FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 09 feb 2009, 01:13

Danas su igrali prvo poluvrijeme za peticu, odnos suteva na gol 20-3 u korist Bayerna. Golman BVB-a Weidenfeller imao svoj dan, inace je lahko moglo biti pola tuceta u mrezi Dortmunda. Treba napomenuti da je u dvije situacije Bayern imao srece...u prvoj kada je cini mi se Lucio igrao rukom u kaznenom prostoru, a druga pri izjednacujucem golu, kada je Ribery pucao, Ze Roberto bio u ofsajdu.. a posle taj "odpadak" spremio u mrezu. Izgleda da se brzo vratila ona nepravda iz proslog kola. :lol: Po meni je kod primljenog gola vise bio krivac Schweini nego Demichelis, jer je bezpotrebno izgubio loptu na sredini terena, a jadni Martin i kad se okliznuo pokusao je glavom zaustaviti loptu. :shock: Utakmicu je obiljezio (ne)namjeran start Boatenga nad Kloseom, kada mu je stao nogom na koljeno..koje je ostalo nesankcionisano, ali je posle u studiu doslo do prepirke izmedju Beckenbauera i Kloppa...
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 feb 2009, 12:29

geronimo je napisao/la: Utakmicu je obiljezio (ne)namjeran start Boatenga nad Kloseom, kada mu je stao nogom na koljeno..koje je ostalo nesankcionisano, ali je posle u studiu doslo do prepirke izmedju Beckenbauera i Kloppa...
Koliko se ja sjecam, kod izjednacujuceg gola Subotic je stao Kloseu na koljeno, a potom ga udario (ne)namjerno koljenom u glavu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 feb 2009, 13:08

Mislim da grijesis, evo pogledaj ...http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... r-los.html
Ali izgleda da je Nevenko "radio" sa koljenom!
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 feb 2009, 14:38

ovaj Boateng je gadan igrac nebi me cudilo da je namjerno...
Inace bayern je po obicaju poceo svoje igrice pred mec sa herthom,jucer je iznenada izasla info kako su zagrijani za Kacara...
Ze roberto ce produziti ugovor...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 feb 2009, 14:41

Hahahahhaah ma kakav Kacar, nije on ni blizu Bayerna :-P

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 feb 2009, 14:49

davud87 je napisao/la:Hahahahhaah ma kakav Kacar, nije on ni blizu Bayerna :-P
naravnbo da nije vec se to radi da se unese nemir u redove herthe...

u ekipi kola 4 nasa igraca i jedan buduci nas igrac...
http://bundesliga.de/de/liga/news/2008/ ... .php&fla=1

PAROLA ZA SAGNOLA OD JUCER:
"Der letzte Held von Mailand sagt Servus. Merci beaucoup Willy"
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 feb 2009, 14:59

geronimo je napisao/la:Mislim da grijesis, evo pogledaj ...http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... r-los.html
Ali izgleda da je Nevenko "radio" sa koljenom!
Upravu si, nisam dobro vidio. Al' znam da ga je Subotic udario koljenom :mrgreen:
Kako god, drago mi je sto je jucer postigao "doppelpack", zasluzio je. Ucinilo mi se da ce pocet plakat nakon prvog gola od srece.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 feb 2009, 16:52

Klose je tip SAVRŠENOG napadača... lik ima sve, brzinu, jačinu, tehniku, šut, glavu, snalažljivost, još je velika radilica na terenu... PREJAK!!! Evo danas sam i pregled pogledao, ne mogu da ne kažem da je 90% napada išlo preko Ribery-a i lijeve strane, desna strana sa Schweini-jem na čelu je preslaba, čak je Lell bio bolji od Schweini-ja ovu tekmu...Altintop je po meni sigurno bolji na desnoj strani od Bastiana (samo što Altintopu trebaju utakmice, da bi namjestio šut, da dobije neku sigurnost). Van Bommel je odigrao dobru utakmicu, dodavao se, par puta driblao igrače Dortmunda, dobar u odbrani (mislim da će biti prejaka klupa :-))
I još nešta u drugom poluvremenu kad su sijevale kontre Dortmunda, jeste primjetili kako nikog nije bilo ondje ispred odbrambenih da prekine napad, igrači Dortmunda su imali prilaz šesnaestercu... tako ne može u Ligi prvaka, tu bi Bayern odmah primio gol... eh mislim da tu dođe Tymoshchuk!!!
Trebalo bi prekomandovat Bastiana na sredinu a nabavit neko desno krilo poput Ribery-a, i nabavit desnog beka, eh onda, mislim da bi Liga prvaka sigurno bila Bayernova, a ovako, mislim da uz ovakvu igru Bayern može daleko, čak i do finala, uz malo sreće!!!

