Sport i TV
Re: Sport i TV
Ja ne znam kako ovaj lik na areni mijesa manea i salaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa šta su sada uradili na Areni 2.
Ide utakmica Celtic - Rangers i pred gol Rangersa za 1:1 prebacili na slavlje igrača Juventusa nakon pobjede protiv Venezie.
Pa ovo nisam vidio ni da je BHT nekad uradio.

Ide utakmica Celtic - Rangers i pred gol Rangersa za 1:1 prebacili na slavlje igrača Juventusa nakon pobjede protiv Venezie.
Pa ovo nisam vidio ni da je BHT nekad uradio.

znas li ti sta radi solak i 600 miliona

Tacno kad covjek pazljivije slusa ove komentatore s Arene, strasno kakve kardinalne greske prave.
Sinoc u 19h upalio da pogledam doigravanje ABA lige, nema nigdje iako na epgu prikazuje da ima. Hajd kontam odlozena utakmica ili promjena satnice, nije mi bila zanimljiva utakmica pa nisam ni provjeravao. Kad... na Areni 1 Hr se ukljucuju pred kraj prve cetvrtine. Postadose sinonim za profesionalizam.
Sinoc u 19h upalio da pogledam doigravanje ABA lige, nema nigdje iako na epgu prikazuje da ima. Hajd kontam odlozena utakmica ili promjena satnice, nije mi bila zanimljiva utakmica pa nisam ni provjeravao. Kad... na Areni 1 Hr se ukljucuju pred kraj prve cetvrtine. Postadose sinonim za profesionalizam.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve me nešto strah i pomisliti kako će to izgledati kad i EPL dođe na Arenu. Bojim se da se mi nećemo puno utakmica nagledati ili će na svaku kasniti 15-20 min.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Naravno da neće biti problema. Nije EPL ABA liga koju samo fanatici gledaju. Imaju oni vrlo dobar uvid u gledanost svih sadržaja i samim tim znaju šta mogu žrtvovati, a šta ni pod razno ne smiju.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 maj 2022, 12:17Sve me nešto strah i pomisliti kako će to izgledati kad i EPL dođe na Arenu. Bojim se da se mi nećemo puno utakmica nagledati ili će na svaku kasniti 15-20 min.![]()
![]()
Nema to veze ako će raspoređivati sadržaje po gledanosti, kao što sada rade. Nema hljeba da će prekinuti neki prenos koji probije termin.Finn je napisao/la: ↑02 maj 2022, 12:29Naravno da neće biti problema. Nije EPL ABA liga koju samo fanatici gledaju. Imaju oni vrlo dobar uvid u gledanost svih sadržaja i samim tim znaju šta mogu žrtvovati, a šta ni pod razno ne smiju.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 maj 2022, 12:17Sve me nešto strah i pomisliti kako će to izgledati kad i EPL dođe na Arenu. Bojim se da se mi nećemo puno utakmica nagledati ili će na svaku kasniti 15-20 min.![]()
![]()
Najbolje bi bilo da za svaku ligu odrede neki kanal i da tu forsiraju što je više utakmica moguće. Za Špance bi im u tom slučaju trebao samo jedan kanal, jer se rijetko preklapaju termini. Kod Engleza i Italijana bi mogli po 5-6 utakmica prikazati svako kolo na tom jednom kanalu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Najgore što za EPL može samo jedna tekma subotom od 16h da bude na AS1P, AS2P ili ASP3, a ostale moraju da idu na Arena 5+. Naravno mi nemamo te kanale AS5+ tako da ćemo izvisiti za te ostale utakmice.messilla je napisao/la: ↑02 maj 2022, 13:00Nema to veze ako će raspoređivati sadržaje po gledanosti, kao što sada rade. Nema hljeba da će prekinuti neki prenos koji probije termin.Finn je napisao/la: ↑02 maj 2022, 12:29Naravno da neće biti problema. Nije EPL ABA liga koju samo fanatici gledaju. Imaju oni vrlo dobar uvid u gledanost svih sadržaja i samim tim znaju šta mogu žrtvovati, a šta ni pod razno ne smiju.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 maj 2022, 12:17Sve me nešto strah i pomisliti kako će to izgledati kad i EPL dođe na Arenu. Bojim se da se mi nećemo puno utakmica nagledati ili će na svaku kasniti 15-20 min.![]()
![]()
Najbolje bi bilo da za svaku ligu odrede neki kanal i da tu forsiraju što je više utakmica moguće. Za Špance bi im u tom slučaju trebao samo jedan kanal, jer se rijetko preklapaju termini. Kod Engleza i Italijana bi mogli po 5-6 utakmica prikazati svako kolo na tom jednom kanalu.
Biće samo pet utakmica EPL nama na programu. Subotom u 13:30, 16:00, 18:30 i nedeljom u 15:00 i 17:30. Ostale će sigurno da idu na te rubne kanale koje mi nemamo.

Bit ce i dodatni kanali za BiH. To se već dugo zna.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
gdje je onaj arena bot istovarim se gospodski na vas zvuk ovo je sramotno koji nesposobnjakovici ovakvu tekmu unistise svojim amaterizmom
Da li ima prenos šalke 04 veceras i na jednom kanalu...mislim domacem
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nadam da ce biti mogucnosti gledati SP u fudbalu u 4K 60fps, oni HD kanali vise nisu dovoljni, ima vec 15 godina otkako je to postao standard, vakat je da se prelazi na nesto bolje
Don't believe the hype.
Priča se da će BHRT sa BH Telecomom pustiti neki testni 4K kanal za SP pa ćemo vidjeti. Da oni imaju infrastrukturu i BiH repka bi tako išla sad od juna.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 17:28nadam da ce biti mogucnosti gledati SP u fudbalu u 4K 60fps, oni HD kanali vise nisu dovoljni, ima vec 15 godina otkako je to postao standard, vakat je da se prelazi na nesto bolje
YEBEM TE lištico!
- akisarajevo92
- Kontakt:
najs, nisam znao za toYankees je napisao/la: ↑10 maj 2022, 17:34Priča se da će BHRT sa BH Telecomom pustiti neki testni 4K kanal za SP pa ćemo vidjeti. Da oni imaju infrastrukturu i BiH repka bi tako išla sad od juna.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 17:28nadam da ce biti mogucnosti gledati SP u fudbalu u 4K 60fps, oni HD kanali vise nisu dovoljni, ima vec 15 godina otkako je to postao standard, vakat je da se prelazi na nesto bolje
mislio sam da cu se morati snalaziti za neki strani kanal ali ipak postoji nada i za domace
Don't believe the hype.
Samo, ako se to desi vrlo je moguće da će biti ekskluziva na MojaTVakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 17:40najs, nisam znao za toYankees je napisao/la: ↑10 maj 2022, 17:34Priča se da će BHRT sa BH Telecomom pustiti neki testni 4K kanal za SP pa ćemo vidjeti. Da oni imaju infrastrukturu i BiH repka bi tako išla sad od juna.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2022, 17:28nadam da ce biti mogucnosti gledati SP u fudbalu u 4K 60fps, oni HD kanali vise nisu dovoljni, ima vec 15 godina otkako je to postao standard, vakat je da se prelazi na nesto bolje
mislio sam da cu se morati snalaziti za neki strani program ali ipak postoji neka nada i za domace

Inače se BHT uveliko i ozbiljno sprema za povratak repke.
YEBEM TE lištico!
- akisarajevo92
- Kontakt:
zar nemaju dobru saradnju sa UG-om, ako se ostvari to neka puste 4K kanal i na Telemach

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.