Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
pustite dijete izludice, vidite da se potrudio koliko moze i ne ide...
You are someone else I am still right here
Dovoljna ti je kazna što si skauzer.BeyKopites je napisao/la:Aj koji paćenik i neznalica ovaj Nitro ne vjerujem![]()
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Pa gdje si ti čovječe? Dođem u Sarajevo, pitam svakog za Feru kažu ljudi ovim putem je prošao ali ne znamo gdje je skrenuo.fera je napisao/la:pustite dijete izludice, vidite da se potrudio koliko moze i ne ide...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Paraglajder
- Kontakt:
hahahaHenderson je napisao/la:Pa gdje si ti čovječe? Dođem u Sarajevo, pitam svakog za Feru kažu ljudi ovim putem je prošao ali ne znamo gdje je skrenuo.fera je napisao/la:pustite dijete izludice, vidite da se potrudio koliko moze i ne ide...

eh sada nakon ove pomoci borinija i ekipe sutra opet najvaznija utakmica u sezoni. onda protiv chelsea moze i bod.
You are someone else I am still right here
Mi se malo poigrasmo s tobom, @Nitro, a ti tako odgovarash - direzione u kost.Nitro je napisao/la: Ja sam gotov pišite šta hoćete, sve sam fino pojasnio dalje nemam živaca.![]()

vidim uskrsli i navijaci liverpoola mislio sam da ste pomrli prije 25g 

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Da. Toliko smo uskrsli da nam tema ima preko 5k stranica.MrUnited je napisao/la:vidim uskrsli i navijaci liverpoola mislio sam da ste pomrli prije 25g
A samo 3 teme na forumu imaju vise: Zeljo, Sarajevo i chat.
No, samo ti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vidi ti ove dječice što dolaze da provociraju
Neka ih, slatki su 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
temu su popunili ostali navijaci iz god. u god. ismijavajuci vase postojanjeOtelo je napisao/la:Da. Toliko smo uskrsli da nam tema ima preko 5k stranica.MrUnited je napisao/la:vidim uskrsli i navijaci liverpoola mislio sam da ste pomrli prije 25g
No, samo ti![]()
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Ako aludiraš na mene griješiš. Nikog nisam provocirao samo sam dodao ''bio'' ali dobro. Usput da čestitam na tituli ove godine jer ste zaslužili. Rodgers je to fino posložio.Carlo je napisao/la:Vidi ti ove dječice što dolaze da provocirajuNeka ih, slatki su

Ne bas.MrUnited je napisao/la:temu su popunili ostali navijaci iz god. u god. ismijavajuci vase postojanjeOtelo je napisao/la:Da. Toliko smo uskrsli da nam tema ima preko 5k stranica.MrUnited je napisao/la:vidim uskrsli i navijaci liverpoola mislio sam da ste pomrli prije 25g
No, samo ti![]()
Lagano, posto vidim da imas vremena uzmi i prelistaj sve.
Al haj, samo ti

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Stvarno bijedan komentar. Navijači Liverpool-a su najaktivniji navijači na ovom forumu od svih navijača stranih klubova.MrUnited je napisao/la:temu su popunili ostali navijaci iz god. u god. ismijavajuci vase postojanjeOtelo je napisao/la:Da. Toliko smo uskrsli da nam tema ima preko 5k stranica.MrUnited je napisao/la:vidim uskrsli i navijaci liverpoola mislio sam da ste pomrli prije 25g
No, samo ti![]()
Najbolji trener u ligi družeNitro je napisao/la:Ako aludiraš na mene griješiš. Nikog nisam provocirao samo sam dodao ''bio'' ali dobro. Usput da čestitam na tituli ove godine jer ste zaslužili. Rodgers je to fino posložio.Carlo je napisao/la:Vidi ti ove dječice što dolaze da provocirajuNeka ih, slatki su

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Not sure if Pullis or Rodgers. Dodao bih najbolji trener ove sezone. A sada očekujem napad skauzerske artiljerije i postavljanje pitanja od kad do kad traje srednji vijek.Carlo je napisao/la:Najbolji trener u ligi družeNitro je napisao/la:Ako aludiraš na mene griješiš. Nikog nisam provocirao samo sam dodao ''bio'' ali dobro. Usput da čestitam na tituli ove godine jer ste zaslužili. Rodgers je to fino posložio.Carlo je napisao/la:Vidi ti ove dječice što dolaze da provocirajuNeka ih, slatki su
bice mancho opet sampion a do tad mars
Postavlja se pitanje, kome posuditi Borinija sljedece sezone. Mozda cak i sa Aspasom pokusati.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Nema potrebe za sikiracijom, Moyes ima ugovor na još 5 godina a Wenger je izjavio da će biti i naredne sezone u Arsenalu. Šlag na tortu bi bio kada bi Alegri došao u Tottenham.
Što rekao onaj pitar danas, situacija naredne sezone će biti za 360 stepeni drugačija.
Što rekao onaj pitar danas, situacija naredne sezone će biti za 360 stepeni drugačija.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- the scouser
- Kontakt:
Aspas je rekao da je u godinama kad posudba više nije poželjna opcija, dakle vjerovatno cilja na odlazak. Ne znam kolika mu je plata, ali bih ga ja ostavio, nikad ne znaš kad povrede mogu zaredati. Sljedeće sezone igramo puno više utakmica, veći je umor za Suareza i Stua, a i veći rizik od povreda. Prodati ga samo ako se dovede drugi back-up napadač, ali mislim da je više prioriteta na drugim pozicijama.keno94 je napisao/la:Postavlja se pitanje, kome posuditi Borinija sljedece sezone. Mozda cak i sa Aspasom pokusati.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- RodgersBOSS
- Kontakt:

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.