FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Samo se pitam kako ove bayernovce nije stid, pa i trener im je priznao da su uz pomoc sudija dosli do finala a oni se nesto izruguju drugim ekipama sa ovim slicicama.
Vi stvarno mislite da je Bundesliga jaca od Serie A. Ja mislim da nije ni blizu po kvaliteti.
Cinjenice su da, Njemacka stalno ima jedan te isti tim koji je prvak, dok ga u nekoj godini predju neki idoli od klubova poput Wolfsburga.
Italija
1. mjesto - Inter - 2 LP - 18 titula
2. mjesto - Roma - 0 LP - 3 titule
3. mjesto - Milan - 7 LP - 18 titula
a dovoljno je spomenut da je Juve 7 sa 28 titula domaceg prvenstva, u **** je samo ove godine, a gdje su vasi velikani poput HSV-a, Wolfsburga i ostalih?
Kolko Eropskih titula imaju???????????????????
Cinjenice su da, Njemacka stalno ima jedan te isti tim koji je prvak, dok ga u nekoj godini predju neki idoli od klubova poput Wolfsburga.
Italija
a dovoljno je spomenut da je Juve 7 sa 28 titula domaceg prvenstva, u **** je samo ove godine, a gdje su vasi velikani poput HSV-a, Wolfsburga i ostalih?
Pazza Inter amala!!
Večeras igrati kao i u zadnjim utakmicama , čvrsto , jako i disciplinirano i rezultat mora doći.
Još tamo u septembru , nakon pobjede nad Milanom 4:0 , napisah da Mou stvara nešto vrijedno i večeras je prava prilika za krunu njegovog dosadašnjeg rada u Interu.
PAZZA INTER AMALA
Još tamo u septembru , nakon pobjede nad Milanom 4:0 , napisah da Mou stvara nešto vrijedno i večeras je prava prilika za krunu njegovog dosadašnjeg rada u Interu.
PAZZA INTER AMALA
Poprilično sam siguran da se Bayern večeras neće naigrati i da će Inter ovo riješiti u regularnom dijelu, možda lakše nego što svi misle.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa mozda te ne bi bilo stid kada bi skontao da prije desetine godina nije bilo kad sada.. npr. nije kao danas 4 ekipe isle u ligu prvaka, svake se tamicenje vrijednovalo.. sve je to bitno.. ali novoj generaciji je zivotni moto "ono sto ja gledam na be ha te jedan, to je najbolje na svijetu i nema nista bolje od toga"..JetSet_Hantraga je napisao/la:Meni bas i ne bi bilo drago da je Bayern osvojio recimo Intertoto kup.daffy je napisao/la:pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima"
A LP ste osvojili 2 puta, isto kao i Nottingham Forest, Porto, Benfica itd.
Ali mislim da ne bi o ovome trebali diskutovati na ovoj temi...
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Pa i sad se svako takmicenje boduje, a vi pricate kako vam kup uefa (liga uefa) nije interesantan i da niko neide na osvajanje tog trofeja. Pa cemu se onda takmice ikako ovi klubovi poput Napolija i ostalih.daffy je napisao/la:pa mozda te ne bi bilo stid kada bi skontao da prije desetine godina nije bilo kad sada.. npr. nije kao danas 4 ekipe isle u ligu prvaka, svake se tamicenje vrijednovalo.. sve je to bitno.. ali novoj generaciji je zivotni moto "ono sto ja gledam na be ha te jedan, to je najbolje na svijetu i nema nista bolje od toga"..JetSet_Hantraga je napisao/la:Meni bas i ne bi bilo drago da je Bayern osvojio recimo Intertoto kup.daffy je napisao/la:pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima"
A LP ste osvojili 2 puta, isto kao i Nottingham Forest, Porto, Benfica itd.
Ali mislim da ne bi o ovome trebali diskutovati na ovoj temi...
Mogu razumjeti da Milanu, Juventusu, Interu ili Romi nije interesantno igrati kup uefa ali ostalim????
danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..
Od stare slave se ne zivi zaboravi ti onaJ Juventus onaJ Milan !!fizolof je napisao/la:Vi stvarno mislite da je Bundesliga jaca od Serie A. Ja mislim da nije ni blizu po kvaliteti.
Italija
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Pa dobro onda gledajte samo trojicu svojih predstavnika u LP od naredne godinedaffy je napisao/la:danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..
Realno osim one 4 ekipe koje sam maloprije nabrojao niko drugi se nemoze boriti za Ligu uefa
Mi se vec mozemo radovat zato sto ni jedan talijan nece istrcati na terenthe special one je napisao/la:bilalcicu razguli odavde i idi se veseli i nadaj jos ovih nekoliko sati sto ti je ostalo,imat ces kad tugovatBilal je napisao/la:Pa dobro onda gledajte samo trojicu svojih predstavnika u LP od naredne godinedaffy je napisao/la:danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..![]()
Realno osim one 4 ekipe koje sam maloprije nabrojao niko drugi se nemoze boriti za Ligu uefa![]()

Napoli da igra u Bundesligi svake godine bi osvajao Bundesligu..Bilal je napisao/la:Pa dobro onda gledajte samo trojicu svojih predstavnika u LP od naredne godinedaffy je napisao/la:danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..![]()
Realno osim one 4 ekipe koje sam maloprije nabrojao niko drugi se nemoze boriti za Ligu uefa
jer recept za B ligu jeste jedan solidan vezista Misimovic / Hamsik, i dva dobra napadaca Dzeko, Grafitte / Quaglia, Lavezzi..
a da ne pominjem koliko su bolji ostali igraci Napolija od ostalih igraca Wolfsburga.. toliko o kvalitetu lige i klubova..
