FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 22 dec 2019, 12:16

Scholl je napisao/la:
22 dec 2019, 12:04
Flicko staje trrener do kraja sezone
Odlično :thumbup: Treba sad da dovede jednog krilnog igrača(ne Sanea njega na ljeto)i možda nekog za desnog beka

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 dec 2019, 12:20

Ma nece dovoditi nikoga na krilo, trebali su na ljeto dovesti. Oni i misle da su doveli, jer je tu Jovan i Coutinho koji po potrebi moze odigrati tu iako nije za krila. I Mullera tu stavljaju, tako da jedino mozda Sane dodje da isproba minhenske bolnice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 dec 2019, 12:20

Boateng je gori i od Milita van Buytena. To je umjetnost.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

hodza9
Kontakt:

Post Postao/la hodza9 » 22 dec 2019, 12:35

Ne znam zasto, ali ja bi Thiaga jednostavno resio na kraju sezone. Jednostavno lik mi nikako ne pase za Bayern i gotovo. Mozda sam jedini ovdje ali mi je tako iritantan. Lik zna igrati ali nije to ta 6 ca za njamcki stil.
Mia San Mia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 dec 2019, 13:00

BREAKING: Alexander Nübel has reached an agreement with FC Bayern on a 5 year contract starting from 1 July 2020 [BILD]
:salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 dec 2019, 13:17

Fc Bayern Free transfer Munchen :mrgreen: ne znam šta ćemo sa Nibelom ako je Manu tu do 2023 A i onom Fluhtulu su nedavno produžili ugovor. Jedino ako ga žele poslati na neku posudbu gdje će igrat dok Manu ode u penziju

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 22 dec 2019, 13:27

hodza9 je napisao/la:
22 dec 2019, 12:35
Ne znam zasto, ali ja bi Thiaga jednostavno resio na kraju sezone. Jednostavno lik mi nikako ne pase za Bayern i gotovo. Mozda sam jedini ovdje ali mi je tako iritantan. Lik zna igrati ali nije to ta 6 ca za njamcki stil.
Ja bih dao pola godišnje plaće samo da ga više ne gledam.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 22 dec 2019, 13:50

hasan doveo Nubela iz Scahlkea

Idemo dalje

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 22 dec 2019, 13:51

Za Flicka je bilo manje vise jasno da ce ostati do ljeta.

Sto se tice Nübela, ne vidim zasto momka toliko uzdizu, jer stvarno nije nista posebno, prima neke glupe golove i kiksa cesto, a o onom kung-fu startu protiv Gaćinovića da se ne prica. Vise grijesi nego sto briljira, a i sto se tice igre nogama tu je veoma tanak. Nije mi jasno sta ljudi vide u njemu, ovo je veoma glup potez za njega, nema on sta da trazi pored Neuera. Manu ce siguran sam braniti najmanje do 38.e na vrhunskom nivou.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 dec 2019, 14:03

Sreća pa je već formiran golman pa se mogu odma takvi zaključci donositi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 22 dec 2019, 14:09

SWOT je napisao/la:
22 dec 2019, 13:51
Za Flicka je bilo manje vise jasno da ce ostati do ljeta.

Sto se tice Nübela, ne vidim zasto momka toliko uzdizu, jer stvarno nije nista posebno, prima neke glupe golove i kiksa cesto, a o onom kung-fu startu protiv Gaćinovića da se ne prica. Vise grijesi nego sto briljira, a i sto se tice igre nogama tu je veoma tanak. Nije mi jasno sta ljudi vide u njemu, ovo je veoma glup potez za njega, nema on sta da trazi pored Neuera. Manu ce siguran sam braniti najmanje do 38.e na vrhunskom nivou.
manu se oprasta 2023

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 dec 2019, 14:13

tutankamon1905 je napisao/la:
21 dec 2019, 20:39
Hansi je švabo, omiljen u klubu. Svi ga vole. Nijedan igrac zasad ne pomislja da ga bojkotuje kao sto je bio slucaj sa nekim zvjezdicama pod Kovacem. Igra ako i jest nesto sitno bolja, rezultati isti. Tek kad i ako covjek dobije ugovor za stalno, onda cemo vidit pravo stanje.
Pa igrači (pojedini) su ušli u sukob i sa Carlom, ne samo s Kovačem. A vezano za ovaj post i ove ostale tvoje, Niki su navijači skandirali ime i potpuno ga velikom podrškom nagradili za osvojene titule u prvenstvu i kupu, neposredno nakon zadnje utakmice u prvenstvu i nakon finalne utakmice kupa. Tako da njemu se sigurno neće zaboraviti osvojene titule. Kritike na račun igre su imale osnova, kao i na taj nastup u LP, gdje su svakako pored Nike i igrači (pogotovo oni od kojih se najviše očekivalo zakazali). Niko je dobio otkaz kada je na relaciji ekipa i on totalno puklo, a to su pokazale te posljednje utakmice pred njegov otkaz, pogotovo sramotan nastup u Frankfurtu. Dok su ga držali rezultati Niko je i bio trener.
Pod Flickom se vidi da se igra popravila, vide se pozitivni impulsi i jedino i pravo rješenje je da ostane do kraja sezone. Poslije će se sve sumirati.
Bundesliga je napisao/la:
21 dec 2019, 21:45
Imali su epizode sa Ancelottijem, Guardiolom pa smo vidjeli kako se to zavrsilo. Taj mentalitet Njemaca (Heynckes), Svicaraca (Hitzfeld) i tako tih zemalja ide sa Bayernom i filozofijom koja se gajila decenijama.
I Hitzfeld je Nijemac.... :D Samo što su nekad naši mediji potencirali da je Švicarac jer je igrao i bio jedno vrijeme trener u Švicarskoj, još na početku trenerske karijere. Dobro na kraju je bio švicarski selektor.
22 dec 2019, 12:20
Ma nece dovoditi nikoga na krilo, trebali su na ljeto dovesti. Oni i misle da su doveli, jer je tu Jovan i Coutinho koji po potrebi moze odigrati tu iako nije za krila. I Mullera tu stavljaju, tako da jedino mozda Sane dodje da isproba minhenske bolnice.
Sane već pomalo trenira i govori se da ako bi došao, da bi negdje nakon 2-3 kola u drugom dijelu sezone mogao zaigrati.
A nije on nešto toliko sklon povredama, ova mu je povreda bila peh i desila se jednostavno u nevrijeme po nas...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 22 dec 2019, 14:13

