U petak Lazar dolazi,pa Kerla i dosta za sad

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
brat bratu niste imali nikad jacu ekipu a tamburaju vas dole po hercegovininime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
--------------Sogun---------------
B.Colic------Bogi-----Vasa-Kvesa
---------Nyema----------- -----------------BETON!
Beslija-------Bekric-------Smajke
---------------Zeba------------------ -----spoj lijepih poteza, efikasnosti, iskustva
-------------Adilovic----------------
Svraka i Jamak out. Malo mi je zao al sta je tu je ...iako bi trebali imati jednog trkaca tipa Svrake ne znam, vidjecemo kad to Amar poslozio... koja perverzija! (Gotovo cijela ekipa ima iskustva u inostranstvu i nekim uefa takmicenjima sto je svakako predobro.
astra1922 je napisao/la:brat bratu niste imali nikad jacu ekipu a tamburaju vas dole po hercegovininime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
---------------Zeba------------------ -----spoj lijepih poteza, efikasnosti, iskustva
Svraka i Jamak out. Malo mi je zao al sta je tu je ...iako bi trebali imati jednog trkaca tipa Svrake ne znam, vidjecemo kad to Amar poslozio... koja perverzija! (Gotovo cijela ekipa ima iskustva u inostranstvu i nekim uefa takmicenjima sto je svakako predobro.
Kad je bila ona sezona kad su nas u svakoj pripremnoj uzimali i onda jel ono protiv newcastlea igrali ne znam ...al znam da ove utakmice nisu mjerilo, s tim je i rezultat u drugom planu...astra1922 je napisao/la:brat bratu niste imali nikad jacu ekipu a tamburaju vas dole po hercegovininime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
ja mislim da ce beslija ispasti iz prve postave, ukoliko bekric dodje, jer ni na ovim pripremema ne igra u prvoj postavinime_tm87 je napisao/la:Puca me neka euforija, kad ce vise pocetak ...ovo za Bekrica savrseno ako na kraju potpise.
Svraka i Jamak out. Malo mi je zao al sta je tu je ...iako bi trebali imati jednog trkaca tipa Svrake ne znam, vidjecemo kad to Amar poslozio... koja perverzija! (Gotovo cijela ekipa ima iskustva u inostranstvu i nekim uefa takmicenjima sto je svakako predobro. Bekric razigrava, zeba asistira mpotezi, finte tecna igra, puno pasova sve mi mirise na to
zvijezda ako dobije zelju ja pojdem svoj slamnati sesir? mozeastra1922 je napisao/la:ma onaj se nalozio odma zezam se al ekipa je dobra mislim da iz nase lige nema za vas pojacanjavidimo se u gradaccu nadam se da vas ta tri izgubljena boda nece kostat titule
pa ne b i nam bilo prvi put al eto nek pobijedi bolji ja zadovoljanpluton je napisao/la:zvijezda ako dobije zelju ja pojdem svoj slamnati sesir? mozeastra1922 je napisao/la:ma onaj se nalozio odma zezam se al ekipa je dobra mislim da iz nase lige nema za vas pojacanjavidimo se u gradaccu nadam se da vas ta tri izgubljena boda nece kostat titule
evo vam formacija po meniMalta23 je napisao/la:Ja bih to ovako
-----------------Gusoni
B.Colic------Bogi-----Vasilic-----Kvesic
-----------------Nyema-----------
---Smajic-------Bekric------Zeba
-------Adilovic-----Selimovic----------
Neka 4-4-2 fintajer realno vrijeme je vishe da pocnemo sa 2 napadaca pogotovo ako bekrija potpise, zeba nek daje lopte Adilovicu, a Bekric Selimovicu :DDD
vidjet ces da ce se cule izboriti pored vece(on mi je smotan nakav)Grbavica moj zivot je napisao/la:@pluton to je ta formacija u kojoj ce Željo igrat.Samo sto ce vrlo vjerovatno branit Guso ili Karic i Umjesto Cutka u odbrani ce biti Vasilic.
partibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
post u skladu sa nikompartibrejker1921 je napisao/la:Nemate potrebe da stavljate Bekrića u kojekakve sastave jer su šanse da potpiše od danas vrlo male.
mah, svejedno, ako dodje odlicno ako ne,jbg doci ce neko drugi... interesuje me gdje je zapelo. a da smo toliko jaki i nismo...partibrejker1921 je napisao/la:Biće to dobro, ekipa je i bez njega dovoljno jaka da bez mnogo problema osvoji duplu krunu.