FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zubanovic89
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma zajebite vi sve to gdje je stanic 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možda @Aldinn1 zna. 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A đe da zna...Bianconeri1988 je napisao/la:Možda @Aldinn1 zna.

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Navodno Rapid iz Bukurešta zainteresovan za Adilovića i pregovori su počeli. Željo traži 500.000 eura, a Rapid ga želi dovesti na posudbu do ljeta za 50.000 eura.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Koji morbidi majko... zele dovesti igraca iz prvoplasiranog tima ,standardnog prvotimca, najboljeg napadaca lige na posudbu za 50.000 ...gollum je napisao/la:Navodno Rapid iz Bukurešta zainteresovan za Adilovića i pregovori su počeli. Željo traži 500.000 eura, a Rapid ga želi dovesti na posudbu do ljeta za 50.000 eura.

@ avlami97
U tome budzetu od 3.7 miliona KM koji treba da se popne na 4 ukoliko se ostvare jos neke stvari ukljucujuci fan shop nije izdvojena suma od 670.000 KM koliko Zeljeznicar duguje PU. Tu je uracunata mijesecna rata koja se i do sada uplacivala. Vijest o oprostu poreza ukoliko se otplati glavnica je dosla 2 mijeseca poslije usvojenoga budzeta. Tako da je prerano ikoga optuzivati.
Eh sad posto ja ne radim u klubu i ne znam sta se tamo dogovara ja ne mogu reci da Zeljo hoce ili nece skupiti pare da isplati dug za glavnicu. To sta se planira i kako moze vam neko ko je blizi klubu reci. Ja tu informaciju nema. Uostalom taj zakon jos nije usvojen.
@ Hoomer
Ternutno sam u Istanbulu jer radim ovdje kad me pozovu ovdje provedem do 6 mijeseci godisnje. Mogu ti reci samo da Fenerbahce ima groma dug za stadion ali nijedan navijac ni na jednom njihovome forumu nigdje ne pise o tome duge, ne raspravlja, i ne razbija glavu njime. Prosle godine sam pisao za jedan njihov manji sportski portal i radio reporazu za neke nase igrace, tako da sam prosle godine bio vise ukljucen u njihov sport dok ove godine radim na grckoj ekonomiji i zamisli ti cuda bozijega da niko od njih ne raspravlja o finansijama svojih kubova.
Da ne duljim o Turskoj jer tema je Zeljo. 90% vas ovdje ne zna sta ce od dosade. Pa vas interesuju stvari koje normalne evropske navijace ne zanimaju. Liverpool-ovi navijaci ne razbijaju glavu sto je na Carola potroseno brdo para nego navijaju za njega i daju mu podrsku na utakmicama dok se Lazaru Popovicu koji je dosao za nista u Zelju yebala mater na svakoj utakmici. To je to sto ja tebi pokusavam da pojasnim. Bavite se navijackim stvarima jer sam uvjeren da o ekonomiji ne znas nista. Da znas ponudio bi rijesenje a ne bi se ovdje gurao koji klub bolje stoji i koliko je ko u dugu.
Ja za "svoj" klub navijam mozda preko 25 godina i nikad do unazad par godina nisam pojma imao koliki mu je budzet a ni sad ne bi znao da ne cujem sta raja prica. Mene je samo interesovalo ko ce istrcati na teren i da li se utakmica igra u dnevnom ili nocnom terminu, hocu li stici da pogledam.
U tome budzetu od 3.7 miliona KM koji treba da se popne na 4 ukoliko se ostvare jos neke stvari ukljucujuci fan shop nije izdvojena suma od 670.000 KM koliko Zeljeznicar duguje PU. Tu je uracunata mijesecna rata koja se i do sada uplacivala. Vijest o oprostu poreza ukoliko se otplati glavnica je dosla 2 mijeseca poslije usvojenoga budzeta. Tako da je prerano ikoga optuzivati.
Eh sad posto ja ne radim u klubu i ne znam sta se tamo dogovara ja ne mogu reci da Zeljo hoce ili nece skupiti pare da isplati dug za glavnicu. To sta se planira i kako moze vam neko ko je blizi klubu reci. Ja tu informaciju nema. Uostalom taj zakon jos nije usvojen.
@ Hoomer
Ternutno sam u Istanbulu jer radim ovdje kad me pozovu ovdje provedem do 6 mijeseci godisnje. Mogu ti reci samo da Fenerbahce ima groma dug za stadion ali nijedan navijac ni na jednom njihovome forumu nigdje ne pise o tome duge, ne raspravlja, i ne razbija glavu njime. Prosle godine sam pisao za jedan njihov manji sportski portal i radio reporazu za neke nase igrace, tako da sam prosle godine bio vise ukljucen u njihov sport dok ove godine radim na grckoj ekonomiji i zamisli ti cuda bozijega da niko od njih ne raspravlja o finansijama svojih kubova.
Da ne duljim o Turskoj jer tema je Zeljo. 90% vas ovdje ne zna sta ce od dosade. Pa vas interesuju stvari koje normalne evropske navijace ne zanimaju. Liverpool-ovi navijaci ne razbijaju glavu sto je na Carola potroseno brdo para nego navijaju za njega i daju mu podrsku na utakmicama dok se Lazaru Popovicu koji je dosao za nista u Zelju yebala mater na svakoj utakmici. To je to sto ja tebi pokusavam da pojasnim. Bavite se navijackim stvarima jer sam uvjeren da o ekonomiji ne znas nista. Da znas ponudio bi rijesenje a ne bi se ovdje gurao koji klub bolje stoji i koliko je ko u dugu.
Ja za "svoj" klub navijam mozda preko 25 godina i nikad do unazad par godina nisam pojma imao koliki mu je budzet a ni sad ne bi znao da ne cujem sta raja prica. Mene je samo interesovalo ko ce istrcati na teren i da li se utakmica igra u dnevnom ili nocnom terminu, hocu li stici da pogledam.
neka budu zadovoljni i sa tih 50 hiljada vjerujte da ovaj adilivic nije nista posebno a najbolji strijelac lige koja je najlosija na svijetu
Ma neka ga posude na 6 MIJESECI kako kaze kolega iznad, a mi dovedemo nekog bržeg napadača.kolonija je napisao/la:neka budu zadovoljni i sa tih 50 hiljada vjerujte da ovaj adilivic nije nista posebno a najbolji strijelac lige koja je najlosija na svijetu
Potpis!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje to pise molim te !?kolonija je napisao/la:neka budu zadovoljni i sa tih 50 hiljada vjerujte da ovaj adilivic nije nista posebno a najbolji strijelac lige koja je najlosija na svijetu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jesi li ti dobar? Prvi strijelac tima da uopšte ide na posudbu, nebitno gdje i za koliko novca? Nema šanse. Usput, mislim da ima još liga koje nisu ušle u ranking gdje smo mi 100.kolonija je napisao/la:neka budu zadovoljni i sa tih 50 hiljada vjerujte da ovaj adilivic nije nista posebno a najbolji strijelac lige koja je najlosija na svijetu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adilovi ... 04243.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Eldine Adilovicu sretan ti rodjendan!
Hvalanime_tm87 je napisao/la:Eldine Adilovicu sretan ti rodjendan!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sarajlijc@ je napisao/la:Gdje to pise molim te !?kolonija je napisao/la:neka budu zadovoljni i sa tih 50 hiljada vjerujte da ovaj adilivic nije nista posebno a najbolji strijelac lige koja je najlosija na svijetu
Ja sam nasao na netu da smo 94 liga na svijetu po kvaliteti. Sramota je i to prevelika. Europa ima 42 drzave mislim, neka se uzme da je svaka ta liga kvalitetnija od nase,dodamo Brazil,Argentinu,USA.....gdje jos 50 drzava ?????
Sramota.
Neka tvoja krajina bude zadovoljna sa 50 000 k, željezničar adilovića neda ispod 500 000 eura 

