Poselami Pastrmku.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
aj nAđi novu foruCartman je napisao/la:Dantes kompleksas.
Poselami Pastrmku.
Stipe je napisao/la:D Rose MVP izdanje !!!
SteveHeighway je napisao/la:Pa ima sto posto,ovom prilikom vam majku yebem ako citate ovo jer ste mi neki dan seen bacili na fb...DrustveniParazit je napisao/la:Vjeruj da me ne bi iznenadilo i znam da ima nekoliko likova ovdje koji rade za Premier.SteveHeighway je napisao/la: Premierov spijun ti je to
harishp je napisao/la:Maria apsolutno nema potrebe nazivati ga bilo kakvim nazivima
Nije loseTomBrajder je napisao/la:Ma ta ce Pjanic, da vidite Husike kad spoji 2-3 para carapa napravi Brazuku od njih niko mu u kuci ne moze lopte uzet
TomPegi10 je napisao/la:Nije loseTomBrajder je napisao/la:Ma ta ce Pjanic, da vidite Husike kad spoji 2-3 para carapa napravi Brazuku od njih niko mu u kuci ne moze lopte uzet![]()
Nisam ni očekivao da će ovo svi shvatiti.samoposmatram je napisao/la:Na temi FK Sarajevo
Postao/la BitiSrcemVezan dana 22 apr 2015, 19:30
U mom jeziku se uvijek govorilo Benke a ne Benka. Baš kao što je u mom jeziku dole = dole a ne dolje, šta god koji gramatičar napis'o.
I ovo bi trebalo biti smješno?BitiSrcemVezan je napisao/la:Nisam ni očekivao da će ovo svi shvatiti.samoposmatram je napisao/la:Na temi FK Sarajevo
Postao/la BitiSrcemVezan dana 22 apr 2015, 19:30
U mom jeziku se uvijek govorilo Benke a ne Benka. Baš kao što je u mom jeziku dole = dole a ne dolje, šta god koji gramatičar napis'o.
Željooooo je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Kakva rasprava mog mi oca![]()
niko ne bira sredstva, obje strane protiv svih pravila zenevske konvencije
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.