Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Koji lopovi pred milionima ljudi koji gledaju, teri petom iz ofsajda u 98 min
Muhamede legendo, dobra tekma solidna. Umor te stigo izgleda.

Muhamede legendo, dobra tekma solidna. Umor te stigo izgleda.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kakva utakmica
iako je ono bio očigledan ofsajd Terryja...al ajd', važno je da Bešić odigrao još jednu u nizu od odličnih utakmica.
Vidan je značajan napredak u Mumetovoj ofanzivnoj igri, ali također se vidi manjak njegove prepoznatiljive agresivnosti u odbrambenim zadacima. Da li je sada to zbog umora od mnogo utakmica u kratkom periodu ili instrukcija od strane trenera, teško je reći, ja bih rekao da je kombinacija jednog i drugog.
U svakom slučaju više mi se sviđa ova verzija Bešića nakon povrede, jer polako stasava u world class igrača.

Vidan je značajan napredak u Mumetovoj ofanzivnoj igri, ali također se vidi manjak njegove prepoznatiljive agresivnosti u odbrambenim zadacima. Da li je sada to zbog umora od mnogo utakmica u kratkom periodu ili instrukcija od strane trenera, teško je reći, ja bih rekao da je kombinacija jednog i drugog.
U svakom slučaju više mi se sviđa ova verzija Bešića nakon povrede, jer polako stasava u world class igrača.
neka digne ruku koga je ovo podsjetilo na Mestallu 

Stvarno dobra utakmica, ima tu još nekih stvari koje mora popraviti, ali sve u svemu dobar je bio.
Ono što mi je zanimljivo bilo jeste da je jedini spuštao prema svom golu i uzimao loptu u onom periodu kada je Chelsea izjednačio i izašao visoko na polovinu Evertona, dok se Barry krio uz aut liniju. Nije to baš najbolje radio, ali je jedini preuzeo odgovornost.
Onaj pas prema Mirallasu je bio fantastičan.
Everton bezveze izgubio utakmicu, mentalitet ekipe jadan, Martinez je trebao zatvoriti utakmicu nakon 2:0.
Ono što mi je zanimljivo bilo jeste da je jedini spuštao prema svom golu i uzimao loptu u onom periodu kada je Chelsea izjednačio i izašao visoko na polovinu Evertona, dok se Barry krio uz aut liniju. Nije to baš najbolje radio, ali je jedini preuzeo odgovornost.
Onaj pas prema Mirallasu je bio fantastičan.
Everton bezveze izgubio utakmicu, mentalitet ekipe jadan, Martinez je trebao zatvoriti utakmicu nakon 2:0.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Odlican. Za par godina bi trebao da bude najbolji pravi defanzivni vezni na balkanu a poslje ko zna.
Sljedecu sezonu bi Barry trebao poceti na klupi ako se ovako nastavi a Mume kao siguran starter.
Kada se samo sjetim kakve gluposti se je moglo ovdje procitati prije 20 dana da Besic samo zna trcati i nista vise. I da je tehnicki los igrac i los u asistencijama.

Sljedecu sezonu bi Barry trebao poceti na klupi ako se ovako nastavi a Mume kao siguran starter.
Kada se samo sjetim kakve gluposti se je moglo ovdje procitati prije 20 dana da Besic samo zna trcati i nista vise. I da je tehnicki los igrac i los u asistencijama.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 jan 2016, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Odlicna utakmica Mumeta,ne moze svaku biti najbolji,ali je opet bio medzu boljima,ali onaj gol Terija,sramota za FA,sudije

