FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala Fukarama što su mi ispunili želju
SVI NA TRENING! I KADA POBJEDUJU I KADA VODE MI SMO UZ NJIH!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ETO TRAZILI STI SVI VECERAS NA TRENING SVI!!!!!!!!!!!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
jel senonske karte ne vrijede u kupu?
Neado075 je napisao/la:jel senonske karte ne vrijede u kupu?
Jedan grad, jedna ljubav!
ti si zivi dokaz da male stvari cine covjeka sretnimDoeTz je napisao/la:Jutro![]()
![]()

obracun kod OK koralaNKMramor je napisao/la:Svi na Tušanj sutra, konačan obračun za finale je pred nama.

"hale16_gdje je memja tiago blagojevic
indira_b1Blagojevic je suspendovan"
...............................................
Šta je ovo BLAGOJEVIĆ suspendovan.IPAK KARTONI..
indira_b1Blagojevic je suspendovan"
...............................................
Šta je ovo BLAGOJEVIĆ suspendovan.IPAK KARTONI..
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 apr 2016, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
.....................Kjosevski
..Stevanović S.....Bogićević....Kosorić....Stanić
.............Zolotić............Zahirović
..Stevanović M......Bekrić...........Kramarić
......................Lendrić
Ovo je postava Selje protiv Travnika, 25. kolo.
..Stevanović S.....Bogićević....Kosorić....Stanić
.............Zolotić............Zahirović
..Stevanović M......Bekrić...........Kramarić
......................Lendrić
Ovo je postava Selje protiv Travnika, 25. kolo.
Ja volim FK Tuzla City
"Posljednji trening Plavih pred meč sa Slobodom u Mramoru
Autor: Sport Centar
Datum: 2016-04-18 12:31:03
Željezničar u srijedu gostuje na Tušnju protiv Slobode u revanš susretu polufinala Kupa BiH.
Delegacija sarajevskog kluba će u utorak, 19. aprila u 12 sati sa Stadiona Grbavica krenuti prema Mramoru gdje će odraditi posljednji trening pred utakmicu koja se igra dan poslije sa početkom u 19:30 sati.
Plavi će imati težak zadatak da pokušaju nadokanditi zaostatak iz prvog meča od 1:2, kada je Sloboda napravila veliki posao trijumfom na Grbavici i Željo sada mora juriti veliki zaostatak."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Autor: Sport Centar
Datum: 2016-04-18 12:31:03
Željezničar u srijedu gostuje na Tušnju protiv Slobode u revanš susretu polufinala Kupa BiH.
Delegacija sarajevskog kluba će u utorak, 19. aprila u 12 sati sa Stadiona Grbavica krenuti prema Mramoru gdje će odraditi posljednji trening pred utakmicu koja se igra dan poslije sa početkom u 19:30 sati.
Plavi će imati težak zadatak da pokušaju nadokanditi zaostatak iz prvog meča od 1:2, kada je Sloboda napravila veliki posao trijumfom na Grbavici i Željo sada mora juriti veliki zaostatak."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja volim FK Tuzla City
– Klub koji igra veliki broj utakmica mora da se pripremi i za pobjede i za poraze. Jako teško je zadržati kontinuitet pobjeda. Ipak, bez obzira na ono što se desilo u nedjelju u prvenstvu, mi idemo dalje. Nemamo vremena ni radovati se ni tugovati. Želimo sutra da idemo u finale. Rezultat jeste dostižan, ali imamo snage da zadržimo prednost i prođemo dalje – rekao je Husref Musemić.
– Sigurno je da su veoma kvalitetna ekipa. Ne ulazim u to kako će se postaviti na Tušnju, ali je sigurno da mi nećemo biti ekipa koja će se samo braniti i čuvati rezultat. Igrat ćemo kao što znamo. Što se tiče ovog takmičenja, mislim da smo imali najteže protivnike. Ako prođemo i Želju to znači da smo zaslužili finale, a tamo nam je svejedno protiv koga ćemo igrati – zaključuje Musemić.
I ipak niko nije suspendovan, samo se na Haurdića ne može računati, dobro je.
P.S. Izvinjavam se na off topicu, al moram pitat, jel' zna neko dal' će se moći trčati danas na Tušnju?
– Sigurno je da su veoma kvalitetna ekipa. Ne ulazim u to kako će se postaviti na Tušnju, ali je sigurno da mi nećemo biti ekipa koja će se samo braniti i čuvati rezultat. Igrat ćemo kao što znamo. Što se tiče ovog takmičenja, mislim da smo imali najteže protivnike. Ako prođemo i Želju to znači da smo zaslužili finale, a tamo nam je svejedno protiv koga ćemo igrati – zaključuje Musemić.
I ipak niko nije suspendovan, samo se na Haurdića ne može računati, dobro je.
P.S. Izvinjavam se na off topicu, al moram pitat, jel' zna neko dal' će se moći trčati danas na Tušnju?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
@wobly92 Zar se jos moze trcati ?
Što ne bi moglo?
Ja ne vjerujem da će se moći trčati, jedino možda prije 7.

Ja ne vjerujem da će se moći trčati, jedino možda prije 7.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Može od 7 je trčanje sad jer su počeli i atletičari sa treninzima, samo ne znam dal' će moći večeras zbog treninga fudbalera (mada su na pomoćnom) i pripreme stadiona za utakmicu
EDIT:
Dževad Šećerbegović: Izgradnja Istočne tribine Stadiona Tušanj počinje u junu ove godine
EDIT:
Dževad Šećerbegović: Izgradnja Istočne tribine Stadiona Tušanj počinje u junu ove godine
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- JohnCleese
- Kontakt:
Znam ljude koji nisu mogli trcati zbog treninga, svijeze iskustvo od pretprosle sedmice 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...

A ovo za tribinu

[youtube][/youtube]
OPSERVACIJE" DIJEGA SIMEONEA".Tu je i glavni "penga"Bekrić.
OPSERVACIJE" DIJEGA SIMEONEA".Tu je i glavni "penga"Bekrić.
Ja volim FK Tuzla City
Šta je ovo Željezničar-Zrinjski u petak
plavima dvije utakmice u tri dana, i kako očekivat da dobiju u petak 

Edit: ma to je sljedeća tek sedmica 

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 19 apr 2016, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da se ne smije pisati na ovoj temi i da vi ne volite da se ovdje pise, ali moram napisati u vezi ovoga. Hajde fino vidi za kada je planirana ova utakmica pa skontaj da nije dvije utakmice u 3 dana.Coraco je napisao/la:Šta je ovo Željezničar-Zrinjski u petakplavima dvije utakmice u tri dana, i kako očekivat da dobiju u petak

Moja greška, mislio sam da je u pitanju ovaj petakarelinho je napisao/la:Znam da se ne smije pisati na ovoj temi i da vi ne volite da se ovdje pise, ali moram napisati u vezi ovoga. Hajde fino vidi za kada je planirana ova utakmica pa skontaj da nije dvije utakmice u 3 dana.Coraco je napisao/la:Šta je ovo Željezničar-Zrinjski u petakplavima dvije utakmice u tri dana, i kako očekivat da dobiju u petak
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.