zlajci je napisao/la:Nekad se pitam jel mi ovo preozbiljno shvatamo ili ostali preneozbiljnostaragarda je napisao/la:sloboda ima otprilike nekih 1000 bolesnika....znaci,sunce-kisa-zemljotres-cunami....

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
zlajci je napisao/la:Nekad se pitam jel mi ovo preozbiljno shvatamo ili ostali preneozbiljnostaragarda je napisao/la:sloboda ima otprilike nekih 1000 bolesnika....znaci,sunce-kisa-zemljotres-cunami....
Covjeku pise pitar na celusloboda72 je napisao/la:
NAŠ HUSREF MUSEMIĆ
i tvojoj staroj pise KITA na celuFrancescoTotti je napisao/la:Covjeku pise pitar na celusloboda72 je napisao/la:
NAŠ HUSREF MUSEMIĆ![]()
je l' ovo Zeba slikao s prozorasloboda72 je napisao/la:
Svaka castSARS je napisao/la:Evo jedna i sa Živiničkog balkona,
i da pozdravim onog iz Gracanice i da mu kazem da ne pise glupo.sti, jer zadnje 3 godine gotov sam svaku utakmicu bio na Tusnju i nikada ni na jednoj tribini nisam nista cuo lose o okolnim gradovima![]()
I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna![]()
Sad možeš ovakoDoeTz je napisao/la:Jutro![]()
![]()
Zna se, kisa 100%. Nasi izgleda najbolje igraju po nevremenu, u kisnim, zaledjenim terenima. Najbolje pale kada je najgore, ko' ruska auta.club21 je napisao/la:Kakvo vrijeme javljaju sutra ?
Svaka castSARS je napisao/la:Evo jedna i sa Živiničkog balkona,
i da pozdravim onog iz Gracanice i da mu kazem da ne pise glupo.sti, jer zadnje 3 godine gotov sam svaku utakmicu bio na Tusnju i nikada ni na jednoj tribini nisam nista cuo lose o okolnim gradovima![]()
I trebal kakvo antibot pitanje ili je ova slika dovoljna![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.