FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la calcio » 22 maj 2010, 00:17

Samo se pitam kako ove bayernovce nije stid, pa i trener im je priznao da su uz pomoc sudija dosli do finala a oni se nesto izruguju drugim ekipama sa ovim slicicama.

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 22 maj 2010, 09:04

Vi stvarno mislite da je Bundesliga jaca od Serie A. Ja mislim da nije ni blizu po kvaliteti.
Cinjenice su da, Njemacka stalno ima jedan te isti tim koji je prvak, dok ga u nekoj godini predju neki idoli od klubova poput Wolfsburga.

Italija
1. mjesto - Inter - 2 LP - 18 titula
2. mjesto - Roma - 0 LP - 3 titule
3. mjesto - Milan - 7 LP - 18 titula
a dovoljno je spomenut da je Juve 7 sa 28 titula domaceg prvenstva, u **** je samo ove godine, a gdje su vasi velikani poput HSV-a, Wolfsburga i ostalih?
Kolko Eropskih titula imaju???????????????????
Pazza Inter amala!!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 maj 2010, 09:25

Večeras igrati kao i u zadnjim utakmicama , čvrsto , jako i disciplinirano i rezultat mora doći.

Još tamo u septembru , nakon pobjede nad Milanom 4:0 , napisah da Mou stvara nešto vrijedno i večeras je prava prilika za krunu njegovog dosadašnjeg rada u Interu.

PAZZA INTER AMALA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2010, 09:48

Poprilično sam siguran da se Bayern večeras neće naigrati i da će Inter ovo riješiti u regularnom dijelu, možda lakše nego što svi misle.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 11:36

JetSet_Hantraga je napisao/la:
daffy je napisao/la:pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima" :roll:
Meni bas i ne bi bilo drago da je Bayern osvojio recimo Intertoto kup.
A LP ste osvojili 2 puta, isto kao i Nottingham Forest, Porto, Benfica itd.

Ali mislim da ne bi o ovome trebali diskutovati na ovoj temi...
pa mozda te ne bi bilo stid kada bi skontao da prije desetine godina nije bilo kad sada.. npr. nije kao danas 4 ekipe isle u ligu prvaka, svake se tamicenje vrijednovalo.. sve je to bitno.. ali novoj generaciji je zivotni moto "ono sto ja gledam na be ha te jedan, to je najbolje na svijetu i nema nista bolje od toga"..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 11:58

daffy je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:
daffy je napisao/la:pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima" :roll:
Meni bas i ne bi bilo drago da je Bayern osvojio recimo Intertoto kup.
A LP ste osvojili 2 puta, isto kao i Nottingham Forest, Porto, Benfica itd.

Ali mislim da ne bi o ovome trebali diskutovati na ovoj temi...
pa mozda te ne bi bilo stid kada bi skontao da prije desetine godina nije bilo kad sada.. npr. nije kao danas 4 ekipe isle u ligu prvaka, svake se tamicenje vrijednovalo.. sve je to bitno.. ali novoj generaciji je zivotni moto "ono sto ja gledam na be ha te jedan, to je najbolje na svijetu i nema nista bolje od toga"..
Pa i sad se svako takmicenje boduje, a vi pricate kako vam kup uefa (liga uefa) nije interesantan i da niko neide na osvajanje tog trofeja. Pa cemu se onda takmice ikako ovi klubovi poput Napolija i ostalih.
Mogu razumjeti da Milanu, Juventusu, Interu ili Romi nije interesantno igrati kup uefa ali ostalim????

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 12:06

danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 12:07

fizolof je napisao/la:Vi stvarno mislite da je Bundesliga jaca od Serie A. Ja mislim da nije ni blizu po kvaliteti.
Cinjenice su da, Njemacka stalno ima jedan te isti tim koji je prvak, dok ga u nekoj godini predju neki idoli od klubova poput Wolfsburga.

Italija
1. mjesto - Inter - 2 LP - 18 titula
2. mjesto - Roma - 0 LP - 3 titule
3. mjesto - Milan - 7 LP - 18 titula
a dovoljno je spomenut da je Juve 7 sa 28 titula domaceg prvenstva, u **** je samo ove godine, a gdje su vasi velikani poput HSV-a, Wolfsburga i ostalih?
Kolko Eropskih titula imaju???????????????????
Od stare slave se ne zivi zaboravi ti onaJ Juventus onaJ Milan !!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 12:10

daffy je napisao/la:danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..
Pa dobro onda gledajte samo trojicu svojih predstavnika u LP od naredne godine :lol:
Realno osim one 4 ekipe koje sam maloprije nabrojao niko drugi se nemoze boriti za Ligu uefa

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 12:16

the special one je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
daffy je napisao/la:danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..
Pa dobro onda gledajte samo trojicu svojih predstavnika u LP od naredne godine :lol:
Realno osim one 4 ekipe koje sam maloprije nabrojao niko drugi se nemoze boriti za Ligu uefa
bilalcicu razguli odavde i idi se veseli i nadaj jos ovih nekoliko sati sto ti je ostalo,imat ces kad tugovat :mrgreen: :mrgreen:
Mi se vec mozemo radovat zato sto ni jedan talijan nece istrcati na terenslika

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 12:18

Bilal je napisao/la:
Napoli da igra u Bundesligi svake godine bi osvajao Bundesligu..

