Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la Devil » 29 nov 2010, 18:24

Posto vas je nekoliko na pp poslalo za stanje Novog Pazara u Telekom ligi,rekao sam da cu na zavrsetku polusezone napisati i neki izvestaj sta se to dogadjalo ovamo.
Za pocetak tabela:

Klub G W D L F A Pt
BASK 17 11 4 2 23 7 37
Radnički 1923 17 9 5 3 27 16 32
Banat 17 8 8 1 21 10 32
Sinđelić 17 9 4 4 20 12 31
Proleter 17 8 5 4 27 15 29
Novi Pazar 17 8 5 4 18 13 29
Radnički (S) 17 6 7 4 14 12 25
Napredak 17 7 4 6 20 19 25
Mladi radnik 17 7 4 6 20 21 25
Mladost (L) 17 5 8 4 14 12 23
Novi Sad 17 6 4 7 23 25 22
Big Bull Radnički 17 5 3 9 18 19 18
Srem 17 3 9 5 15 18 18
Bežanija 17 4 5 8 11 15 17
Teleoptik 17 4 5 8 18 27 17
Zemun 17 3 7 7 13 18 16
Dinamo 17 2 2 13 6 32 8
Kolubara(-3) 17 1 5 11 9 26 5

Nazalost zbog obaveza i manjka vremena uspeo sam uzivo da pogledam samo dva meca i to Teleoptik-Srem odlicna tekma bila,te Bezanija-Kolubara, nazalost nisam imao vise prilike da pogledam.
Na tabeli sasvim zasluzeno vodi BASK predvodjen sa klupe legendarnim Blagojom Paunovicem.Nakon uvodnog poraza od Bezanije i tu su pukli iz sumnjivog penala,nakon toga serija od 8 meceva bez poraza i onda ih otresao Proleter u Novom Sadu sa 3:1,da bi posle toga opet usledila serija od 7 tekmi bez poraza koji i sada traje.Najvise su se u ekipi isticali Dincic jedan od najboljih strelaca lige te golman Ristic najbolje ocenjeni igrac BASK-a na kraju sezone.
FK Radnicki 1923(Kragujevac) je takodje odlicnim igrama zasluzio poziciju broj 2 na tabeli.Predvodjeni sa klupe Vladom Capljicem nekada igracem Zelje,Partizana i Dinama igrali su tokom citave sezone dobro i jedina su ekipa koja je uzela bodove na Carevoj Cupriji(stadion BASKA)u poslednjem kolu jesenjeg dela.Sa klupe predvodjeni Capljicem a na terenu fenomenalnim Spalevicem do prosle sezone igracem Slavije igrali su veoma dobro citave sezone i osim glupih kikseva kod Dinama u Vranju(0:0),i u Somboru kod Radnickog (2:1) nema im se sta zameriti i sigurno mogu biti zadovoljni i Crveni djavoli.Pored Spalevica,najvise se isticao Tintor odlicni stoper dete OFK Beograda,te Karmatic fudbaler Banata na pozajmici u Kragujevcu.
Banat je na trecoj poziciji po meni nazasluzeno,imali su obilatu pomoc sudija tokom citavog prvenstva,a i dalje se prepricava kradja protiv Novog Pazara na pocetku prvenstva.Banat je posle Srema klub sa najvise neresenih rezultata(cak 8),a jedino su pukli u Somboru kao i dosta ostalih.Igracki ih predvodi Marcel Metoua odlicni bek iz Obale Slonovace koji je trebao preci u Zvedu,kasnije i u Partizan no ostao je veran Banatu.
Novi Pazar klub koji vas dosta interesuje nalazi se na 6 poziciji Telekom lige sa 29 bodova,isto kao i petoplasirani Proleter.Klub koji ja nesta narocito i nesimpatisem i ne bi nikako voleo da udje u ligu,zbog samog ponsanja sviju unutar tog kluba ali i citavog grada.Poznato je da je predsednik "nezvanicno" Rasim Ljajic te otuda velika briga same Vlade za ovaj klub i donacija od nekoliko miliona dinara za potrebe ovoga kluba iako su morali neki drugi to da dobiju.Takodje poznate su i odnosi izmedju navijaca,tako da mislim da retko ko zeli da se ponovi 2002.godina,a i poznato je da ni Delije nisu htele ici dole zbog ogranicenja od 200 karata :lol: iako su morali da dobiju mnogo mnogo vise.No da se vratimo na igru.Jedna solidna sezona je iza njih,gde su uzeli bodova koliko su realno i mogli ja sam ocekivao cak i manje,no iznenadili su me bodom u Zemunu kod Zemuna,te pobedom od 3:1 protiv Teleoptika najvise.Imaju nekoliko odlicnih igraca u svojim redovima kao Misini,Grkajac,Lotinac,Babic,te golman Pustinjakovic,i pokusace da se bore do kraja za ulazak mada predvidjam im pad kao i prosle sezone i zavrsetak od 9-10 mesta.
Zemun je ekipa od koje sam ja ocekivao mnogo bolje rezultate,ispostavilo se neopravdano,veoma losa igra izabranika Slobodana Kustudica nekada trenera Laktasa dovela je do toga da ekipa iz Ugrinovacke sada strepi u zoni za ispadanje iako po igracima to ne bi smeli.Tamo su golmani Jovsic i Kirovski,Zlatkovic,Thierry Ako,Vujosevic,Vidic,Vranic...igraci koji moraju odvesti Zemun u luku spasa.Zemun nekoliko "velikih" kikseva je imao kao poraz od Mladog Radnika kuci 1:3,poraz od Teleoptika u Zemunskom derbiju 1:2...