High

Post Postao/la High » 09 feb 2009, 16:55

amir je napisao/la:
High je napisao/la:Odlicna tekma...Ovom pobjedom je Bayern dokazao da je velika ekipa...
Po meni Bayern osvaja Bundesligu jer Hoffenheim lagano pada ;)
Bajern je sigurno i vise nego zasluzio pobijedu, trebali su dati 5-6 golova
Nemam nista protiv Bajerna, ali po cemu mislis da Hoffenhajm lagano pada
Volim pogledati tekme Bundeslige,ali nemam favorita,realno bi bilo da Bayern osvoji,jer imaju ekipu...
A ovo za Hoffenheim,fali im nekoliko iskusnih fudbalera,vjerovatno ih je pogodila ova povreda Ibisevica i nazalost nije isto bez njega u napadu ;)
Nije lako osvojiti Bundesligu u prvoj sezoni :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 feb 2009, 18:22

davud87 je napisao/la:Klose je tip SAVRŠENOG napadača... lik ima sve, brzinu, jačinu, tehniku, šut, glavu, snalažljivost, još je velika radilica na terenu... PREJAK!!! Evo danas sam i pregled pogledao, ne mogu da ne kažem da je 90% napada išlo preko Ribery-a i lijeve strane, desna strana sa Schweini-jem na čelu je preslaba, čak je Lell bio bolji od Schweini-ja ovu tekmu...Altintop je po meni sigurno bolji na desnoj strani od Bastiana (samo što Altintopu trebaju utakmice, da bi namjestio šut, da dobije neku sigurnost). Van Bommel je odigrao dobru utakmicu, dodavao se, par puta driblao igrače Dortmunda, dobar u odbrani (mislim da će biti prejaka klupa :-))
I još nešta u drugom poluvremenu kad su sijevale kontre Dortmunda, jeste primjetili kako nikog nije bilo ondje ispred odbrambenih da prekine napad, igrači Dortmunda su imali prilaz šesnaestercu... tako ne može u Ligi prvaka, tu bi Bayern odmah primio gol... eh mislim da tu dođe Tymoshchuk!!!
Trebalo bi prekomandovat Bastiana na sredinu a nabavit neko desno krilo poput Ribery-a, i nabavit desnog beka, eh onda, mislim da bi Liga prvaka sigurno bila Bayernova, a ovako, mislim da uz ovakvu igru Bayern može daleko, čak i do finala, uz malo sreće!!!
Da nije bilo onako ranog gola, nikad oni ne bi mogli onako lagano do sesnaesterca, samim tim sto bayern ne bi "ganjao" rezultat, pa ne bi bilo onoliko prostora. Moglo bi se reci da je klinsman isao na sve ili nista. Cinjenica je da bi to neki drugi timovi kaznili, al bvb (srecom) nije.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 09 feb 2009, 19:01

geronimo je napisao/la:Ne slazem se, bar sto se Bayernovog rasporeda tice..ja mislim da je vise nego povoljan :!:
Satracemo Herthu,Keln i Hannnover nemaju sta traziti, Werder u velikoj krizi.
E za Hoffenheim ce biti vruce, bas ih cekaju jake utakmice...
Zasto dino.....ako je goran....nego ti meni reci imal kakvih dobitaka, sa Bayernom ti se posrecilo?

