Ode covjek hladno u Borac,u cvajtaruSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kiso, Kiso daBogda stalno kikso

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ode covjek hladno u Borac,u cvajtaruSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kiso, Kiso daBogda stalno kikso
Loša kopija Manijaka hahahahahklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
Evo nabrzaka pred spavanje da sklepam, pusti video i citaj Beduinov tekst, skoro pa sam samo preveo njihovu pjesmuklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
Vojna tajna- strogo pov.klasik je napisao/la:Pa ko ti ovde moze istrcat kontru?sloboda72 je napisao/la:................................PIRIĆ
.....EFENDIĆ.......MEHMEDAGIĆ......KOSTIĆ....IVETIĆ
...............STJEPANOVIĆ...........MERZIĆ
.......SARIĆ..................ZEBA.................ORDAGIĆ
................................KRPIĆ
Ovo je startna postava.Odbrambena formacija.Vrebanje kontre kao na Grbavici.Što tempo bude sporiji to bolje za nas. Kad je tempo sporiji teže je napraviti viška igrača . Ahmetovića i Veselog Musemić čuva za Olimpic.
12 - 17 Salt City - prodajaSaLL/ihovic je napisao/la:Ljudi može li mi neko reći hoće li biti danas ispred tribine prodaja karata sa članskom kartom da se može uzet.Juče me sestra zeznula nije stigla uzet a ja danas u Gračanici imam turu pa poslije toga moram diete doktoru vodit i neću nikako imat vremena.Il da ja pripremim sedmaka
I za zapad i za sjever ti je 10 ulaz..SaLL/ihovic je napisao/la:Ljudi može li mi neko reći hoće li biti danas ispred tribine prodaja karata sa članskom kartom da se može uzet.Juče me sestra zeznula nije stigla uzet a ja danas u Gračanici imam turu pa poslije toga moram diete doktoru vodit i neću nikako imat vremena.Il da ja pripremim sedmaka
Hvala družetzmalisa je napisao/la:12 - 17 Salt City - prodajaSaLL/ihovic je napisao/la:Ljudi može li mi neko reći hoće li biti danas ispred tribine prodaja karata sa članskom kartom da se može uzet.Juče me sestra zeznula nije stigla uzet a ja danas u Gračanici imam turu pa poslije toga moram diete doktoru vodit i neću nikako imat vremena.Il da ja pripremim sedmaka
Od 17 sati okupljanje u kavezu, i prodavanje karti sa članskim do odlaska na tribinu
Kad je planirano da se krene iz kaveza na tribine ?tzmalisa je napisao/la:12 - 17 Salt City - prodajaSaLL/ihovic je napisao/la:Ljudi može li mi neko reći hoće li biti danas ispred tribine prodaja karata sa članskom kartom da se može uzet.Juče me sestra zeznula nije stigla uzet a ja danas u Gračanici imam turu pa poslije toga moram diete doktoru vodit i neću nikako imat vremena.Il da ja pripremim sedmaka
Od 17 sati okupljanje u kavezu, i prodavanje karti sa članskim do odlaska na tribinu
Nema nigdje zvanično, utakmica je u pola 8, znači možda oko 7Mortus je napisao/la:Kad je planirano da se krene iz kaveza na tribine ?tzmalisa je napisao/la:12 - 17 Salt City - prodajaSaLL/ihovic je napisao/la:Ljudi može li mi neko reći hoće li biti danas ispred tribine prodaja karata sa članskom kartom da se može uzet.Juče me sestra zeznula nije stigla uzet a ja danas u Gračanici imam turu pa poslije toga moram diete doktoru vodit i neću nikako imat vremena.Il da ja pripremim sedmaka
Svaka cast na trudu al zar smo pored tolikog broja talentovanih tekstosklepaca i milion pjesama u nasoj kulturi spali da uvijek sve moramo kopirati. Eto ti imas taj dar i ubjedjen sam da za sedmicu dana mozes odabrati i pratecu pjesmu kao himnu uz to sveBeduin je napisao/la:Evo nabrzaka pred spavanje da sklepam, pusti video i citaj Beduinov tekst, skoro pa sam samo preveo njihovu pjesmuklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
![]()
Jednom iznenada, ja zaljubih se
Moja ljubav vjecna, Sloboda postade.
Vrijeme prolazilo, ja jos uvijek tu
Crveno-crnu ljubav bodrim na Tusnju
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Slobodo volim te
Ne igra Haurdic jbgNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gubimo danas 0:2, Haurdic kriv kod oba gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.