Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Koliko se ja sjecam, kod izjednacujuceg gola Subotic je stao Kloseu na koljeno, a potom ga udario (ne)namjerno koljenom u glavu.geronimo je napisao/la: Utakmicu je obiljezio (ne)namjeran start Boatenga nad Kloseom, kada mu je stao nogom na koljeno..koje je ostalo nesankcionisano, ali je posle u studiu doslo do prepirke izmedju Beckenbauera i Kloppa...
naravnbo da nije vec se to radi da se unese nemir u redove herthe...davud87 je napisao/la:Hahahahhaah ma kakav Kacar, nije on ni blizu Bayerna
Upravu si, nisam dobro vidio. Al' znam da ga je Subotic udario koljenomgeronimo je napisao/la:Mislim da grijesis, evo pogledaj ...http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... r-los.html
Ali izgleda da je Nevenko "radio" sa koljenom!
Volim pogledati tekme Bundeslige,ali nemam favorita,realno bi bilo da Bayern osvoji,jer imaju ekipu...amir je napisao/la:Bajern je sigurno i vise nego zasluzio pobijedu, trebali su dati 5-6 golovaHigh je napisao/la:Odlicna tekma...Ovom pobjedom je Bayern dokazao da je velika ekipa...
Po meni Bayern osvaja Bundesligu jer Hoffenheim lagano pada
Nemam nista protiv Bajerna, ali po cemu mislis da Hoffenhajm lagano pada
Da nije bilo onako ranog gola, nikad oni ne bi mogli onako lagano do sesnaesterca, samim tim sto bayern ne bi "ganjao" rezultat, pa ne bi bilo onoliko prostora. Moglo bi se reci da je klinsman isao na sve ili nista. Cinjenica je da bi to neki drugi timovi kaznili, al bvb (srecom) nije.davud87 je napisao/la:Klose je tip SAVRŠENOG napadača... lik ima sve, brzinu, jačinu, tehniku, šut, glavu, snalažljivost, još je velika radilica na terenu... PREJAK!!! Evo danas sam i pregled pogledao, ne mogu da ne kažem da je 90% napada išlo preko Ribery-a i lijeve strane, desna strana sa Schweini-jem na čelu je preslaba, čak je Lell bio bolji od Schweini-ja ovu tekmu...Altintop je po meni sigurno bolji na desnoj strani od Bastiana (samo što Altintopu trebaju utakmice, da bi namjestio šut, da dobije neku sigurnost). Van Bommel je odigrao dobru utakmicu, dodavao se, par puta driblao igrače Dortmunda, dobar u odbrani (mislim da će biti prejaka klupa)
I još nešta u drugom poluvremenu kad su sijevale kontre Dortmunda, jeste primjetili kako nikog nije bilo ondje ispred odbrambenih da prekine napad, igrači Dortmunda su imali prilaz šesnaestercu... tako ne može u Ligi prvaka, tu bi Bayern odmah primio gol... eh mislim da tu dođe Tymoshchuk!!!
Trebalo bi prekomandovat Bastiana na sredinu a nabavit neko desno krilo poput Ribery-a, i nabavit desnog beka, eh onda, mislim da bi Liga prvaka sigurno bila Bayernova, a ovako, mislim da uz ovakvu igru Bayern može daleko, čak i do finala, uz malo sreće!!!
Zasto dino.....ako je goran....nego ti meni reci imal kakvih dobitaka, sa Bayernom ti se posrecilo?geronimo je napisao/la:Ne slazem se, bar sto se Bayernovog rasporeda tice..ja mislim da je vise nego povoljan![]()
Satracemo Herthu,Keln i Hannnover nemaju sta traziti, Werder u velikoj krizi.
E za Hoffenheim ce biti vruce, bas ih cekaju jake utakmice...
Pa ja našo bi se neko drugi umjesto Kringe-a pa one prilike sigurno neće fuliti, zato treba paziti da ne dolazi do onakvih prilika, jer jedan Eto'o, Messi, Henry, Rooney, Torres, Ibro, Tevez, onakvo nešto ne fulaju...ribery je napisao/la:Da nije bilo onako ranog gola, nikad oni ne bi mogli onako lagano do sesnaesterca, samim tim sto bayern ne bi "ganjao" rezultat, pa ne bi bilo onoliko prostora. Moglo bi se reci da je klinsman isao na sve ili nista. Cinjenica je da bi to neki drugi timovi kaznili, al bvb (srecom) nije.davud87 je napisao/la:Klose je tip SAVRŠENOG napadača... lik ima sve, brzinu, jačinu, tehniku, šut, glavu, snalažljivost, još je velika radilica na terenu... PREJAK!!! Evo danas sam i pregled pogledao, ne mogu da ne kažem da je 90% napada išlo preko Ribery-a i lijeve strane, desna strana sa Schweini-jem na čelu je preslaba, čak je Lell bio bolji od Schweini-ja ovu tekmu...Altintop je po meni sigurno bolji na desnoj strani od Bastiana (samo što Altintopu trebaju utakmice, da bi namjestio šut, da dobije neku sigurnost). Van Bommel je odigrao dobru utakmicu, dodavao se, par puta driblao igrače Dortmunda, dobar u odbrani (mislim da će biti prejaka klupa)
I još nešta u drugom poluvremenu kad su sijevale kontre Dortmunda, jeste primjetili kako nikog nije bilo ondje ispred odbrambenih da prekine napad, igrači Dortmunda su imali prilaz šesnaestercu... tako ne može u Ligi prvaka, tu bi Bayern odmah primio gol... eh mislim da tu dođe Tymoshchuk!!!
Trebalo bi prekomandovat Bastiana na sredinu a nabavit neko desno krilo poput Ribery-a, i nabavit desnog beka, eh onda, mislim da bi Liga prvaka sigurno bila Bayernova, a ovako, mislim da uz ovakvu igru Bayern može daleko, čak i do finala, uz malo sreće!!!
Hahaambrozija je napisao/la:Zasto dino.....ako je goran....nego ti meni reci imal kakvih dobitaka, sa Bayernom ti se posrecilo?geronimo je napisao/la:Ne slazem se, bar sto se Bayernovog rasporeda tice..ja mislim da je vise nego povoljan![]()
Satracemo Herthu,Keln i Hannnover nemaju sta traziti, Werder u velikoj krizi.
E za Hoffenheim ce biti vruce, bas ih cekaju jake utakmice...
P.S.Bihamk
Gourcuff je pravo dobar ali je igrac A.C. Milana, samo je na posudbi u Bordou. Nece ga oni pustiti tek tako bez velikog kesamajestic je napisao/la:Zasto Bayern nebi prodao bastijana i za te pare kupio gourcuffa iz bordoa? Covjek je sjajan igrac.
Kontra pitanje: Zasto Manu ne bi prodao Nani-a ili Andersona, i kupio Benzemu ili Ibrahimovica?majestic je napisao/la:Zasto Bayern nebi prodao bastijana i za te pare kupio gourcuffa iz bordoa? Covjek je sjajan igrac.
Drug ne kontam ti pitanje?geronimo je napisao/la:Kontra pitanje: Zasto Manu ne bi prodao Nani-a ili Andersona, i kupio Benzemu ili Ibrahimovica?majestic je napisao/la:Zasto Bayern nebi prodao bastijana i za te pare kupio gourcuffa iz bordoa? Covjek je sjajan igrac.
Ova prva dvojica navedenih, osim sto su veliki talenti..ama bas nista ne pokazuju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.