Sto se tice igraca najbolji strelac je Spalevic(Radnicki 1923) sa 10 pogodaka,a prate ga Bogunovic(Novi Sad),Dincic(BASK),Milovac(Novi Sad),Paunovic(BASK)i Punosevac(Napredak) sa po 7 pogodaka.
Najbolje ocenjeni igrac lige je Tintor(Radnicki 1923),a odmah iza njega Bogunovic(Novi Sad).

Ono sto ocekujem u narednoj polusezoni je ulazak BASK-a i Radnickog u JSL,svojim igrama zasluzeli su to i ako nastave nece biti problema za ulazak u visi rang jer pre svega Banat i Sindjelic zele takodje ulazak ali ipak misljenja sam da trenutni vodeci dvojac ipak ulazi.
Za ispadanje ce da bude mrtva trka Kolubara i Dinamo su vec prezaljeni.Zaista onakva ekipa Kolubare koja je samo sudijskom nepravdom u poslednjem kolu ostala bez JSL na pragu je ispadanja sto verovatno i sledi jer ima tek 5 bodova,a Dinamo Vranje takodje samo 8 je veoma blizu tome.Borba za ostala dva putnika u nizi rang veoma zanimljiva,tri beogradska kluba Teleoptik,Zemun i Bezanija po nekom mome misljenju nisu zreli za zonsku ligu te verujem da ostaju u ligi,dok su najozbiljni Vojvodjanski klubovi Big BUl i Srem,mada veoma blizu su jos i ostali timovi sve do Radnickog iz Sombora tako da treba sacekati sa prognozom.
No jasno je da ce proletni deo biti veoma zanimljiv i nadam se da cu da odgledam jos neku tekmu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 dec 2010, 15:56

CZV-Partizan
Sevojno-Vosa

Parovi 1/2 Kupa Srbije,evo ga ko u dobra stara vremena konacno dvomec u kupu Srbije,i bas po mom okusu u 14 dana dva derbija. 8-)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 dec 2010, 20:06

Zbog niskih temperatura i loših vremenskih uvjeta koji vladaju na nogometnim travnjacima diljem starog kontinenta, odgođeno je 16. kolo škotskog Premiershipa...

Svih šest utakmica škotskog prvenstva, koje su se trebale odigrati u subotu 4. prosinca, odgođene su zbog loših vremenskih uvjeta. Službena je to obavijest SPA, Škotske Premierlige.

Velike količine snijega i jak vjetar onemogućili su odigravanje kola, a odluka je donesena više od 48 sati prije početka utakmica jer je teško vjerovati kako će se stanje popraviti.

