ima, imaL-Train je napisao/la:i ja bi cestitao navijacima Dallasa,ali ne vjerujem da ih na forumu uopce ima

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ima, imaL-Train je napisao/la:i ja bi cestitao navijacima Dallasa,ali ne vjerujem da ih na forumu uopce ima
Mandrak je napisao/la:Ma gotovo je ovo odavnopreviše promašenih bacanja (13) uz katastrofalan šut svakako i to bi bilo što se tice ove godine i NBA lige.
Ipak se Miami ne može vratiti i napraviti 22-5 seriju u ovih zadnjih 5-6 minuta kao Mavsi u tekmi br. 2, jer se i Dallas nešto pita![]()
neno#4 je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Ma gotovo je ovo odavnopreviše promašenih bacanja (13) uz katastrofalan šut svakako i to bi bilo što se tice ove godine i NBA lige.
Ipak se Miami ne može vratiti i napraviti 22-5 seriju u ovih zadnjih 5-6 minuta kao Mavsi u tekmi br. 2, jer se i Dallas nešto pita![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo opusteno, nemoj da se srce strefi zbog kontriranja svima...Nemoj da se mnogo sikiras, mislio si da ces da se rugas svima ovdje na kraju....A ispalo je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamo su vrata.
Ma Miami je sam sebe dobio, kao i obicnoMandrak je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Ma gotovo je ovo odavnopreviše promašenih bacanja (13) uz katastrofalan šut svakako i to bi bilo što se tice ove godine i NBA lige.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo opusteno, nemoj da se srce strefi zbog kontriranja svima...Nemoj da se mnogo sikiras, mislio si da ces da se rugas svima ovdje na kraju....A ispalo je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamo su vrata.![]()
![]()
aaaa vidi ti njegove srece
![]()
![]()
e i meni je sad drago, nek su ih vala pobjedili
nek je raja vesela....baš mi je drago zbog Dirka
Dogodine, dogodineNaći ćemo se na istom mjestu ponovno sljedeće sezone", uvjeren je bivši Cavs, sada već dvostruki gubitnik NBA Finala.
Malo si mi postao smijesan sa svojim sarkazmom. Ali, sta ces, valjda je to prokletstvo velikih umjetnikaMandrak je napisao/la:Ja mislim da ti je Terry popravio citavu ovu godinu![]()
ali drago mi je, ako si sretan jer se ocitala lekcija tim prepotentnim zlikovcima sa floride koji su se usudili imitirati i zayebavati se na racun jednog Dirka - onda sam i ja
eno kažu citav Cleveland kao grad sinoc dernecio...proslavili ljudi pobjedu Dallasa ko da su njihovi Cavsi u pitanju... nije to nikako zbog poraza tog košarkaškog zlocinca Jamesa, nije nikako
![]()
.
Ma dobro se sve na kraju završilo...sad je citav svijet odahnuo...ali valja i naredne godine (a i naredne 4 godine) držati fige protiv svakog onog tima koji bude igrao protiv Miamia...yebeno ce biti, ali mora se izdržati.
Koliko vidim, bogami i nemaš nekih precih stvarineno#4 je napisao/la:Malo si mi postao smijesan sa svojim sarkazmom. Ali, sta ces, valjda je to prokletstvo velikih umjetnikaMandrak je napisao/la:Ja mislim da ti je Terry popravio citavu ovu godinu![]()
ali drago mi je, ako si sretan jer se ocitala lekcija tim prepotentnim zlikovcima sa floride koji su se usudili imitirati i zayebavati se na racun jednog Dirka - onda sam i ja
eno kažu citav Cleveland kao grad sinoc dernecio...proslavili ljudi pobjedu Dallasa ko da su njihovi Cavsi u pitanju... nije to nikako zbog poraza tog košarkaškog zlocinca Jamesa, nije nikako
![]()
.
