Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
Izgleda da su marijanovica iskautirale ove bolje ekipe i sve ga izvlace iz rekeketa da preuzima pick i onda se pokazuje njegova nezgrapnost
Dok ga u odbrani okruzuju sa 2-3 igraca na metar od njega i onda svi napadaju loptu kada je dobije i on se tu najcesce gubi
Dok turci igraju puno bolje nego sto sam mislio da ce igrati
Dok ga u odbrani okruzuju sa 2-3 igraca na metar od njega i onda svi napadaju loptu kada je dobije i on se tu najcesce gubi
Dok turci igraju puno bolje nego sto sam mislio da ce igrati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Igraju odlično, dodaj Melihici da opali trojku svaki napad, pa ako uđe dobro je. 
Dakle u jednom trenutku su imali više pokušaja za 3 nego za 2

Dakle u jednom trenutku su imali više pokušaja za 3 nego za 2

Zadnja izmjena: Steph, dana/u 04 sep 2017, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ocaj sudjenje
A Turaka...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sudjenje, Jovic i organizacija napada - ocajni...
U poslednjim minutama tri fifti-fifti lopte presudjene Turcima. Domacini, ocekivano.
Igramo lose - rezultat +5 odlican...
U poslednjim minutama tri fifti-fifti lopte presudjene Turcima. Domacini, ocekivano.
Igramo lose - rezultat +5 odlican...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
- JohnCleese
- Kontakt:
Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati
Milina ga slusati

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Učini mi se da si napisao RTRS, pa mi se zanebesa.JohnCleese je napisao/la:Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JohnCleese
- Kontakt:
HhahahaHigh je napisao/la:Učini mi se da si napisao RTRS, pa mi se zanebesa.JohnCleese je napisao/la:Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati
Ma kakvi oni

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sarenac, vjerovatno. Jedan od najkulturnijih kosarkaskih komentatora u regionu, a ni kosarkaskog znanja mu ne fali. Meni je davno jos 'zapao za oko', i uvijek, ako vec imam priliku da ga slusam, prvi je izbor kod mene.JohnCleese je napisao/la:Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati

- BernardBarnjak
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati
Ne znam ko sada radi ali sjecam se prije kvalitetnih komentara Slobodana Sarenca.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
A fulate Srdjana na sportklubu.
Spanci konacno nabili nekog 40. Mozda im sad dotuzi pa izgube koju.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da citiram edina, stari košarkaški Komentatori do pojave šarenca nisu znali ni pravila košarke...Federer17 je napisao/la:Sarenac, vjerovatno. Jedan od najkulturnijih kosarkaskih komentatora u regionu, a ni kosarkaskog znanja mu ne fali. Meni je davno jos 'zapao za oko', i uvijek, ako vec imam priliku da ga slusam, prvi je izbor kod mene.JohnCleese je napisao/la:Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pošto mi je ugasen PTC,a predpostavljam da radi Šarenac, on je meni rame uz rame sa našim Avdić.JohnCleese je napisao/la:Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati
Ma da i dečki sa SK zaslužuju respekt potpuni.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
da,dobar je šarenac ali srdjan je nivo iznadKawhi je napisao/la:A fulate Srdjana na sportklubu.![]()
Sarenac je kralj .
Jovic dezorjentisan veceras. U prvom grijesio kod predaje lopte i fulao otvorene sueteve.
U drugom kasni u preuzimanju i bloku i srlja u napadu umjesto da uspori ritam...
Nije slucajno zavrsio u Bajernu...
U drugom kasni u preuzimanju i bloku i srlja u napadu umjesto da uspori ritam...
Nije slucajno zavrsio u Bajernu...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Ipak su turci limitirani
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jesu, ali ih vodi neki animalizam.nerminh74 je napisao/la:Ipak su turci limitirani

Da,moglo bi se to i tako nazvatiDANTES je napisao/la:Da citiram edina, stari košarkaški Komentatori do pojave šarenca nisu znali ni pravila košarke...Federer17 je napisao/la:Sarenac, vjerovatno. Jedan od najkulturnijih kosarkaskih komentatora u regionu, a ni kosarkaskog znanja mu ne fali. Meni je davno jos 'zapao za oko', i uvijek, ako vec imam priliku da ga slusam, prvi je izbor kod mene.JohnCleese je napisao/la:Mnogo realan i kulturan komentator na RTS-u plus izvrsno poznaje kosarku
Milina ga slusati
Na pripremama su imali dervise uz sebe.High je napisao/la:Jesu, ali ih vodi neki animalizam.nerminh74 je napisao/la:Ipak su turci limitiraniBit će ovdje svega.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.