Novi termin znat će se naknadno, kada se vrijeme poboljša, a odgoda je između ostalog izglasana da se ne bi ponovio slučaj od prošlog vikenda, kada su odigrane četiri, a odgođene dvije utakmice.

I termin spomenutih susreta, između Dundee Uniteda i Rangersa, odnosno Motherwella i Heartsa, još je uvijek nepoznanica.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 02 dec 2010, 23:51

Bravo, Bravo, Bešiktaš. Sjajna predstava, istim rezultatom dobio i Galatasaray u gostima prije par dana, sada i Bugarima pokazali ko je gazda. Besiktas i Porto idu dalje 8-)
Big club, great history, Nottm Forest.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 14:11

Dakle zbog vremenskih neprilika odgodjeni:

Citava Belgijska druga liga.
Tri tekme CG Lige(Decic-OFK,Mornar-Mladost,Zeta-Mogren)
Odgodjeno Blackpool-Manchester
5 parova N power championshipa
Skoro citava N power league 1(samo igra Swindon-Sheffield W)
Engleska 4 liga igraju samo Northampton-Stockport,Oxford-Barnet
Sve nize lige engleske
Francuska 3
Madjarske lige
nize lige nemacke tek poneka tekma se igra
Poljske lige
Slovenija
Skotska sve lige jedino se igra Alloa-Peterhead

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 20:54

Zavrseno je i poslednje kolo jesenjeg dela sampionata Srbije.U poslednjem petnaestom kolu postignuto je 24 gola.

Smederevo-Indjija 2:1
Pred oko 500 gledalaca u Smederevu poslednju tekmu jesenjeg dela odigrali su Smederevo i Indjija.Po izuzetno hladnom,vetrovitom i teskom vremenu nije vidjen neki doteran fudbal prvenstveno jer je trener gostiju dao priliku igracima koji nisu igrali puno do sada.Vec u 6.minutu Smederevo dolazi do gola.Covilo je pogresio negde na 30 metara od gola Ceran je povukao dao Rankovicu koji matira golmana Indjije.Tada Indjija pokusava pa u 13.minutu uspeli su samo lakse da ugroze golmana gostiju Rankovica,a posle toga i sutiraju pored gola.U 22.minutu poravnanje Lemajic je sutirao,Rankovic odbija loptu pravo do Kostica koji lagano posprema u mrezu za 1:1.Nakon toga jedan miran period igre sve do 35.minute Marinkovic je prosao levom stranom dao loptu Milisavljevicu koji pogadja za 2:1 i slavlje malobrojne domace publike.U smiraju prvog dela jedna dubinska lopta prema Batioji koji na 25 metara od gola nailazi da golmana domacih ali ovaj odlicno reaguje i otklanja opasnost.
U drugom delu nista znacajno jedino opravdano ponisten gol Cerana za domace,te tako Smederevo se oprasta na najbolji nacin od svoje publike,a Indjija ponovo razocarala domace no i dalje nije u opasnoj zoni.
Javor-Rad 2:1
Po veoma teskom terenu i 90.minutnoj kisi i susnezici Javor se bolje snasao i pobedio Rad.No bolje krenuli gosti Jovanovic je lepo sutirao iz slobodnjaka ali Kahriman lepo brani.Zatim je pokusao i Jovancic no pogadja precku,na loptu natrcava Predrag Luka no Kahriman opet brani.Tek tada Javor pocinje da igra,Eliomar je prosao centrirao,stoperi Rada se razisli i to je lepo kaznio Obiorah Odita.To je sve vidjeno u prvom delu.Drugo poluvreme ponovo Rad otvara bolje Andric je sutirao no jedan igrac Rada izbacuje loptu sa praznog gola,natrcava Jovancic ali Kahriman sada na mestu.U 65.opet kazna Stojakovic je prosao levom stranom odigrao dupli sa Stanisavljevicem i na kraju rutinski pogodio mrezu "Gradjevinara".Poslednji gol na tekmi postigao je Jovanovic nakon kobinacije Andrica i Jovancica po strani i centarsuta.
Ovako je izgledao igrac Javora posle tekme.
slika
Cukaricki-OFK 0:2
Na Banovom Brdu ocekivana pobeda gostiju,i poraz domacina koji polako overavaju Telekom ligu.Po hladnom vremenu OFK-a je odmah krenuo jako te zapretio preko Trivunovica ali pored gola.Hladno vreme od oko 0 C je doprinelo losoj igri te nismo videli jos sansi u prvom delu.U drugom i dalje prevlast OFK-a na sredini i gol.U 55.minutu nekoliko razmenjenih pasova na sredini lopta dolazi do Zeravice koi poteze i pogadja gol Brdjana.
Do kraja tekme nista narocito,samo gol gostiju.U 83.minutu Trivunovic je majstorski posalo loptu Zeravici koji izlazi 1 na 1 i rutinski pogadja drugi put mrezu domacih za rutinsku pobedu za kraj.
Metalac-Hajduk 1:1
U Kragujevcu jedno iznenadjenje za mene,Metalac ponovo nije uspeo da pobedi,ovaj put Hajduk je uzeo bod na Cika Daci.Jedna losa tekma u prvom poluvremenu samo gol Simovica,te bunker domacih koji su zeleli da uzmu bodove ovde.No Hajduk je krenuo angazovanije te golom Komazeca izednacio na 1:1,kasnije Kasalica dobio crveni no uspeli su da se odbrane te uzmu zlata vredan bod.
BSK-Borac 2:0
Ovaj pregled nisam video,BSK pobedila 2:0 na Karaburmi golovima Babica i Kristica u drugom delu.
Partizan-Sloboda 5:2
Partizan na kraju u stilu zavrsio jesenji deo te zasluzeno osvojio titulu jesenjeg dela.Strelci su bili Cleo 2x,Petrovic,Babovic i Iliev,za Slobodu golove postigli Stevancevic i Ademovic,a na tekmu je doslo cak 4500-5000 navijaca da proslavi tu titulu. :lol:
Jagodina-Spartak 0:1
Spartak nastavlja sa odlicnim igrama u sampionatu,pali su i Curani u Jagodini.Zbog Davis Cupa nisam stigao pogledati ovaj mec video tek ponesta i gol Ubiparipa za vrednu pobedu i overu 6 pozicije na tabeli.
CZV-Vosa 2:2
Na temi CZV.

