Kako ce ga to prebaciti panenkom mati dragaNitro je napisao/la:
Pokazivao rukom Neueru da će ga prebaciti ''panenkom''.
1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: 1/4 finale-sve tekme
Manuel je napisao/la:Tri lopte imao na ruci i nista a oni klocovi iz mance sve fulili.ramiral je napisao/la:E jbm mu lopte Gigi tri su mu se u dlaku promakle a onaj bot Darmian je podlegso Neuerovom sufliranju kad mu je pokazivao desno
Joj koje sranje
Pellea I Zazu isibati za onakve penale.
A Gigija i Barze mi zao k'o rodjene brace.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odlicni Talijani na ovom turniru. Belgiju i Spance oducili od fudbala, a evo od Svaba trazili preko max.
Istina dosli su sa nekim zlj sastavom, ali i nema tu strasnih ofanzivnih rjesenja. Naravno Verrati i Marchisio su itekak falili.
Istina dosli su sa nekim zlj sastavom, ali i nema tu strasnih ofanzivnih rjesenja. Naravno Verrati i Marchisio su itekak falili.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- DonCorleone
- Kontakt:
Peace u stilu Pelleamuamerc je napisao/la:Peace je napisao/la:Pa i nema Njemačka sanse.... ubjedljivo najizvjesniji par u cetvrtfinalu... cak i island ima neke sanse protiv Francuza... ali njemacka jok protiv Italije....
Jednostavno decenije gazenja su ostavile dubok trag... pa cak im i oml selekcije bivaju natabane od italijana... jednostavno u dnk im je poraz od Italije... i zato nema ni promil sanse da ce kobaje proci...
Jos veca nafuranost je bila prije 4 god... i logicno slijedilo je tabanje i prizemljenje...Da se i ja upisem. Sta ima, kako si?Peace je napisao/la:Tu sam...i vec najavio gazenje...
Ali Kobaje su izgleda dosle sebi ili sta vec, pa nema onih pompeznih sra.nja gdje najavljuju da ce napokon skinuti prokletstvo... kao prije 4 god kad su dobili jos jedan samar i uvid u nekvalitet njemackih igraca kad igraju protiv Italije... jednostavno su mud.a njemačkih igraca golubija (ako uopste golubovi i imaju mud.a) kad igraju protiv Digica... znaju i forumske Kobaje da nikad njemačka nece uzeti Italiju u službenoj utakmici... ni u subotu, ni za vijeke vijekova...

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Velika pobjeda Njemačke, pogotovo što se desila protiv top fudbalske nacije, protiv reprezentacije koju Elf do sada nije pobjeđivao na velikim takmičenjima, a pogotovo zbog činjenice što je sve ostvareno u ovakvom nevjerovatnom trileru. Posebno treba istaknuti NEUER-a kao velikog heroja, koji je presudio velikim, velikim dijelom sa dvije sjajne odbrane talijanskih penala. Veliki predvodnici Elf-a do velikih pobjeda Schweinsteiger i Muller su sinoć zakazali (i Ozil je fulio, ali je on pogodio stativu i to je jednostavno bio peh). Ali zato kako su pod pritiskom penale izveli posebno mladi i nevjerovatni Kimmich, a isto tako i Draxler, Boateng i Hummels, pa onda posebno i Hector, to je već posebna priča. Jednostavno više mentalne snage, živaca , strpljenja su pokazali Nijemci kod penala. Kada je sve izgledalo izgubljeno, Neuer je Njemačku prvom odbranom vratio iz mrtvih, a onda drugom otvorio put ka pobjedi, koji je Hector dovršio.
A utakmica inače prije toga tvrda, čvrsta, obilježena taktikom, nadmudrivanjem, velikom borbenošću i velikom igrom živaca. Obje ekipe su imale ogroman respekt jedna prema drugoj, a većim dijelom utakmice se vidjela i mentalna snaga i kod jednih i drugih. Praktički i jedni i drugi su bili toliko jaki da greške svedu na minimum i da pokriju svaku moguću šupljinu i prostor (pogotovo onaj prostor koji je bitan i koji je u opasnim zonama). Nijemci su nakon vodstva mogli i u regularnom toko do pobjede, ali onda je uslijedila ta greška Boatenga i penal.
Kod penala Nijemci nešto snalažljiviji, posebno kao što rekoh istakao se Neuer, ali i drugi gore navedeni koji su uspjeli opstati pod pritiskom pogoditi one najbitnije penale u kritičnoj fazi zaslužuju poseban respekt...Njemačka zasluženo u polufinalu i nastavlja svoj niz uspješnosti....
Sada je eto došao kraj i tim pričama o prokletstvu, kompleksima i drugim brljotinama.....

