AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 24 sep 2014, 22:07

Pa Garsija mjenjaj nesto,ubaci Destra ili Florencija ziv bio.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 sep 2014, 22:26

Tacno me stid pojedinih igraca

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 sep 2014, 22:30

Bravooooooooooo Pjankeeeeeee yebo mu ja vise mater :mrgreen:

Uzasno je odigrao al sve mu halalim zbog ovog gola :D

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 24 sep 2014, 22:39

Manuel je napisao/la:Bravooooooooooo Pjankeeeeeee yebo mu ja vise mater :mrgreen:

ma i Ljajić je užasno odigrao al et dali golove pa su izvukli ocjene :) . Inače loša partija..

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 sep 2014, 22:42

Kakva je ono golčina Pjanića to je strašno :o

Totti polako može da prepušta slobodnjake majstoru :cool:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 sep 2014, 22:46

romaaaa je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Bravooooooooooo Pjankeeeeeee yebo mu ja vise mater :mrgreen:

ma i Ljajić je užasno odigrao al et dali golove pa su izvukli ocjene :) . Inače loša partija..
Nek su zabili to je najvaznije,sve im oprastam :cool:

Igra uzasna al bodovi se pisu.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 24 sep 2014, 22:46

Miralem Pjanic - "I took responsibility for the free kick and it went well. "
15.10 - 15.06 ...

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 24 sep 2014, 22:50

Bez 5 sigurnih prvotimaca (Castan, Astori, De Rossi, Strootman, Iturbe) pobjediti iznadprosječnu ekipu Parme na Ennio Tardiniju je za svaku pohvalu. Rudi je taktički odlično odradio utak, možda samo da je malo ranije izmjene izvršio. Pjanić po običaju 5 utak. kenja i onda ovo uradi. E mene neće kupiti s ovim golom, sad kad smo osakaćeni s povredama na sredini terena (Kevin,DDR,Ucan), mora preuzimati više odgovornosti, a ne sve navaliti Nainggolanu na leđa i odbrambene i napadčke zadatke. A inače, čim sam vidio kako je Mirante postavio živi zid, znao sam da je idealna pozicija za dešnjaka, odnosno Pjanića. Standardno smo slabi prema naprijed. Malo napravljenih šansi, a i to što smo imali, očekivano slaba realizacija Gervinha i Florenzija, zbog oklijevanja. Upravi ne mogu nikako halaliti zbog nedovođenja pravog špica.

Francesco Totti je imao 5-6 genijalnih pasova, kojima smo vrlo brzo dolazili u dobre šanse. Nije što ga volim najviše na svijetu, ali stvarno mu treba odati priznanje za ovakvu partiju na pragu 38.god. SVAKA ČAST MAJSTORE !

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 24 sep 2014, 22:56

HeavensWonder je napisao/la:Kakva je ono golčina Pjanića to je strašno :o

Totti polako može da prepušta slobodnjake majstoru :cool:
Pa Totti nikad nije bio neki velemajstor slobodnjaka, s obzirom na to koliko ih je u karijeri pucao, i sve ostalo, može se reći da su mu slobodnjaci prosjek. Pjanić je s druge strane trenutno jedino u slobodnjacima dobar :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 sep 2014, 23:02

Bodove piši, igru briši.
Bitno je samo korak drzat za Juvetom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 24 sep 2014, 23:13

Ne drzimo mi korak za Juvetom vec smo egal, a ove povjede su nam prsle sezone nedostajale, koliko ih je samo Juve ima na ovaj nacin. Ova ekipa je zrela za titulu. Steta sto nam nema pola skoro cijele prve postave, i nece moci konkuristai protiv Juveta. DDR fali to je nenormalno...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 sep 2014, 23:19

Nismo se sporazumili..bitno je drzati korak sa Juvetom upravo zbog mnogih povreda bitnih igrača.Naravno da se ova ekipa moze ravnopravno boriti za titulu, kada su svi spremni.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 24 sep 2014, 23:53

Ma Roma treba odj.. ligu prvaka, pusti tamo rezerve nek se igraju..
Bacit sve karte na prvenstvo jer ovakve utakmice mora dobijati u kontinuitetu. Ovo je velika sansa da Roma uzme naslov.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 sep 2014, 23:57

Mogu oni puno i u LP. Barem ja tako mislim
Il Club più titolato al mondo!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 sep 2014, 00:25

Protiv Juveta ce biti svi spremni :D

Cuj u ligi sampiona igraj sa rezervama ahahaa,sto bi igrali sa rezervama kad mozemo proci grupu a i mnogo ce zaraditi ako prodju grupnu fazu.I onako u ligi par dana prije lige sampiona ne igra par igraca ko protiv Empolija kada se cuvao Totti radi Cska Moskve.Odmara kljucne igrace Rudi prije lige sampiona,isto ce tako sad uraditi protiv Verone.