Tabela:
1 " 15 13 1 1 41 11 40
2 Црвена $ 15 11 2 2 21 8 35
3 $ 15 9 5 1 23 5 32
4 $ 15 8 4 3 21 9 28
5 $ " Севојно 15 6 5 4 19 17 23
6 & ? $ 15 5 6 4 15 12 21
7 Јавор 15 5 6 4 12 12 21
8 $ 15 4 8 3 16 15 20
9 $ 15 5 5 5 13 13 20
10 & $ 15 5 4 6 13 13 19
11 & 15 4 5 6 10 20 17
12 " 15 3 4 8 13 21 13
13 & 15 2 7 6 7 18 13
14 ? 15 2 3 10 9 25 9
15 $ 15 1 5 9 9 20 8
16 " & 15 0 4 11 5 28 4

To je to sto se tice ove polusezone,u toku sedmice cu da ostavim kakav komentar vezano za istu.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2010, 22:42

nije evropska liga al je "ostala" :D
novi prvak brazila je Fluminense koji je u zadnjem kolu uspio pobjediti Guarani 1-0 i tako zadržati prvu poziciju.
Corinthians je pred kraj prvenstva imao par kikseva i tako prepustio prvo mjesto koje je držao do pred sam kraj prvenstva, na kraju je čak završio tek treći jer ih je prestigao i cruzeiro za 1 bod :(
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 dec 2010, 22:51

brzilska liga je superjaka...dentinha iz corintiansa traze mancester i arsenal...svi znamo za weslija io giuliana....samo nekontamzasto igraci iz te lige tako silno zele ici nerijetko u prosjecne euro klubove tipa dynamo kiev ,lazio itd...pare ili?

