U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zamorano
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la zamorano » 09 sep 2013, 22:50

bagrcavi je napisao/la:Ma neka jagodice nek namješta prelaze da uzme koji dinar.Pa ja šta fali nek zove nekakve invalide i onda nek se pravda kako su igrači zakazali :lol: :lol: :lol: Nije vladika kriv nego se igrači urotili, Amar kupio sudije, zakazalo nešto :lol: :lol: :lol:
S' vama vazda komedija moj zamorano, al' dobar si, da nema tebe kome bi se šegačio :mrgreen:

i da tebe nema kome bi se ja kocenio :lol: :lol: 8200 postova za dvije godine :o Najveci tvoj post ZIVIO NAM AMARE 50 G NA KLUPI ŽELJE...I prodje od tog posta 10 dana i Amar dobio nogu :lol: :lol: :lol:
i da znas Gospodin Vlado Jagodic je SELEKTOR! A Amar ce uvijek biti samo " Maskota " ! Odoh sad malo zenu "poprskat" :D
::::SAMO ČELIK::::

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 sep 2013, 22:54

zamorano je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma neka jagodice nek namješta prelaze da uzme koji dinar.Pa ja šta fali nek zove nekakve invalide i onda nek se pravda kako su igrači zakazali :lol: :lol: :lol: Nije vladika kriv nego se igrači urotili, Amar kupio sudije, zakazalo nešto :lol: :lol: :lol:
S' vama vazda komedija moj zamorano, al' dobar si, da nema tebe kome bi se šegačio :mrgreen:

i da tebe nema kome bi se ja kocenio :lol: :lol: 8200 postova za dvije godine :o Najveci tvoj post ZIVIO NAM AMARE 50 G NA KLUPI ŽELJE...I prodje od tog posta 10 dana i Amar dobio nogu :lol: :lol: :lol:
i da znas Gospodin Vlado Jagodic je SELEKTOR! A Amar ce uvijek biti samo " Maskota " ! Odoh sad malo zenu "poprskat" :D
Vlado je jedna ****.Garant je i jagoda poprsko pa ste tako dobri haveri :mrgreen: Živio ti meni 100 godina ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 09 sep 2013, 22:59

zamorano sta se desava sa Čelikom ?

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 09 sep 2013, 23:09

vlakanje je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Vala mozes ih naci koliko hoces!Radovcu je 17 godina,ali je standardan u Sarajevu.Ako si sa 17 standardan,a sa 21 nisi,sta onda ocekivati od takvog igraca?Hodzic iz Zelje cesto igra i dobija priliku,Merajic iz Olimpica.Ocit primjer ti dolazi iz FK Borac.Aleksandar Subic sa 19 godina standardan prvotimac ne dobija poziv,a Ognjen Petrovic koji nije standardan svaki put dobije.
kada sam vidjeo rezultat danas(nema veze sto me ova utakmica upropastila na kladionici :evil: ) htjeo sam da napisem istu stvar koju si napisao gore!
petrovic nije standardan bio ni u javoru prosle godine, ove godine kod nas u borcu je ispod svakog nivoa,krivac za 2 gola protiv obarske u bijeljini...
upravo spomenuti subic je vise zasluzio poziv od njega,a da ne govorim o nebojsi runicu koji je standardan centarhalf sa raspudicem ove godine u borcu. primjetili ste vjerovatno i tog momka....ali, da ne pocinjem pricu o tome ko je otac od petrovica :oops: prica o tome da se mjesto u mladim selekcijama kupuje je poznata i nije to izmislio tulic ili neko treci,to je od pamtivijeka! sada kada vlado nema bilbiju,viscu,zolotica,stevanovica i kada treba pokazati kakav je strucnjak, desava vam se ovo sada...
i opet nije preuzeo odgovornost secunde!
Jagodić: Previše pojedinaca je danas podbacilo!!! sta reci na ovo?!
Igraca ima,samo je pitanje koliko mogu dati za ovu reprezentaciju(u kešu naravno).