P.S.Bihamk
93,4 % " !!!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 feb 2009, 22:08

ribery je napisao/la:
davud87 je napisao/la:Klose je tip SAVRŠENOG napadača... lik ima sve, brzinu, jačinu, tehniku, šut, glavu, snalažljivost, još je velika radilica na terenu... PREJAK!!! Evo danas sam i pregled pogledao, ne mogu da ne kažem da je 90% napada išlo preko Ribery-a i lijeve strane, desna strana sa Schweini-jem na čelu je preslaba, čak je Lell bio bolji od Schweini-ja ovu tekmu...Altintop je po meni sigurno bolji na desnoj strani od Bastiana (samo što Altintopu trebaju utakmice, da bi namjestio šut, da dobije neku sigurnost). Van Bommel je odigrao dobru utakmicu, dodavao se, par puta driblao igrače Dortmunda, dobar u odbrani (mislim da će biti prejaka klupa :-))
Da nije bilo onako ranog gola, nikad oni ne bi mogli onako lagano do sesnaesterca, samim tim sto bayern ne bi "ganjao" rezultat, pa ne bi bilo onoliko prostora. Moglo bi se reci da je klinsman isao na sve ili nista. Cinjenica je da bi to neki drugi timovi kaznili, al bvb (srecom) nije.
Pa ja našo bi se neko drugi umjesto Kringe-a pa one prilike sigurno neće fuliti, zato treba paziti da ne dolazi do onakvih prilika, jer jedan Eto'o, Messi, Henry, Rooney, Torres, Ibro, Tevez, onakvo nešto ne fulaju...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 feb 2009, 01:02

ambrozija je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ne slazem se, bar sto se Bayernovog rasporeda tice..ja mislim da je vise nego povoljan :!:
Satracemo Herthu,Keln i Hannnover nemaju sta traziti, Werder u velikoj krizi.
E za Hoffenheim ce biti vruce, bas ih cekaju jake utakmice...
Zasto dino.....ako je goran....nego ti meni reci imal kakvih dobitaka, sa Bayernom ti se posrecilo?

P.S.Bihamk
Haha :lol: pa gdje si ti "zatrovana travo"? Danas cek'o Nurnberg za lijepu svoticu, i znas valjda kako je zavrsilo...sumu ti necu reci, ali dovoljno da se i ti "umastis". :)
Da ne budem OT, javi mi se na pm..
P.S. Fred Perry :D :D
Vom Jäger zum Gejagten

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 10 feb 2009, 11:17

Ovo me raduje :-D

http://www.goal.com/en/news/592/bayern- ... rs--report

ako ništa smanjena je ona napetost, i može se nastavit sezona u miru, ima da osvojimo i bundes i lp :-)

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 10 feb 2009, 11:25

Ja mislim da Ribery prije isteka ugovora nece nikuda iz Bayerna. Nije on tip igraca kojem je stalo samo do novca. Jedino ako bi doslo do nekih nesuglasnica izmedju njega i uprave,mozda bi moglo biti sta,inace nista. Nije Real ono sta je nekad bio.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 10 feb 2009, 11:31

Zasto Bayern nebi prodao bastijana i za te pare kupio gourcuffa iz bordoa? Covjek je sjajan igrac.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 feb 2009, 11:53

majestic je napisao/la:Zasto Bayern nebi prodao bastijana i za te pare kupio gourcuffa iz bordoa? Covjek je sjajan igrac.
Gourcuff je pravo dobar ali je igrac A.C. Milana, samo je na posudbi u Bordou. Nece ga oni pustiti tek tako bez velikog kesa

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 11 feb 2009, 16:34

Švabo Schweini neće nikad iz Bayerna otić...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 feb 2009, 01:47

majestic je napisao/la:Zasto Bayern nebi prodao bastijana i za te pare kupio gourcuffa iz bordoa? Covjek je sjajan igrac.
Kontra pitanje: Zasto Manu ne bi prodao Nani-a ili Andersona, i kupio Benzemu ili Ibrahimovica?
Ova prva dvojica navedenih, osim sto su veliki talenti..ama bas nista ne pokazuju!
Vom Jäger zum Gejagten

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 12 feb 2009, 12:11

geronimo je napisao/la:
Kontra pitanje: Zasto Manu ne bi prodao Nani-a ili Andersona, i kupio Benzemu ili Ibrahimovica?
Ova prva dvojica navedenih, osim sto su veliki talenti..ama bas nista ne pokazuju!
Drug ne kontam ti pitanje?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.