A utakmica inače prije toga tvrda, čvrsta, obilježena taktikom, nadmudrivanjem, velikom borbenošću i velikom igrom živaca. Obje ekipe su imale ogroman respekt jedna prema drugoj, a većim dijelom utakmice se vidjela i mentalna snaga i kod jednih i drugih. Praktički i jedni i drugi su bili toliko jaki da greške svedu na minimum i da pokriju svaku moguću šupljinu i prostor (pogotovo onaj prostor koji je bitan i koji je u opasnim zonama). Nijemci su nakon vodstva mogli i u regularnom toko do pobjede, ali onda je uslijedila ta greška Boatenga i penal.
Kod penala Nijemci nešto snalažljiviji, posebno kao što rekoh istakao se Neuer, ali i drugi gore navedeni koji su uspjeli opstati pod pritiskom pogoditi one najbitnije penale u kritičnoj fazi zaslužuju poseban respekt...Njemačka zasluženo u polufinalu i nastavlja svoj niz uspješnosti....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde, Zaza je fulao penal na 'normalan' nacin... Ako ces vec fulat, fulas tako sto gadjas raslje i promasis i to je to... ali, Pelle
Najavljuje nesto Neuera, na sebe stavlja jos veci pristisak, a Manuel ga samo gleda
Slijedeca scena- 2 metra od gola, po zemji
Inace, kad ti Neuer pogodi stranu, spasava te samo ako si pogodio raslje. Isto div na onom golu, baca se metar iza stative
Inace, vidio se respect u izvodjenju penala prema i jednom i drugom golmanu. Nisu bezveze njemci promasili tri penala, a niti jedan u zadnjih 35 godina. Uglavnom, epska serija... Dugo ce se pamtiti.

Inace, vidio se respect u izvodjenju penala prema i jednom i drugom golmanu. Nisu bezveze njemci promasili tri penala, a niti jedan u zadnjih 35 godina. Uglavnom, epska serija... Dugo ce se pamtiti.

Nije derpe na klupi Njemačke glup, već je i on znao sta ga ceka ako napadne i otvori se:leorey je napisao/la:Njemacka je igrala fkt opreznije nego inace, nije napadala bas sa 8 igraca uvijek.
[youtube][/youtube]
Njemačka je nakon dugo vremena taktizirala sto pokazuje podatak da nisu stvorili(sem gola) izgledne prilike za eventualni pogodak. Ičli su na penale pa sta bog da. Moralo se i njima jednom otvoriti, tradicije su tu da se ruše. Gracijano+Zaza

Iako sto simpatisem vise zabare (al ni Svabe mi nisu nimalo mrske) dobro je da su potonji prosli dalje.
Razlog je taj sto ce oni sigurno odigrat do vrha u finalu i izbubati eventualno Portugala koji ce se ugubat u finale.
Talijani bi mozda isto prosli da su odigrali penale ko onda s Francuzima odresito i bez nekih manekenisanja, pokusaja foliranja Neuera i tancanja prije izvodjenja. Zao je i meni Buffona najvise, al sta ce zna i on da je tesko protiv Njemacke. Bolje su se pokazali nego jedan Portugal koji ce nazalost morati biti u finalu.
Razlog je taj sto ce oni sigurno odigrat do vrha u finalu i izbubati eventualno Portugala koji ce se ugubat u finale.
Talijani bi mozda isto prosli da su odigrali penale ko onda s Francuzima odresito i bez nekih manekenisanja, pokusaja foliranja Neuera i tancanja prije izvodjenja. Zao je i meni Buffona najvise, al sta ce zna i on da je tesko protiv Njemacke. Bolje su se pokazali nego jedan Portugal koji ce nazalost morati biti u finalu.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 03 jul 2016, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Santos zagrijava masineriju.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
6-1 je score. Jedini poraz je bio '76. u finalu EP od Čeha i Slovaka.AntonChigurh je napisao/la:gdje iskopa taj podatak? ja gledam ranija takmičenja, 6 - 1 omjer?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:22-ije serije zaredom da Nijemci dobiju penaleZadnji put '81 izgubili
Ispravljeno.

Zadnja izmjena: KayserSose, dana/u 03 jul 2016, 11:47, ukupno mijenjano 2 puta.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
1966. je igrano SP gdje je Njemacka u finalu izgubila od Engleske.KayserSose je napisao/la:6-1 je score. Jedini poraz je bio '66. u finalu EP od Čeha i Slovaka.AntonChigurh je napisao/la:gdje iskopa taj podatak? ja gledam ranija takmičenja, 6 - 1 omjer?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:22-ije serije zaredom da Nijemci dobiju penaleZadnji put '81 izgubili

Iako volim azzure, bar necu morati navijati protiv njih u finalu, a kad Wales uzme titulu prvaka Evrope protiv Njemačke, to ce ipak biti vise posebno 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Nijemci su prošli njihovu nagaznu minu, sada će igrati mnogo rasterećenije i šanse za pehar su im znatno veće. Šta god ko rekao, Jogi radi odličan posao s reprezentacijom. Strpljenje se prije ili kasnije moralo isplatiti.
Ne vjerujem da će Elf imati problema s Islandom u polufinalu, a ni Vels u finalu nije nepremostiva prepreka.
Ne vjerujem da će Elf imati problema s Islandom u polufinalu, a ni Vels u finalu nije nepremostiva prepreka.

