Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2016, 09:19

Hodzic je bio los i nista nije napravio na lijevoj strani gdje bi on morao igrati samo u nuzdi. Trebao je biti gurnut u napad sa Dzekom jer bi tu vjerovatno njegov doprinos bio bolji. Sve u svemu cestitke za debi u reprezentaciji i dobro je da mu je Bazdarevic dao sansu jer se igrac i postaje sa ovakvim utakmicama.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 maj 2016, 21:56

Necemo da se pravimo pametni zato i necemo da pisemo...a oni koji su ga dizali u nebesa osporavajuci neke druge igrace treba da se ispisu s foruma.

Davno sam govorio da jos uvijek nije kalibar za prvih 11 i da je tek 4.opcija u napadu, iza Dzeke, Vede i Djurica...neki su nas ovdje drvljem i kamenjem docekali, evo dobili su odgovor...ja jos uvijek ne vidim u njemu neku karakteristiku koja ga izdvaja u odnosu na druge...za Dzeku svi znamo ko je, Ibisevica krasi trka, presing, dobro postavljanje...Djurica snaga i skok igra...cak sam i Prevljaka smatrao vecim potencijalom od njega zbog njegove brzine, trke i zelje za prodorom (srozale su ga dvije povrede ligamenata u samo godinu dana, nazalost).

Ne znam, molim Boga da bude igracina ali mi za sada ne uliva nadu...mene nisu prevarili oni golovi jesenas u supersnaznom HNL-u...vidjet cemo, drago mi je da je dobio priliku...vrijeme je pred njim, a svakako da uzimam u obzir da je igrao na neprirodnoj poziciji i to protiv jedne Spanije.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2016, 23:33

Mogao je vise pokazati, bez obzira sto je igrao lijevo krilo,ili ponekad tu poluspicu. Ali dobro, necemo ga sada ukopati odmah nakon jedne utakmice, kao sto je to obicaj, u Japanu ima dvije utakmice za dokazivanje a bice ih i jos aBd, samo neka i dalje napreduje.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 07 jun 2016, 14:30

Znam da cete me vjerovatno napasti sto ovo kazem ali sam totalno nezadovoljan ovim igracem. Dokazao je da nije uopce jos uvijek kalibar za velike stvari nazalost ali da moze nekad postati ali MOZDA i POSTATI.
Da nije bilo djurica vjerovatno ne bi ni dance pobijedili. Dokazali smo dok je igrao djuric, i iskoristavali smo sanse, kad je izasao to je bilo i negdje kraj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 jun 2016, 14:52

DeeWa je napisao/la:Znam da cete me vjerovatno napasti sto ovo kazem ali sam totalno nezadovoljan ovim igracem. Dokazao je da nije uopce jos uvijek kalibar za velike stvari nazalost ali da moze nekad postati ali MOZDA i POSTATI.
Da nije bilo djurica vjerovatno ne bi ni dance pobijedili. Dokazali smo dok je igrao djuric, i iskoristavali smo sanse, kad je izasao to je bilo i negdje kraj.
Nisi ni fer niti si u pravu, Armin je danas odradio lavovski posao, dosta utrcavanja u prostor, dosta vracanja nazad, dosta cuvanja lopte i kao slag na tortu ubacivanje za prvi gol.
Ara doktore, pokazao si da imas mjesta i da imas sto niko drugi od nasih igraca nema igru u prazan prostor.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 jun 2016, 14:53

Ara je Alberto Tomba, majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 jun 2016, 15:00

Od prve utakmice na Grbavice nikad nisam sumnjao u ovog decka. Yebena igracina. Sad hara Dinamom a akoBogda za koju godinu u ligu petice! Bravo Ara majstore! Kajat ce se Liverpool sto te pusti tako lahko :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 07 jun 2016, 15:02

Po meni najborbeniji danas, nije zabio ali je uradio enorman posao na terenu.Ara majstore
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 jun 2016, 15:12

Pretrcao koliko dzeko i ibisevic pretrcaju u 5 utakmica... steta samo one sanse na kraju mada se doktorski snasao da se uopste nadje u sansi... i onaj potez kada u 5m okrenu 4 njihova fudbalera je dokaz koliko je tehnički mocan i superioran a tek su mu 22 god....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 jun 2016, 15:22

