Viagogo.bavarian_bk je napisao/la: ↑16 dec 2019, 14:00Pozdrav momci.
Recite mi gdje je najbolje gledati karte/ulaznice za utakmicu Bayerna, konkretno na ovu protiv Chelsea sto se igra 18.3.?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Taman protivnik, ni preslab ni jak.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Mislite da smo toliko jaci od chelsea, po meni je to 55 45
Ako nas povrede zaobiđu onda smo favoriti u ovom dvomeču.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo izgleda da smo konacno nasli kupca za Bou haha mozda ode u januaru u Fener
Volim te Zeljo!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
On se treba prebaciti u rap, nek ide snimati neke pjesme svakako se lozi na to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ipak ništa specijalno od Coutinha. Pa evo i Quaison se poigrava s ovima. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 23:41Pa dobro, ali on je prodat i za nas završena priča...Ili se to nadaš da će se ipak nekad vratiti?Stefan Effenberg je napisao/la: ↑13 dec 2019, 22:43Fenomenalna partija Sanchesa u dresu Lillea. Konacno, bilo je vrijeme. Cini se da je i skinuo nesto kilograma, kod njega mi se cini da je najveci problem neigranje, nerazvijanje zbog sjedenja na klupi a u ovim godinama on mora igrati non stop. Vidjet cemo kako ce se razvijati dalje u toku sezone.![]()
Ma samo smatram da sa njim nije bilo plana. Kupili smo ga, momak prosjedio na klupi, nikad poštene prilike nije dobio, iskrcali solidnih 35+ milijuna, nikakvog plana sa njim nije bilo.
Trebali smo ga kupiti, zakapariti, i ostaviti ga da se razvija u Benfici još barem dvije godine a ne da je tako mlad promijenio svoj život iz temelja. Nisu svi jednaki i ne mogu se prilagoditi odmah na novi život a pogotovo to vrijedi za igrače iz južnijih krajeva kojima treba dosta vremena da se stope sa kulturom i običajima Njemačke. Ili kad smo ga već kupili, trebali smo ga onda i forsirati i istrpjeti njegove nedostatke.
Uglavnom, da ne duljim previše, totalno nelogičan odnos uprave i trenerskog tima prema njemu otpočetka pa do kraja njegovog angažmana u Bayernu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lewa na iskušenju stigao ga Werner sutra mora i on dva ili više
Werner se ne šali. Trebao bi sutra trpač Majncova da trpa Frajburg
ide trica Lewe sutra i onda cetiri meca bez gola
Sad kad pogledam Bayern-Freiburg je derbi sutrašnjeg dana, peti i šesti na tabeli 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Liverpool uze Minimina iz Salzburga za 7 miliona jbt
Kako da to promakne nasoj upravi?
Ono je strasan igrac, pa cak i da ne pokaze nista, 7 miliona je jbt, vise je na plate uzeo onaj Renato
Kako da to promakne nasoj upravi?
Ono je strasan igrac, pa cak i da ne pokaze nista, 7 miliona je jbt, vise je na plate uzeo onaj Renato
- Omerbavarac
- Kontakt:
Flick vjeruje u parolu, svi u napad, jedan je Hase. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hrabar sastav Hansija
- Omerbavarac
- Kontakt:
Phonzieeee!!! 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva je igračima Alfonso
bravo Brazzo na kupovini
Čovjek je zvjer Alaba će teško na neka ponovo

Čovjek je zvjer Alaba će teško na neka ponovo
Samo da ostave ovog Flicka poslije pauze, pa čovjek od govana pravi pitu.
Davies na beku bolji nego Alaba u zadnje dvije godine, ako ne i vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.