FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 16:03

Sretno Borogovcu u Njemackoj i nadam se da ce uspjeti i napravit veliku karijeru,steta sto nasi "strucnjaci" nisu prepoznali talenat,al eto kad sam neki dan procitao koga su sve ispustili,ni ovo me ne cudi.Ako neko bude imao rezultat iz meca sa Sibenikom neka postavi,nadam se da ce ovaj mec proci bez povreda igraca.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 09 feb 2011, 16:18

http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=24971

Kako prvo posjetim stranice svog omiljenog kluba,pa tek onda druge portale, sad pročita o našem Borgiju.Zaista sam se naježio kako je opisan njegov put.Kao da je juče bilo ,kad sam zajedno sa njegovim roditeljima i roditeljima druge djece ,išao gledati našu djecu tj,našu najbolju generaciju ,koja je jednostavno dolaskom Mešanovića za direktora sva rasturena.Da su samo pratili, bar pet od njih- Sloboda nebi nikad bila u krizi.Svaki dan molim boga,da nam dođe na čelo neko kome će Sloboda i njena djeca biti na prvom mjestu.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 09 feb 2011, 17:17

Sutra 10.2.2011.g. u Medulinu prijateljska utakmica FK Sloboda Tuzla - NK Jedinstvo Bihać.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 09 feb 2011, 17:27

harry_90 je napisao/la:Ako neko bude imao rezultat iz meca sa Sibenikom neka postavi,nadam se da ce ovaj mec proci bez povreda igraca.
Izgubili smo 1:0.Gol za Sibenik je dao Drazen Jelic(55.Min).
Šef Stručnog štaba Tuzlaka, Denis Sadiković odlučio se za momčad: Mujkić, Nikolić, Crnogorac, Raca, Jogunčić, Bošnjak, Zoletić, Gavarić, Efendić, Halilović i Am. Bekić. Još su igrali: Divković, Mujić, Malkić, Rahmanović, Kitić i Murselović.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 17:33

Jbg opet poraz i to minimalan,mada me rezultat ne zanima,bitno je da se uigraju pred nastavak prvenstva.

@deset

Koja je to stranica,ne vidi se,imaju samo zvjezdice.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 18:12

Sloboda je jedan od kandidata za ispadanje ove godine,razloga je mnogo,a jedan od osnovnih je katastrofalan igrački kadar,vjerovatno najlošiji Slobodin u poslednjih 15 godina.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 feb 2011, 18:18

melanholicar je napisao/la:Sloboda je jedan od kandidata za ispadanje ove godine,razloga je mnogo,a jedan od osnovnih je katastrofalan igrački kadar,vjerovatno najlošiji Slobodin u poslednjih 15 godina.
Ha?? Igrački kadar nije vrhunski ali je daleko od dna

Mujkič, Crnogorac, Jogunčić, Nikolić, Bekić, Okanović, Gavarić, Mešanović i još 15-ak momaka koji ravnopravno konkurišu za prvi tim :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 feb 2011, 18:23

Ma, nemate u sredini igraca koji zna igrati, sve razbijaci, tako da ce opet lopta biti vise u zraku nego na zemlji, Joguncic najbolji strijelac, a na Tusnju 200-tinjak gledalaca.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 feb 2011, 18:40

gollum je napisao/la:Ma, nemate u sredini igraca koji zna igrati, sve razbijaci, tako da ce opet lopta biti vise u zraku nego na zemlji, Joguncic najbolji strijelac, a na Tusnju 200-tinjak gledalaca.
Dobro, slažem se djelimično sa tobom, ali ovaj tim i sa ovim kadrom može daleko dogurati.

Btw. To Okanović nije plejmejker ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 18:44

melanholicar je napisao/la:Sloboda je jedan od kandidata za ispadanje ove godine,razloga je mnogo,a jedan od osnovnih je katastrofalan igrački kadar,vjerovatno najlošiji Slobodin u poslednjih 15 godina.
Sta ovaj mumlja jbt :lol: :o ..cuj katastrofalan igracki kadat,nemoj majketi se vise ovdje javljat,bezze se sramotis samo :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 feb 2011, 18:45

Pogledaj se majke ti jesi ruzan! Vidi ti oci iskolucenih! :mrgreen: :mrgreen:
Sloboda nikada jos nije imala najlosiji tim, mozda bude nekada, al do sada nikada! ;) :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 feb 2011, 18:46

Ja nezz sta ova administracija radi na ovom forumu ? pa halooo dokle cete gledat samo kako nas neki seljaci ovdje provociraju... Nezz sta se vise pravite budaleee pa pustite nas da komentarisemo na svoju temu i boli nas racku za vama, ako nemate drugu temu na koju ce te komentarisati vozdra sa teme Fk Sloboda jel treba da vam crtam mozda ?? ovo je tema samo za navijace Slobode
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 feb 2011, 18:48

fukara87 je napisao/la:Ja nezz sta ova administracija radi na ovom forumu ? pa halooo dokle cete gledat samo kako nas neki seljaci ovdje provociraju... Nezz sta se vise pravite budaleee pa pustite nas da komentarisemo na svoju temu i boli nas racku za vama, ako nemate drugu temu na koju ce te komentarisati vozdra sa teme Fk Sloboda jel treba da vam crtam mozda ?? ovo je tema samo za navijace Slobode
Haj to al brate ima i ruznih! Ns Suljo je za njih misteruniverzal! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 feb 2011, 18:50

AulleTa je napisao/la:
gollum je napisao/la:Ma, nemate u sredini igraca koji zna igrati, sve razbijaci, tako da ce opet lopta biti vise u zraku nego na zemlji, Joguncic najbolji strijelac, a na Tusnju 200-tinjak gledalaca.
Dobro, slažem se djelimično sa tobom, ali ovaj tim i sa ovim kadrom može daleko dogurati.

Btw. To Okanović nije plejmejker ?
Definisi "daleko dogurati".
Okanovic, ako se ne varam, u prvoj polusezoni nije odigrao niti jednu utakmicu, i pitanje je kako ce se vratiti nakon te povrede. Nije ni danas igrao. Zasto?

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 feb 2011, 18:51

Okanović, Bekić, Gavarić su sredina ako nisi primjetio :roll:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 09 feb 2011, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 feb 2011, 18:51

Ma ne znam ba koji ce vise racku na ovoj temi, samo dodju da provociraju nego nije samo to, mozda su ti provokatori previse ljubomorni ili sta vec...ma boli vas hocel sloboda ispast iz lige i da ispadne ja cu opet bit na tribini i podrit svoj klub tako da samo bezveze lupate...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 feb 2011, 18:55

Frutek je napisao/la:
Okanović, Bekić, Gavarić su sredina ako nisi primjetio :roll:
Da, kao i Zoletic, Bosnjak, itd. Sve prave "desetke". Bekiceva prirodna pozicija je krilo, ispravi me ako grijesim. Za Okanovica sam objasnio gore.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 feb 2011, 18:55

Sta hoces ti ba koji racku ?? ajd razguli ba odavde...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 feb 2011, 18:57

Molimo sve koji ne pripadaju fukarastinji neka se kane ove teme! U slucaju neizvrsavanja ovog zahtjeva bicete predati nasem selektoru na kaznjavanje! :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 feb 2011, 18:59

Dal admin ili moderatori nekad svrate na ovu temu,ne moze se normalno pricat,da se ne ubace neki sa strane i provociraju,samo lupetaju bezze,onaj iz Gradacca jucer nesto prica za Slobodu i Tuzlu,i niko ne reaguje.Sramota !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.