FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2012, 12:21

Arogantni je napisao/la:Nista posebno taj novi igrac...
Za Bekrica ce se tek znati oko 15. hoce l' ostati u Zelji ili ici vani...
Ocekujte u Rovinju i jednog golmana... Proba je u pitanju...
Znas li mozda o kome se radi, jer itekako nam je potreban dobar golman.

Necemo se valjda oslanjati na Gusu old-timera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 feb 2012, 12:22

Nesto kontam,ovo spominjanje da ce doci jos jedan igrac danas...kao da ce se nesto desiti ukoliko se spomene njegovo ime,kao da on onda nece doci ako mi saznamo da treba doci...Mislim da nema potrebe da se kriju neke takve stvari ako neko ima iole dobar info.To je ok,npr. da se kaze,imam info da bi taj i taj igrac mogao da se pojavi danas na pripremama.Niko nece rezati glave ako se to ne desi i taj igrac se ne pojavi.Ali ne treba sada ni lupati,nego samo ako bas neko ima odredjenu informaciju.Zasto da ne,ovde smo da pricamo o tome ko bi mogao doci,ko bi nam trebao,ko bi mogao otici itd...Normalno je da moze biti i gresaka u takvim informacijama,ali sigurno nee biti zlonamjerne.Ako neko ima pojma ko bi se mogao pojaviti na pripremama danas,neka napise,nece se nista lose desiti zbog toga :)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 feb 2012, 12:35

@boccaccio

Od dana kad ekipa krene na pripreme kod nas krece prica "danas bi se trebao pojaviti jedan igrac" ali njegovo ime niko ne zna. Barem ga ne zna onaj koji napise ili kaze tj. onaj koji prenese informaciju koju mu je opet rekao neko a koliko je taj neko pouzdan to nije bitno. Osjedise ljudi vise cekajuci to "danas" oliti dan, eventualnog, dolaska nekog novog igraca.
Ne trebas se nervirati, jednostavno samo predji preko posta kao da ga nisi ni procitao i kao da niko nije spomenuo tajnovitog igraca koji bi se "danas" trebao prikljuciti.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 feb 2012, 12:39

Ja sam se jednom opekao na ljeto kada sam spomenuo koji ce nas igraci pojacati i naravno bio sam popljuvan iako su nas ti igraci kasnije pojacali a Visca napustio sto sam takodjer napisao da ce uraditi...
Bio sam nazvan svakojakim imenima eto recimo insider ili nesto tome sl...
Od tad vise nikad necu napisati imena igraca koji dolaze i koji odlaze, al' eto opet sam napisao kakve i odakle Bekric ima ponude sto se ispostavilo tacnim u njegovom intervjuu na ovoj stranici... Da znate jos uvijek nije odbio ponudu iz Izraela al' ne mora znaciti da nece kao sto je uradio sa onom iz Madjarske...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 02 feb 2012, 12:46

Ma, nažalost, ima raje koja napiše da će uskoro neko doći samo da skrene pažnju na sebe. Mogu i ja sada napisati: Ej ljudi danas jedan igrač dolazi, ne mogu vam reći o kome se radi, vidjet ćete; i da mi neki od vas povjeruju, a čisti šupljak. Zato što drug bočačo kaže, neće se rezat' glave ako imate šta podijelite majka mu stara. Iskreno, sad kad je već na pripremama i kad je već Amar išao po njega, biće mi žao ako nas Samir napusti prije potpisa ugovora :D
Osim - drugo ime za Želju !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2012, 12:46

Arogantni je napisao/la:Ja sam se jednom opekao na ljeto kada sam spomenuo koji ce nas igraci pojacati i naravno bio sam popljuvan iako su nas ti igraci kasnije pojacali a Visca napustio sto sam takodjer napisao da ce uraditi...
Bio sam nazvan svakojakim imenima eto recimo insider ili nesto tome sl...
Od tad vise nikad necu napisati imena igraca koji dolaze i koji odlaze, al' eto opet sam napisao kakve i odakle Bekric ima ponude sto se ispostavilo tacnim u njegovom intervjuu na ovoj stranici... Da znate jos uvijek nije odbio ponudu iz Izraela al' ne mora znaciti da nece kao sto je uradio sa onom iz Madjarske...
preozbiljno se shvaca ovo sve!
Evo pored njih dvojice evo i ja te molim de napisi ko i sta!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 feb 2012, 12:48

