vodi ga sebi kucivelez_mostar je napisao/la:Golemo ,ne moze covjek davati podrsku treneru svih trenera..odmah ima onih koji bi me banovali..ne mogu da vjerujem...ali mi,cirini fun-ovi se nedamo,i dalje pruzamo podrsku treneru svih trenera "CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE".Virtu4l je napisao/la:Mislim da bi se trebala skrenuti paznja na ponasanje ovog 'gospodina'. Ne prestaje sa provokacijama poput ove gore, a iz ovoga se uvijek izrodi zestoka rasprava i na kraju neko uvijek popije ban.velez_mostar je napisao/la:CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE!!!
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
Ma plakat ćemo kad on ode, vidjet ćete vi kad se to sve završi bilo dobro ili loše ali optimista sam!
Svi ćemo govoriti kao u Hrv.vratite nam Ćiru, eto Bilić ima sve ali nema rešpekt,karizmu,nije to ona Hrv.kako nekad traljavo i jadno igraju a mnogi kažu AUTORITET je tu važan , a Ćiro ga ima to je to !
Možemo samo biti ponosni kad čujem po zagrebu priče ...ma Bosna ima Ćiru zna se....
Ujedinio nas je bar na terenu i svi žive za tekmu ,a igrači rad i disciplina vidi se sve govori!!!
Svi ćemo govoriti kao u Hrv.vratite nam Ćiru, eto Bilić ima sve ali nema rešpekt,karizmu,nije to ona Hrv.kako nekad traljavo i jadno igraju a mnogi kažu AUTORITET je tu važan , a Ćiro ga ima to je to !
Možemo samo biti ponosni kad čujem po zagrebu priče ...ma Bosna ima Ćiru zna se....
Ujedinio nas je bar na terenu i svi žive za tekmu ,a igrači rad i disciplina vidi se sve govori!!!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- velez_mostar
- Kontakt:
Gazija nisi u to toku!:D---CIRO MAJSTORE,CIRO MAJSTORE!
Ciro, u svemu, uvijek "stavlja" Hrvatsku prije BIH, to je cinjenica. 
Ovaj @velez-mostar je postao ,,cirozmatican,,

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo ga opet poceoTarik14 je napisao/la:Ciro, u svemu, uvijek "stavlja" Hrvatsku prije BIH, to je cinjenica.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Cinjenica je da smo mi narod sklon pretjerivanja, tako da smo digli Ciru u nebesa a realno jedini neocekivan uspjeh je pobjeda protiv Belgije u Genku. Sve ove pobjede su igraci ostvarili a ne selektor. Izgubili smo od Spanije i Turske, Armeniju i Estoniju bi svakako pobjedili a Belgiju dobiti kuci uspio je to i Blaz Sliskovic prije par godina. Ali, naravno, dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti. 
-
matetaraba
- Kontakt:
idi tarike u pm ne navijam za bih,ali kako si ti ljubomoran na hrvata to nije nornmalno,pa nečete nikad imati ovakav uspjeh,pa završit ćete ispred turske a nemate bolje igrace od njih šta imate najbolji vam igraju u wolfsburgu,gdje su oni u najjacim klubovima,nema ih,ovo je ćirina najviše zasluga
-
ole ZELJO ole
- Kontakt:
matetaraba je napisao/la:idi tarike u pm ne navijam za bih,ali kako si ti ljubomoran na hrvata to nije nornmalno,pa nečete nikad imati ovakav uspjeh,pa završit ćete ispred turske a nemate bolje igrace od njih šta imate najbolji vam igraju u wolfsburgu,gdje su oni u najjacim klubovima,nema ih,ovo je ćirina najviše zasluga
Mate i ti sada malo kenjas kuzis? Nista nemam protiv Cire i podrzavam ga ALI mi imamo sada tako kvalitetnu reprezentaciju da ja mislim da bi nas cak i Fuad Muzurovic mogao odvesti na baraz, isto tako kao i Blaz Sliskovic. Sa Bakom mi smo imali kvalitet ali niko se nije slagao uvej su bili neki oprosti od repke pa se vrate pa ovaj nece i hoce, e kod cire svi su ujedinjeni. Kazes kako nemamo kvalitetniju repku od Turske ? Kako to svi njihovu igraci igraju tamo po besiktasu, feneru, itd kazes Wolsburg nije veliki klub, e pa taj "mali" klub uze bundesligu prosle god, a tebe to malo bode u oko jer su uzeli zahvaljujuci dvojci BH reprezentativaca, pa ti gledaj sada druze taj "mali" Wolsburg kako ce Man. U da dobije ove godine.
pozzzz druze
MOJA ZELJMA-BOSNA I HERCEGOVINA
MOJ GRAD-SARAJEVO
MOJ KLUB-FK ZELJEZNICAR!!!!!
