Sacekajmo prvo da vidimo hoce li SMS i doci. Pa evo za Fernandesa se ispostavilo da United uopste i nije u nekoj prici. A covjek se haman uslikao u dresu ako je vjerovati medijima.Biscione je napisao/la:Ono što sam ja upratio da nije ni pola opravdao investiciju, ali opet vi bolje znate. S Sergej je još isti tip igrača, osim ako ne planirate prodat Pogbu za još veće pare onda ne vidim smisao u ovomePoliceman je napisao/la:Prosvjetli nas o "slucaju Pogba"Biscione je napisao/la:Šta ovo dovodite Sergeja? Nije valjda da niste ništa naučili iz slučaja Pogba
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, nisu više ni samo mediji u pitanju, nego i twitteri, ku*ci-palci, svi nešto lafo znaju, a ljudi se pecaju lagano i eto.
Samo to prorijedit i lagano, na Redcafeu su to dobro pročistili, prenose se pouzdani izvori i to je to, ja barem tu pratim dešavanja.
Samo to prorijedit i lagano, na Redcafeu su to dobro pročistili, prenose se pouzdani izvori i to je to, ja barem tu pratim dešavanja.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Di Marzio: Inter and Juventus are competing for Romelu Lukaku. Inter are set to make a new offer to Mancehster United (after their initial €60m offer was recently rejected) for €70m plus add-ons. Juventus meanwhile are considering an initial offer that would include an exchange for Paulo Dybala. Manchester United potentially could be interested in such a swap, but whether or not the player himself is open to the move is yet to be known. The situation with Juventus could throw an obstacle in Inter's path as they look to negotiate for the Belgian.
Mislim da je ovo samo da se konacno ubrza Inter i da pojacaju ponudu jer zelja Lukakua je Conte
Mislim da je ovo samo da se konacno ubrza Inter i da pojacaju ponudu jer zelja Lukakua je Conte
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Mislim da vecina i nema misljenje o Dybalinom dolasku, mozda i grijesim al’ iskreno ja nemam pojma u kakve igrace da ga svrstam.
Ma Lukaku odlazi 90% do kraja sezone. Evidentno je da nije u planovima Olea i sam ostanak bi najviše njemu naškodio. Propustit će sve pripreme izgleda i to je dovoljno očigledno da se uveliko radi na njegovom transferu.
Dobra stvar u svemu je da ovaj put vode puno bolje pregovore tako da možemo vratiti uloženo (80ak mil je odličan posao).
Nadati se jedino da bi te pare mogle otići u neko jako krilo (Pepe?) ili dobrog veznjaka (Brunu), dok je stoper, nadam se, uveliko u planu i bez tih para.
Dobra stvar u svemu je da ovaj put vode puno bolje pregovore tako da možemo vratiti uloženo (80ak mil je odličan posao).
Nadati se jedino da bi te pare mogle otići u neko jako krilo (Pepe?) ili dobrog veznjaka (Brunu), dok je stoper, nadam se, uveliko u planu i bez tih para.
Pepe u Arsenal
fino
Zadnji put kad je United doveo desno krilo

Pepe znaci zavrsen e sad je pitanje kod kojeg rivala ce Bruno zavrsiti
Zadnji put kad je United doveo desno krilo

Pepe znaci zavrsen e sad je pitanje kod kojeg rivala ce Bruno zavrsiti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Real ce ponudit 180m za pogbu sigurno haha
Kako vrijeme prolazi tako gubim nadu da cemo dovesti I stopera...
Kako vrijeme prolazi tako gubim nadu da cemo dovesti I stopera...
Da Bog da ti se vlastita djeca smijala u lice dok umires od raka Woodwarde majke ti se nayebem
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Tesko da ima vecih bolida, tacno ce izbiti na trazenu sumu.Inter are preparing new bid for Romelu Lukaku after Man Utd refused the first one €70M + €5M add ons, talks ongoing with Manchester United (Fabrizio Romano)
Forza Inter...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Pogurat ce nas Inter.
Megvajer i pare od Lukakua za veznjaka.
Megvajer i pare od Lukakua za veznjaka.
Forzza Taliano.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
Zekicbusioc
- Kontakt:
Bailey OUT 6-8 sedmica. Znaci hladno 2 mjeseca ga nema i po povratku bi odradio 2-3 tekme i onda opet na stake.
E tek ce sada porasti ionako velika cijena Maguireu. Realno ovo izvlacenje zadnjeg dinara iz Intera je isto sto Leicester moze raditi nama.
E tek ce sada porasti ionako velika cijena Maguireu. Realno ovo izvlacenje zadnjeg dinara iz Intera je isto sto Leicester moze raditi nama.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- TheNorthFace
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/svi-su-na- ... ede/327439
Ko prenosi ovo? Ili su uzeli neku vijest staru danima
Ko prenosi ovo? Ili su uzeli neku vijest staru danima
1946
Cini mi se D Star da je prenio. Mislim lupio da budem precizan, SS ba kao po obicaju samo da popuni valjda kvotu vijesti ili sta prenio. Ali fkt postaje smijesno pomalo, naslovna je vec 3-4 puta zavrsila Brunin transfer u United. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- TheNorthFace
- Kontakt:
Jah... A ja debil dodao United u favorite na aplikaciji pa mi dolaze obavijesti za sve clanke o klubu, pa me, još s onakvim naslovom, trznu pravoRooney88 je napisao/la:Cini mi se D Star da je prenio. Mislim lupio da budem precizan, SS ba kao po obicaju samo da popuni valjda kvotu vijesti ili sta prenio. Ali fkt postaje smijesno pomalo, naslovna je vec 3-4 puta zavrsila Brunin transfer u United.
Ako ti nije belaj samo da otključaš PP na kratko, pitao bih te nešto što bi ti koliko skontah moga znati a nije vezano za temu pa...Asteriks je napisao/la:
1946
Nadam se da je vec sutra gotovo sa Lukakuom a u pon da je Bruno novi igrac i onda sve na stopera ulozit
Zeljeznicar! 1921 !
It’s confirmed! Last details between #ManchesterUnited and #Sporting to finalize #BrunoFernandes’ deal. For him is ready a contract until 2024 by €5,5M a year. #transfers #MUFC #mutd
Nicolò Schira
Valja l' ovo šta?Finn je napisao/la:It’s confirmed! Last details between #ManchesterUnited and #Sporting to finalize #BrunoFernandes’ deal. For him is ready a contract until 2024 by €5,5M a year. #transfers #MUFC #mutd
Nicolò Schira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.