Mislim da su zaredom 22 penala uspjesno izveli od 81'. Prvi koji je fulio od tada je Muller, sinoc.AntonChigurh je napisao/la:gdje iskopa taj podatak? ja gledam ranija takmičenja, 6 - 1 omjer?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:22-ije serije zaredom da Nijemci dobiju penaleZadnji put '81 izgubili
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Francuska- Njemacka, 'finale prije finala'... Pobjednik misli da je zavrsio posao, ruinski gubi od Walesa u finalu.
Ne razumijem ovo masovno trpanje Portugala u finale po twitteru i facebooku.
Wales je protiv Belgije porusio sve epitete koji su ih pratili, od 'one man team' pa do mentaliteta male ekipe... Ljudi su gubili eurogolom protiv individualno jace ekipe, i uspjeli, ne samo okrenuti, nego komforno pobijediti u hendikepu. Da Ramsey i Davies mogu igrati, Wales bi mi bio cak i favorit, a ovako minimala prednost Portugalu jer ne znam kako ce se Velsani snaci bez ova dva bitna igraca.
S druge strane, ako drugo polufinale bude Francuska- Njemacka, sva paznja ode tu, i bice ono 'finale prije finala' i slicno. Mislim da ce i jedna i druga ekipa puno energije uloziti tu i da ce finalista biti poprilicno iscrpljen na svakom nivou. Predvidjam veliko iznenadjenje u finalu

Ne razumijem ovo masovno trpanje Portugala u finale po twitteru i facebooku.

S druge strane, ako drugo polufinale bude Francuska- Njemacka, sva paznja ode tu, i bice ono 'finale prije finala' i slicno. Mislim da ce i jedna i druga ekipa puno energije uloziti tu i da ce finalista biti poprilicno iscrpljen na svakom nivou. Predvidjam veliko iznenadjenje u finalu

Löw je ušao u ovu tekmu kukavički, odrekao se identiteta koji je on stvorio. Njemačka je sto godina igrala grozan tehnički i taktički fudbal i onda je došao Löw i to promijenio. Zato je po meni on već sada najveći njemački trener svih vremena, ali juče je zakazao. OK, cilj opravdava sredstvo, ali pokleknuo je pred imperativom rezultata i konačno te pobjede protiv Italije koja im je falila. Po meni ipakClaus je napisao/la:Nijemci su prošli njihovu nagaznu minu, sada će igrati mnogo rasterećenije i šanse za pehar su im znatno veće. Šta god ko rekao, Jogi radi odličan posao s reprezentacijom. Strpljenje se prije ili kasnije moralo isplatiti.

Fokus nije bio samo na utakmici protiv Italije (za koju također ne mislim da je loše odradio, baš naprotiv, rezultat je jedino što je bitno), nego generalno na Joachimovom stažu u reprezentaciji. Da je dobio otkaz kada su gotovo svi tražili njegovu glavu, možda se Brazil nikad ne bi ni desio, možda ne bi sada imali odličnu situaciju da osvoje EP i postanu aktuelni evropski i svjetski prvaci, te tako ponove uspjeh Španije.jestamaji je napisao/la:Löw je ušao u ovu tekmi kukavički, odrekao se identiteta koji je on stvorio. Njemačka je sto godina igrala grozan tehnički i taktički fudbal i onda je došao Löw i to promijenio. Zato je po meni on već sada najveći njemački trener svih vremena, ali juče je zakazao. OK, cilj opravdava sredstvo, ali pokleknuo je pred imperativom rezultata i konačno te pobjede protiv Italije koja im je falila. Po meni ipakClaus je napisao/la:Nijemci su prošli njihovu nagaznu minu, sada će igrati mnogo rasterećenije i šanse za pehar su im znatno veće. Šta god ko rekao, Jogi radi odličan posao s reprezentacijom. Strpljenje se prije ili kasnije moralo isplatiti.
Čestitke navijačima Njemačke na prolazu dalje, vidjelo se da je Njemačka sinoć bila fudbalski dosta iznad Italije i stvarno bi bilo nevjerovatno da nisu prošli.
PS: Posebne čestitke Bešiću i Ljevaku
PS: Posebne čestitke Bešiću i Ljevaku

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo najjaca scena jucer kada je Müller rekao Chileliniju, dobro jeste faul ali sta se svaki put kreveljis kao neka baba. I pokazuje mu kako se krevelji, pa onda suduji pokazuje kako se Chielini krevelji a sudija se u smijeh, kao ono znam kakvi su italijani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.