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 dec 2010, 22:54

gruezi je napisao/la:brzilska liga je superjaka...dentinha iz corintiansa traze mancester i arsenal...svi znamo za weslija io giuliana....samo nekontamzasto igraci iz te lige tako silno zele ici nerijetko u prosjecne euro klubove tipa dynamo kiev ,lazio itd...pare ili?
nema tu ili, pare samo pare, ništa drugo, pa u šahtaru ili dinamo kijevu će imati barem triput veća primanja.
meni su dragi i bili su moji favoriti zbog r carlosa i ronalda, al ipak ništa od titule za stare asove, šteta

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 dec 2010, 23:51

zar im nebi bilo bolje ostati u brazilskoj ligi i igrati do 25te i otic u neki jaci klub a ne u ove prosjecne,,,onaj mamlaz taison ove godine bio u prcoj postavi intera kad su uzeli copa libertadores i otisao u metalist harkiv..a da je sacekao jos 2 god mogao je u neki jak klub otic..zar nije bolje ograti ligu top klase nego neku drugorazrednu tip ukraJINSKE...ovako ce samo propast.,,

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 dec 2010, 00:01

gruezi je napisao/la:zar im nebi bilo bolje ostati u brazilskoj ligi i igrati do 25te i otic u neki jaci klub a ne u ove prosjecne,,,onaj mamlaz taison ove godine bio u prcoj postavi intera kad su uzeli copa libertadores i otisao u metalist harkiv..a da je sacekao jos 2 god mogao je u neki jak klub otic..zar nije bolje ograti ligu top klase nego neku drugorazrednu tip ukraJINSKE...ovako ce samo propast.,,
ma shvatam ja tvoju logiku, al vidi ovako
imam 25 god i igram u brazilu za xxx para, igram dobro i nudi mi klub iz npr rusije xxxxxx para, dal da ostanem u brazilu i nadam se da će me u naredne dvije godine kupiti neki gigant evropski(a neće dati drastično više od rusa) i rizikujem da se povrijedim, da odigram lošu sezonu i sl. ili da odma idem u rusiju i riješim egzistenciju sebi i svojoj familiji odmah, a evropski gigant me može pratiti i u rusiji, čak i lakše nego u brazilu.
realno ja bi izabrao rusiju ti bi možda ostao, tako i njihovi igrači, neko čeka da dođe real il chelsea po njega a neko ide u metalist i rubin

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 dec 2010, 00:14

Ma šta vam je, pa bolje otić u Rusiju nego u Belgiju, Tursku, pa možda čak i Francusku ;) Prvo, Rusi daju dosta love, njihovi klubovi, Zenit, CSKA i Rubin su stalno u LP i EL, i to minimalac grupe prođu, čitav svijet te gleda, a zarađivaš extra, sigurno više nego u ovim pobrojanim zemljama ;) Ja bih odmah potpisao ugovor za neki ruski tim ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 06 dec 2010, 00:47

Igracima iz J.Amerike i Afrike san da dodju u evropu vjerujte mi pogotovo afrikancima njima samo ponudi da imaju sta da jedu i gdje da spavaju njima je dobro

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 dec 2010, 10:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:Igracima iz J.Amerike i Afrike san da dodju u evropu vjerujte mi pogotovo afrikancima njima samo ponudi da imaju sta da jedu i gdje da spavaju njima je dobro
Je možda onim amaterima što dolaze u klupove iz 3. HNL.
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 dec 2010, 10:23

1.HNL

Rezultati 18. kola:

Hrvatski Dragovoljac - Rijeka 2:2 (Zugaj 2; Vukman, Štrok (penal))
Inter Zaprešić - Cibalia 2:1 (Balić, Barišić; Bartolović)
Split - Karlovac 0:1 (Pilipović)
Zadar - Slaven Belupo 1:1 (Santini (penal); Delić)
Osijek - Zagreb 0:0
Istra - Lokomotiva 2:1 (Roce, Linić; Peko)
Šibenik - Hajduk 1:3 (Alispahić (penal); Tomasov, Andrić, Ibričić)
Dinamo - Varaždin 1:1 (Morales (penal); Škvorc)

Tablica nakon 18 kola:

