Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Forumas godine !MaGiCa je napisao/la:I sa zacelja Serie A ima da vas gaze u LS. Nemci znaju zasto.anton 1983 je napisao/la:
kako si mi ga spustio, mora da se sad jako dobro osječaš na začelju tablice SERIE A!
Ko vas yebo uvek, yebace vas opet, o kobasicari!
Bayern Monaco sempre e un rosica....
NESPOMINJI OVOG VIŠE MOLIM TE... dođe li on prestajem pratit nogometYuto je napisao/la:Claudio Ranieri
Pa cekaj koga bi ti ? I ja bih Ancelottia al on nece u Inter...silenT je napisao/la:NESPOMINJI OVOG VIŠE MOLIM TE... dođe li on prestajem pratit nogometYuto je napisao/la:Claudio Ranieri
Sam mene zanima koga bi ljudi htjeli prvo streljati! Mislim da bi neko iz Intera prije zapošljavanja novog trenera trebao napraviti nekakav razgovor sa istim. Pa kad ga pita dobro kakve ti imaš zamisli, iste sekunde kad ovaj zucne 3-4-3 - FALA DOVIĐENJA! bravoBianconeri1988 je napisao/la:Koliko je kriv Gasperini toliko je i Moratti jer je imao povjerenja u pogrešnog čovjeka...
I ovo učestalo mjenjanje trenera sigurno neće pomoći ekipi.
Sa Benitezom i Leom ste makar pobjeđivali, sa ovim jedva i golove dajete...
Trpate tamo neke Augzburge, Koblenze, Maintscheve i ine kobaje, pa se odjednom palis ko zastava SAD u Iranu.anton 1983 je napisao/la: FORZA NOVARA!!!!Popušit će Šimi kao što su od Schalke, ajd nemoj se blamirati kako to Inter radi..Napoli je posljednja šansa za spas Talijanskog nogometa. Ovom Interu bu 5 godina trebalo da dođe sebi! Ak ima Boga neće to smeće proč skupinu LP-a!
Mislim da Ranieri uopće nebi bilo loš trener za Inter...ja neznam kad je on zadnji puta imao ekipu sa ovakvom kvalitetom da ju vodi..Uglavnom bilo kaj kaj ima kakvo takvo ime a da igra sa 4 igrača iza ima smisla...silenT je napisao/la:NESPOMINJI OVOG VIŠE MOLIM TE... dođe li on prestajem pratit nogometYuto je napisao/la:Claudio Ranieri
Ko god samo da ovaj amater ode...Yuto je napisao/la:
Znaci Delio Rossi,Ranieri,Zenga i ne znam ko jos.Izbora nema,u qrcu smo i cisto sumnjam da cemo se izvuc iz ovog...
Pa nećemo I ove godine jer 5 godina zaredom u Europi švabi imaju više pobjeda nad talijanima i sveukupno kada se koeficijent zbroji švabi su prestigli Talijane. **** to su argumenti, a ti se lupaj po glavi i dalje. Neko mora, ja neću, ja čilam i uživam!MaGiCa je napisao/la: Trpate tamo neke Augzburge, Koblenze, Maintscheve i ine kobaje, pa se odjednom palis ko zastava SAD u Iranu.
Odmori malo, jer cete i ove godine da ga duvate Italijanima. Pitanje je kome jos, posto je verovatni scenario da vas mi roknemo u grupi, pa davas saceka ili Inter ili Milan.
Neke tradicije ne treba menjati.