Svejedno je to dugo vremena za biti drugi golman i skupljati mrvice.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 dec 2019, 14:21

@Effe
Eto vidis ja uvijek mislio da je Svicarac :) , nisam ni provjeravao. Uglavnom Njemci, Svicarci, Austrijanci imaju slican mentalitet pa takvi treneri dobro idu s Bayernom.

Sane ako moze igrati zasto da ne, mada cisto sumnjam da ista ima od njega ove sezone. Znam da nije toliko sklon povredama, ali eto cak i ako ne zaigra mozda bi dobro bilo da se privikne vec sada na saigrace, treninge, trenera itd.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 dec 2019, 15:30

hodza9 je napisao/la:
22 dec 2019, 12:35
Lik nije sestica al je najblizi sestici što imamo, nemamo takav profil igraca ko on. Nije se dzabe htio ljetos dovesti Rodri a i ganjao se onaj malac iz Espanyola.

I ovako pola veznjaka nam isto i ti bi se rijesio jednog koji je drugaciji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 dec 2019, 15:45

Prema mom mišljenju, transfera Nubela ima puno više elemenata predoređenih za propast, nego za uspjeh i generalno transfer sa sobom nosi negativne konotacije:

Prije svega, ukinuti omladinsku školu Bayerna za golmane, jer očigledno ih kupujemo iz Schalkea i to šalje veoma lošu poruku za Fruchtla i sve ostale naše golmane, trenutno vjerujem da Fruchtl nije ništa lošiji od Nubela.
Zatim, navijači Schalkea će vjerovatno loše primiti ovu vijest, koja je objavljena na pola sezone, što znači da će ga možda bojkotovati navijači u drugom dijelu sezone, što će potencijalno loše djelovati na Nubela, također moguće je da ga i trener sad počne stavljati u drugi plan i generalno negativna atmosfera će ostaviti traga na njemu.
Sada dolazimo do glavnog dijela, a to je da Neuer ima plan da brani do 2023. godine što će značiti 3 godine sjedenja na klupi Bayerna, navodno je plan da se u dogovoru sa Neuerom daju šanse Nubelu i da trenira na najvišem mogućem nivou, ali poznavajući Neuera ne vjerujem da će se to desiti da mu Neuer ustupljuje utakmice u BL i UCL.
Pored toga imamo već drugog golmana a to je Ulreich i Ulreich je trenutno bolji golman od Nubela.

Nubelu ne treba Bayern i Bayernovi treninzi i Neuerova sadaka, njemu trebaju redovne utakmice u Bundesligi, Ligi prvaka ili Evropa ligi, a to jedino može dobiti ako ga Bayern odmah pošalje na posudbu u neke od naših razvojnih filijala poput Hoffenheima, Leverkusen ili Werdera.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 dec 2019, 16:07

U svemu se slazem osim Bayernovog omladinskog pogona i golmana iz njega. Probalo se sa Rensingom, a bolje da nije. Trebao je biti nasljednik Kahna, a bio je ziva propast. Neka brani ko je bolji.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 dec 2019, 16:11

22 dec 2019, 16:07
U svemu se slazem osim Bayernovog omladinskog pogona i golmana iz njega. Probalo se sa Rensingom, a bolje da nije. Trebao je biti nasljednik Kahna, a bio je ziva propast. Neka brani ko je bolji.
A sta fali Fruchtlu? Ja nista ne vidim kod ovog Nubela sto pokazuje da bi on mogao biti bolji golman od ovog, vise mi je to eto jer je dzaba pa neka. Nijedan od njih svakako nece postati neka golmancina, pogotovo ne novi Neuer jer ce sjediti na klupi 2 godine najmanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 dec 2019, 16:14

Ne fali mu nista ali mislim da nije kadar za prvog golmana, nije ni Nubel. Ja njega vise vidim kao zamjenu za Ulreicha, a Ulreich da ode negdje.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 dec 2019, 19:57

Nübel je po meni odličan golman. Kakvih je samo odbrana i parada znao imati u određenim utakmicama to je stvarno bilo impresivno. Zna imati po koji kiks, ali momak ima ogroman potencijal i može apsolutno biti Neuerov nasljednik. Samo što ovo jeste problem što @Coelho kaže, jer on mora sada predugo čekati u Bayernu da se Neuer oprosti. Znači ako ne bude branio bar određene utakmice onda će stagnirati.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.