Nema riječi kojim se može ovaj čovjek opisat i uvrijedit. SELJAČINADaduli je napisao/la:Nadam se da je i najžešćim apologetama lika i djela Emira Spahića jasno sad da ovo namjerno radi.Brokula je napisao/la:Šta očekivati od seljačine koja nas je zayebala na svakoj iole važnije utakmici?
Sjetim mu se najmilih ovom prilikom.
07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Medikament
- Kontakt:
Dzeko odron. Ocekivano.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ne znam sta komentator gleda ali mi ipak igramo tu formaciju sa trojicom u odbrani.
Jajalo najlosija karika i treba ga na poluvremenu izbacit. Viscu isto ocekujem u drugom poluvremenu.
Jajalo najlosija karika i treba ga na poluvremenu izbacit. Viscu isto ocekujem u drugom poluvremenu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- hskzmostar
- Kontakt:
Bolji je Tomic od Jajala 

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Znas sta mene boli? To sto on mrtav hladan to promatra. Ponekad se i nakezi kameri. E to me boli. Sto bar ne napravi facu da mu je krivo, da covjek vidi da nije namjerno! On to sve namjerno, proracunato i ne pokusava ni da prikrije. Daj mu sudija jos crveni da ugodaj bude potpun!!Daduli je napisao/la:Nadam se da je i najžešćim apologetama lika i djela Emira Spahića jasno sad da ovo namjerno radi.Brokula je napisao/la:Šta očekivati od seljačine koja nas je zayebala na svakoj iole važnije utakmici?
Sjetim mu se najmilih ovom prilikom.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
S kim da igra Pjanic, sve panjeviManuel je napisao/la:Bravo Spaha bravo Jajalo bravo Mesa yebala ti 3-5-2 sve
Pjanicu pic.ko igraj.Gdje si u velikim utakmicama klocu
Boga mi više se ja trudim na Bajramskom turniru nego što ovi ovdje trče. Neka bude poraz, al jbo te može li barem uz veliki trud i želju da se izbjegne..
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ma našim ne pada na pamet da malo stisnu odbranu Belgije - povukli se na 20 metara od Begovića, pa normalno da je pritisak non-stop...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne moze lopta do Dzeke i Ibisevica ni postom stici, totalno odsjeceni. Sredinu nemamo
Svi vi koji spominjete Pjanića lagano ugasite utakmicu i nemojte više nikad nijednu pogledat.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ova tatkitka je nadmasila onu Safetovu protiv Nigerije!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Nerminovic
- Kontakt:
Plačem kako je žalosno
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne postojimo na terenu 

Spahica u napad, covjek ga je zavukao u stilu najboljih centarfora.
Daj Cocu da izginemo 

- Evolution87
- Kontakt:
Mogla bi ovdje katastrofa biti.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Principatus
- Kontakt:
Nazalost da.esprit24 je napisao/la:Ova tatkitka je nadmasila onu Safetovu protiv Nigerije!!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Medikament
- Kontakt:
Stigla je ona toliko puta koliko i moze da stigne protiv protivnika koji je za 3 klase jaci. Ali Dzeko nije u stanju primit loptu na normalan nacin. Vedo solidno igra u odnosu na svoje mogucnosti.calcio je napisao/la:Ne moze lopta do Dzeke i Ibisevica ni postom stici, totalno odsjeceni. Sredinu nemamo
sloboda72 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Daj Cocu da izginemo

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam šta ovaj panj Jajalo radi u repki lik veze nema a Spahić se davno trebao oprostiti od dresa da ima obraza.
Pjanić ko Alisa u zemlji čuda nema ga nigdje.
Pjanić ko Alisa u zemlji čuda nema ga nigdje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, LondonBlues i 21 gost.