Gunner4 je napisao/la:i Nosata bukva je bila najbolji strijelac francuske lige u omanjom klubu gdje je donio titulu... Nije isto biti strijelac u top ekipi i osrednjoj ekipi. Taj Cavani je u LS kao jedinim bitnim utakmicama sto PSG igra uspio da promasi sve moguce kao i nosata bukva. Nema razlike osim u cijeni.
Coqualin je najbolji DMF lige i svaki malo objektivni posmatrac PL ce ti to reci. Arsenal je razvalio ovu 2015. godinu u ligi samo zahvaljujuci njemu.

Coqualin najbolji DMF u Arsenalu jos od Gilberta Silve a ti ga i dalje silji na Lexington Stila.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nije isto glumiti krilo i ubacivati se iza ibre kao drugi špic ili biti sam u špici kao nosonja

kažeš nema razlike u bitnim lp

ovo kaže da ima:
Nijedan igrač nije promašio više "čistih šansi" od Oliviera Girouda u Ligi Prvaka prošle sezone. Napadač Arsenala nije iskoristio čak 6 zicera
a igrao samo 2 tekme
u ligi isto briljira,a nemože doći do 20 ligaških golova bez ikakve konkurencije
Giroud (511) has a worse mins/goal ratio vs. sides to finish in the top 4 each season than William Gallas (405) for Arsenal
ove priče o kokelinu me podsjećaju na priče o ospini,a kad je došla klasa na gol nema ga nigdje,tak će završiti i klasa od kokelina na klupi gdje mu je mjesto kad dođe wc dmf
AsharaK je napisao/la:Seaman brate, kako ti ne dosadi?
meni se čini da je meni i par pojedinaca stalo puno više do kluba od vas voajeroljubaca,koji nemate ništa protiv voajerovog prcanja u mozak 10 godina,vjerojatno bi htjeli da vas nastavi prcati i 100 godina i sve bilo bilo ok,sve ima svoje granice,a on je svoje davno prošao