jojnime_tm87 je napisao/la:
Evo neki sig za Nyemu, bice i za Zebu i Bekrica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jojnime_tm87 je napisao/la:
Evo neki sig za Nyemu, bice i za Zebu i Bekrica
sinocharebianconero je napisao/la:Kada će Bekrić potpisati ?
ne znam xD al gdje je stanićharebianconero je napisao/la:Kada će Bekrić potpisati ?
izgubljen k'o i tiMANIJACI je napisao/la:Je bo vas du vise... promjenite temu... kakav je stanic bio u zadnjoj prijateljskoj![]()
Koji je problem sa tobomLudLo 4 je napisao/la:sinocharebianconero je napisao/la:Kada će Bekrić potpisati ?![]()
Kakvo je to bespotrebno baljezganje,ko kaze da ce potpisati,kad potpise znat ce se!
Kako nisam pouzdan kao i za DemićaBianconeri1988 je napisao/la:Pa đesi Aldinne!?![]()
Pošto si ti pouzdan izvor ovdje, da te pitam znaš li je li potpisao Bekrić slučajno?
ma ja ,sad Zeljo treba vratiti dug koje su napravile prosle uprave,Osim sve sto je zaradio para od prodaje igraca treba dati za vracanje duga,jel? a kako onda mislimo napredovati iz sezone u sezonu,kupovati bolje igrace? od kojih para samo da mi je znati? ako je klub u vlasnistvu opstine,i kantona,a u jednu ruku jeste,valjda bi oni to trebali otplatiti a ne Amar od novca koji je zaradio prodajom igraca,taj novac se treba uloziti u mlade talente i neka provjerena pojacanja,jer samo rezultat donosi novac,sponzore,titule...zeljocity je napisao/la:Mislim da je trenutna situacija oko dugova svih klubova u BIH pravi test za nase celnike kluba. Ako se propusti ova jedinstvena sansa da se dugova rijesimo onda nesto debelo ne stima u klubu. Para se ima izgovora se nema za neotplacivanje duga!
bosnas_ ne ponasas se adekvatno majke mibosnas_ je napisao/la:ma ja ,sad Zeljo treba vratiti dug koje su napravile prosle uprave,Osim sve sto je zaradio para od prodaje igraca treba dati za vracanje duga,jel? a kako onda mislimo napredovati iz sezone u sezonu,kupovati bolje igrace? od kojih para samo da mi je znati? ako je klub u vlasnistvu opstine,i kantona,a u jednu ruku jeste,valjda bi oni to trebali otplatiti a ne Amar od novca koji je zaradio prodajom igraca,taj novac se treba uloziti u mlade talente i neka provjerena pojacanja,jer samo rezultat donosi novac,sponzore,titule...zeljocity je napisao/la:Mislim da je trenutna situacija oko dugova svih klubova u BIH pravi test za nase celnike kluba. Ako se propusti ova jedinstvena sansa da se dugova rijesimo onda nesto debelo ne stima u klubu. Para se ima izgovora se nema za neotplacivanje duga!
Ma lik sa s sobom piše, kakav ja, ne želim čitati njegove nebulozemalta071 je napisao/la:@PL bh khm
Libo nas taki sto komsije nisu odredile budzet i sto nece moci otplatit dug.Da se ugase sutra libo nas taki.
Reci da smo mi (Zeljo) u pet deka sa navednim duznicima je smijesno.Razumijem prozvane i razumijem situaciju u kojoj se nalaze ali mi smo se izvukli iz tih vanago i nemoj ni u ludilu da nas stavljas u isti kos.
Sad nastavi sa prepucavanjem sa aldinom i pusti nas da uzivamo u situciji u kojoj se nalazimo ma kako ona "losa" bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.