A kad vas toliko interesuje,sjednete u auto i pravac Međugorje(jer zbog ovakvih konja treba naplaćivati svaku info),uh pardon,pa nemate vozačku.
pozdrav iz snježne Hercegovine!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kerla(pič.k.a) je preDobar štoper, on i Bogi bi činili bedem pred našim golom. Ali po meni neka ne dolazi, nek' luta po propalim klubovima.fanatic1991 je napisao/la:uvijek sam govorio da bi volio da se kerla vrati kakav god da je covjek ali odlican je stoper (za nase uslove)Seyo_TM je napisao/la:Kol'ko se Kerla zajebao sto nam se "zamjerio", jedan mu klub "propade", drugi nije u stanju registrovati igraca tj njegakarma je opasna stvar, nek' se vrati i nek' ispravi ono sta je usr'o
Sam si kriv osto si nedorecen, cviko danas kaze nece niko doci dana i ne ocekuje nikoga osim Vernesa Selimovica!domorocki je napisao/la:Halo,uspaljeni balavci.Malo više respekta!budite Vi mangupi pa izvucite šta iz Brkinih usta.Iole stariji forumaši će skontati šta sam htio da kažem![]()
A kad vas toliko interesuje,sjednete u auto i pravac Međugorje(jer zbog ovakvih konja treba naplaćivati svaku info),uh pardon,pa nemate vozačku.
pozdrav iz snježne Hercegovine!!!
meni je receno to za napadaca prije par dana...ali mi nije receno kada bi trebao doci...domorocki je napisao/la:Pa da sam saznao ime bar bih ti poslao na pm,ko jednom do sad,koji je trebao doć al izjalovilo se na kraju.
ono što znam je da se radi o navalnom igraču
p.s.krije ko zmija noge
Seyo_TM je napisao/la:meni je receno to za napadaca prije par dana...ali mi nije receno kada bi trebao doci...domorocki je napisao/la:Pa da sam saznao ime bar bih ti poslao na pm,ko jednom do sad,koji je trebao doć al izjalovilo se na kraju.
ono što znam je da se radi o navalnom igraču
p.s.krije ko zmija noge
Pa hoče ljudi ime.Eto im...pile87 je napisao/la:Pa nemoj i ovdje drug dosta je bilo jednomDANDY je napisao/la:Kojašević!!!!
kako sam volio ovog igracaGrbavica moj zivot je napisao/la:pluton je napisao/la:tu sam da pomognem
![]()
potpis...Avanes je napisao/la:Da se niko ne naljuti, ali ovo sa Lazom je meni isto neki sindrom onih seljackih ženica kad ih muž udara.
Pa onda one pricaju fameliji kako on nju sto vise udara, one njega vise vole.
Hoomer je napisao/la:O cemu se raspravlja ovdje, evo gledam unazad par stranica sve same gluposti,mahalanja, nista konkretno, ali razumijem donekle udara ova pauza na psihu vecsamo da ne ode na gore ne do bog pa da neko ne zavrsi na Jagomiru dok počne PL.
opusteno vidite da nam je atmosfera u klubu odlična, ima se svega, dobre pripreme eto jos da se rijesi status Bekrića i abd ko na konju smo, nedo bog da nam je situacija ko kod komšinica sta bi onda?? plakali bi na forumu vidim i oni samo sto ne zaplaču a mi smo za njih sad izmislili svijet tako da samo opusteno, strpimo se jos tacno mjesec dana i onda laganini u nove pobjede ....
Ma bjaziiii. Opcina Novo Sarajevo trazi da pozajmi pare od ZeljeBolanBolan je napisao/la:Evo Sarajevo dobilo pomoć opštine Centar, Olimpic od opštine Novi grad, za Želju, sad za sad, vidim ništa (ili je već bilo ranije nekad?!)... Zanima me koliko opština Novo Sarajevo stoji iza Želje, ja bar do sad nisam vidio neku zainteresiranost (ili je do tog što nemam neko posebno mišljenje o Koldži)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.