Ma dobro se sve na kraju završilo...sad je citav svijet odahnuo...ali valja i naredne godine (a i naredne 4 godine) držati fige protiv svakog onog tima koji bude igrao protiv Miamia...yebeno ce biti, ali mora se izdržati.![]()
![]()
. Kakvi ti prepotentni zlikovci, ekipica koja nema ni glavu ni rep. Usrala se u najvaznijim trenucima utakmice, ne dao Bog da su dosli Kobeu i Gasolu prosle godine, metla ili najvise 4 - 1 bi sijevnulo.
James je covjek bez titule, bez icega. Jednostavno je jos samo jedan od igraca koji nabija statistiku, a kada treba nigdje ga nema.
Imam ja precih stvari u zivotu, osim da mrzim Jamesa i ostale. Nisam ja kao ti![]()
neno#4 je napisao/la:Dogodine, dogodineNaći ćemo se na istom mjestu ponovno sljedeće sezone", uvjeren je bivši Cavs, sada već dvostruki gubitnik NBA Finala.![]()
![]()
![]()
Ma ja to u inat svima navijam za DallasKoliko vidim, bogami i nemaš nekih precih stvari![]()
ali dobro je...izgubio je James, ostao je luzer i dalje bez icega
i hajmo sad derceniti
![]()
![]()
Šuti ,da je pobjedio nedo Bog , poceli bi ovdje mnogi dizati ruke na sebe![]()
Ma sta ti je svi su krivi. Sudije, navijaci, i ostatak. Uvijek ce da bude opravdanje za losu igru. A smijesno ga je bilo gledati ovu seriju. Bas je djelovao izgubljeno. Posebno u cetvrtoj i petoj utakmici. Covjek drhti, blijedo izgleda.adnan24 je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Dogodine, dogodineNaći ćemo se na istom mjestu ponovno sljedeće sezone", uvjeren je bivši Cavs, sada već dvostruki gubitnik NBA Finala.![]()
![]()
![]()
Jedan stih pjesme Lil Wayne-a iz 2009.-e
"Dont worry Lebron you'll get it next year"![]()
![]()
Samo me interesuje ko ce sada biti kriv...Wade,Bosh,igraci sa klupe,Spoelstra,povreda lakta,navijaci,D.West???
Sad lagano Wade i James nek' si nadju nekih pehar pa neka snime klip kako ga podizu...pa da nastave serijal imitacije Dirkulesa
A navijao bi ti da je bilo ko sa druge strane bio - Oklahoma, Lakersi, Portland nebitno sasvim...nije bitan Dallas i njegova titula, vec je bitno da James ne osvoji ništa u životu i da se može hraniti ego time što ce se barem još jednu godinu pricati u stilu "jesam li vam ja rekao da je James najveci luzer, ne zna pogoditi koša, levat, kakav on bolji je Kobe, Dirk" i slicne djecije pričice.neno#4 je napisao/la:Ma ja to u inat svima navijam za DallasKoliko vidim, bogami i nemaš nekih precih stvari![]()
i hajmo sad derceniti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Nije bilo upitno da ce decko da izgubi. Do sinoc u posljednjim cetvrtinama 11 poena. Divota prava.
I ja kazem ne daj Boze da je dobio utakmicu, pricali bi o njemu kao da je vec najbolji svih vremena, iako je Pipen idiotski to napravio, a onda covjek odigrao fenomenalnu seriju u finalu..
Ali dobro uvijek ima dogodine. Nek ode kod Hauarda iduce godine, ako tada ne osvoji nek se prikljuci Kobeu.
Mozda dodje do titule![]()
![]()
Ja sam navijac LAL.Mandrak je napisao/la:A navijao bi ti da je bilo ko sa druge strane bio - Oklahoma, Lakersi, Portland nebitno sasvim...nije bitan Dallas i njegova titula, vec je bitno da James ne osvoji ništa u životu i da se može hraniti ego time što ce se barem još jednu godinu pricati u stilu "jesam li vam ja rekao da je James najveci luzer, ne zna pogoditi koša, levat, kakav on bolji je Kobe, Dirk" i slicne djecije pričice.neno#4 je napisao/la:Ma ja to u inat svima navijam za DallasKoliko vidim, bogami i nemaš nekih precih stvari![]()
i hajmo sad derceniti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Nije bilo upitno da ce decko da izgubi. Do sinoc u posljednjim cetvrtinama 11 poena. Divota prava.