1. Dinamo 45
2. Hajduk 40
3. Cibalia 30
4. Inter Zaprešić 28
5. Split 27
6. Karlovac 26
7. Rijeka 25
8. Varaždin 25
9. Slaven Belupo 24
10. Zadar 23
11. Osijek 22
12. Zagreb 21
13. Lokomotiva 21
14. Šibenik 18
15. Istra 18
16. Hrvatski Dragovoljac 7

Lista strijelaca:

11 - Vukušić (Hajduk)

10 - Sammir (Dinamo)

9 - Krstanović (Zagreb)

8 - Bartolović (Cibalia), Bule (Lokomotiva), Alispahić (Šibenik)

7 - Kresinger (Cibalia), Santini (Zadar)

6 - Štrok (Rijeka), Ibričić (Hajduk)

5 - Sharbini (Hajduk), Đalović (Rijeka)

Parovi 19. kola (26.02.2011.):

Istra - Hrvatski Dragovoljac
Lokomotiva - Osijek
Zagreb - Šibenik
Hajduk - Inter Zaprešić
Cibalia - Zadar
Slaven Belupo - Split
Karlovac - Dinamo
Varaždin - Rijeka
...što je više lome to je volim jače...

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 dec 2010, 14:40

Samo F.K.S !! je napisao/la:Igracima iz J.Amerike i Afrike san da dodju u evropu vjerujte mi pogotovo afrikancima njima samo ponudi da imaju sta da jedu i gdje da spavaju njima je dobro
bliže i bolje im je otići u aziju, pogotovo u zaljevske zemlje tamo će zarađivati više nego i u jednom klubu u europi a što kaže @jacky09 tako razmišljaju oni kojima je fudbal jedina mogućnost da pobjegnu odatle ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2010, 15:51

GunnerS je napisao/la:Ma šta vam je, pa bolje otić u Rusiju nego u Belgiju, Tursku, pa možda čak i Francusku ;) Prvo, Rusi daju dosta love, njihovi klubovi, Zenit, CSKA i Rubin su stalno u LP i EL, i to minimalac grupe prođu, čitav svijet te gleda, a zarađivaš extra, sigurno više nego u ovim pobrojanim zemljama ;) Ja bih odmah potpisao ugovor za neki ruski tim ;)
Ako ces gledati po primanjima bolje doci u JSL nego ici u Belgiju. :roll:

Sto se tice Brazilaca nije sve ni u parama.Evo pogledaj Goebel sto je dosao u Zvezdu sada,lik je imao veoma zapazene role u Palmeirasu i Atl.Mineiru,predhodne dve godine,doduse ove je odigrao tek 8 tekmi za Vitoriu ali opet ima iza sebe veoma kvalitetnu biografiju u Brazilu,pri tome je bio i U20 reprezentativac.
Osrednji juznoamerikanci razmisljaju da im je bolje sa 20-ak godina otici u evropu igrati upravo po Srbiji,Hrvatskoj,Poljskoj,Rumunskoj ligi da se naviknu na evropski stil igranja,a svakako ih skauti prate isto kao u Brazilu i onda potpisu za neki drugi klub ako vrede.
Isto tako razmisljaju i ovi jaci Brazilci samo oni ciljaju da idu negde jace Rusija,Ukrajina,Holandija,pa i osrednje klube iz liga petice tipa Chievo,Cesena,Freiburg...
Naravno ima onih igraca koji ce ostati u Brzilu radije pa onda otici direktno u velikana kao sto je to bio Robinho,Pato,ili Thiago Silva koji je imao epizode u Portu i Dynamu no nije zaigrao i vratio se u Flu i onda cekao pravu ponudu i na kraju je docekao.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 dec 2010, 06:32