Za reprezentaciju je potpuno nebitno dali je on svaku najbolji cak i za njegovu karijeru. Jedino sto je bitno je da odigra vecinu utakmica jako dobro. Da postepeno napreduje i da ne bude vecih povreda. Fali jos igraca makar pola klase Besica u reprezentaciji na nekim drugim pozicijama. Kod Besica se je uvijek vidjelo da je njegov individualni kvalitet debelo iznadprosjecan i bilo je samo pitanje vremena kada ce dobiti pravu sansu da dokaze svoj kvalitet a ne hoce li.
Trenutno i jeste najbolji zadnji vezni na Balkanu.
Mada ne vidim razloga zašto bi se to spominjalo, kada će za par godina aBd biti u samom vrhu što se tiče defanzivnih veznjaka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mada ne vidim razloga zašto bi se to spominjalo, kada će za par godina aBd biti u samom vrhu što se tiče defanzivnih veznjaka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DragonGirl
- Kontakt:
Na šta je spao Chelsea kad im sudija pomaže da izvuku bod u 98. minuti. Džaba Abramovičeve pare, džaba pripomoć, kad je ovaj tim očito izgubio duh i draž igranja.
Ontopic: Drago mi je što na terenu vidim jednog Muhameda Bešića koji sazrijeva, jednog Muhameda Bešića koji se ne bavi manguplucima, jednog momka koji se nadograđuje u svim segmentima igre i postaje ozbiljan igrač svjestan važnosti svoje uloge na terenu. I danas je pružio dobru partiju koja bi vjerovatno bila još i bolja da nije odigrao toliko utakmica u tako kratkom periodu. Mislim da ima veoma dobru priliku da ovakvim igrama sebi obezbijedi mjesto u početnom sastavu na duže vrijeme.
Ontopic: Drago mi je što na terenu vidim jednog Muhameda Bešića koji sazrijeva, jednog Muhameda Bešića koji se ne bavi manguplucima, jednog momka koji se nadograđuje u svim segmentima igre i postaje ozbiljan igrač svjestan važnosti svoje uloge na terenu. I danas je pružio dobru partiju koja bi vjerovatno bila još i bolja da nije odigrao toliko utakmica u tako kratkom periodu. Mislim da ima veoma dobru priliku da ovakvim igrama sebi obezbijedi mjesto u početnom sastavu na duže vrijeme.
Gledao sam samo drugo poluvrijeme i na Mumetu se vidi da je preumoran, jer je odigrao dosta utakmica u malom vremenskom periodu, a prije toga dugo nije igrao. I pored toga pruzio je solidnu partiju i steta sto Miralas nije zabio onu 100% sansu koju mu je Mume namjestio.
Kada je Everton poveo 3-2 komentator na SK je odmah rekao da samo fali gol Terrya za 3-3 i na kraju se i desilo. Cist ofsajd je bio, ali pomocni sudija vjerovatno nije vidio da li je Oscar proslijedio loptu ili neko od igraca Evertona.
Kada je Everton poveo 3-2 komentator na SK je odmah rekao da samo fali gol Terrya za 3-3 i na kraju se i desilo. Cist ofsajd je bio, ali pomocni sudija vjerovatno nije vidio da li je Oscar proslijedio loptu ili neko od igraca Evertona.
Besic danas nijedan taj takle nije imao. Izgleda da ga je umor stigao, mozda mu je i trener rekao da se cuva.
Uglavnom, usao je u zavidnu formu.
Uglavnom, usao je u zavidnu formu.
Kako nije, imao ih je pet.soko je napisao/la:Besic danas nijedan taj takle nije imao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
svaka čast momku, prvo što ima tu auru, a drugo, zna kako se uvući navijačima pod kožu!

- Suljo20002
- Kontakt:
Nje mu bi Cholo sjeo ko budali samar 

vec postaje legenda medju navijacima evertona. na terenu novi peter reid, a van terena duncan.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
One sliding takles sam mislio. Prosle tri tekme je svaku imao vise nego jednu.ceze je napisao/la:Kako nije, imao ih je pet.soko je napisao/la:Besic danas nijedan taj takle nije imao.
I think i'm in love with him
Stay away, he's mine!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Momcina je rodjeni pobjednik! Preponosan sam sto je bosanac!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!