
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 26 jun 2018, 13:31

Barbarossa je napisao/la:slika

Neymar: Has been dispossessed more times (15) than any other player at the 2018

TonySosa - pazi ti potrošača lopti pod brojem tri, i onda kažu nema suigrače
Ovaj Smolov je krvav, a Voldemort u rangu sa SMS.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 26 jun 2018, 21:31

Talentovane i kvalitetne nacije dozvolile da zbog svojih retardiranih saveza i glupog mentaliteta poguraju ove slabije i rande mesarske nacije tipa island, svedska i sl da igraju sp
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jun 2018, 22:02

Najlošije prvenstvo ikad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jun 2018, 22:57

Pogba je napisao/la:Najlošije prvenstvo ikad.
Jbg sad :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 jun 2018, 22:59

Jedino po tome što se niko ne izvdaja igrom nešto pretjerano. Jedno od jačih u zadnjih 20 godina po mom mišljenju. :salut:
Iza Njemačke i Brazila samo :ljepota:
"We need to suffer. And we need to fight."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jun 2018, 23:03

Raonffa je napisao/la:
Zavisi šta ti je mjerilo, ljudi si zaluđeni varom, penalima i golovima u devedesetoj što valjda dovodi u zabludu, kvalitet fudbala i ekipa u cjelini je nikakav. Ovo je daleko najnekvalitetnije prvenstvo koje ja pamtim. Žao mi je samo što naša "brazilska" selekcija nije igrala na ovom mundijalu jer bi igrali 1/4 finale hladno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 26 jun 2018, 23:17

kako god završi ne može biti lošije od onog iz 2002 :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jun 2018, 23:21

Ljudi samo gledaju ono negativno. Ne gledaju ono dobro, a bilo je takvih utakmica na pretek; sinoc obje utakmice (sva grupa B sa Port, Spa.. je vrh), ova sa Hrv slicno, Njemacka itd. A najbolje dolazi sa 1/8 finala.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jun 2018, 23:43

Pogba je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Zavisi šta ti je mjerilo, ljudi si zaluđeni varom, penalima i golovima u devedesetoj što valjda dovodi u zabludu, kvalitet fudbala i ekipa u cjelini je nikakav. Ovo je daleko najnekvalitetnije prvenstvo koje ja pamtim. Žao mi je samo što naša "brazilska" selekcija nije igrala na ovom mundijalu jer bi igrali 1/4 finale hladno.
Mogu ti reći da nisam neko koga fudbalska utakmica može (ne)zadovoljiti brojem postignutih golova. Recimo, meni je i dalje Euro 2016 bilo dobro prvenstvo iako će ti barem 50% ljudi reći da je bilo puno bezvezenih ekipa, puno bezveznih utakmica, al' meni je bilo interesantno sa neke taktičke strane.

Što se tiče Rusije, za mene ima prolaz. Nevezano za VAR, penale, lijepe golove kojih je bilo dosta (a sve to daje dodatni štimung i naboj samom prvenstvu), mislim da je prvenstvo dobro. U nokaut fazi ćeš imati 90% reprezentacija za koje se očekivalo da će tu i biti (+/- Poljska, Švedska, mada je za mene Meksiko bio veći favorit za prolaz dalje, te eventualno Srbija zbog naših prostora, mada mi je i tu Švica bila veći favorit).

Eh sad, što se tiče samih reprezentacija i utakmica, vjerujem da mišljenje temeljiš prvenstveno na relativno lošim partijama 'velikih' reprezentacija (čitaj Brazil, Argentina, Francuska i Njemačka). Iskreno, od Argentine nisam ni očekivao ništa više s obzirom na kadar sa kojim raspolažu, za Francuze sam također znao da nemaju stručnjaka na klupi koji će ispratiti ovu generaciju, a Brazil i Njemačka jbg ušli su malo opuštenije u samo takmičenje i zato će neko od njih kući već nakon osmine finala, vjerovatno.

Recimo, Urugvaj nije oduševio igrom, al' oni su igrali onoliko koliko im treba, objektivno. Rusi su tu i tamo odigrali koliko su mogli s obzirom na protivnike. Španija i Portugal su se provukli, tim više jer su i Iran i Maroko odigrali vrlo dobro prvenstvo i maltene jedna šansa, jedna prilika ih je dijelila od nekih većih i boljih rezultata.

Hrvati su oduševili, Švicarci su nastavili kontinuitet dobrih igara, Meksiko igra lijepo, Danska koja se možda i provukla dalje umjesto Perua (al' jbg to je fudbal) itd.

Uglavnom, ne znam zašto bi ovo prvenstvo bilo najlošije ikada (uzmemo parametar zadnjih 10 godina), praktično nemaš loših reprezentacija osim Paname i Tunisa, mislim da je to sve tu negdje, meni lično bolje od Južne Afrike, a možda čak i od Brazila gdje osim dominacije južnoamerikanaca i nisam vidio nešto specijalno puno, pogotovo od europskih selekcija koje su redom sve razočarale (osim Njemačke i Holandije).

Tek sad od nokaut faze očekujem prave vrhunske utakmice, taktički savršene, na rezultat, sa nekim produžecima, penalima...
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 26 jun 2018, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 jun 2018, 23:43

Pogba je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
kvalitet fudbala je loš za gledanje, to stoji. ne tako loš i pretaktiziran kao 2002 i 2006 ali loš, ni izbliza dobar kao 2014.

srećom tekme su vrhunske, napete, prva runda tj grupna faza za poželiti! ne pamtim kad je prvenstvo u grupnoj fazi bilo ovako napeto! a što se atmosfere tiče apsolutno jedno od najboljih prvenstava. možda ne kao 1990 (koje je sigurno bilo najbolje) ili kao 2006, ali definitivno vrhunsko prvenstvo! pričao sam sa par jarana koji su bili sa nama u brazilu i koji su sada već 4-5 dana u rusiji, pitanje je gdje je bolja atmosfera!

ali hajde da sačekamo do kraja pa da onda ocijenjujemo SP

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jun 2018, 23:52

PS: Uzorak sam uzeo iz 80% odgledanih tekmi (plus dužih highlightsa još par tekmi). Jedine utakmice koje nisam nikako gledao su Koreja-Švedska, Egipat-Arabija i neću definitivno gledati utakmicu između Tunisa i Paname. Dakle, tri utakmice koje nisam nikako upratio.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 26 jun 2018, 23:59

Captain4 je napisao/la:
Jedino po tome što se niko ne izvdaja igrom nešto pretjerano. Jedno od jačih u zadnjih 20 godina po mom mišljenju. :salut:
Iza Njemačke i Brazila samo :ljepota:
Kvalitet igre na vrhunskom nivou, nema proleteraca osim Paname.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 27 jun 2018, 00:01

Raonffa je napisao/la:.
Selam :wave:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2018, 00:17

Ramiy je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:.
Selam :wave:
:salut:

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 27 jun 2018, 00:28

Najbolji igrac grupne faze ?
Po meni Hazard,jest da je imao najlaksu grupu, ali strasno je odigrao obje utakmice. U to drustvo bih jos stavio Godina,Modrica,Lozana,Coutinha,Kanea i Lukakua.

Najveca razocarenja pored Messia, Griezmann, David Silva,Jesus,Boateng,Aguero...

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 27 jun 2018, 00:32

za one koji nisu gledali :mrgreen:
evo jedna vrhunska tekma iz 58,garincha i brzina :tokralju:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Odgovori

Natrag na “Aktuelnosti”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.