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 sep 2013, 23:10

ciza je napisao/la:jagodic truba trener igraci truba, ovi prvenstva nece vidjeti u karjeri
ako je ovo taj potencijal mladih igraca na kojima bi neko nekakve pare zaradjivao i od njih ocekivao da postanu bitni fudbaleri za A tim ,tuga i jad i oni su ti promotori BIH fudbala ,Pa kad oept budete citali kad u komsiluku ode mladi igrac za dobre pare opet ih probajte uporedjivati s ovim panjevima.
Ima(ili imalo) tu dobrih igraca npr. Zolotic, Visca, Kvesic, Stevanovic to su igraci koji su odskakali od ostalih i koji ce nadam se imati finu karijeru.
Ovi sada su stvarno katasrofa, ne znam sta su pitari vidjeli u njima pa su ih pokupovali.
Za nadati se da ce U-19 bolje izgledati u buducnosti.
NO PYRO NO PARTY

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 sep 2013, 23:15

Svaka čast svim tim nabrojanim igračima ali Kvesić odskače daleko od ostalih. Nadam se da ta povreda nije ostavila veliki trag na njega i da će se razvijati istim tempom kao do sada. Zolotić je dobar, ali daleko od toga da je neki ogromni talenat kako ga navijači Željezničara subjektivno predstavljaju.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 09 sep 2013, 23:17

Buu je napisao/la:
ciza je napisao/la:jagodic truba trener igraci truba, ovi prvenstva nece vidjeti u karjeri
ako je ovo taj potencijal mladih igraca na kojima bi neko nekakve pare zaradjivao i od njih ocekivao da postanu bitni fudbaleri za A tim ,tuga i jad i oni su ti promotori BIH fudbala ,Pa kad oept budete citali kad u komsiluku ode mladi igrac za dobre pare opet ih probajte uporedjivati s ovim panjevima.
Ima(ili imalo) tu dobrih igraca npr. Zolotic, Visca, Kvesic, Stevanovic to su igraci koji su odskakali od ostalih i koji ce nadam se imati finu karijeru.
Ovi sada su stvarno katasrofa, ne znam sta su pitari vidjeli u njima pa su ih pokupovali.
Za nadati se da ce U-19 bolje izgledati u buducnosti.
Sve je to tanko da ne moze tanje ;)
Hocemol docekat mi naseg kovacica, rebica i slicne ? na kome se moze zaradit i ko ce valjat i A reprepezntaciji
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 09 sep 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 sep 2013, 23:22

Neutral je napisao/la:Svaka čast svim tim nabrojanim igračima ali Kvesić odskače daleko od ostalih. Nadam se da ta povreda nije ostavila veliki trag na njega i da će se razvijati istim tempom kao do sada. Zolotić je dobar, ali daleko od toga da je neki ogromni talenat kako ga navijači Željezničara subjektivno predstavljaju.
Vratit ce se Kvesic jos jaci radilica je to.
Nije ogrmona talenat, ali momka kad uporedis sa ovim sad sto igraju U-21 on je majstor za njih

@ciza jeste tanko, ali oni u kakvim uvjetima se razvijaju dobro pa i sta ostvare.
NO PYRO NO PARTY

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 sep 2013, 23:30

To svakako stoji :)

Mene je Kvesić impresionirao u svim mogućim segmentima fudbalske igre.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2013, 23:53

Nisam gledao danas, tako da ne vrijedi pametovat. I ocekivao sam da cemo odigrat ove kvalifikacije slabije, jer ovo je dosta mladja repka od one iz proslog ciklusa. Onda je to bio drugi ciklus mnogim igracima, a ovdje su vecina sve novi. Jos se Besic pravi pametan, Zolotic povrijedjen i onda imamo problema.

Jagodica podrzavam, ali treba trenirat ili samo repku ili samo Celik. Ali zato savez mora platit dovoljno. Siguran sam da bi to bilo dosta bolje da se mora brinut samo o reprezentaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 10 sep 2013, 06:37

Ako je tacno da Jagodic uzima pare nije on kriv kriv je nacin izbora selektora mira i on da plati FSRS da ga izaberu samo kod NAS je bitniji. Kljuc (nacionalni) od kvaliteta

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2013, 06:47

I Jagodić je također kriv što trenutno BiH ima viška talenta kada je fudbal u pitanju. Evo, napišite igrače koji bi voljeli vidjeti na spisku selektora, pa da vidimo gdje on to griješi.

Gledao sam utakmicu 30-35 minuta i nismo pole prešli. Austrija je dominirala terenom, a naši igrači su izgledali potpuno nespremno. Ne može kafana, ishrana iz pekare i sport zajedno, to nikako.

