Ne nerviram se moj @Stole,znas da sam bar ja strpljiv.Nego eto,cisto da napisem da u varijantama kada mnogi nesto cekaju,nekog ocekuju,zahuktale se pripreme i u tom smislu,kada neko kaze doci ce jedan igrac,znaci da ima info da ce neko doci.I to je super.Ali nema razloga da se to ime ne spomene,kao da ce se spominjanjem tog imena sve pokvariti,pa ovaj nece doci.Doci ce ako dodje,nema sta,zna se da se mnogo toga mijenja iz sata u sat.Nije tragedija ako taj spomenuti igrac ne dodje.Znaci ako neko odluci da napise da ce neko doci,neka slobodno napise prezime tog igraca.Ima nekih ovde koji znaju svasta nesto i ne napisu nista na ovom forumu i meni je to cak i postenije,bar ne zahuktava pricu..Sada u ovom trenutku,kada svi citamo i kada se bas ono zanimamo kako sve to tece u Medjugorju,pojavi se info da ce "neki" igrac doci...odmah ide 500 postova na to,daj neki info,ko bi to mogao biti...a sve bespotrebno.Daj to prezime,pa nema veze ako i ne dodje,na pripremama se uvijek to desava.
@Rioo je uvijek imao dobre informacije,a onda je odjednom poceo da forsira i sebe i informacije.Govorim to kao primjer.Lijepo je to,ali normalno je da se ne treba ni tako bas zalijetati.Onako brate,ako neko nesto cuje,neka napise,forum i jeste jedna velika mahala,ne zasjeda ovde skupstina kluba,pa ce neko krivicno odgovarati ako se info ne pokaze tacnim.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !