Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nemoj da ja svog djeda spominjem opetanell je napisao/la:Moj djed > Flamini

Vidi se da je bio štoper, odlično se postavlja u zračnim duelima.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ne zajebavam se, vidjet ces eto ako budu igrali za qrc ko danas da ce nas uzeti oni mungosi.Artetitis je napisao/la: I, da - Liverpool. Vi mene zayebavate kad kažete da će nas razbiti, je l' da?
Možda zato što ne igra istih 11 kao protiv Bayerna, što je ovo 2.januar, a mi smo igrali protiv Cityja 21.12, Sotona 26.12. i Bournemoutha 28.12. Četiri utakmice u 12 dana.Ne mogu da shvatim kolike oscilacije ova ekipa ima, pa zasto ne mogu svaku utakmicu da se bore i trce kao protiv Bayerna
Vise sam mislio na borbu pojednih igraca, kakve veze ima bolan sto ne igra ista ekipa, jel to neki igrac ima pravo da trci manje od drugog? To se odnosilo na Chamberlaina i Walcotta najvise koji nisu igrali ni pola onako kako mogu samo da se vise potrude, to me nervira ba kad ga vidim setka se a 3 igraca trce ganjaju on stoji yebo bi mu milu majku odmah.
I da, Chambers je u mladjim kategorijama igrao najvise desnog beka i zadnjeg veznog.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pobjeda zlata vrijedna momci, zlata vrijedna. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Bilo bi mašala kada bi se zadržali na prvom mjestu. Fali to Arsenalu.
Letimice sam gledao tekmu jer sam radio..primjetio sam da je 80% lopti iznio Koss..par odlicni uklizivanja i pokrivanje srede..ne razumijem zasto ga blatite?
Otkako nema coqa logicno je da mu je forma pala..nije pala u pravom smislu koliko sad on mora igrat 3 pozicije pa cesce se pravi rupa jer flamini i mert su nesposobni 90minuta bit i radit sta trebaju.
Otkako nema coqa logicno je da mu je forma pala..nije pala u pravom smislu koliko sad on mora igrat 3 pozicije pa cesce se pravi rupa jer flamini i mert su nesposobni 90minuta bit i radit sta trebaju.
Danas onako, nista previse impresivno, ali ja super zadovoljan pobijedom. Ne zelim da blatim nikoga, osim sto moram da skrenem paznju na Ox-ovu formu. Ima vec vise od godinu dana kako nisam zadovoljan s njim, i jako cesto se zalim na njega kad pricam o Arsenalu. I kad dadne gol, napravi greske koje nas kostaju. Ne znam sta se sa njim desava.
Ima sad i umora, pa mi je drago sto ne igramo ono sranje od Capital One Cup, sto ce nam mozda ici na ruku jer Liverpool to igra 5-og, pa onda 8-og FA Cup, pa onda sa nama u BPL. Mi na srecu igramo samo FA prije toga.
Cech po obicaju svjetska klasa, sa nekima sam vise, sa nekima manje zadovoljan danas, ali dobro je. Nadam se da ce svi odmoriti i da ce ostali brzo da dodju u ispomoc da se izgura ovo sve kako treba.
Ima sad i umora, pa mi je drago sto ne igramo ono sranje od Capital One Cup, sto ce nam mozda ici na ruku jer Liverpool to igra 5-og, pa onda 8-og FA Cup, pa onda sa nama u BPL. Mi na srecu igramo samo FA prije toga.
Cech po obicaju svjetska klasa, sa nekima sam vise, sa nekima manje zadovoljan danas, ali dobro je. Nadam se da ce svi odmoriti i da ce ostali brzo da dodju u ispomoc da se izgura ovo sve kako treba.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
I 53 utakmica Flaminija bez poraza na Emiratima... 

City svaku iole ozbiljiniju utakmicu do kraja igra kući 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
laganini city do naslovatopnik1 je napisao/la:City svaku iole ozbiljiniju utakmicu do kraja igra kući

Re: RE: Re: Arsenal
Ja stvarno ne znam zasto ti navijas za ArsenalSeaman je napisao/la:laganini city do naslovatopnik1 je napisao/la:City svaku iole ozbiljiniju utakmicu do kraja igra kućivaljda vi voajeroljupci ne razmišljate o naslovu,da nebude plača na kraju sezone
Zadnja izmjena: anell, dana/u 02 jan 2016, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Steta sto okrenuse ovo na kraju, mogli smo imati pristojnu zalihu. Sagna nije 5 puta u zivotu poslao onakav centarsut i jos Aguero od metar i zilet zabije gol glavom.
Re: RE: Re: Arsenal
samo razmišljam realno,do naslova s pojačanjima kao što je taliban na tvome avataruanell je napisao/la:Ja stvarno ne znam zato ti navijas za ArsenalSeaman je napisao/la:laganini city do naslovatopnik1 je napisao/la:City svaku iole ozbiljiniju utakmicu do kraja igra kućivaljda vi voajeroljupci ne razmišljate o naslovu,da nebude plača na kraju sezone