Sta ti znas o ostalim igracima Wolfsburga, cuo si samo za Dzeku i Misketa, cim tako pises. Ko su ti Lavezzi i Quaglia?daffy je napisao/la:Napoli da igra u Bundesligi svake godine bi osvajao Bundesligu..Bilal je napisao/la:Pa dobro onda gledajte samo trojicu svojih predstavnika u LP od naredne godinedaffy je napisao/la:danas je nekima domace prvenstvno mnogo znacajnije nego evropsko..![]()
jer recept za B ligu jeste jedan solidan vezista Misimovic / Hamsik, i dva dobra napadaca Dzeko, Grafitte / Quaglia, Lavezzi..
a da ne pominjem koliko su bolji ostali igraci Napolija od ostalih igraca Wolfsburga.. toliko o kvalitetu lige i klubova..
Igraju li sad na SP? Za koju drzavu?
ja sam cuo i za ostale.. pratim ja dobro Wolfsburg.. ali od Cannavara, Maggia, Cigarinija, Zunige, Santacrocea i ekipe ne mogu biti bolji 
Quaglia -> Italija i igra
Lavezzi -> Argentina i ispao je u zadnjem spisku.. btw., ni nas Dzeko ne bi igrao za Argentinu samo da ti odma dadne repliku.. Messi, Tevez, Aguero.. smijesno je ista pored njih staviti
btw. procitao sam tvoj post u kojem si rekao da je Hofenhajm jaci od Lazia.. i molim te, ne zelim dalje sa tobom pocinjati ikakvu konverzaciju!!.. jednostavno si zaostao..
Lavezzi -> Argentina i ispao je u zadnjem spisku.. btw., ni nas Dzeko ne bi igrao za Argentinu samo da ti odma dadne repliku.. Messi, Tevez, Aguero.. smijesno je ista pored njih staviti
btw. procitao sam tvoj post u kojem si rekao da je Hofenhajm jaci od Lazia.. i molim te, ne zelim dalje sa tobom pocinjati ikakvu konverzaciju!!.. jednostavno si zaostao..
E moja botino, Lavezzi i Quaglia su od bolji od grafitea sto hiljada puta. A i hamsik je vala bolji od Misketa, iako mi je Miske jedan od najdrazih igraca. jedino je Dzeko mozda bolji od ovih ba. sta ti je 
Pazza Inter amala!!
po cemu je Hamsik bolji igrac od Misketafizolof je napisao/la:E moja botino, Lavezzi i Quaglia su od bolji od grafitea sto hiljada puta. A i hamsik je vala bolji od Misketa, iako mi je Miske jedan od najdrazih igraca. jedino je Dzeko mozda bolji od ovih ba. sta ti je
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Grafite -> Brazil to bi ti trebalo biti dovoljnodaffy je napisao/la:ja sam cuo i za ostale.. pratim ja dobro Wolfsburg.. ali od Cannavara, Maggia, Cigarinija, Zunige, Santacrocea i ekipe ne mogu biti bolji
Lavezzi -> Argentina i ispao je u zadnjem spisku.. btw., ni nas Dzeko ne bi igrao za Argentinu samo da ti odma dadne repliku.. Messi, Tevez, Aguero.. smijesno je ista pored njih staviti![]()
A sto se tice Hofenhajma
Carlos Eduardo -> na sirem spisku Brazila (isto ko i Ronaldinjo)
P. Tagoe -> Vedina rezerva, standardni napadac Gane
Obasi -> Nigerija
A. Beck -> Njemacka
Simunic -> Hrvatska
Weis i Comper -> povremeni reprezentativci Njemacke
Hildebrand -> bivsi reprezentativac Njemacke
Vorsah -> Gana
Demba Ba -> Senegal
Pametnom dovoljno, ostalim????
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
FC BAYERN - Stern des Südens !
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
po cemu nije bolji? ostavite se malo ljubavi prema svojim reprezentativcima, i gledajte realno..L-Train je napisao/la:po cemu je Hamsik bolji igrac od Misketafizolof je napisao/la:E moja botino, Lavezzi i Quaglia su od bolji od grafitea sto hiljada puta. A i hamsik je vala bolji od Misketa, iako mi je Miske jedan od najdrazih igraca. jedino je Dzeko mozda bolji od ovih ba. sta ti je
@Bilal
skoro svi su iz afrike, a ako jedan afrikanac igra u evropi ne bitno kojem timu on je standardni reprezentativac te repke..
Dobra fora:

Pazza Inter
A SVI MI SMO VIamerosm je napisao/la:SVI SMO VI VECERAS BAYERN
Pazza Inter
Support Velez, It's logical! ★
A koji je to igrac Hamik vec kako se zove hahahahahahhaha zar postoji taJ Napoli osvojit Bundesligu pa kako ne kontas covjece jedan B.Leverkusen i Werder su ti sad bolji od Juventusa jedan HSv s dobrim trenerm bi razbio Milana dok cemo mi vas veceras razbiti vas ..
Italija najruznija i antifudbalisticka NACIJA !
Italija najruznija i antifudbalisticka NACIJA !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.