I ja kazem ne daj Boze da je dobio utakmicu, pricali bi o njemu kao da je vec najbolji svih vremena, iako je Pipen idiotski to napravio, a onda covjek odigrao fenomenalnu seriju u finalu..
Ali dobro uvijek ima dogodine. Nek ode kod Hauarda iduce godine, ako tada ne osvoji nek se prikljuci Kobeu.
Mozda dodje do titule![]()
![]()
Šta kaže onaj jedan delegat , Drago mi je radi Stojakovića![]()
i meni je drago radi Chandlera i Cardinala, to su pravi winneri a ne luzeri kao James
Dogodine, dogodine, nadam se da ces biti u ovakvom raspolozenju. Budi mi pozdravljenMandrak je napisao/la:Pa i ja sam navijac Phoenixa.
I nek je vala izgubio James, ološ od covjeka...i da Bog da nikad ništa i ne osvojio u životu - svima ce nam biti bolje odmah![]()
ha ja
![]()
![]()
Nije ni Barkley ništa osvojio, a i on se šaltao iz tima u tim u lovu na titulu...i poštar Malone isto po stare dane letio u Lakersi ali ne dadoše Pistonsi, i Ewing i Miller...ma sve luzeri obicni...ko ih yebe, iskreno receno.
Šta se imamo prepirati zbog tih placenika.
I Žan Tabak ima titule, ima i Cardinal, i Medvedenko i razni drugi znani i neznani junacineno#4 je napisao/la:Dogodine, dogodine, nadam se da ces biti u ovakvom raspolozenju. Budi mi pozdravljenMandrak je napisao/la:Pa i ja sam navijac Phoenixa.
I nek je vala izgubio James, ološ od covjeka...i da Bog da nikad ništa i ne osvojio u životu - svima ce nam biti bolje odmah![]()
ha ja
![]()
![]()
Nije ni Barkley ništa osvojio, a i on se šaltao iz tima u tim u lovu na titulu...i poštar Malone isto po stare dane letio u Lakersi ali ne dadoše Pistonsi, i Ewing i Miller...ma sve luzeri obicni...ko ih yebe, iskreno receno.
Šta se imamo prepirati zbog tih placenika.![]()
![]()
.
Pricamo o Jamesu, covjeku kojeg hoce da porede sa #23. Ja mislim da je to najsmjesnije poredjenje ikada. Covjeka sa sest titula, i covjeka bez titule. Velika je dilema![]()
![]()
Jordana su smatrali najboljim svih vremena, kada se prvi put povukao 1993e.neno#4 je napisao/la: Dogodine, dogodine, nadam se da ces biti u ovakvom raspolozenju. Budi mi pozdravljen![]()
![]()
.
Pricamo o Jamesu, covjeku kojeg hoce da porede sa #23. Ja mislim da je to najsmjesnije poredjenje ikada. Covjeka sa sest titula, i covjeka bez titule. Velika je dilema![]()
![]()
Dominiras, dominiras..MaGiCa je napisao/la:Jordana su smatrali najboljim svih vremena, kada se prvi put povukao 1993e.neno#4 je napisao/la: Dogodine, dogodine, nadam se da ces biti u ovakvom raspolozenju. Budi mi pozdravljen![]()
![]()
.
![]()
Tada je Jordan imao samo 3 titule, a Russell je imao 11. To je jos malo pa 4x vise. Toliko o tome da su titule najvece merilo, u uporedjivanju 2 igraca. Vazan je kontekst svega toga. Titule cesto zavaraju trag.![]()
@Mandrak
Massive respect, jer razmisljas sivim celijama.
Prava retkost ovde, ali sta da se radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.