FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Kone dobio sam info da u vasem fan shopu u bezistanu imaju repliku dresa Bosne s 12kom Kindjeta, mozel mi neko potvrdit da ima ?
imacikazubo je napisao/la:Kone dobio sam info da u vasem fan shopu u bezistanu imaju repliku dresa Bosne s 12kom Kindjeta, mozel mi neko potvrdit da ima ?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jel onaj s UNIS natpisom naprijed, skoro sam isao gledati Bosnu, pa sam na ulazu vidio te dresove, sad ne znam kako da dodjem do njih..Rinuka je napisao/la:imacikazubo je napisao/la:Kone dobio sam info da u vasem fan shopu u bezistanu imaju repliku dresa Bosne s 12kom Kindjeta, mozel mi neko potvrdit da ima ?
jest sa onim velikim UNIS natpisom preko cijele prednje stranecikazubo je napisao/la:Jel onaj s UNIS natpisom naprijed, skoro sam isao gledati Bosnu, pa sam na ulazu vidio te dresove, sad ne znam kako da dodjem do njih..Rinuka je napisao/la:imacikazubo je napisao/la:Kone dobio sam info da u vasem fan shopu u bezistanu imaju repliku dresa Bosne s 12kom Kindjeta, mozel mi neko potvrdit da ima ?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Sa clanskom imas i neki popust, isplati se biti clancikazubo je napisao/la:Jel onaj s UNIS natpisom naprijed, skoro sam isao gledati Bosnu, pa sam na ulazu vidio te dresove, sad ne znam kako da dodjem do njih..Rinuka je napisao/la:imacikazubo je napisao/la:Kone dobio sam info da u vasem fan shopu u bezistanu imaju repliku dresa Bosne s 12kom Kindjeta, mozel mi neko potvrdit da ima ?

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hvala na infu, ne znam sto prodaju u vasem fan shopu, al hajd kad je Kindje u pitanju halalicu
Znate li jos koliko kosta, i nadam se da je fkt onaj s Unisom naprijed i 3 cize sa strane, a ne onaj obicni s brojem i grbom koji se isto prodavao kako se sjecam..

Čestitke na dobrom izdanju vaših omladinaca na ovogodišnjem Turniru prijateljstva. S obzirom na rezultate prošle godine i činjenicu da su sve ostale omladinske selekcije predstavnika BiH skupile 1 bod kombinirano čestitke su na mjestu.
Koji su izlazeći igrači iz juniorske selekcije i šta mislite ko bi mogao konkurisati za seniore? Pretpostavljam da su to Čataković, Osmanović, Kadušić i Vazda. Čataković je prvi strijelac lige za juniore s 23 gola i vjerujem da će se naredne sezone uspjeti afirmisati. Osmanović je iz kombinacija za seniore ispao zbog povrede a ne zbog nesportskih razloga (na zimskoj pauzi se pisalo o transferu u Zlate Moravce), da ili ne? Kadušić je već standardan a za Vazdu se otvorilo mjesto odlaskom Simenunovića.
Zna li se išta za onu ljetnu turneju po Aziji gdje su trebali učestvovati klubovi u (većinskom) vlasništvu Vincenta Tana? Hvala!
Koji su izlazeći igrači iz juniorske selekcije i šta mislite ko bi mogao konkurisati za seniore? Pretpostavljam da su to Čataković, Osmanović, Kadušić i Vazda. Čataković je prvi strijelac lige za juniore s 23 gola i vjerujem da će se naredne sezone uspjeti afirmisati. Osmanović je iz kombinacija za seniore ispao zbog povrede a ne zbog nesportskih razloga (na zimskoj pauzi se pisalo o transferu u Zlate Moravce), da ili ne? Kadušić je već standardan a za Vazdu se otvorilo mjesto odlaskom Simenunovića.
Zna li se išta za onu ljetnu turneju po Aziji gdje su trebali učestvovati klubovi u (većinskom) vlasništvu Vincenta Tana? Hvala!
- moustapha
- Kontakt:
Trebo bi i Rastoder konkurisati za prvi tim, ali su ga do sada treneri prvog tima maksimalno ignorisali.
#divovi
Onaj kako se zove doveli ste dobrog igraca,haj da kazem odlicnog
lezVe do bagro
- TobeYarabi
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Trebo bi i Rastoder konkurisati za prvi tim, ali su ga do sada treneri prvog tima maksimalno ignorisali.

- amazon
- Kontakt:
HADŽIBEGIĆ ZA HAYAT: U FK 'SARAJEVO' TRENER NE MOŽE DA IZDRŽI 3 DŽUME
Jbt dzem hahhaahahhahahaha
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja jesica nisam vidio ni na jednojamazon je napisao/la:HADŽIBEGIĆ ZA HAYAT: U FK 'SARAJEVO' TRENER NE MOŽE DA IZDRŽI 3 DŽUME

- amazon
- Kontakt:
fulio, otisao u medresuTobeYarabi je napisao/la:ja jesica nisam vidio ni na jednojamazon je napisao/la:HADŽIBEGIĆ ZA HAYAT: U FK 'SARAJEVO' TRENER NE MOŽE DA IZDRŽI 3 DŽUME

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- bordoakapitar
UEFA oduzima licencu evropskoj Grbavici! Naime, radi se o tome da su se stolice iz Alme-Ras poslije prve kise "pokupile" 10% a po UEFA-inim pravilima smiju samo 5%
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Oda, Memic, Capljic, Mulalic i Kostic...amazon je napisao/la: fulio, otisao u medresu
- amazon
- Kontakt:
Hurticu odlazi.Memara je napisao/la:Oda, Memic, Capljic, Mulalic i Kostic...amazon je napisao/la: fulio, otisao u medresu
amazon je napisao/la:
Hurticu odlazi.

- amazon
- Kontakt:
Nema covjek licencu nece je dobit za dvije godine da sad kreneMemara je napisao/la:amazon je napisao/la:
Hurticu odlazi.![]()

Nece on to nikad ni zavrsiti, sezona nije ni pocela a mi zelimo da on ode!amazon je napisao/la:
Nema covjek licencu nece je dobit za dvije godine da sad krene

Ne, nego nemate para koliko ste imali kada je abdulah bio u klubu. Tada je bilo lako biti "sposoban za pregovore"...Memara je napisao/la:
Redzica da, Ordagica ne. Nasi bez Ibrakovica su nesposobni za pregovore i to nije tajna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.