da dodamo i to da je najbolji strijelac ove godine jonas iz gremia sa 23 gola, neymar ima 17 itd...jonasu je ovo druga sezona kako je medzu najboljim strijelcima...ove sezone najvise paznje su privukli giuliano iz intera,jucilei(corinthians) inace allround veznjak,neymar(santos),dagoberto (sao paulo),dentinho (corinthians) dok je sandro ranieri nakon copa libertadores potpisao za totenham...inace igrao je za inter...prosjek po tekmi je negdje 15 000 ,ljudima u rio de jeneiru i sao paulu nije interesantnA Ceara,atletico goianense,guarani i ostale velesile...isto tako dosta brazilskih igraca neuspije u evropi jer se nemogu naviknut na stil igre ...neznam tacno koliko je prosjecna zarada u brazilskoj ligi pa im igraci tako olahko bjeze ali uprkos tome je sigurno jedna od najjacih liga na svijetu...kad bi samo uskladili raspored sa evropom bilo bi puno bolje ovako ima jos 6 mjeseci do pocetka nove sezone...

i da ,sampion je flumenense za koji nastupaju deco i guliano belleti

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 dec 2010, 18:22

gruezi je napisao/la:da dodamo i to da je najbolji strijelac ove godine jonas iz gremia sa 23 gola, neymar ima 17 itd...jonasu je ovo druga sezona kako je medzu najboljim strijelcima...ove sezone najvise paznje su privukli giuliano iz intera,jucilei(corinthians) inace allround veznjak,neymar(santos),dagoberto (sao paulo),dentinho (corinthians) dok je sandro ranieri nakon copa libertadores potpisao za totenham...inace igrao je za inter...prosjek po tekmi je negdje 15 000 ,ljudima u rio de jeneiru i sao paulu nije interesantnA Ceara,atletico goianense,guarani i ostale velesile...isto tako dosta brazilskih igraca neuspije u evropi jer se nemogu naviknut na stil igre ...neznam tacno koliko je prosjecna zarada u brazilskoj ligi pa im igraci tako olahko bjeze ali uprkos tome je sigurno jedna od najjacih liga na svijetu...kad bi samo uskladili raspored sa evropom bilo bi puno bolje ovako ima jos 6 mjeseci do pocetka nove sezone...

i da ,sampion je flumenense za koji nastupaju deco i guliano belleti
a mislim da im je ponovo Darío Conca izabran za najboljeg igrača lige po brazilskom magazinu ''Globe-o''
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Steamroller
Kontakt:

Post Postao/la Steamroller » 11 dec 2010, 08:49

Eskişehirspor:2 Beşiktaş:0

- Jednostavno no comment,kako se kaže.Katastrofa,sinoćnjim porazom Besiktas je ostao na petoj poziciji sa 27 bodova i sa utakmicom više.Na tabeli je prvi Trabzonspor sa 36,a prate ga Bursaspor i Fenerbahce.Od prve minute utakmica nije dobro krenula za Besiktas,Eskisehirspor je stvarao prilike,a Schuster nije mogao ništa da uradi.Sigurno i trenutak kada je utakmica zasigurno otšla na stranu domaćina je crveni karton Gutija u 1.poluvremenu.Nakon toga Besiktasu je preostalo samo da se povuče na svoju polovinu,te da napada iz polukontri u ćemu nažalost nisu uspjeli.Prvi gol na meču je pao u 60.minuti preko Veysela,nakon toga bilježi se šansa Toramana,ali golman domaćina Iveša je odbranio.Nakon toga gol pada u 78.minuti preko Sezera,poslije toga više ništa nije bilo vrijedno spomena i utakmica je završila u korist domaćina.Treba još napomenuti da je za domaćina nastupio nekadašnji igrač Besiktasa Rodrigo Tello,te je bio asistent za drugi gol Eskisehirspora !

Sastavi:

Eskişehirspor: Ivesa, Sezgin, Diego, Nadarevic, Veysel (Dk. Serdar), Burhan, Bülent (Dk. 60 Tello), Alper, Erkan, Sezer (Dk. 85 Doğa), Batuhan

Zamjene: Atilla, Tello, Serdar, Doğa, Vucko, Sadigov, Ümit Karan

Beşiktaş: Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Mehmet Aurelio, Fabian Ernst, Necip Uysal, Guti, Ali Kuçik (Dk. 46 Erhan Güven), Holosko

Zamjene: Hakan Arıkan, Michael Fink, Tomas Zapotocny, Erhan Güven, İsmail Köybaşı, Tabata

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.