Nemam ja problema u životuGabrielle je napisao/la: Ti, djevojko, očito imaš neki problem sa mnom, pa ajde reci da riješimo?Moje specijalnosti se tebe ne tiču, lutko

Nego mi žao pojedinih forumaša, vidim da im fali tvoje prisustvo, zato te pozvah

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemam ja problema u životuGabrielle je napisao/la: Ti, djevojko, očito imaš neki problem sa mnom, pa ajde reci da riješimo?Moje specijalnosti se tebe ne tiču, lutko
LBJ MVP je napisao/la:@Neutral konačno došao na pravu temu za nabijanje postova.
http://media.comicbookmovie.com/images/ ... batman.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Molim vas da mi ne dirate Gabrielu, inače ću biti primoran da preduzmem sankcije![]()
buraz, ne da se mala diratlegenda reala je napisao/la:Molim vas da mi ne dirate Gabrielu, inače ću biti primoran da preduzmem sankcije![]()
Živ jeDonnie Darko je napisao/la:http://media.comicbookmovie.com/images/ ... batman.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;legenda reala je napisao/la:Molim vas da mi ne dirate Gabrielu, inače ću biti primoran da preduzmem sankcije![]()
Vidim da se ti vodiš time, a ja ipak ne bih.. Ne treba mi pomoć, pogotovo ne "stručna".Gabrielle je napisao/la:Ma za početak je najbolje priznati, već si prešla pola puta. Ali hajde, stručnije osobe od mene će procijeniti.![]()
Divna si, hvala ti mnogo :*
Amoxicillin je napisao/la:Meni fali ušČipak, a vas boli briga, hoćete da se bijete
Ti si pojeo svoj uštipak za danas, dostaAmoxicillin je napisao/la:buraz, ne da se mala diratlegenda reala je napisao/la:Molim vas da mi ne dirate Gabrielu, inače ću biti primoran da preduzmem sankcije![]()
![]()
![]()
Ma baš si slatka mala :*pride_of_merseyside je napisao/la:Vidim da se ti vodiš time, a ja ipak ne bih.. Ne treba mi pomoć, pogotovo ne "stručna".Gabrielle je napisao/la:Ma za početak je najbolje priznati, već si prešla pola puta. Ali hajde, stručnije osobe od mene će procijeniti.![]()
Divna si, hvala ti mnogo :*![]()
Nema na čemu, i drugi put, rado ukazujem ljudima na greške![]()
što ja, kad neko spomene "pastuh" pomislim na dlakav, oznojen i smrdljiv pazuhTrequartista je napisao/la:Daj, ba, @legendo, dovedi ovo u red više, kakav si ti pastuh, ove dvije su sebi dale baš oduška.
hahahahaAmoxicillin je napisao/la:što ja, kad neko spomene "pastuh" pomislim na dlakav, oznojen i smrdljiv pazuhTrequartista je napisao/la:Daj, ba, @legendo, dovedi ovo u red više, kakav si ti pastuh, ove dvije su sebi dale baš oduška.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.