BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
cuj Begovic..ako bude kao sto brani u Chelza onda nista od tog
- DragonGirl
- Kontakt:
Gdje je to slavlje, gdje je taj vatromet, Džeko is back, a niko ništa...

a jeli istina a krvi ti ...dobicemo ih sa Jekom

Nemoj tako ofirno trollat', kockasti. 

Cujem da postoje sanse i da Besic zaigra.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Bravobvb je napisao/la:Cujem da postoje sanse i da Besic zaigra.

Narod se malo previse digao, sanse su 1% da Edin zaigra.
Da Lulic bude dobro mi smo odlicni, Dzeko ako mogne jos bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma dobro, zezam se, ali kolike god da su dobro je, treba se nadati... 

Je li iko kupovao ulaznice preko PIK-a i koliko je to sigurno?
Ma jest ono sigurno, ali bezobrazni su mater im hoštaplersku. 120 KM mi jedan tražio za zapad. Yebote ko da ću sa Baždarevićem sjedit'.suhakrpa je napisao/la:Je li iko kupovao ulaznice preko PIK-a i koliko je to sigurno?
Evo sad gledam i cijene i nisu toliko napuhane, ako uzmemo u obzir kakve su bile za neke prethodne utakmice. Juga ima i po 30, sjever je vecinom 35, istok 40 i zapad 50-60. Problem je sto bih ja uzeo za sjever, ali je vrlo malo takvih karti na prodaju. Cak sam cuo i da ce gostujuci navijaci biti smjesteni na toj tribini?HariTz je napisao/la:Ma jest ono sigurno, ali bezobrazni su mater im hoštaplersku. 120 KM mi jedan tražio za zapad. Yebote ko da ću sa Baždarevićem sjedit'.suhakrpa je napisao/la:Je li iko kupovao ulaznice preko PIK-a i koliko je to sigurno?
Stave oni to na pik, ali oni običnu taktiziraju i traže da ti ponudiš prvisuhakrpa je napisao/la:Evo sad gledam i cijene i nisu toliko napuhane, ako uzmemo u obzir kakve su bile za neke prethodne utakmice. Juga ima i po 30, sjever je vecinom 35, istok 40 i zapad 50-60. Problem je sto bih ja uzeo za sjever, ali je vrlo malo takvih karti na prodaju. Cak sam cuo i da ce gostujuci navijaci biti smjesteni na toj tribini?HariTz je napisao/la:Ma jest ono sigurno, ali bezobrazni su mater im hoštaplersku. 120 KM mi jedan tražio za zapad. Yebote ko da ću sa Baždarevićem sjedit'.suhakrpa je napisao/la:Je li iko kupovao ulaznice preko PIK-a i koliko je to sigurno?

Pa trebali bi biti na sjevernoj, tako sam barem čuo, a imam kolegu koji ima neke poznanike gore u Walesu, pa haman da je istina, jer će i njih biti, ali ne puno..
Pa najavljeno je oko 700 navijaca iz Welsa sad da li ce biti smjesteni na sjeveru ili na onom dijelu zapada do sjevera 

Mislim da će ih maksimalno biti 250tak.. Ipak oni protiv Andore igraju zadnju, ne osiguravaju plasman protiv nas.Frankie je napisao/la:Pa najavljeno je oko 700 navijaca iz Welsa sad da li ce biti smjesteni na sjeveru ili na onom dijelu zapada do sjevera
- Goalgetter
- Kontakt:
Koje sranje ako ce biti cijeli dan ogromni pljuskovi
Dodje mi odmah da ne idem nikako ne tekmu.
Ali zato mozda bude dobro za nase, jer smo tehnicki ipak bolji od Velsana.

- JackTheStripper
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Koje sranje ako ce biti cijeli dan ogromni pljuskoviDodje mi odmah da ne idem nikako ne tekmu.
Vels ima preko 300 kisnih dana u godini, tako da vjerujem da kisne vremenske prilike vise gode njima.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Stvarno ne kontam, ovdje se prizeljkuje start rovitog Džeke pored zivog i zdravog Hodzica koji trpa kome i kako stigne
On bi meni krenuo i prije Ibisevica koji je spor ko' usporen snimak. Na odlicno postavljenu Velsku odbranu meda s kasike nece moci....

DZeko ce da bude moralna podrska.
Ervin.oldtown1990 je napisao/la:A on je?Bolanos je napisao/la:Onaj ko je jedan dio karijere vrhunski igrao bas na toj poziciji.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kakav Hodzic momak igra u DInamu nebitne utakmice ,a i svi njegovi golovi su na bazi snalazljivosti i brzih rjesenje u 16m on za bitne utakmice kao sto je Vels nije pogotov kad imamo igrace iz ENgleske lige..Najbolji bi DZeko bio jer moze da skace i zagradi se i Ibisevic nece moci ako ne bude dobrih lopti za njega..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.