I meni se vise svidjao 7 nations army. Al dzaba kad je svaka stuha od kluba pocela da to kopira i uzima. Sjecam se , rpvi da je to Atletico uradio a onda i mnogi drugi...Bundesliga je napisao/la: ↑14 dec 2019, 20:27Stvarno ne razumijem zasto su The White Stripes zamijenili sa onim sranjem od muzike nakon sto Bayern da gol![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- Sarrifufna
Jah, dje ste trendseteri, nisam vas prepoznao.

pocasni precjednik @ FK Formula
-
- Kontakt:
Tacno, i ja sam primijetio da je Atletico to radio, a i na SP u Rusiji isto nakon postignutog gola. Takodjer i u finalu LP-a se koristila. Od velikih klubova, sigurno je Bayern prvi koristio i to dugo vremena, ali kada su je vec mijenjali zbog pomenutih stvari onda su mogli uzeti nesto bolje od ovog karnevalskog sranja.Scholl je napisao/la: ↑14 dec 2019, 23:53I meni se vise svidjao 7 nations army. Al dzaba kad je svaka stuha od kluba pocela da to kopira i uzima. Sjecam se , rpvi da je to Atletico uradio a onda i mnogi drugi...Bundesliga je napisao/la: ↑14 dec 2019, 20:27Stvarno ne razumijem zasto su The White Stripes zamijenili sa onim sranjem od muzike nakon sto Bayern da gol![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jučer je skoro sve dobro izgledalo, izuzev što smo u nekih petnaestak minuta prvog poluvremena, nakon gola Werdera djelovali pogubljeno. Nakon što smo opet krenuli fulati i kada je Lewa još propustio onu veliku priliku onda sam samo pomislio: Pa dokle ćete nas za.ebavati...Onda je krenuo turbo pogon u finišu prvog poluvremena i pogotovo opet od sredine drugog. E te dvije faze utakmice kada bi se mogle dalje u kontinuitetu u daljim utakmicama ponoviti i ako tako budemo igrali dometi su daleki. Samo treba taj kontinuitet sada.
Dobro je kada Coutinho igra dobro, a onda uđe Muller pa i on odigra dobro. Ili kada budu obrnute situacije. Thiago, Kimmich (posebno ona predasistencija kod prvog gola), Davies dosta dobri. Alaba svo vrijeme kako je na stoperu dosta stabilan, možda se na beka ne bi trebao više ni vraćati nikad....
A Boatengovi veliki dani su prošli, nažalost situacija se tako razvija da će se na kraju sva njegova karijera predstaviti u lošem svjetlu. Ljudi su nekada njega znali kritikovati i prije, kada je imao top izdanja i kada je razvaljivao i bio jedan od najboljih stopera. Samo ni upravu mu nije učinila uslugu što ga je ostavila. Ovako kada ti je u kadru faktički ga moraš u ovakvoj situaciji stavljati u postavu, a bolje bi bilo da je tu neki drugi stoper ili da se forsira Mai, pa bi se uz Daviesa razvio još jedan mlad igrač.
A šteta što nismo kupili Kabaka koji je završio u Schalkeu. Momak tamo sjajno igra, znao sam da je potencijal, ali sada se vidi da se radi o dobrom igraču...
Goretzka mi nešto u zadnje vrijeme djeluje uspavano i nema onih njegovih golova. Nekako kada se lomi situacija, sve nešto očekujem onu Goretzkinu šutinu s distance ili neki gol glavom. Ali nekako ima malo pokušaja, po neki pokušaj i kada bude nije to to, a i nešto se baš i ne nađe u tim opasnim zonama, jer zna on i glavom zabiti. Popravak bi tu vrijedio, jer ti neki njegovi golovi kada se rezultati lomi mogu biti bitni.
Perišić koji je od početka osporavan (a naravno najviše je došao kao neka vrsta dopune kadra) isto može puno bolje. Zabije on neki gol, ali u utakmicama na početku, pod Kovačem imao je one dobre partije. Nekako se poslije uklopio u sivilo ekipe i sada kada se ekipa probudila on djeluje smušeno. A ima povjerenje Flicka, jer evo znao je startati od početka u nekim utakmicama, a nerijetko ga uvodi kao prvu zamjenu. Bio je taj gol protiv Gladbacha, ali nema onog pravo driblinga po strani i pravog ubačaja, što on svakako zna. Često se može zaključiti da se od njega najmanje očekuje, ali ja svakako očekujem više, nekih 20-30 % u odnosu na ovo do sada može svakako.
A sada je pred nama u srijedu neugodno gostovanje u Freiburgu, da bi ova jučerašnja pobjeda dobila na vrijednosti, moraju se preostale dvije utakmice do zimske stanke dobiti.
Alaba je jučer izjavio da cijela ekipa želi da Flick ostane do kraja sezone i izgleda da sve i naginje ka tome da će tako biti. Uprava je izgleda blizu da tako odluči. Narednog vikenda pada naravno definitivna odluka.
Dobro je kada Coutinho igra dobro, a onda uđe Muller pa i on odigra dobro. Ili kada budu obrnute situacije. Thiago, Kimmich (posebno ona predasistencija kod prvog gola), Davies dosta dobri. Alaba svo vrijeme kako je na stoperu dosta stabilan, možda se na beka ne bi trebao više ni vraćati nikad....