Ne nerviram se moj @Stole,znas da sam bar ja strpljiv.Nego eto,cisto da napisem da u varijantama kada mnogi nesto cekaju,nekog ocekuju,zahuktale se pripreme i u tom smislu,kada neko kaze doci ce jedan igrac,znaci da ima info da ce neko doci.I to je super.Ali nema razloga da se to ime ne spomene,kao da ce se spominjanjem tog imena sve pokvariti,pa ovaj nece doci.Doci ce ako dodje,nema sta,zna se da se mnogo toga mijenja iz sata u sat.Nije tragedija ako taj spomenuti igrac ne dodje.Znaci ako neko odluci da napise da ce neko doci,neka slobodno napise prezime tog igraca.Ima nekih ovde koji znaju svasta nesto i ne napisu nista na ovom forumu i meni je to cak i postenije,bar ne zahuktava pricu..Sada u ovom trenutku,kada svi citamo i kada se bas ono zanimamo kako sve to tece u Medjugorju,pojavi se info da ce "neki" igrac doci...odmah ide 500 postova na to,daj neki info,ko bi to mogao biti...a sve bespotrebno.Daj to prezime,pa nema veze ako i ne dodje,na pripremama se uvijek to desava.
@Rioo je uvijek imao dobre informacije,a onda je odjednom poceo da forsira i sebe i informacije.Govorim to kao primjer.Lijepo je to,ali normalno je da se ne treba ni tako bas zalijetati.Onako brate,ako neko nesto cuje,neka napise,forum i jeste jedna velika mahala,ne zasjeda ovde skupstina kluba,pa ce neko krivicno odgovarati ako se info ne pokaze tacnim.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 feb 2012, 12:56

Dobro j vise . Poceli ste se svadzat zbog cega?? Svi ko fol nesto znate a i sami smo svjesni da igraci Zelje skoro nista ne znaju o mogucim pojacanjima znaci ta opcija vam otpada. Strucni stab radi svoj posao ali sigurno ne idu okolo i govore doci ce taj i taj jer se i prije par puta desavalo da je sve u tajnosti da nebi neko drugi krenuo za istim igracem znaci i ta vam opcija otpada. Ostaje vam par opcija kao gledanje u solje, bacanje graha i vidovita SKLJ.. :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 02 feb 2012, 13:01

Da li ce Bekrija potpisati ili nece realno ne zna ni on sam,receno je da se ceka ponuda ako ne dodje onda ce u Zelju.Ovo se meni ni malo ne svidja,ugrozava se ugled kluba,kao,ako me niko ne bude trazio ja cu u Zelju al Bekrija je Bekrija :) zna li neko kad pocinje liga i kad je sljedeca prijateljska?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 02 feb 2012, 13:39

Vozdra raja. Novi sam na forumu pa ovom prilikom pozdravljam plavu krv ma gdje bila :D

Evo jedna stara sliba iz jednog kao albuma grbova glavnih timova iz većine država. Slika govori sve ko razumije (divove nema, ne znam zašto :shock: )

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 02 feb 2012, 13:43

Evo nešto iz starih dobrih vrema da se malo starija raja podsjete:

slika

slika

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 02 feb 2012, 14:35

čamac je napisao/la:Vozdra raja. Novi sam na forumu pa ovom prilikom pozdravljam plavu krv ma gdje bila :D

Evo jedna stara sliba iz jednog kao albuma grbova glavnih timova iz većine država. Slika govori sve ko razumije (divove nema, ne znam zašto :shock: )

slika
Ako si ti novi ja sam onda osnivac foruma :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 feb 2012, 17:18

domorocki je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
Haj ne SERI,živ bio.juče pišeš kako je šuplja da je u međugorju,danas ovo :oops:

btw.treba još jedan igrač da se pojavi danas ;)

Ili napisi koji je igrac ili suti.
Jer stvarno pocinjete jest go.v.na. Svi nesto znate, ali kad treba imenovat niko nista.
NO PYRO NO PARTY

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 02 feb 2012, 17:50

na kraju niko ne dodje i bila rasprava dzaba :mrgreen:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 feb 2012, 17:52

Kol'ko se Kerla zajebao sto nam se "zamjerio", jedan mu klub "propade", drugi nije u stanju registrovati igraca tj njega :lol: karma je opasna stvar, nek' se vrati i nek' ispravi ono sta je usr'o :mrgreen:

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 feb 2012, 17:52

Kojašević!!!!

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 02 feb 2012, 17:56

DANDY je napisao/la:Kojašević!!!!
Šta sa njim ?
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 02 feb 2012, 17:57

Seyo_TM je napisao/la:Kol'ko se Kerla zajebao sto nam se "zamjerio", jedan mu klub "propade", drugi nije u stanju registrovati igraca tj njega :lol: karma je opasna stvar, nek' se vrati i nek' ispravi ono sta je usr'o :mrgreen:
uvijek sam govorio da bi volio da se kerla vrati kakav god da je covjek ali odlican je stoper (za nase uslove) ;)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 02 feb 2012, 17:58

Bata_Barata je napisao/la:
Šta sa njim ?

O čemu se radi ba !? :?
TM87

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 feb 2012, 17:59

Pa nemoj i ovdje drug dosta je bilo jednom :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, ristagrad i 35 gostiju.