Ovo sto Roma igra je najdosadniji fudbal na svijetu,jednostavno ubiju protivnika u pojam sa silnim peglanjem lopte na centru a Bogami i mene ubiju i smore i onda krene jedna akcija i gol i tako evo vec 4 kola.Samo se pitam kad ce nam se ovo osvetiti al dok god je pobjeda nema se Rudiju sta zamjeriti.Sto se tice Pjanica Alen je sve rekao,treba vise preuzimati odgovornost a ne sve svaljivati na Radju a on da bude na centru citavu tekmu al kako god hvala mu za ovaj gol.Nikako ne mogu halaliti upravi sto nisu doveli spica jer bi derali sve sa tri gola razlike ako ne i vise a ovako svaku tekmu bude guravo.

Sad hladno dobiti Veronu pa onda dva najvaznija meca u godini,prvo sa Mancom u gostima pa onda sa Juvetom u Torinu.Poslije te dvije tekme ce se vidjeti moze li Roma proci grupnu fazu i osvojiti skudeto.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 25 sep 2014, 00:50

Manuel je napisao/la: Sad hladno dobiti Veronu pa onda dva najvaznija meca u godini,prvo sa Mancom u gostima pa onda sa Juvetom u Torinu.Poslije te dvije tekme ce se vidjeti moze li Roma proci grupnu fazu i osvojiti skudeto.
Ima jako tezak zadatak u oba slucaja realno. Bajern,City i Juventus su jaci od Rome ma sta vi mislili. Skudeto mozete uzet iz razloga sto Juventusu isti vise nije ni upola tako bitan nakon trogodisnje dominacije a u LP vam drzim fige.
City mozete dobiti kuci uz veliku podrsku navijaca dok ce u gostima to vec puno teze ici.
Bajern, iako ga je Gvardiola oslabio je po meni prejak za veliku vecinu najjacih evropskih ekipa.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 sep 2014, 00:58

Marvin je napisao/la:
Manuel je napisao/la: Sad hladno dobiti Veronu pa onda dva najvaznija meca u godini,prvo sa Mancom u gostima pa onda sa Juvetom u Torinu.Poslije te dvije tekme ce se vidjeti moze li Roma proci grupnu fazu i osvojiti skudeto.
Ima jako tezak zadatak u oba slucaja realno. Bajern,City i Juventus su jaci od Rome ma sta vi mislili. Skudeto mozete uzet iz razloga sto Juventusu isti vise nije ni upola tako bitan nakon trogodisnje dominacije a u LP vam drzim fige.
City mozete dobiti kuci uz veliku podrsku navijaca dok ce u gostima to vec puno teze ici.
Bajern, iako ga je Gvardiola oslabio je po meni prejak za veliku vecinu najjacih evropskih ekipa.
Jesu jaci na papiru al ne pobjedjuje uvijek bolji,Roma igra srcem igraci ginu svaku tekmu dok se to ne moze reci za Siti i njihove igrace.Taj mec u Mancesteru ce biti jako vazan zbog meca sa Juventusom.Bajern je najaci u grupi ali na kontre je Roma drama jaka tako da mozemo bar u jednom mecu ostati neporazeni.Juvetu je itekako stalo do titule jer zele da osvoje 4 titule u nizu sto nisu nikada uspjeli a i Allegri zeli da se dokaze,vidis kako ginu svaku tekmu.

Jedva cekam tekme sa nabrojanim ekipama jer ce se tu ljepo vidjeti koliko se ove sezone moze sta uraditi.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 sep 2014, 01:00

Juventus je osvojio 5 titula u nizu, ne 4.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 sep 2014, 01:03

IlCapitano je napisao/la:Juventus je osvojio 5 titula u nizu, ne 4.
Znam da su na Areni spominjali da ste najvise osvojili 3 titule u nizu a nikad 4,onda su oni pogrijesili pa tako i ja jbg :D

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 sep 2014, 01:04

Ja sam vec pisao ovdje i tokom zrijeba, Roma ce proci grupu sigurno na racun Citya. Uvjeren sam u to.
A onda neka se bace i dovedu jednog spica bar, kvalitetnog.
A Serie A, Juve je bolji, nije sto navijam, to je tako ako realno gledamo, ali scudetto nije nerealan ni nemoguc cilj, ali valja tu da se poklopi dosta toga.
Sustina je da sam zadovoljan sto Italija ima 2 tima koji mogu parirati ovim megalomanima i naftasima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.