U petak Lazar dolazi,pa Kerla i dosta za sad
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=31897" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
--------------Sogun---------------
B.Colic------Bogi-----Vasa-Kvesa
---------Nyema----------- -----------------BETON!
Beslija-------Bekric-------Smajke
---------------Zeba------------------ -----spoj lijepih poteza, efikasnosti, iskustva
-------------Adilovic----------------
Svraka i Jamak out. Malo mi je zao al sta je tu je ...iako bi trebali imati jednog trkaca tipa Svrake ne znam, vidjecemo kad to Amar poslozio... koja perverzija! (Gotovo cijela ekipa ima iskustva u inostranstvu i nekim uefa takmicenjima sto je svakako predobro. Bekric razigrava, zeba asistira mpotezi, finte tecna igra, puno pasova sve mi mirise na to
---------------Zeba------------------ -----spoj lijepih poteza, efikasnosti, iskustva
Svraka i Jamak out. Malo mi je zao al sta je tu je ...iako bi trebali imati jednog trkaca tipa Svrake ne znam, vidjecemo kad to Amar poslozio... koja perverzija! (Gotovo cijela ekipa ima iskustva u inostranstvu i nekim uefa takmicenjima sto je svakako predobro. Bekric razigrava, zeba asistira mpotezi, finte tecna igra, puno pasova sve mi mirise na to
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 01 feb 2012, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
brat bratu niste imali nikad jacu ekipu a tamburaju vas dole po hercegovininime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
Svraka i Jamak out. Malo mi je zao al sta je tu je ...iako bi trebali imati jednog trkaca tipa Svrake ne znam, vidjecemo kad to Amar poslozio... koja perverzija! (Gotovo cijela ekipa ima iskustva u inostranstvu i nekim uefa takmicenjima sto je svakako predobro.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:brat bratu niste imali nikad jacu ekipu a tamburaju vas dole po hercegovininime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
Svraka i Jamak out. Malo mi je zao al sta je tu je ...iako bi trebali imati jednog trkaca tipa Svrake ne znam, vidjecemo kad to Amar poslozio... koja perverzija! (Gotovo cijela ekipa ima iskustva u inostranstvu i nekim uefa takmicenjima sto je svakako predobro.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Kad je bila ona sezona kad su nas u svakoj pripremnoj uzimali i onda jel ono protiv newcastlea igrali ne znam ...al znam da ove utakmice nisu mjerilo, s tim je i rezultat u drugom planu...astra1922 je napisao/la:brat bratu niste imali nikad jacu ekipu a tamburaju vas dole po hercegovininime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
uglavnom vjerujem da ce vam Vas stadion bit krcat kad Zeljo dodje.
ma onaj se nalozio odma zezam se al ekipa je dobra mislim da iz nase lige nema za vas pojacanja
vidimo se u gradaccu nadam se da vas ta tri izgubljena boda nece kostat titule 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja mislim da ce beslija ispasti iz prve postave, ukoliko bekric dodje, jer ni na ovim pripremema ne igra u prvoj postavinime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
Za zivot cijeli!
zvijezda ako dobije zelju ja pojdem svoj slamnati sesir? mozeastra1922 je napisao/la:ma onaj se nalozio odma zezam se al ekipa je dobra mislim da iz nase lige nema za vas pojacanjavidimo se u gradaccu nadam se da vas ta tri izgubljena boda nece kostat titule
Bosna <3
pa ne b i nam bilo prvi put al eto nek pobijedi bolji ja zadovoljanpluton je napisao/la:zvijezda ako dobije zelju ja pojdem svoj slamnati sesir? mozeastra1922 je napisao/la:ma onaj se nalozio odma zezam se al ekipa je dobra mislim da iz nase lige nema za vas pojacanjavidimo se u gradaccu nadam se da vas ta tri izgubljena boda nece kostat titule
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja bih to ovako 
-----------------Gusoni
B.Colic------Bogi-----Vasilic-----Kvesic
-----------------Nyema-----------
---Smajic-------Bekric------Zeba
-------Adilovic-----Selimovic----------
Neka 4-4-2 finta
jer realno vrijeme je vishe da pocnemo sa 2 napadaca pogotovo ako bekrija potpise, zeba nek daje lopte Adilovicu, a Bekric Selimovicu :DDD
-----------------Gusoni
Neka 4-4-2 finta
... srcu draga boja plava ...
evo vam formacija po meniMalta23 je napisao/la:Ja bih to ovako
-----------------Gusoni
Neka 4-4-2 fintajer realno vrijeme je vishe da pocnemo sa 2 napadaca pogotovo ako bekrija potpise, zeba nek daje lopte Adilovicu, a Bekric Selimovicu :DDD
------------bukvic------------
cola--------cutuk-----bogi--------kvesa
------------svraka-------nyema---
smajic-----------bekric..............zeba
..................adil
Bosna <3
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
@pluton to je ta formacija u kojoj ce Željo igrat.Samo sto ce vrlo vjerovatno branit Guso ili Karic i Umjesto Cutka u odbrani ce biti Vasilic.
svoj ti pos'o !
vidjet ces da ce se cule izboriti pored vece(on mi je smotan nakav)Grbavica moj zivot je napisao/la:@pluton to je ta formacija u kojoj ce Željo igrat.Samo sto ce vrlo vjerovatno branit Guso ili Karic i Umjesto Cutka u odbrani ce biti Vasilic.
Bosna <3
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mislim da ćemo i u nastavku igrati ovu 4-1-4-1 formaciju s kojom smo ostvarili ove rezultate, ako dođe Bekrić će uskočiti na mjesto Jamaka, dok se ostalo ništa neće promjeniti.
Ja to zamišljam ovako:

Ja to zamišljam ovako:

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
- spielführer_21
- Kontakt:
partibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 01 feb 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
post u skladu sa nikompartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
dje je zapelo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- partibrejker1921
- Kontakt:
Biće to dobro, ekipa je i bez njega dovoljno jaka da bez mnogo problema osvoji duplu krunu.
mah, svejedno, ako dodje odlicno ako ne,jbg doci ce neko drugi... interesuje me gdje je zapelo. a da smo toliko jaki i nismo...partibrejker1921 je napisao/la:Biće to dobro, ekipa je i bez njega dovoljno jaka da bez mnogo problema osvoji duplu krunu.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.