Nikad mi bolja nije BPL sezona bila, dao bi lijevo mudo da je vi uzmete cisto sto imam jedno 5 unitedovaca u raji, a vec im krv na slamku pijem

YNWA do titule!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sta ti mislis je li bibliotekar pravi izbor za Liverpool ili smo mu otkaz morali dati na ljeto?neurofunk je napisao/la:Sutra dobit Norwich, samo je to bitno sad !
Ne znam zasto ti ovo treba ? Atmosfera je sjajna na nasoj temi a ti bezveze potpaljujes vatru.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sta ti mislis je li bibliotekar pravi izbor za Liverpool ili smo mu otkaz morali dati na ljeto?neurofunk je napisao/la:Sutra dobit Norwich, samo je to bitno sad !
Valencia je napisao/la:Nevjerovatno!
Ako Liverpul uzme titulu, a nadam se da hoce, bice to senzancija na nivou...
(skoro)
![]()
U vezi sa chimBelmin6 je napisao/la:Joj Magicni al se jeftino prodaješ. Nije to za tebe.
Magica je uvijek navijao za Liverpool u Premu, ako nisi znao.Belmin6 je napisao/la:Joj Magicni al se jeftino prodaješ. Nije to za tebe.
Šalim se malo bolan, nemoj odmah da se pališ.MaGiCa je napisao/la:
U vezi sa chim![]()
U Engleskoj ne navijam ni za koga, ali mi je drago kad puknu oni koji su se preplatili na titule+sheici+Rusi.
Ako je to prodaja - ondaK super.
Tebe nisam ništa pitao, okeHenderson je napisao/la: Magica je uvijek navijao za Liverpool u Premu, ako nisi znao.
IspravljenoMaGiCa je napisao/la:Liverpool je bio najveci engleski klub svih vremena i najuspeshniji klub Britanije u XX veku. Upamti to.![]()
:
Kako mozes da ispravis momak, pa i dalje je najuspesniji u XX veku.Nitro je napisao/la:IspravljenoMaGiCa je napisao/la:Liverpool je bio najveci engleski klub svih vremena i najuspeshniji klub Britanije u XX veku. Upamti to.![]()
:
Paradajz je napisao/la:Kako mozes da ispravis momak, pa i dalje je najuspesniji u XX veku.Nitro je napisao/la:IspravljenoMaGiCa je napisao/la:Liverpool je bio najveci engleski klub svih vremena i najuspeshniji klub Britanije u XX veku. Upamti to.![]()
:
Dobro, nisam navijao. To je teshka rech. Navijam samo za Napoli.Henderson je napisao/la: Magica je uvijek navijao za Liverpool u Premu, ako nisi znao.
A tko kazhe da se palimBelmin6 je napisao/la:Šalim se malo bolan, nemoj odmah da se pališ.![]()
Ko je i dalje #1 u Evropi po rezultatima, od engleskih klubovaNitro je napisao/la:Ispravljeno
Je li istina da je ovo izjavio poslije utakmice?Reporter: Who will win the Premier League?
Poyet: "My friend Luis Suárez"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.