A Boatengovi veliki dani su prošli, nažalost situacija se tako razvija da će se na kraju sva njegova karijera predstaviti u lošem svjetlu. Ljudi su nekada njega znali kritikovati i prije, kada je imao top izdanja i kada je razvaljivao i bio jedan od najboljih stopera. Samo ni upravu mu nije učinila uslugu što ga je ostavila. Ovako kada ti je u kadru faktički ga moraš u ovakvoj situaciji stavljati u postavu, a bolje bi bilo da je tu neki drugi stoper ili da se forsira Mai, pa bi se uz Daviesa razvio još jedan mlad igrač.
A šteta što nismo kupili Kabaka koji je završio u Schalkeu. Momak tamo sjajno igra, znao sam da je potencijal, ali sada se vidi da se radi o dobrom igraču...
Goretzka mi nešto u zadnje vrijeme djeluje uspavano i nema onih njegovih golova. Nekako kada se lomi situacija, sve nešto očekujem onu Goretzkinu šutinu s distance ili neki gol glavom. Ali nekako ima malo pokušaja, po neki pokušaj i kada bude nije to to, a i nešto se baš i ne nađe u tim opasnim zonama, jer zna on i glavom zabiti. Popravak bi tu vrijedio, jer ti neki njegovi golovi kada se rezultati lomi mogu biti bitni.
Perišić koji je od početka osporavan (a naravno najviše je došao kao neka vrsta dopune kadra) isto može puno bolje. Zabije on neki gol, ali u utakmicama na početku, pod Kovačem imao je one dobre partije. Nekako se poslije uklopio u sivilo ekipe i sada kada se ekipa probudila on djeluje smušeno. A ima povjerenje Flicka, jer evo znao je startati od početka u nekim utakmicama, a nerijetko ga uvodi kao prvu zamjenu. Bio je taj gol protiv Gladbacha, ali nema onog pravo driblinga po strani i pravog ubačaja, što on svakako zna. Često se može zaključiti da se od njega najmanje očekuje, ali ja svakako očekujem više, nekih 20-30 % u odnosu na ovo do sada može svakako.
A sada je pred nama u srijedu neugodno gostovanje u Freiburgu, da bi ova jučerašnja pobjeda dobila na vrijednosti, moraju se preostale dvije utakmice do zimske stanke dobiti.
Alaba je jučer izjavio da cijela ekipa želi da Flick ostane do kraja sezone i izgleda da sve i naginje ka tome da će tako biti. Uprava je izgleda blizu da tako odluči. Narednog vikenda pada naravno definitivna odluka.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Falk za Sport 1 potvrdio da Flick u januaru zeli kupiti desnog beka tako da bi Kimmicha prekomandovao u vezni red.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Je, baš ta pozicija je kritična. 

Evo jedne sitaucije, koja je barem meni promakla, a to je ovaj ovanski sukob glavama Kimmicha i Boatenga. Podsjeća me na sukob Kahna i Andija Herzoga, s tim da Kimmich još uvijek nema dovoljno kredibiliteta za ovakve stvari i trebao bi malo poštovanja pokazat prema starijim.

-
- Kontakt:
Samo naprijed Joshua, treba nam igraca s mudima
Boateng nas moze samo kostati i treba mu neko reci kako spada. Daj Boze da ga prodaju u zimskom prelaznom roku.

Davno sam pisao da Kimmich ima najveću petlju u ekipi i ne boji se to pokazati svima a Boateng je ovdje ispadao kao iz voza neka ga je naljepio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Dovesti jednog igraca pod hitno na zimu
Ili zadnjeg veznog da nam kimmich igra beka, ili beka da nam Pavard igra stopera ili klasicnog stopera.
Po meni je javi najbolji zadnji vezni ali njega ocito nitko tu vise ne vidi
Ili zadnjeg veznog da nam kimmich igra beka, ili beka da nam Pavard igra stopera ili klasicnog stopera.
Po meni je javi najbolji zadnji vezni ali njega ocito nitko tu vise ne vidi
Benjamin Henrichs je trebao doci ljetos, vjerovatno ce sad na zimu.
Još jedan londonski tim po desetku akobogda. Dobar žrijeb. Mislim da po individualnom kvalitetu igrača odskačemo od Chelsea pofino.
Dobar protivnik
Dužni su nam ono finale koje su nezasluženo dobili
Ide prolaz. Bolji smo ih za klasu
Dužni su nam ono finale koje su nezasluženo dobili
Ide prolaz. Bolji smo ih za klasu
-
- Kontakt:
Dobar žrijeb, ni preslabo ni prejako.
- Centre forward
- Kontakt:
Može westminsterski CSKA.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Jači smo ih 2 ili 3 puta realno.
Do februara svaku prognozu pomnoži sa -1. Za tri mjeseca autsajder može postati favorit.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Londonski Cska mora pasti jači smo duplo od njih.
Valjda se vrati barem Lucas da negledamo Ajatolaha više
Valjda se vrati barem Lucas da negledamo Ajatolaha više
-
- Kontakt:
Pozdrav momci.
Recite mi gdje je najbolje gledati karte/ulaznice za utakmicu Bayerna, konkretno na ovu protiv Chelsea sto se igra 18.3.?
Recite mi gdje je najbolje gledati karte/ulaznice za utakmicu Bayerna, konkretno na ovu protiv Chelsea sto se igra 18.3.?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.