FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imal ko kakvu inf dje se okuplja ako se mislilo ispred stadiona, na stajanju il pree zapadom???
- Beduin
- Kontakt:
Da i kopiramo Sarajevo od prosle 2 godine, ja zadovoljan. Ove godine kup, naredne titula i mirna Tuzla.TaRgEt_ je napisao/la:Samo da kazem da ce Strumfovi postati sutra Strumfete ! Zivjeli , Sloboda prvak ne samo ove godine !
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
SOLINA je napisao/la:Beduin je napisao/la: I ti prolazis pored toga, zastajes i gledas, i dodjes na forum da pozoves da se to veceras odradi.![]()
Ne ides na Pale da odradjujes nesto, grob te yebo, u svom gradu nisi mogo takvo sranje pocijepati, ee muko moja.
Kakav nam je grad i policija,mene bi uhapsili zbog deranja plakata na javnom mjestu,čak bi i novčano fasovao.Ovo pišem iz prijeeeee mlađih dana,iskustvo.Ko razumije,shvatit će.

Zbunio se Edin075, Zeba ne igra naredno kolo PLBiH, a Haurdic sutra u kupu, kao sto kaze i FukaraTZ.fukaratz je napisao/la:zar Zeba ne pauzira protiv OlimpicaEdin075 je napisao/la:Osim Zebee protiv zelje nece igrat ?a pravo nastupa nema ni Haurdic
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ima li ko jos kakvih info, prema nekim informacijama do kojih sam ja dosao, Kole je imao danas zdravstvenih problema i upitan je za sutra :/
Nije jos nista gotovo, ali nase borbe za trofeje i europski koef. su tek pocele, samo eto steta ako ne osvojimo titulu zbog dobrog tima i jer nam se dosta stvari poklopilo ove sezone, a i narednih par godina bi igrali bez tog pritiska od trofeja prvenstva.Beduin je napisao/la:Da i kopiramo Sarajevo od prosle 2 godine, ja zadovoljan. Ove godine kup, naredne titula i mirna Tuzla.TaRgEt_ je napisao/la:Samo da kazem da ce Strumfovi postati sutra Strumfete ! Zivjeli , Sloboda prvak ne samo ove godine !
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Ma napadamo trofeje, uz malo srece i nasu pribranost nesto cemo osvojiti. Svi smo ponosni na ove momke, Upravu i Azmira, toliko lijepih stvari se desilo u ovoj godini tako da show time tek pocinje. A i taj koef. u Evropi tek trebamo stvarati, iz godine u godinu cemo biti sve jaci i jaci, aBd.pinoglavi je napisao/la:Nije jos nista gotovo, ali nase borbe za trofeje i europski koef. su tek pocele, samo eto steta ako ne osvojimo titulu zbog dobrog tima i jer nam se dosta stvari poklopilo ove sezone, a i narednih par godina bi igrali bez tog pritiska od trofeja prvenstva.Beduin je napisao/la:Da i kopiramo Sarajevo od prosle 2 godine, ja zadovoljan. Ove godine kup, naredne titula i mirna Tuzla.TaRgEt_ je napisao/la:Samo da kazem da ce Strumfovi postati sutra Strumfete ! Zivjeli , Sloboda prvak ne samo ove godine !
075 ❤
075 ❤
Meni stalo na 4-1DoeTz je napisao/la:![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Postavio sve rezultate gdje mi prolazimo

-
- Kontakt:
Eno slika na Slonu, KAPA DOLE MOMCIMA KOJI SU OTIŠLI!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Svaka čast i kapetanu Sulejmanu Djoriću koji je odvezao momke na trening!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
eto malo pirotehnike na stadionu 

Sloboda je cijeli život moj !
Ma bježi meni tri puta zaustavilo na 2:4solinas je napisao/la:Meni stalo na 4-1DoeTz je napisao/la:![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Haloooooo SJEVER GORIIIIIII.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Sjever zapaljen sutra tek ide ono najjace, i da ko nije bio El Faraon je prisustvovao treningu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fukare-z ... nas/191653
MI SMO FUKARE NAJACE SMO NAJACE!!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Nadam se da će ponovit' ovo sutra, samo ne u teren.TZ075 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fukare-z ... nas/191653

Teren je odlican i nakon treninga sto je odlicno. Sutra najavljuju lijepo vrijeme. Husref aktivan par puta eksplodirao. Kostic odradio citav trening Ahmet igrao za rezerve Krpic bio medju starterima zabio oba gola. U dobroj je formi
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Sutra strobove, hebo bakljeNKMramor je napisao/la:Nadam se da će ponovit' ovo sutra, samo ne u teren.TZ075 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fukare-z ... nas/191653
MI SMO FUKARE NAJACE SMO NAJACE!!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.