Ma boli me za Adilovicem iskreno....ne vrijedi pola miliona eura,objektivno misljenje. I to ti je dokaz kakva nam je liga kad takav napadac hara ovom ligom.THC je napisao/la:Neka tvoja krajina bude zadovoljna sa 50 000 k, željezničar adilovića neda ispod 500 000 eura
Ako Adilovic vrijedi 500 000 eura, onda Zeba vrijedi 5 miliona!
Pridružujem se čestitkamanime_tm87 je napisao/la:Eldine Adilovicu sretan ti rodjendan!

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zubanovic89
- Kontakt:
Ta statistika za lige je bezveze. Ne moze me niko ubijedit' da Somalija ima bolju ligu od nase al nikako. Po toj statistici Spanska liga je najbolja samo zbog barcelone i reala ovi drugi timovi su nidje veze, dok u engleskoj se 6 timova bori za naslov ne zna se ko je bolji. Ista ta statistika kaze da je neki tamo tim iz Cilea treci najbolju klub na svijetu poslije Arsenala, Man Uniteda, Liverpoola, Bayerna, pa eto i Intera i Milana, dok je real drugi iako nije osvojio nista u zadnjih milion godina, gdje je tu logika?
Nasa liga uopste nije toliko losa pa majku mu ako smo izbacili Sheriffa koji ima toliki budzet i rejting a nije bilo na srecu sigurno, onda vrijedimo nesto
NEGO NE!! Najlakse je pljuvat i srat ako vam se ne svidja pocnite pratit' bocanje, sah, pikado i slicno
Nasa liga uopste nije toliko losa pa majku mu ako smo izbacili Sheriffa koji ima toliki budzet i rejting a nije bilo na srecu sigurno, onda vrijedimo nesto
NEGO NE!! Najlakse je pljuvat i srat ako vam se ne svidja pocnite pratit' bocanje, sah, pikado i slicno
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
vidiš li da je neki očigledno dušmanin počeo s pričom o ligi, ti iz IFFHS-a ako se ne varam stvarno po nekoj debilnoj računici vode statistiku. mene boli briga za to koja je naša liga, ja ću je stalno gledati, kao i Želju, ali ima nekih koji su očigledno uvijek tu samo da provociraju. da se gleda statistika, Sheriff bi završio s nama još na AFH-u, ali nije... samo si u zadnjoj rečenici zaboravio staviti snookerzubanovic89 je napisao/la:Ta statistika za lige je bezveze. Ne moze me niko ubijedit' da Somalija ima bolju ligu od nase al nikako. Po toj statistici Spanska liga je najbolja samo zbog barcelone i reala ovi drugi timovi su nidje veze, dok u engleskoj se 6 timova bori za naslov ne zna se ko je bolji. Ista ta statistika kaze da je neki tamo tim iz Cilea treci najbolju klub na svijetu poslije Arsenala, Man Uniteda, Liverpoola, Bayerna, pa eto i Intera i Milana, dok je real drugi iako nije osvojio nista u zadnjih milion godina, gdje je tu logika?

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: kulinban1189, Lokomotifa i 28 gostiju.