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
- velez_mostar
- Kontakt:
Nabijem Ciru na blanju!!!
E ljubav nije rajcicavelez_mostar je napisao/la:Nabijem Ciru na blanju!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ciro krmak
dobro je neko rekao da je ovaj tarik isto robotTarik14 je napisao/la:Cinjenica je da smo mi narod sklon pretjerivanja, tako da smo digli Ciru u nebesa a realno jedini neocekivan uspjeh je pobjeda protiv Belgije u Genku. Sve ove pobjede su igraci ostvarili a ne selektor. Izgubili smo od Spanije i Turske, Armeniju i Estoniju bi svakako pobjedili a Belgiju dobiti kuci uspio je to i Blaz Sliskovic prije par godina. Ali, naravno, dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
stvarno pojedince nerazumijem,,,, sad se netreba otjerati ciro iz repke,pa to bi bilo katastrofa za ovu nasu ekipu..... kad ovo prodje, nadam se ako se plasiramo na svejtsko i to prode treba se ciri zahvaliti a onda se podici i malo i veliko i rastjerati i savez i sve oko saveza....ako se kojim slucajem ne plasiramo na svjetsko,, treba jos gore postupiti s njima i ne cekati ni dan vec isti dan napraviti lom..... ali sad nemojte biti smjesni ovi odrasli i ako znam da na ovom forumu ima balavaca, budimo uz repku sad kad je najpotrebnije, bodrimo ih jer vrijeme brzo prolazi, i ovo se nedogadja svaki dan!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Neočekivani uspjeh je da dvije utakmice prije kraja kvalifikacija imamo 4 boda prednosti nad velesilom kao što je Turska, i sudbinu u svojim rukama il ti nogama.Cinjenica je da smo mi narod sklon pretjerivanja, tako da smo digli Ciru u nebesa a realno jedini neocekivan uspjeh je pobjeda protiv Belgije u Genku. Sve ove pobjede su igraci ostvarili a ne selektor. Izgubili smo od Spanije i Turske, Armeniju i Estoniju bi svakako pobjedili a Belgiju dobiti kuci uspio je to i Blaz Sliskovic prije par godina. Ali, naravno, dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti.
A to su tako beznačajne nogometne nacije da je sramota izgubiti od njih u gostima, i to minimalno razlikomIzgubili smo od Spanije i Turske
Pa recimo da se tako "Svijet okreće". Dok je hljeba i kolača i kralj je dobar, kad ih nestane na giljotinu s njim.dok rezultati budu pozitivni svi ce sutiti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja kako znam ovo su nam prve kvalifikacije u kojima nismo izgubili niti jednu utakmicu sa vise od jednog gola razlike..........

**** vas blaz sliskovic i slicni njemu, imali su priliku napraviti nesto al naravno nisu, znali smo dobiti najbolje selekcije al pusili smo od amatera moldavije, madjarska nas razguzila ko niko
sa nekim farskim ostrvima 1:0 igramo cccccc a vi ih vjecno oplakujete, a majmuni....
- Principatus
- Kontakt:
Ovo je jedan stariji video hrvatske televezije "nova" kratko poslije sto je Ciro prihvatio reprezentaciju.
Steta da to niko nije prije postavio. Posebno zbog dijelova videa kao sto je kod 2:30.
http://dnevnik.hr/sport/nogomet/ciro-o- ... m-ici.html
Taj covjek nije svetac niti bez gresaka u svakom pogledu, ali je zavukao rukave i nije se bojao uprljati ruke od rada, gdje su drugi odmahivali. On mi je sa njegovim vrlinama i manama drazi nego "svetci" koji daju savjete ili kritike, a to sa strane i iz daleka, a kamoli da razumiju koliko je uspjeh reprezentacije bitan.
Steta da to niko nije prije postavio. Posebno zbog dijelova videa kao sto je kod 2:30.
http://dnevnik.hr/sport/nogomet/ciro-o- ... m-ici.html
Taj covjek nije svetac niti bez gresaka u svakom pogledu, ali je zavukao rukave i nije se bojao uprljati ruke od rada, gdje su drugi odmahivali. On mi je sa njegovim vrlinama i manama drazi nego "svetci" koji daju savjete ili kritike, a to sa strane i iz daleka, a kamoli da razumiju koliko je uspjeh reprezentacije bitan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.