Nemoguće je da Jagodić tek tako zaboravio voditi neku momčad. Mislim da u ovom slučaju trener nije toliki krivac, kolika je limitiranost naših nada.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 sep 2013, 08:48

a kad se sjetim do prije 4-5 mjeseci dizalo se Vladu u nebesa..ala Mourinho :lol: :lol: :lol:

može ti ovdje doć ko hoćeš od trenera, jednostavno, nema tu kvalitete za nešto više jer je Premijer liga u kurcu, a kamoli tek niže lige i omladinski nogomet..o čem pričamo..

sasvim očekivan rezultat protiv Austrije.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 sep 2013, 08:57

Cartman je napisao/la:Nisam gledao danas, tako da ne vrijedi pametovat. I ocekivao sam da cemo odigrat ove kvalifikacije slabije, jer ovo je dosta mladja repka od one iz proslog ciklusa. Onda je to bio drugi ciklus mnogim igracima, a ovdje su vecina sve novi. Jos se Besic pravi pametan, Zolotic povrijedjen i onda imamo problema.

Jagodica podrzavam, ali treba trenirat ili samo repku ili samo Celik. Ali zato savez mora platit dovoljno. Siguran sam da bi to bilo dosta bolje da se mora brinut samo o reprezentaciji.
Jagodic je izgubio kompas definitivno. Celik mu je razvukao pamet. Previse poziva koji su nezasluzeni, previse trgovanja pozivima, gleda malo svoj interes, malo interes kluba gdje radi i ovo je ocekivano.
Ili Celik ili repka, Vlado nije kapacitet za oboje definitivno.

Prosle kvale su nam bile mozda i najbolje ali ove su jedne od najgorih.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2013, 10:01

ima i onaj iz viktorie plzen sa duzom kosom iz Doboja,mislim da treba formirat ekipu od igrača koji su standardni vani ne bitno je li to Češka,Belgija,Norveška ,Danska zatim dati Besicu da bude kapiten jer je objektivno najjači od njih kao igrač i dodati par igrača iz Premierlige i iz HNL-a sto se ne moze naci vani..Mislim Jajalo brani lik nije ni u sirim kalkulacijama u DInamu i tako neki igraci..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 sep 2013, 10:52

nadam se da se skaut juventusa dobro zabavio :) ii vjerovatno vise nece ni usput navratit vamo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2013, 10:58

Izgleda vi ste zaboravili ovoga:

slika

Podrzvam jos Jagodica, i smatram da je jako dobar selektor i soj posao radi kako treba. Ova zadnja dva poraza nisu bili potrebni, ali desava se. Madaukoliko nastavi sa losim rezultatima, onda se mora povuci ''rucna'' .

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2013, 11:01

Kad pogledam mlade igrace i potencijal susjednih zemalja, moram reci da sam strasno zabrinut za buducnost naseg reprezentativnog fudbala. :|
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2013, 11:13

Consigliere je napisao/la:Kad pogledam mlade igrace i potencijal susjednih zemalja, moram reci da sam strasno zabrinut za buducnost naseg reprezentativnog fudbala. :|
zato nam je jos vise krivo zbog one prokockane sanse protiv SLovacke,ovakva grupa i ovakav kvalitet nasih igraca nece vise biti moguc da se poklopi..

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 10 sep 2013, 11:49

otkad je reprezentacije bih,i ne samo bih već i ostalih ovih balkanskih zemalja,pogotovo u svim ovim mlađim uzrastima,običaj je da se uz 7-8 koji su stvarno najbolji,šlepa 3-4 menadzerska igrača i djeca bogatih roditelja...svi ti selektori (nije vlado izuzetak,čak je možda i najmanje pohlepan),su svjesni da tu neće biti doživotno,i koriste priliku da svaki mjesec od tih bogatuna uzmu 5-10 000 maraka....Ponekad se pretjera u tom odnosu najbolji-šlepani u korist ovih drugih,i čini mi se da se to baš u ovom ciklusu desilo.

to je bar moje mišljenje,i ne samo mišljenje...

eto,safet u A reprezentaciji šlepa zahirovića i vršajevića kojima je njegov brat sead menadzer,šta onda očekivati u ovim mlađim kategorijama koji nisu toliko pod lupom javnosti?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Coolpanda24, lol89, sirBobbyMoore i 23 gosta.