Re: RE: Re: RE: Re: Arsenal
To nije odgovor, i ja mislim da necemo uzeti titulu pa me ne vidis da se radujem greskama nasih igraca, ne radujem se kad izgubimo, ne pisem po temi samo kad treba ispljuvati nekog igraca...Seaman je napisao/la:samo razmišljam realno,do naslova s pojačanjima kao što je taliban na tvome avataruanell je napisao/la:Ja stvarno ne znam zato ti navijas za ArsenalSeaman je napisao/la: laganini city do naslovavaljda vi voajeroljupci ne razmišljate o naslovu,da nebude plača na kraju sezone
nemoj me nasmijavati
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Naravno da razmišljam, zato i pišem za City. Ali ako razmišljam, to ne znači da i mislim da ćemo osvojit.Seaman je napisao/la:laganini city do naslovatopnik1 je napisao/la:City svaku iole ozbiljiniju utakmicu do kraja igra kućivaljda vi voajeroljupci ne razmišljate o naslovu,da nebude plača na kraju sezone
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: RE: Re: Arsenal
anell je napisao/la:To nije odgovor, i ja mislim da necemo uzeti titulu pa me ne vidis da se radujem greskama nasih igraca, ne radujem se kad izgubimo, ne pisem po temi samo kad treba ispljuvati nekog igraca...Seaman je napisao/la:samo razmišljam realno,do naslova s pojačanjima kao što je taliban na tvome avataruanell je napisao/la: Ja stvarno ne znam zato ti navijas za Arsenalnemoj me nasmijavati
smijem se jer su to prema riječima pojedinih voajeroljubaca wc igrači ala kao što je bio to wc ospina,ili ti wc kokelin

topnik1 je napisao/la:Naravno da razmišljam, zato i pišem za City. Ali ako razmišljam, to ne znači da i mislim da ćemo osvojit.Seaman je napisao/la:laganini city do naslovatopnik1 je napisao/la:City svaku iole ozbiljiniju utakmicu do kraja igra kućivaljda vi voajeroljupci ne razmišljate o naslovu,da nebude plača na kraju sezone
bit će ovo slično kao 2013/2014

Pa sad govoriš da će se City prošetat ligom, a sad voeajer ima najbolju priliku da osvoji titulu
2013/14 godine nam se u ovo vrijeme povrijedio Ramsey na 3 mjeseca, Kosss na oko mjesec, pa i Ozil se povrijedio, protiv Bayerna. Krila tad uopšte nismo imali, igrao Rosicky na krilu baš se sjećam.
Sad će nam se vratiti Sančez protiv Sunderlanda, imamo već 3 zdrava krila, Koss zdrav, a ako nije Gabriel ulijeće. Razlika je nebo i zemlja.

2013/14 godine nam se u ovo vrijeme povrijedio Ramsey na 3 mjeseca, Kosss na oko mjesec, pa i Ozil se povrijedio, protiv Bayerna. Krila tad uopšte nismo imali, igrao Rosicky na krilu baš se sjećam.
Sad će nam se vratiti Sančez protiv Sunderlanda, imamo već 3 zdrava krila, Koss zdrav, a ako nije Gabriel ulijeće. Razlika je nebo i zemlja.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Pa sad govoriš da će se City prošetat ligom, a sad voeajer ima najbolju priliku da osvoji titulu![]()
pa hoće zahvaljući luzeru voajeru koji će sad s kriminalnim transferima im to omogućiti,i to treneru koji na razini voajera,vjerojatno čak i lošiji

Pa kako znaš da će se "prošetati" ?Seaman je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Pa sad govoriš da će se City prošetat ligom, a sad voeajer ima najbolju priliku da osvoji titulu![]()
pa hoće zahvaljući luzeru voajeru koji će sad s kriminalnim transferima im to omogućiti,i to treneru koji na razini voajera,vjerojatno čak i lošiji

Ubjedljivo sam najkriminalniji sa povredama, i to sve bitni igrači iz prve postave i opet se držimo, i to ne držimo nego smo izbili na prvo mjesto. Pobjeđujemo lijepo, pobjeđujemo ružno, al se gura.
Ako se jednom set backovi zaustave i povrijeđeni igrači ustvari vrate na teren donijet će ogromni doprinos. Dovoljno je da ih sve pobacamo u FA kup, i prva postava može presjediti svaku FA kup tekmu.
Ja iskreno jedva čekam da se Welbeck vrati, njegovo zalaganje na terenu je prijeko potrebno.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.