Odlično

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
BREAKING: Alexander Nübel has reached an agreement with FC Bayern on a 5 year contract starting from 1 July 2020 [BILD]
Ja bih dao pola godišnje plaće samo da ga više ne gledam.
manu se oprasta 2023SWOT je napisao/la: ↑22 dec 2019, 13:51Za Flicka je bilo manje vise jasno da ce ostati do ljeta.
Sto se tice Nübela, ne vidim zasto momka toliko uzdizu, jer stvarno nije nista posebno, prima neke glupe golove i kiksa cesto, a o onom kung-fu startu protiv Gaćinovića da se ne prica. Vise grijesi nego sto briljira, a i sto se tice igre nogama tu je veoma tanak. Nije mi jasno sta ljudi vide u njemu, ovo je veoma glup potez za njega, nema on sta da trazi pored Neuera. Manu ce siguran sam braniti najmanje do 38.e na vrhunskom nivou.
Pa igrači (pojedini) su ušli u sukob i sa Carlom, ne samo s Kovačem. A vezano za ovaj post i ove ostale tvoje, Niki su navijači skandirali ime i potpuno ga velikom podrškom nagradili za osvojene titule u prvenstvu i kupu, neposredno nakon zadnje utakmice u prvenstvu i nakon finalne utakmice kupa. Tako da njemu se sigurno neće zaboraviti osvojene titule. Kritike na račun igre su imale osnova, kao i na taj nastup u LP, gdje su svakako pored Nike i igrači (pogotovo oni od kojih se najviše očekivalo zakazali). Niko je dobio otkaz kada je na relaciji ekipa i on totalno puklo, a to su pokazale te posljednje utakmice pred njegov otkaz, pogotovo sramotan nastup u Frankfurtu. Dok su ga držali rezultati Niko je i bio trener.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:39Hansi je švabo, omiljen u klubu. Svi ga vole. Nijedan igrac zasad ne pomislja da ga bojkotuje kao sto je bio slucaj sa nekim zvjezdicama pod Kovacem. Igra ako i jest nesto sitno bolja, rezultati isti. Tek kad i ako covjek dobije ugovor za stalno, onda cemo vidit pravo stanje.
I Hitzfeld je Nijemac....Bundesliga je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:45Imali su epizode sa Ancelottijem, Guardiolom pa smo vidjeli kako se to zavrsilo. Taj mentalitet Njemaca (Heynckes), Svicaraca (Hitzfeld) i tako tih zemalja ide sa Bayernom i filozofijom koja se gajila decenijama.
Sane već pomalo trenira i govori se da ako bi došao, da bi negdje nakon 2-3 kola u drugom dijelu sezone mogao zaigrati.Bundesliga je napisao/la: ↑22 dec 2019, 12:20Ma nece dovoditi nikoga na krilo, trebali su na ljeto dovesti. Oni i misle da su doveli, jer je tu Jovan i Coutinho koji po potrebi moze odigrati tu iako nije za krila. I Mullera tu stavljaju, tako da jedino mozda Sane dodje da isproba minhenske bolnice.
Lik nije sestica al je najblizi sestici što imamo, nemamo takav profil igraca ko on. Nije se dzabe htio ljetos dovesti Rodri a i ganjao se onaj malac iz Espanyola.
A sta fali Fruchtlu? Ja nista ne vidim kod ovog Nubela sto pokazuje da bi on mogao biti bolji golman od ovog, vise mi je to eto jer je dzaba pa neka. Nijedan od njih svakako nece postati neka golmancina, pogotovo ne novi Neuer jer ce sjediti na klupi 2 godine najmanje.Bundesliga je napisao/la: ↑22 dec 2019, 16:07U svemu se slazem osim Bayernovog omladinskog pogona i golmana iz njega. Probalo se sa Rensingom, a bolje da nije. Trebao je biti nasljednik Kahna, a bio je ziva propast. Neka brani ko je bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.