jer recept za B ligu jeste jedan solidan vezista Misimovic / Hamsik, i dva dobra napadaca Dzeko, Grafitte / Quaglia, Lavezzi..

a da ne pominjem koliko su bolji ostali igraci Napolija od ostalih igraca Wolfsburga.. toliko o kvalitetu lige i klubova.. ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 12:24

daffy je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
Napoli da igra u Bundesligi svake godine bi osvajao Bundesligu..

jer recept za B ligu jeste jedan solidan vezista Misimovic / Hamsik, i dva dobra napadaca Dzeko, Grafitte / Quaglia, Lavezzi..

a da ne pominjem koliko su bolji ostali igraci Napolija od ostalih igraca Wolfsburga.. toliko o kvalitetu lige i klubova.. ;)
Sta ti znas o ostalim igracima Wolfsburga, cuo si samo za Dzeku i Misketa, cim tako pises. Ko su ti Lavezzi i Quaglia?
Igraju li sad na SP? Za koju drzavu?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 12:27

ja sam cuo i za ostale.. pratim ja dobro Wolfsburg.. ali od Cannavara, Maggia, Cigarinija, Zunige, Santacrocea i ekipe ne mogu biti bolji ;)

Quaglia -> Italija i igra
Lavezzi -> Argentina i ispao je u zadnjem spisku.. btw., ni nas Dzeko ne bi igrao za Argentinu samo da ti odma dadne repliku.. Messi, Tevez, Aguero.. smijesno je ista pored njih staviti ;)

btw. procitao sam tvoj post u kojem si rekao da je Hofenhajm jaci od Lazia.. i molim te, ne zelim dalje sa tobom pocinjati ikakvu konverzaciju!!.. jednostavno si zaostao.. ;)

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 22 maj 2010, 12:29

E moja botino, Lavezzi i Quaglia su od bolji od grafitea sto hiljada puta. A i hamsik je vala bolji od Misketa, iako mi je Miske jedan od najdrazih igraca. jedino je Dzeko mozda bolji od ovih ba. sta ti je :geek:
Pazza Inter amala!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2010, 12:33

fizolof je napisao/la:E moja botino, Lavezzi i Quaglia su od bolji od grafitea sto hiljada puta. A i hamsik je vala bolji od Misketa, iako mi je Miske jedan od najdrazih igraca. jedino je Dzeko mozda bolji od ovih ba. sta ti je :geek:
po cemu je Hamsik bolji igrac od Misketa :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 12:35

daffy je napisao/la:ja sam cuo i za ostale.. pratim ja dobro Wolfsburg.. ali od Cannavara, Maggia, Cigarinija, Zunige, Santacrocea i ekipe ne mogu biti bolji ;)

Quaglia -> Italija i igra
Lavezzi -> Argentina i ispao je u zadnjem spisku.. btw., ni nas Dzeko ne bi igrao za Argentinu samo da ti odma dadne repliku.. Messi, Tevez, Aguero.. smijesno je ista pored njih staviti ;)

btw. procitao sam tvoj post u kojem si rekao da je Hofenhajm jaci od Lazia.. i molim te, ne zelim dalje sa tobom pocinjati ikakvu konverzaciju!!.. jednostavno si zaostao.. ;)
Grafite -> Brazil to bi ti trebalo biti dovoljno
A sto se tice Hofenhajma
Carlos Eduardo -> na sirem spisku Brazila (isto ko i Ronaldinjo)
P. Tagoe -> Vedina rezerva, standardni napadac Gane
Obasi -> Nigerija
A. Beck -> Njemacka
Simunic -> Hrvatska
Weis i Comper -> povremeni reprezentativci Njemacke
Hildebrand -> bivsi reprezentativac Njemacke
Vorsah -> Gana
Demba Ba -> Senegal
Pametnom dovoljno, ostalim????

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 maj 2010, 13:00

FC BAYERN - Stern des Südens !
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 13:19

L-Train je napisao/la:
fizolof je napisao/la:E moja botino, Lavezzi i Quaglia su od bolji od grafitea sto hiljada puta. A i hamsik je vala bolji od Misketa, iako mi je Miske jedan od najdrazih igraca. jedino je Dzeko mozda bolji od ovih ba. sta ti je :geek:
po cemu je Hamsik bolji igrac od Misketa :roll:
po cemu nije bolji? ostavite se malo ljubavi prema svojim reprezentativcima, i gledajte realno..

@Bilal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skoro svi su iz afrike, a ako jedan afrikanac igra u evropi ne bitno kojem timu on je standardni reprezentativac te repke.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2010, 13:33

Dobra fora:
amerosm je napisao/la:SVI SMO VI VECERAS BAYERN
A SVI MI SMO VI :mrgreen: :mrgreen:

Pazza Inter 8-)
Support Velez, It's logical! ★

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 13:37

A koji je to igrac Hamik vec kako se zove hahahahahahhaha zar postoji taJ Napoli osvojit Bundesligu pa kako ne kontas covjece jedan B.Leverkusen i Werder su ti sad bolji od Juventusa jedan HSv s dobrim trenerm bi razbio Milana dok cemo mi vas veceras razbiti vas ..

Italija najruznija i antifudbalisticka NACIJA !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.