Moram biti iskren i priznati da ovog momka nisam previse pratio. Zaista. Ali za ovo danas bravooo! Kapa do poda!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 07 jun 2016, 15:26

imao je dosta gresaka iz prevelike zelje za dokazivanjem ,ali nakon greske nije setao vec se odmah bacao u ispravljanje , i to je kljuc ovih pobjeda, jer su svi tako radili
Zarathustra

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 jun 2016, 15:45

Odličan. Bravo Armine majstore.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 07 jun 2016, 16:18

Peace je napisao/la:Pretrcao koliko dzeko i ibisevic pretrcaju u 5 utakmica... steta samo one sanse na kraju mada se doktorski snasao da se uopste nadje u sansi... i onaj potez kada u 5m okrenu 4 njihova fudbalera je dokaz koliko je tehnički mocan i superioran a tek su mu 22 god....
dzeku je bas tesko prestici u trcanju...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jun 2016, 16:41

Po onom što smo imali priliku gledati veći dio utakmice, nije pokazao ništa posebno. Štaviše...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 07 jun 2016, 16:50

Claus je napisao/la:Po onom što smo imali priliku gledati veći dio utakmice, nije pokazao ništa posebno. Štaviše...
Slazem se. Trudi se ali trudio se i avdija pa je "otjeran". Ima potencijala ali za sada je cetvrti napadac i tesko se od njega trenutno ocekivati da zabije gol u vaznoj utakmici. Vise mi je za nekog krila ili Ofanzivnog veznjaka nekog jer od realizacije cemo nesto tesko vidjeti protiv ovih najvecih barem dok se ne razvije u jos kvalitetnijeg igraca ako do toga dodje.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 07 jun 2016, 19:00

Odlican danas. Mnogo prostora je stvorio Djuricu. U dva navrata mu nisu dali loptu za gol sansu. A takodje i u odbrani ginuo. Ara nasa buducnost
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 07 jun 2016, 19:01

DeeWa je napisao/la:
Claus je napisao/la:Po onom što smo imali priliku gledati veći dio utakmice, nije pokazao ništa posebno. Štaviše...
Slazem se. Trudi se ali trudio se i avdija pa je "otjeran". Ima potencijala ali za sada je cetvrti napadac i tesko se od njega trenutno ocekivati da zabije gol u vaznoj utakmici. Vise mi je za nekog krila ili Ofanzivnog veznjaka nekog jer od realizacije cemo nesto tesko vidjeti protiv ovih najvecih barem dok se ne razvije u jos kvalitetnijeg igraca ako do toga dodje.
Ne vidiš ili nećeš da vidiš da je uradio toliko dobrih stvari na utakmici. Pa uvijek je imao igrača na sebi zbog čega je ostajao Đurić 1 na 1 s igračem koji ga čuva. Dalje, kad je Đurić zabio prvi gol, ako nisi ondje vidio fantastično kretanje jednog napadača i njegov osjećaj za prostor, nećeš onda nigdje vidjeti. Nažalost nije pogodio, ali zato jeste Đurić pospremio odbijanac. Imao je nekoliko grešaka kao što su manje-više imali svi, ja mu jedino zamjeram što nije pogodio u onoj jednoj situaciji. Ali i tu je pokušao da se namjesti na lijevu nogu što ti govori da je školovan, da želi igrati s obje noge, da zna to itd. A govoriti kako je problem realizacija čovjeku koji je najbolji strijelac ekipe koja je igrala Ligu prvaka..... ne znam šta reći na to.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 07 jun 2016, 19:06

De pusti. Ovi ili su pitari ili veze nemaju o fudbalu. Ili oboje
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 jun 2016, 20:00

Malo me je razočarao, bio je recimo solidan danas! Ali očekivao sam dosta vise od njega :kafa: 1-1 nije mogao haman ništa protiv Japanaca, ima tehniku i borbenost samo to treba na pravi način da se upakuje. Vjerujem i očekujem od njega da bude još dosta, dosta bolji!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jun 2016, 20:01

Kao sto je i sam za SS.ba rekao, imao je dosta drugaciju ulogu u zadnje 3 utakmice u reprezentaciji. Nije mu bilo lako, ali uspio je uvijek stvoriti prostor Djuricu, imao je nekoliko dobrih akcija, par puta ga i saigraci nazalost nisu pratili. Ko ce znati sta bi bilo da je zaigrao umjesto Djurica kao centrafor. Slazem se da je moglo bolje, ali ja sam zadovoljan sa njim, najvise sa zalaganjem, pretrcao je ogromnu distancu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, L-Train i 40 gostiju.