Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Lyon - Lorient 1 1.45
Mainz- Hamburger 1 1.8
Augsburg - Frankfurt 1 1.45
Verona - Udinese 1 2.1
Mainz- Hamburger 1 1.8
Augsburg - Frankfurt 1 1.45
Verona - Udinese 1 2.1
LDU Quito - Dep.Quito - X (3,00)
nesto kao sarajevski derbi samo sto se radi o Ekvadoru, vecina tekmi zavrsava nerijeseno

nesto kao sarajevski derbi samo sto se radi o Ekvadoru, vecina tekmi zavrsava nerijeseno

Zadnja izmjena: Baltazar, dana/u 10 maj 2014, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
Hamburgu su ipak potrebniji jer bi ih nurnberg mogao prestići i onda bi direktno ispali iz lige, dok u slučaju pobjede imaju siguran playoff
FK Sloboda Tuzla

Na cenera ovo danas ide
jel zna netko zašto je Teodosić izbačen iz ponude u nekim kladionicama,ako neće igrat onda treba trpati na Weemsa,jer A.Jackoson i Khryapa su ozljeđeni i vrlo vjerojatno neće igrati danas
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Dortmund 2, Lewa daje gol, Verona 1, Toni daje gol.
Uplata 5, isplata 59,25. Kladionica Premier.
Uplata 5, isplata 59,25. Kladionica Premier.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Vidim da kladionice rade cirkus sa koeficijentima pa tako recimo HL izbacila Lokomotivu 2/1 iz ponude, SS, PSK, Favorit i Stanleybet također, Germania stavila koef 3 i jedino se tu može igrati pol/kraj na tu utakmicu. Zadnji puta kada se to dogodilo u slučaju Lokosa je i prošlo (protiv Istre), ali sličan slučaj je bio Millwal koji nije prošao tako da ne znam, mislim da Rijeka neće izgubiti utakmicu pa ću pokušati sa pobjedom Riječana koji igraju odlično, a onako iz fore u germaniji 1/2 po 35 fala lijepa ako prođe.
Druga utakmica, Igor Pamić ima laganu pomutnju u ekipi i teško će dobiti Dinama možda bod uzme iako ne vjerujem ni to i mislim da će u obje utakmice biti gostujuće pobjede, no to je samo moje mišljenje a ono ne mora biti točno
Istra-Dinamo 2 1.80 X/2 4.40
Lokomotiva-Rijeka 2 1/2 35
Druga utakmica, Igor Pamić ima laganu pomutnju u ekipi i teško će dobiti Dinama možda bod uzme iako ne vjerujem ni to i mislim da će u obje utakmice biti gostujuće pobjede, no to je samo moje mišljenje a ono ne mora biti točno
Istra-Dinamo 2 1.80 X/2 4.40
Lokomotiva-Rijeka 2 1/2 35
Mislim da Nurnerg nije nikakva opasnost za HSV, za njih je veća opasnost Braunscweig koji je tokom čitave sezone posljednji i sada imaju priliku pobjedom preskočiti i Nurnberg i HSV i izboriti doigravanje, nešto slično kao njihov domaćin danas koji je tako potpuno neočekivano uzeo tri boda i izborili doigravanje-ostanak pa možda se smiluju jer znaju koliko to znači i kako je slatko spasiti se u zadnjem kolu, nezainteresirani Hoffenheim isto nije ovisio sam o sebi i možda pokušati na HSV 2 i Braunschweig 2Pity1900 je napisao/la:Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
Hamburgu su ipak potrebniji jer bi ih nurnberg mogao prestići i onda bi direktno ispali iz lige, dok u slučaju pobjede imaju siguran playoff
Neckarelz - Homburg - 1 (1,95) - Njemcka 4. liga jugozapad
Domacin iako tek 9. na tabeli je najbolji domacin lige, skoro sve bodove ove sezone su osvojili upravo kuci, gosti sa druge strane dosta ocajni u gostima, svega 1 bod u zadnjih 7 utakmica

Domacin iako tek 9. na tabeli je najbolji domacin lige, skoro sve bodove ove sezone su osvojili upravo kuci, gosti sa druge strane dosta ocajni u gostima, svega 1 bod u zadnjih 7 utakmica

Zadnja izmjena: Baltazar, dana/u 10 maj 2014, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
kako ne trebaju ako augsburg pobjedi mainz ne ide u evropa ligu.Pity1900 je napisao/la:Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
da upravu si,,mislio sam da 6 ide po europi,,kockar je napisao/la:kako ne trebaju ako augsburg pobjedi mainz ne ide u evropa ligu.Pity1900 je napisao/la:Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
ali svejedno ne bih ja to jer i ovima treba za opstanak, a tad se ekipe dosta vise trude
zgmiky
na to sam i mislio,,,i nurnberg i braunschweig

FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ma ne vadite iz govana ni HSV ni Nurnberg, zapinju oni zadnjih 10 kola,al meda ne mogu.Danas opet valja fasovat i HSV u i Nurnbergu. Nema kod Njemaca popustanja, ispadala je i hertha, sto ne i HSV. Jedino je pitanja sta ce bti sa tekmom hoff-braun, al braun je nazreliji za cvajte, ljudi u zadnje 4 nisu mogli gola dati,a kamol koji bod da uzmu...
Eibar - Ponferradina - 1 (1,95)
Eibar ima odlicnu priliku da udje u Primeru, od gotovo sigurne stvari doveli su se u situaciju da im ostali pusu za vratom. 4 utakmice su bez pobjede kuci, gosti sa druge strane su na proslom gostovanju zabiljezili prvu pobjedu u gostima jos od septembra prosle godine. Najbolja odbrana lige docekuje najneefikasnijeg gosta u ligi tako da ne vidim kako bi ovdje uspjeli i bod uzeti. Iako mi je ovo najmrza liga za igranje ovo cu probati danas.
Eibar ima odlicnu priliku da udje u Primeru, od gotovo sigurne stvari doveli su se u situaciju da im ostali pusu za vratom. 4 utakmice su bez pobjede kuci, gosti sa druge strane su na proslom gostovanju zabiljezili prvu pobjedu u gostima jos od septembra prosle godine. Najbolja odbrana lige docekuje najneefikasnijeg gosta u ligi tako da ne vidim kako bi ovdje uspjeli i bod uzeti. Iako mi je ovo najmrza liga za igranje ovo cu probati danas.
negdje sam pročitao da mainz neće igrati EL al da ne bi bilo rekla kazala da navučem nekoga nije to argument zašto igram dvojku na HSV, na stranu to da on ne smije ispasti, naravno da smije i nitko ne garantira ni da će play off proći jer sve tri ekipe koje kandidiraju za mjesto u doigravanju sigurno su u boljoj formi a kako se taj play off igra ubrzo teško da će HSV proigrati, no mogu oni do pobjede danas, loši su do bola ali kad ti gori pod nogama daš 200% i pobjedom nemaju nikakvih briga barem do PO, ne moraju gledati šta rade konkurenti.
Bundesliga 2013/2014
Mainz Hamburger
Hamburger Mainz 2:3 2.00 3.47 3.64 details 21.12.2013 prelaz 1/2
Bundesliga 2010/2011
Hamburger Mainz 2:4 1.78 3.60 4.37 details 06.03.2011 prelaz 1/2
Mainz Hamburger 0:1 2.26 3.33 3.07 details 16.10.2010
ovo sam stavio čisto možda ima neke simbolike, ja ću probati na HSV kvota je 4.55 i jednostavno moram probati pa makar pao
Bundesliga 2013/2014
Mainz Hamburger
Hamburger Mainz 2:3 2.00 3.47 3.64 details 21.12.2013 prelaz 1/2
Bundesliga 2010/2011
Hamburger Mainz 2:4 1.78 3.60 4.37 details 06.03.2011 prelaz 1/2
Mainz Hamburger 0:1 2.26 3.33 3.07 details 16.10.2010
ovo sam stavio čisto možda ima neke simbolike, ja ću probati na HSV kvota je 4.55 i jednostavno moram probati pa makar pao
DANSKA: 2nd Division - Zapad
Hellerup - Ringkobing 1, kv. 1,85 | 13:00
Skovbakken - Djursland 1, kv. 1,40 | 13:00
FINSKA: Kakkonen West
TPV - MaPS 1, kv. 1,30 | 13:00
NJEMAČKA: Regionalliga Sudwest
Neckarelz - Homburg 1, kv. 2,05 | 14:00
UKUPNA KVOTA: 6,90
Nisam imao vremena za dugu analizu i ovdje pisanje, nabrzaka sam pogledao malo statistiku, tabelu i međusobne omjere, pogledajte i uvjerite se
P.S. Zadnji par sam dodao s foruma 
Sretno svima
Hellerup - Ringkobing 1, kv. 1,85 | 13:00
Skovbakken - Djursland 1, kv. 1,40 | 13:00
FINSKA: Kakkonen West
TPV - MaPS 1, kv. 1,30 | 13:00
NJEMAČKA: Regionalliga Sudwest
Neckarelz - Homburg 1, kv. 2,05 | 14:00
UKUPNA KVOTA: 6,90
Nisam imao vremena za dugu analizu i ovdje pisanje, nabrzaka sam pogledao malo statistiku, tabelu i međusobne omjere, pogledajte i uvjerite se

Sretno svima
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja ocekujem da danas bude bruku tih iznenadenja po kvotama, jedino mi se svida par Bayern - Stuttgart - (h0-1) - 1 - 1,50. Ovi su osigurali opstanak a Bayern masinerija vjerujem da ce ici da u sto boljem svjetlu zavrse sezonu s obzirom na onu blamazu protiv Reala.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I meni je to malo smijesno da se kao cupaju u zadnjem kolu,pa sta si do sad radio
Sve u svemu ko zna na nama je da nagađamo ovako ili onako.

Sve u svemu ko zna na nama je da nagađamo ovako ili onako.
Kako Mainzu netrebaju bodovi ?? U slucaju da izgubi ili igra x a Augsburg dobije Frankfurt sto i hoce onda Mainz gubi mjesto koje vodi u EL odn Augsburg ide u EL. Pogledaj malo tabelu, a danas x2 na Braunschweg i Waregem-Lokeren X X/XPity1900 je napisao/la:Ne bi ja igrao Mainz kojem ne trebaju bodoviBelminM23 je napisao/la:Leverkusen
Mainz
Nadal
Eto od mene nešto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.